Sağlıklı beslenirken;

Kızlar bugün doğum günüm kendime hediye bakıyorum ne alsam acaba ne alsam
Kimseden hayır yok en iyisi canım kendim i love me
nice mutlu guzel yııllara saglıkla sıhhatle :)
ben olsam bır merkeze gıder derınlemesıne ayrıntılı cılt bakımı ve masaj yaptırır ordan cıkar bır kuafore gıder saclarımı fonletır ordan cıkar kendıme guzel bır mekanda kahve ısmarlar ondan sonra d&r a ugrar bır kıtap alır gelırdım
bana mutluluk hedıye denınce keyıfleme rahatlık gelıyor

bu iyi habercok severim
iştahım çok açıldı regl olacam diye :/ moralim bozuldu biri diyor sporsuz incelirsin okulda diğeri diyor sporsuz muhakkak gitmez .. nisa var capcanlı örnek. kızlar yılbaşına kadar bu listeyi deneyeyim olmadı ben yine ekmeği kesicem eskisi gibi

kizlar kestane ye ne diyorsunuz?
2 tanesi bir dilim ekmek demisti benim diyetisyenim
saglik olarak?
bu dıyetısyenler fazla karıstırmaya baslamıslar
kalorı olarak bır dılım ekmek kadar olabılır ama vucuda verdıgı ekmek gıbı zarar degıl vucut oyle kalorılı yaglı algılamıyor absorbe edebılıyor
4 tane yıyebılırsın hıc bırsey olmaz saglıklı yaglar tam aksıne cok faydalı

kizlar kestane ye ne diyorsunuz?
3 tanesi 1 dilim ekmek diye biliyorum bende sağlık olarak olumlu çok etkisi var

Evet, hep 3 tanesi 1 dilim diye haberlere bile çıkar arada. 3 tane ile kim bırakacaksa Ben de çok severim, zaten sezonu çok kısa oluyor, her aldığın güzel de çıkmıyor. Ben bulunca 1 tepsi yapıyor, öğün niyetine yiyorum.

AMA nisa nişasta oranı fazla derlerrr

ha ben yermiyim hiç affetmemmm

ahahahahha

benim kafadan 3 tane yiceksem hiç yemem yersem de hakkını vererek yerin kestane bu sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…