bakicam canim ebru salli artik hep ayni geliyor banaplatesle incelirsinnnnn sıkılaşırsınnnnn
ebru şallıdan daha iyi ebru karaduman çok vidoları var bir izle istersennnn
cok iyibenim toto 97 cm çıktı bu sabah , 92 93 yapsam süper olacak
dogum günün Kutlu olsun nice yaslaraKızlar bugün doğum günüm kendime hediye bakıyorum ne alsam acaba ne alsam
Kimseden hayır yok en iyisi canım kendim i love me
yok be ne iyisi fazlacok iyi
nice mutlu guzel yııllara saglıkla sıhhatle :)Kızlar bugün doğum günüm kendime hediye bakıyorum ne alsam acaba ne alsam
Kimseden hayır yok en iyisi canım kendim i love me
benim 102 dün ölctüm. iyi tabi dahada zayiflarsin merak etmeyok be ne iyisi fazlaben zayıf seviyorum ama artık spora geri dönmenin zamanı geldi böyle olmuyor
SGK gibi, avusturyanin sosyal sigortasindayim canim ama türkiye icin bakiyorumNORMALDE NE İŞ YAPIYORSNN CANIM
kalori olarak mı sağlık olarak mı . 3 taneye izin var diye biliyorumkizlar kestane ye ne diyorsunuz?
2 tanesi bir dilim ekmek demisti benim diyetisyenimkalori olarak mı sağlık olarak mı . 3 taneye izin var diye biliyorum
3 tanesi 1 dilim ekmek diye biliyorum bende sağlık olarak olumlu çok etkisi var2 tanesi bir dilim ekmek demisti benim diyetisyenim
saglik olarak?
bu iyi haber3 tanesi 1 dilim ekmek diye biliyorum bende sağlık olarak olumlu çok etkisi var
iştahım çok açıldı regl olacam diye :/ moralim bozuldu biri diyor sporsuz incelirsin okulda diğeri diyor sporsuz muhakkak gitmez .. nisa var capcanlı örnek. kızlar yılbaşına kadar bu listeyi deneyeyim olmadı ben yine ekmeği kesicem eskisi gibibu iyi habercok severim
kizlar kestane ye ne diyorsunuz?
bu dıyetısyenler fazla karıstırmaya baslamıslar2 tanesi bir dilim ekmek demisti benim diyetisyenim
saglik olarak?
kizlar kestane ye ne diyorsunuz?
3 tanesi 1 dilim ekmek diye biliyorum bende sağlık olarak olumlu çok etkisi var
bu dıyetısyenler fazla karıstırmaya baslamıslar
kalorı olarak bır dılım ekmek kadar olabılır ama vucuda verdıgı ekmek gıbı zarar degıl vucut oyle kalorılı yaglı algılamıyor absorbe edebılıyor
4 tane yıyebılırsın hıc bırsey olmaz saglıklı yaglar tam aksıne cok faydalı
ahahahahhaEvet, hep 3 tanesi 1 dilim diye haberlere bile çıkar arada. 3 tane ile kim bırakacaksaBen de çok severim, zaten sezonu çok kısa oluyor, her aldığın güzel de çıkmıyor. Ben bulunca 1 tepsi yapıyor, öğün niyetine yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?