Sağlıklı beslenirken;

ebru salli pilates yapmistim ama senin dediklerine bi bakayim.
türkiyede izine gidince bende cok yürüyorum bi bakmisim 20000 adim olmus falan ama Burda yürüyemiyorum etrafta bakabilecegim bir sey yok.
orda öyle yürüyorum ki hic anlamiyorum bile.
izmir istiyorum

n e irade beeeeee maşallah nisaya

akşa kardeşim ağlayan pasta getirdiiii baya baıştık amma yemedimmmmm

yeseydim yaptım spora boşa gidecekti

ben izmiri çok seviyorum fakat merkez deil ya urla çeşme bayılıyorum oraya ama öncelik urlaaaa

bu tarafta güzel canım aklında bulunsun antalyaaa

ben izmiri çok seviyorum fakat merkez deil ya urla çeşme bayılıyorum oraya ama öncelik urlaaaa

bu tarafta güzel canım aklında bulunsun antalyaaa
agustos sonu antalyadaydim akrabami ziyaret ettim ve ordan viyanaya döndüm.
cok nemli bence antalya ama güzeldir tabi.
urlayi bende cok istiyorum ama orda evler artik cok pahali olmus

agustos sonu antalyadaydim akrabami ziyaret ettim ve ordan viyanaya döndüm.
cok nemli bence antalya ama güzeldir tabi.
urlayi bende cok istiyorum ama orda evler artik cok pahali olmus

EVET SADECE BURDA SIKINTI yazın 2 ay bilemedin 3 ay sürüyorrr sonrasında süper oluyorrr

evt urlada pahalı evler yaşamda pahalııı

Günaydın canım ödem hep oluyor evet
canım senınkı ondan ekstra senı zorlayan bır durum var moralını bozup stres yaptıkca sısersın oyuzden yapma bunu guven kendıne duzelecek hersey :)

günaydın kizlar karnım davul gibi uyandım kurufasulye turşu yedim bide regl olacagim ondanmidir resmen 3 5 aylık hamile gibi bu ne
regl yakınken bana da aynısı olur bu aralar tartılma suyu artttırırsan bırde adacayı yesıl cay agırlıklı caylar tuketırsen rahatlarsın odemı azaltıyor

peki nasıl böyle yerken nefsini körerle bildinnn
ınsan o son noktayı gormeyegorsun tartı error verınce acayıp bır ruh halıne gırıyorsun

Günaydın hanımlar
Leeahmacunu gördüüm günüm aydınlandı
Eki Görüntüle 2563963
hosgeldık bebek

Kahvalti
2 yumurta ile omlet
az lor
zeytin
ceviz
yesillik
ohh sıfa olsun cok guzel
harıka afıyet olsun sıfa olsun :)
ayyyneeen de bu canım cok dogru
1 lokma bıle atıstırma kacamak yapmayınca etkısı kocaman oluyor

kızlar sıze anlattım nasıl yedıgımı nasıl obur oldugumu ınanın kendınıze
aslında hala ıdare edebılır durumda normal kılonuz oldugu ıcın boyle verebılır mıyım ya nasıl olacak ya dıyorsunuz benım gıbı 104 olsaydınız yardıra yardıra verırdınız rahat rahat verdıgınız ıcın kendınızı kılo veremıyor veremeyecek zor gıbı hıssedıyorsunuz

onemlı olan zaten kılo vermek degıl saglıklı beslenmek once boyle dusunelım verdıgımız kıloda yanına kar kalsın bakın ozaman daha kolay gıttıgını goreceksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…