aslinda sadece daha fit ve Temiz beslenmek ayrica dedigim gibi hemen Kilo aldigim icin biraz vermek istiyorum.
haklisin öyle düsünmem lazim stres yapiyorum belkide bu yüzden veremiyorumo zman önce hedefimiz temiz beslenme olsu nisa gibiii
inan temiz beslendik mi cildimiz bile ışıl ışıl oluyrrrrrr
2 senedir ekmek, pirinç, patates, şeker meyve, paketli gıda hiç bişey yemiyor, bir de 2 öğününün arası çok uzun. Arada hiç atıştırmıyor. Tüm ekstra yağ hücreleri kıvrılarak can çekişti kızda.nisa senin bel nasil 60 masallah ya
ebru salli pilates yapmistim ama senin dediklerine bi bakayim.aa hangi şehireee geleceksin canım
ben havalar güzel oldumu yürüş yaparım taktım mı kukallığımı 15 bin adım atmadan gelmem eve
ama bugunlerde çıkamıyorum evde didem fitnes onun videolarını yapıyorum bazen ebru karadumanın plates
videolarını yapıyorummm ama mutlaka hafta 3-4 yaparımmm
2 senedir ekmek, pirinç, patates, şeker meyve, paketli gıda hiç bişey yemiyor, bir de 2 öğününün arası çok uzun. Arada hiç atıştırmıyor. Tüm ekstra yağ hücreleri kıvrılarak can çekişti kızda.
ne güzel ya tüm kilolar yagdan gitmis2 senedir ekmek, pirinç, patates, şeker meyve, paketli gıda hiç bişey yemiyor, bir de 2 öğününün arası çok uzun. Arada hiç atıştırmıyor. Tüm ekstra yağ hücreleri kıvrılarak can çekişti kızda.
ebru salli pilates yapmistim ama senin dediklerine bi bakayim.
türkiyede izine gidince bende cok yürüyorum bi bakmisim 20000 adim olmus falan ama Burda yürüyemiyorum etrafta bakabilecegim bir sey yok.
orda öyle yürüyorum ki hic anlamiyorum bile.
izmir istiyorum
agustos sonu antalyadaydim akrabami ziyaret ettim ve ordan viyanaya döndüm.ben izmiri çok seviyorum fakat merkez deil ya urla çeşme bayılıyorum oraya ama öncelik urlaaaa
bu tarafta güzel canım aklında bulunsun antalyaaa
ben yag oranimi düzelteyim ayni kiloda kalsamda önemli degil ama tabiki Kilo gider yag gidince.bizde yaparızzzzzz zcanım takma kafana nasıl geldiyse öyle gider
ki ben ömrüm hep kilolu geçti sayılırrrrrrrrrr
agustos sonu antalyadaydim akrabami ziyaret ettim ve ordan viyanaya döndüm.
cok nemli bence antalya ama güzeldir tabi.
urlayi bende cok istiyorum ama orda evler artik cok pahali olmus
ben yag oranimi düzelteyim ayni kiloda kalsamda önemli degil ama tabiki Kilo gider yag gidince.
insallah yapariz
canım senınkı ondan ekstra senı zorlayan bır durum var moralını bozup stres yaptıkca sısersın oyuzden yapma bunu guven kendıne duzelecek hersey :)Günaydın canım ödem hep oluyor evet
regl yakınken bana da aynısı olur bu aralar tartılmagünaydın kizlar karnım davul gibi uyandımkurufasulye turşu yedim bide regl olacagim ondanmidir resmen 3 5 aylık hamile gibi bu ne
ınsan o son noktayı gormeyegorsunpeki nasıl böyle yerken nefsini körerle bildinnn
ohh sıfa olsun cok guzelKahvalti
2 yumurta ile omlet
az lor
zeytin
ceviz
yesillik
harıka afıyet olsun sıfa olsun :)dün 20 dk cardio 35 dk kalça bacak çalıştım spor olarak
akşam benım evde pizzalar uçuştu amma yemedim nasılsa tadını bılıyorum
1 tabak ıspanak ve 1su bar.yaoğurdumu yedim çekildi kenara
bugun
kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
10 tane kadar zeytin
10 tane kadar fıstık
peynir (aha bundan da vazgecemiyorm ezine)
biber,domtes
1 kase kadar yoğurdum var ama canım yemek istemedi ilerleyen saatlerde açlık hissedersem yerim
ayyyneeen de bu canım cok dogru2 senedir ekmek, pirinç, patates, şeker meyve, paketli gıda hiç bişey yemiyor, bir de 2 öğününün arası çok uzun. Arada hiç atıştırmıyor. Tüm ekstra yağ hücreleri kıvrılarak can çekişti kızda.
Kızlar bugün doğum günüm kendime hediye bakıyorum ne alsam acaba ne alsam
Kimseden hayır yok en iyisi canım kendim i love me
Sağol canımoy oy canım mutlu yaşlarınn olsunnnnnnnnnnn benden sana Eki Görüntüle 2563980
Sağol canım
Tanıştığımızda 24-25 yaşındaydım yıl 2013aborey asker yolu bekliyordum şimdi iki bebem var
Mutlu yaşlarımız yaşantılarımız olsunbebelerineee ne güzelll allah sğlıcakla büyütsünnnn
öyle idi demi şimdi ben 40 ramak kaldııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?