heeeeeeee spor mu vardi
Evet, hep 3 tanesi 1 dilim diye haberlere bile çıkar arada. 3 tane ile kim bırakacaksaBen de çok severim, zaten sezonu çok kısa oluyor, her aldığın güzel de çıkmıyor. Ben bulunca 1 tepsi yapıyor, öğün niyetine yiyorum.
mesela hafıf bır kahvaltıysa kahvaltı yanında 4 tane cok rahat yıyebılırEvet, hep 3 tanesi 1 dilim diye haberlere bile çıkar arada. 3 tane ile kim bırakacaksaBen de çok severim, zaten sezonu çok kısa oluyor, her aldığın güzel de çıkmıyor. Ben bulunca 1 tepsi yapıyor, öğün niyetine yiyorum.
kac tane yemen lazim hakkini vermek icin?ahahahahha
benim kafadan3 tane yiceksem hiç yemem yersem de hakkını vererek yerin kestane bu sonuçta
Hayır o kadar fırını çalıştırdığına değmez; ee soğuyanı kestaneli pilav yapacak halimiz de yok sonuçtaahahahahha
benim kafadan3 tane yiceksem hiç yemem yersem de hakkını vererek yerin kestane bu sonuçta
nisa dan izin ciktimesela hafıf bır kahvaltıysa kahvaltı yanında 4 tane cok rahat yıyebılır
ya da aksam yemekten sonra yesın ne olcak kı sankı oturup her ogun 1 tabak mı yıyoruz
yıyın kız bırsey olmaz yedıgınız kestane olsun
afıyet olsunAMA nisa nişasta oranı fazla derlerrr
ha ben yermiyim hiç affetmemmm
of Burda kestaneli Pasta yapiyorlar muhtesem oluyorHayır o kadar fırını çalıştırdığına değmez; ee soğuyanı kestaneli pilav yapacak halimiz de yok sonuçta
ben dırek közlenmıs yapp satıyorlar ya sokaktaHayır o kadar fırını çalıştırdığına değmez; ee soğuyanı kestaneli pilav yapacak halimiz de yok sonuçta
15 20kac tane yemen lazim hakkini vermek icin?
he ya dimi SamsoncumHayır o kadar fırını çalıştırdığına değmez; ee soğuyanı kestaneli pilav yapacak halimiz de yok sonuçta
tamam tamam eve gideyim yapicamdürt dedinyaaa
afıyet olsun
faydası verdıgı zarardan cok cok fazla
bır patates degıl sonucta
hergun sureklı yenılen bırseyde degıl
abur cubur katagorısıne koydugum ve kısın her hafta 3-4 tane yedıgım bırsey
15-20 mi15 20
he ya dimi Samsoncum
Saat 2 daha var benim cikmama ama yapicam bugüntamam ozmana bende eve gidemmmm ilk işim spor yapmak oluyorrrr
of Burda kestaneli Pasta yapiyorlar muhtesem oluyor
ben dırek közlenmıs yapp satıyorlar ya sokakta
ondan alıyorum asıl o daha lezzetlı
evde oturur bır tepsı yaparsan olmaz o ıste otur mısır patlagı ye daha ıyı
benım yagsız mısır patlatma makınam varanlaşıldıııııııııı o zmann öyle srekli yenen birşey değil
birşey daha patlamış mısır nedersinnnnn
benım oğlan hergün patlatırır bana daaa
aynen öyle15 20
he ya dimi Samsoncum
kuzum kabuklu mangalda kozde ateste sonra kurekle alıp kagıt torbaya koyuyorlarNiye aklıma getirdin şimdi ?off yaa markette görürsem kesin alırım bu akşam.
Canım huylanıyorum ben genelde ya, temiz mi elleri falan. Bursa da ton ton amcalardan hiç kaçmaz o kesin bak.
Ya ben Bursa mı yapsam haftasonu
Yapınca 1 tepsi yiyorum, yalan yok. Ama öğün yerine yiyorum, bir de her sene 3 defayı geçmiyordur o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?