Abur cubur değil kuruyemiş istiyor canım. Arada yiyorum ama fayda mı zarar mı bilmiyorum. Destek önemli tabi bizi bizden başkası anlayamazhaa yok burda kural falan kımın neye ıhtıyacı varsa ona gore hareket edıyoruz
maksat desteklemek
mesela canın abur cubur ısterse yaz buraya vazgecırırım :) ogunu atlatmana yardımcı olurum
hem benım hala kıloyu korumamda bunun faydası oldugunu dusunuyorum hemde omuz omuza bırlıkte daha eglencelı oluyor
Hay sen çok yasa aynen oİntermittent fasting galiba
Iste bende de hic o yok bana pogaca borek hamur işi olsun ama tuzlusundan sekerlilerini sevmiyomtesekkur ederıım :) 104 kıloydum o gordugun son resımlerım sımdı 60 kıloyum 2 sene oldu kıloyu verelı 6 ayda verdım hala koruyorum ama bana gore 5 kılo daha vermem gerek :)
bu topıgın amacı abur cubur yıyenlerı zombıye donustugune ıkna etmek :) şaka şaka
nasıl kılo verdıgımı paylastım benım gıbı obur bırının sadece saglıklı beslenmesıyle... bırde eger kılo vermek ısteyen olursa cıksın cıksın gelsın yol arkadaslıgı yaparım dedım
canımız sohbet ıstedımı takılıyoruz burda maksat tesvık :)
cano bende sabah 8 aksam 8 de yıyorum arada baska bırsey yok gunde 2 gün yıyorum ılac alır gıbı saatı saatıne
ama yemegımı cok dolu dolu yıyorum arada baska bırsey yemedıgım ıcın sofradan ıyıce doymadan kalkmıyorum dıyet degıl ama benım kı kızartma ekmek hamur ıslerı sekerlı seyler asla yemıyorum baya oturup tabak tabak yemek yıyorum
aynen if yontemı bu
Verdiğine şükretsene kiz5 kilo ne güzel hemde 2 hafta da nr güzel kilo verebiliyorsun benim sorunum da verememekti ne kadsr uğraşsamda herşeyi tam yapsamda ayda en fazla 2 3 kilo verebiliyordum ameliyat oldum bu pek değişmedi zatengene yavaş yavaş verdim
Bende insülin direnci troid ve şeker sorunu vardıIste bende de hic o yok bana pogaca borek hamur işi olsun ama tuzlusundan sekerlilerini sevmiyom
Ama senin tarifleri biraz inceledim ilk firsatta şu nohutunu badem unu gibi şeyleri alacam... burda heryerde yok bulmam lazim
Verdiğine şükretsene kiz
Ooo ben eskiden bi gun de iki kilo verirdim... 30 gunde 19 kilo verdigimi bilirim... şimdi tiroidi yüzünden çok zor oluyo iki haftada 5 iyi iste bu diyet iyi geldi bana... ondan yine yapistim yakasina bakim ne kadar yapacamama şu tuhaf ama adı un olan şeyleri bi alayim burdaki tarifleri de yapcam:d
Zaten o ilk iki haftada 5ten sonra Tırt oluyomBende insülin direnci troid ve şeker sorunu vardıtroid le zor oluyor 2 hafta da 5 diyor ya normali ayda 4 5 kilo zaten ne diyon kızım sen kendine gel
nohut ununu ben evde kendım yapıyorum nohutları suda haslıyorum gazını attıktan sonra fırında pısırıyorum sonra rondodan cekıyorum un oluyorIste bende de hic o yok bana pogaca borek hamur işi olsun ama tuzlusundan sekerlilerini sevmiyom
Ama senin tarifleri biraz inceledim ilk firsatta şu nohutunu badem unu gibi şeyleri alacam... burda heryerde yok bulmam lazim
Verdiğine şükretsene kiz
Ooo ben eskiden bi gun de iki kilo verirdim... 30 gunde 19 kilo verdigimi bilirim... şimdi tiroidi yüzünden çok zor oluyo iki haftada 5 iyi iste bu diyet iyi geldi bana... ondan yine yapistim yakasina bakim ne kadar yapacamama şu tuhaf ama adı un olan şeyleri bi alayim burdaki tarifleri de yapcam:d
Rondo rahat çekiyor mu bende büyük robotlardan yok da şu 3 lülerden var çeker mi acabanohut ununu ben evde kendım yapıyorum nohutları suda haslıyorum gazını attıktan sonra fırında pısırıyorum sonra rondodan cekıyorum un oluyor
badem unu zaten basıt bılıyorsun onuda keklerde brovnılerde falan kullanıyorum
hıc hazır almıyorum ben
kuruyemıs ye tabıkı ben hergun sabah kahvaltıda 1 cay bardagı dolusu mutlaka yerımAbur cubur değil kuruyemiş istiyor canım. Arada yiyorum ama fayda mı zarar mı bilmiyorum. Destek önemli tabi bizi bizden başkası anlayamaz
hıc onlarda denemedım canım bendekı dırek klasık hanı ustden basmalı altdan tırttırtmalı klasık rondolar varya elektrıklı kucuk onlardan :)Rondo rahat çekiyor mu bende büyük robotlardan yok da şu 3 lülerden var çeker mi acaba
ben de ılk if yontemıne gectıgım sıralarda 1 haftada 5 kılo verdıgımı bılırım aralıklı oruc mantıgı ödem mödem ne varsa gıdıyor5 kilo ne güzel hemde 2 hafta da nr güzel kilo verebiliyorsun benim sorunum da verememekti ne kadsr uğraşsamda herşeyi tam yapsamda ayda en fazla 2 3 kilo verebiliyordum ameliyat oldum bu pek değişmedi zatengene yavaş yavaş verdim
Şöyle benim kihıc onlarda denemedım canım bendekı dırek klasık hanı ustden basmalı altdan tırttırtmalı klasık rondolar varya elektrıklı kucuk onlardan :)
azcık atıp denemekte fayda var kırılır mırılır rondondan olma nohut unlu yıcem dıyeŞöyle benim ki
Sen de çok yasa :))Hay sen çok yasa aynen o
Kuzum ben aksam 5e kadar okuldayim her cuma sınavım var sene sonu bitirmw sinavi falan daha proje hazırlayacak... hic vaktim yok evde hazırlamaya ama ozelden bana atmani rica etsem nasil yaptığını burdan yazarsan bulamam kolay kolay... bi fırsatım olunca evde de denerim en azindannohut ununu ben evde kendım yapıyorum nohutları suda haslıyorum gazını attıktan sonra fırında pısırıyorum sonra rondodan cekıyorum un oluyor
badem unu zaten basıt bılıyorsun onuda keklerde brovnılerde falan kullanıyorum
hıc hazır almıyorum ben
tamamdır hemen yazıyorum :)Kuzum ben aksam 5e kadar okuldayim her cuma sınavım var sene sonu bitirmw sinavi falan daha proje hazırlayacak... hic vaktim yok evde hazırlamaya ama ozelden bana atmani rica etsem nasil yaptığını burdan yazarsan bulamam kolay kolay... bi fırsatım olunca evde de denerim en azindan
Teşekkür ederim yarı hemserimtamamdır hemen yazıyorum :)
eveeett antepdeyımTeşekkür ederim yarı hemserim
Antepte mi yaşıyon? Fikonun nohut dürümü hala var mi
Nohut unu deyince aklima fiko abi geldine dürüm yapardı ama yaaaa
Ah ah benim zamanimda Fiko bildigin efsaneydieveeett antepdeyım
ben cok severım nohut durumunu yaaa sımdı recep ustalar cıktı pıyasaya nohut durumculer :)
19 senedır antebı gormedıysen gordugunde tanıyamazsın :)Ah ah benim zamanimda Fiko bildigin efsaneydi
19 sene olmus artık adamcagiz kambur olmustur yasliliktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?