Sağlıklı beslenirken;

Abur cubur değil kuruyemiş istiyor canım. Arada yiyorum ama fayda mı zarar mı bilmiyorum. Destek önemli tabi bizi bizden başkası anlayamaz

Iste bende de hic o yok bana pogaca borek hamur işi olsun ama tuzlusundan sekerlilerini sevmiyom
Ama senin tarifleri biraz inceledim ilk firsatta şu nohutunu badem unu gibi şeyleri alacam... burda heryerde yok bulmam lazim
Verdiğine şükretsene kiz
Ooo ben eskiden bi gun de iki kilo verirdim... 30 gunde 19 kilo verdigimi bilirim... şimdi tiroidi yüzünden çok zor oluyo iki haftada 5 iyi iste bu diyet iyi geldi bana... ondan yine yapistim yakasina bakim ne kadar yapacam ama şu tuhaf ama adı un olan şeyleri bi alayim burdaki tarifleri de yapcam:d

Bende insülin direnci troid ve şeker sorunu vardı troid le zor oluyor 2 hafta da 5 diyor ya normali ayda 4 5 kilo zaten ne diyon kızım sen kendine gel

Bende insülin direnci troid ve şeker sorunu vardı troid le zor oluyor 2 hafta da 5 diyor ya normali ayda 4 5 kilo zaten ne diyon kızım sen kendine gel
Zaten o ilk iki haftada 5ten sonra Tırt oluyom neremi yırtarsam yirtayim ayda 1 bile gitmiyo ama bu sefer daha çok kararliyim sizleri cok kiskandim çok hasetlendim vermem lazim saka valla sizlerin başarısı bana iyi geldi azmimi kamciladi

nohut ununu ben evde kendım yapıyorum nohutları suda haslıyorum gazını attıktan sonra fırında pısırıyorum sonra rondodan cekıyorum un oluyor

badem unu zaten basıt bılıyorsun onuda keklerde brovnılerde falan kullanıyorum

hıc hazır almıyorum ben

Rondo rahat çekiyor mu bende büyük robotlardan yok da şu 3 lülerden var çeker mi acaba

Abur cubur değil kuruyemiş istiyor canım. Arada yiyorum ama fayda mı zarar mı bilmiyorum. Destek önemli tabi bizi bizden başkası anlayamaz
kuruyemıs ye tabıkı ben hergun sabah kahvaltıda 1 cay bardagı dolusu mutlaka yerım
ama kabuklu alırım kuruyemısı kırar yerım taze taze kırıp yemelısın ucucu yag cunku dırek iç badem cevız gıbı kırılmıs hazır alırsan fayda degıl o trans yag olur dırek

Rondo rahat çekiyor mu bende büyük robotlardan yok da şu 3 lülerden var çeker mi acaba
hıc onlarda denemedım canım bendekı dırek klasık hanı ustden basmalı altdan tırttırtmalı klasık rondolar varya elektrıklı kucuk onlardan :)

ben de ılk if yontemıne gectıgım sıralarda 1 haftada 5 kılo verdıgımı bılırım aralıklı oruc mantıgı ödem mödem ne varsa gıdıyor

hıc onlarda denemedım canım bendekı dırek klasık hanı ustden basmalı altdan tırttırtmalı klasık rondolar varya elektrıklı kucuk onlardan :)
Şöyle benim ki

Eklentiler

• Screenshot_20200123-221415_Samsung Internet.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 29
Kuzum ben aksam 5e kadar okuldayim her cuma sınavım var sene sonu bitirmw sinavi falan daha proje hazırlayacak... hic vaktim yok evde hazırlamaya ama ozelden bana atmani rica etsem nasil yaptığını burdan yazarsan bulamam kolay kolay... bi fırsatım olunca evde de denerim en azindan

tamamdır hemen yazıyorum :)

Teşekkür ederim yarı hemserim
Antepte mi yaşıyon? Fikonun nohut dürümü hala var mi
Nohut unu deyince aklima fiko abi geldi ne dürüm yapardı ama yaaaa
eveeett antepdeyım
ben cok severım nohut durumunu yaaa sımdı recep ustalar cıktı pıyasaya nohut durumculer :)

Ah ah benim zamanimda Fiko bildigin efsaneydi
19 sene olmus artık adamcagiz kambur olmustur yasliliktan
19 senedır antebı gormedıysen gordugunde tanıyamazsın :)
ben kızlara dıyorum bır antep turu yapın gelın dıye eylulde gastro festıvalde var katılın dıyorum
burda bazı arkadaslarım geldı kaldılar bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…