Halam diyor zaten tanıyamazsın diye o gidip görmüştü, ama ben eskiciyim eski halini isterim19 senedır antebı gormedıysen gordugunde tanıyamazsın :)
ben kızlara dıyorum bır antep turu yapın gelın dıye eylulde gastro festıvalde var katılın dıyorum
burda bazı arkadaslarım geldı kaldılar bende :)
Hemen listeye aldim bunu:)mercımekle ekmek yapımı tarıf
KarabugdayAfiyet olsun canımtaneli şeyin adı ne
2 hafta da 5, ayda 10 ediyor, öğret çarpım tablosunu Bibi yaaBende insülin direnci troid ve şeker sorunu vardıtroid le zor oluyor 2 hafta da 5 diyor ya normali ayda 4 5 kilo zaten ne diyon kızım sen kendine gel
Hızlı hızlı verip hızlı hızlı almak istiyor zaar2 hafta da 5, ayda 10 ediyor, öğret çarpım tablosunu Bibi yaa
Ben kilo aldım sanki, laneeet kestane, kör olasica muzzz
Karabuğday baya duyuyorum spordan arkadaşimda haslayıp yiyor bende alayımKarabugdayhaslayinca böyle beyazlı pörtlüyor
Saol canım güzel görünüyor salatan yakışmışKarabugdayhaslayinca böyle beyazlı pörtlüyor
Gastro festivalinde verdiğiniz bütün kilolari alın19 senedır antebı gormedıysen gordugunde tanıyamazsın :)
ben kızlara dıyorum bır antep turu yapın gelın dıye eylulde gastro festıvalde var katılın dıyorum
burda bazı arkadaslarım geldı kaldılar bende :)
ya ben katıldım tabıkı bensız olmazdıGastro festivalinde verdiğiniz bütün kilolari alın
O zaman 8 içli kofte yaparsak yeter 1 tanesi 7nize 7 tanesi beneya ben katıldım tabıkı bensız olmazdı
hepsının tadına bakım dedım guya
bır ısırık ıclı kofte bır ısırık cıg kofte bır ısırık fellah koftesı derken mıde fesatı gecırdım hasta oldum
ama kılo almadım cunku sonrasında 3 gun bırsey yıyemedım
gelırsınız 1 ıclı kofteyı 7 ye bolerız mesela
O zaman 8 içli kofte yaparsak yeter 1 tanesi 7nize 7 tanesi bene
acıktıysan bır ayran ıcsene bıseycık olmazBen de acıktımiyiki buzluktaki köfteler bitmisti
Bir iki ceviz findik kırıp yedim şimdi de rezene kimyon anason karışımı çayımı iciyom:)) yarin sinavim var yatcam soona... iyi geceler hepiciinizeacıktıysan bır ayran ıcsene bıseycık olmaz
ben fıltre kahve yaptım kendıme sımdı bunu ıcer bıraz youtube da makyaj sac bakım vıdeosu ızler kendımde kusur bulur yatarımo zaman ıstah mıstah kalmıyor ıyı oluyor
afıyet olsunBir iki ceviz findik kırıp yedim şimdi de rezene kimyon anason karışımı çayımı iciyom:)) yarin sinavim var yatcam soona... iyi geceler hepiciinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?