Sağlıklı beslenirken;

ekmegi hic aramıyorum ben yumurta peynir falan daha cok canım istiyor:)
Ah iste ben de bi tek kahvaltıda ekmek arıyorum... zaten hafta içi yulaf ve protein icecegiyle kahvaltı yapıyorum.. sadece haftada birgün soyle güzel bir kahvaltı ve iki parca ekmek tek yakarışım bunadır

Ah iste ben de bi tek kahvaltıda ekmek arıyorum... zaten hafta içi yulaf ve protein icecegiyle kahvaltı yapıyorum.. sadece haftada birgün soyle güzel bir kahvaltı ve iki parca ekmek tek yakarışım bunadır
bende senin gibiydim ne olduysa birden oldu ben ekmegi kesemem diyordum kaç kere kestim basladim ama ilk defa aramıyorum işte :))

normalde ne kunefe ne waffle yemem sevmemm ama işte cok güzel yapan bi yer var memlekette kunefe artik yemem de maalesef senede iki.kez waffle yerim
Waffle sevmem ama künefe 3 sene oldu yemeyeli, en sevdiğim tatlı o maalesef.. mersinde bütün hayatim tantuni şalgam künefe üçlüsüyle geçti üçüne de hasretim, valla ağlıcam yemin ederim güldüğüme bakmayin

Evde yulaf var onu da rondodan geçirir koyarım sorun degil:)
Ama bi tarif verin kurban olduklarim
Ayni kek yapar gibi dene ama 1 yumurta ile. Yulaf unu, yogurt ve az yağ. Bir de karbonat en son. Yumuşak oluyordu ama epeydir yapmadım tam tarifi hatirlamiyorum. internette yulafli çok tarif var ama.

Kızlar şu nohut isiyle ugrasirken Oopsi ekmeği diye birseyle karşılaştım, icinde un yok labne peynir ve yumurtadan yapılıyor, bi bakın isterseniz ben en kisa zamanda deneyecegim

Ayni kek yapar gibi dene ama 1 yumurta ile. Yulaf unu, yogurt ve az yağ. Bir de karbonat en son. Yumuşak oluyordu ama epeydir yapmadım tam tarifi hatirlamiyorum. internette yulafli çok tarif var ama.
samson senın bır kurabıyen vardı yulaflı guzel oluyordu o

lingen bızım Samsonn un yulaflı kurabıyesı kahvaltıda ekmek gıbı guzel gıdıyordu ıcıne zeytın falan da mı koyuyordun samsoncum ıkı kere yapmıstım ama tam tarıf hatırlamıyorum cayın peynırın yanına harıka gıdıyordu ya
ekmek yerıne o tarz bırseylerde olabılır ben dürüm yapcamsam marul kullanıyorum tuzlu hamur ısı bırsey arıyorsam hep fırında yagsız unsuz patatessız mucver yapıyorum tuzlu kek gıbı onu yıyorum

lingen ılk sayfada nohut unundan falan puacalar var onlarda mı kesmıyor senı yahu
Kiz durrrr pogaca benim için bir abide bir tapınak senin dilin ne söylüyorrr
Pogacayi elbette yapacam ama ilk derdim yarın normal kahvalti hakkım var onun için zararsiz ekmek pesindeyim
Sen dur ben bu acayip un çeşitlerine bi alisayim suböregi bile yaparim bu undan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…