Hepsine baktim bu da dahilnohut unundan ekmek dersen google veya youtube da yuzlerce tarıf cıkıyor canım :)
ekmek aklıma gelmıyor benımHepsine baktim bu da dahilbegenmedim ondan esgectim
Belki senin denedigin vardır diye seyettim
O zaman yüksek müsadenizle şuraya taa ciğerimden kopup gelen iki damla gözyaşı birakiyorumekmek aklıma gelmıyor benımburda ısteyen olursa dıye eklıyorum bır kac tarıf :)
Ah iste ben de bi tek kahvaltıda ekmek arıyorum... zaten hafta içi yulaf ve protein icecegiyle kahvaltı yapıyorum.. sadece haftada birgün soyle güzel bir kahvaltı ve iki parca ekmek tek yakarışım bunadırekmegi hic aramıyorum ben yumurta peynir falan daha cok canım istiyor:)
bende senin gibiydim ne olduysa birden olduAh iste ben de bi tek kahvaltıda ekmek arıyorum... zaten hafta içi yulaf ve protein icecegiyle kahvaltı yapıyorum.. sadece haftada birgün soyle güzel bir kahvaltı ve iki parca ekmek tek yakarışım bunadır
Harika, kunefeden vazgecmissinkizlar 59 kiloya dusunce kendime ödül olarak cilt bakim seti almayı düşünüyorum ya :)
normalde ne kunefe ne waffle yemem sevmemm ama işte cok güzel yapan bi yer var memleketteHarika, kunefeden vazgecmissin
Waffle sevmem ama künefe 3 sene oldu yemeyeli, en sevdiğim tatlı o maalesef.. mersinde bütün hayatim tantuni şalgam künefe üçlüsüyle geçti üçüne de hasretim, valla ağlıcam yemin ederim güldüğüme bakmayinnormalde ne kunefe ne waffle yemem sevmemm ama işte cok güzel yapan bi yer var memlekettekunefe artik yemem de maalesef senede iki.kez waffle yerim
Ayni kek yapar gibi dene ama 1 yumurta ile. Yulaf unu, yogurt ve az yağ. Bir de karbonat en son. Yumuşak oluyordu ama epeydir yapmadım tam tarifi hatirlamiyorum.Evde yulaf var onu da rondodan geçirir koyarım sorun degil:)
Ama bi tarif verin kurban olduklarim
Tarif ve görsel bekliyoruzBende yarın fıstık ezmesi yapicam
Iste protein bombasi bi mama daha:)Bende yarın fıstık ezmesi yapicam
Ah iste ben de bi tek kahvaltıda ekmek arıyorum... zaten hafta içi yulaf ve protein icecegiyle kahvaltı yapıyorum.. sadece haftada birgün soyle güzel bir kahvaltı ve iki parca ekmek tek yakarışım bunadır
samson senın bır kurabıyen vardı yulaflı guzel oluyordu oAyni kek yapar gibi dene ama 1 yumurta ile. Yulaf unu, yogurt ve az yağ. Bir de karbonat en son. Yumuşak oluyordu ama epeydir yapmadım tam tarifi hatirlamiyorum.internette yulafli çok tarif var ama.
Kiz durrrr pogaca benim için bir abide bir tapınak senin dilin ne söylüyorrr
Canım bak ben buna benzer yapiyordum, evdeki herkes severek yiyordu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?