O pogaca gercekten ekmek işlevi görüyor. Tadi da süper. Icine peynir koy pogaca, peynir koyma ekmek işte.
Kız o.çok uyduruk tarif bile yok, ondan hatirlamiyon.samson senın bır kurabıyen vardı yulaflı guzel oluyordu o
lingen bızım Samsonn un yulaflı kurabıyesı kahvaltıda ekmek gıbı guzel gıdıyordu ıcıne zeytın falan da mı koyuyordun samsoncum ıkı kere yapmıstım ama tam tarıf hatırlamıyorum cayın peynırın yanına harıka gıdıyordu ya
ekmek yerıne o tarz bırseylerde olabılır ben dürüm yapcamsam marul kullanıyorum tuzlu hamur ısı bırsey arıyorsam hep fırında yagsız unsuz patatessız mucver yapıyorum tuzlu kek gıbı onu yıyorum
Hemen bakacam canim çok tesekkur ederimCanım bak ben buna benzer yapiyordum, evdeki herkes severek yiyordu,
Elma yoktu bende bi tek, ama bu da çok mantıklı sanki. İşin puff noktası bol yoğurt ve karbonat.
Ay çok güzel87,4 olmuşum bi kilo daha gitmiş yuppiliii
Kuzucuk sen zaten kuruyup kalmışın verecek bisey kalmamis ondandirAy çok güzelben o kadar spora aktifliğe veremiyorum ama heralde yediklerim etkiliyor bide bazı dönemler tıkanma oluyor bakalım inş. Aşarım onu
Aramızda 14 kilo var sadece bende 70 kiloyumKuzucuk sen zaten kuruyup kalmışın verecek bisey kalmamis ondandir
Ben daha 4 kişilik bi ailenin yıllık et ihtiyacını karşılayacak kadar camışım
Ben 70 olunca boynuma kurusogandan kolye takip tüm şehri gezecemAramızda 14 kilo var sadece bende 70 kiloyum
Tesekkur ederim hepimize ayni temenniler:))Bol eksiler
Ben teşekkür ederim :))Tesekkur ederim hepimize ayni temenniler:))
50 kilo görünümlü 70 kilo amaAramızda 14 kilo var sadece bende 70 kiloyum
Hangi kahveyi içeceksin canım?Kahve yapıcam şimdi kendime yeni aldım bunu
Resim yükledm cıkmamış burda kafenin birinde var ordan cektirdimHangi kahveyi içeceksin canım?
Sen de hindistancevizi yağı koyuyor musun
İki ayda 10 bir tik fazla ama iyi ne guzel biraz yediğin şeyleri arttır kaloriyi yani protein ekle bol bol bi sıkıntı hissetmiyorsan sorun yok60 kilo olmusum
bir haftada 2 kilo vermisim
Cok hizi degil mi yanlis bir sey mi yapiyorum
Et yogurt mevsim sebzesi yesillik yiyorum. Yumurtasiz pynirsiz zeytinsiz kahvaltim yok
Sadece az findik ceviz yiyorum iki haftadir. Yarindan itibaren onlari da birer avuc yerim.
Kendimi gayet saglikli iyi hissediyorum ama iki ayda 10 kilo verdim cok mu hizli
Kilon fazla olmadığı icin 10 kilo iki ay için biraz fazla olmuş, ben de 3 haftada 5 kilo verdim ama ben 92yle başladım...60 kilo olmusum
bir haftada 2 kilo vermisim
Cok hizi degil mi yanlis bir sey mi yapiyorum
Et yogurt mevsim sebzesi yesillik yiyorum. Yumurtasiz pynirsiz zeytinsiz kahvaltim yok
Sadece az findik ceviz yiyorum iki haftadir. Yarindan itibaren onlari da birer avuc yerim.
Kendimi gayet saglikli iyi hissediyorum ama iki ayda 10 kilo verdim cok mu hizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?