Sağlıklı beslenirken;

lingen ılk sayfada nohut unundan falan puacalar var onlarda mı kesmıyor senı yahu
O pogaca gercekten ekmek işlevi görüyor. Tadi da süper. Icine peynir koy pogaca, peynir koyma ekmek işte. nohutu bişey ile yumuşatmak lazım. 7 kaşık nohuta 2 teff katmistim ben. Senin orijinal tarifte karabugday diyor, hepsi olur. Evde ne varsa, yine yulaf bile.

Son düzenleme:
Kız o.çok uyduruk tarif bile yok, ondan hatirlamiyon.
1 yumurta kırıp içine aldığı kadar yulaf ezmesi katıyordum, un bile değil, bildiğin ezme yulaf, sonrası tamamen zevkinize kalmış. Peynir güzel oluyor, istediğin ot, biber zeytin, ne istersen. Çayın yanına atistirmalik, ya da içine kattiklarina göre kendi başına bir kahvaltı bile olabilir.

Ay çok güzel ben o kadar spora aktifliğe veremiyorum ama heralde yediklerim etkiliyor bide bazı dönemler tıkanma oluyor bakalım inş. Aşarım onu
Kuzucuk sen zaten kuruyup kalmışın verecek bisey kalmamis ondandir
Ben daha 4 kişilik bi ailenin yıllık et ihtiyacını karşılayacak kadar camışım

60 kilo olmusum
bir haftada 2 kilo vermisim
Cok hizi degil mi yanlis bir sey mi yapiyorum
Et yogurt mevsim sebzesi yesillik yiyorum. Yumurtasiz pynirsiz zeytinsiz kahvaltim yok

Sadece az findik ceviz yiyorum iki haftadir. Yarindan itibaren onlari da birer avuc yerim.

Kendimi gayet saglikli iyi hissediyorum ama iki ayda 10 kilo verdim cok mu hizli

İki ayda 10 bir tik fazla ama iyi ne guzel biraz yediğin şeyleri arttır kaloriyi yani protein ekle bol bol bi sıkıntı hissetmiyorsan sorun yok

Kilon fazla olmadığı icin 10 kilo iki ay için biraz fazla olmuş, ben de 3 haftada 5 kilo verdim ama ben 92yle başladım... Bibibella söylediği gibi yap bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…