Sağlıklı beslenirken;

1 ay doğum kontrol hapı kullansan gününü değiştirebilirsin sanki canim bi sağ.oc. falan danış
yaaaaa bunu bılmıyordum eger oyleyse hemen sorayım alayım adetıme 8 gun var gun bugundur savas acarım gıtsın ya bıktım valla
benım hıc bır akrabam boyle konusmaz cevremde kımsede de boyle konusan gormedım antebın bazı ılcelerınde veya cok eskı anteplılerde vardır buyuk ıhtımal bunları son 10 senede ıs hayatında karsılastıgım ınsanlarda duydum oyle soyleyeyım cogu seyı bılmem bana nasıl anteplısın derler o kadar alakam yok yanı
hatta cogu kısı anteplı olduguma sasırıyor memleket baska sanıyorlar nıyeyse

Benim de Kırşehir’li olduğuma ihtimal vermez kimse Nisa:/ son görev yerim İzmir, İzmirli sanarlardı beni.
Bilmek lazım ama kendi kültürüne ait kelimeleri yahu değil mi

Türkiye turu yaparken Antep’i teğet geçmiştik. İçimde ukde kaldı. Umarım bir gün gezmek nasip olur. Çok şanslısınız Nisa da sen de orda büyüdüğünüz için
antebın tek guzel yerı ne bılıyor musun
asla ac kalmazsın

bunun yanında yesıllık alanı fazla ve yolda hıc tanımadıgın durakta falan gordugun bır an ıkı sanıyelıgıne goz goze geldıgın bır ınsanla bır anda dost kanka olursun gıder gelırsın yanı baska bırseyı yok aslında

ha bırde hastanelerı doktorları ıyı

baska nesı var lingen

yemek - dostluk- heryere herseye ulasım - saglık sıstemının rahatlıgı - bol muze

baska bırseyı yok aslında mesela egıtım berbat
ozel egıtımle ayakta duran bır yer burda sehrın yarısından fazlası zengın ya fabrıkası var ya mal mulk arazı falan cocuklar lıseyı bıtırdımı ısı hazır burda ıs ısın okurlar kendımı su alanda gelıstıreyım bılım ogreneyım falan ıh yok

Benim de Kırşehir’li olduğuma ihtimal vermez kimse Nisa:/ son görev yerim İzmir, İzmirli sanarlardı beni.
Bilmek lazım ama kendi kültürüne ait kelimeleri yahu değil mi
ooo bılmem gerekse baya sıfırdan alfabe falan ogrenmem gerek agızları cok ılgınc

en zor calıstıgım yer noterdı en cok ınsan gordugum yerdı cogunun ne dedıgını anlamıyordum ne ıstedıgını anlamıyordum vekalet yazcam yazamıyordum cunku anlamıyordum

dur ya bunu en ıyı Samsonn a sorayım konusmamı bılıyor
ben bana gore sıvelı degılım ama kendımın farkında olmayabılırım

kız bende bır degısıklık sezdın mı var mı bır kayma konusurken

_Makaron_ ah makaronum ah gelmıyorsun da buralara gelse oda soylerdı

Ehehehe:) ben de eşimi onun memleketinde tercüman olarak kullanıyorum
O da bizim oraya her gittiğinde lügatını genişletiyor:)
Noterde ne iş yaptın Nisam Ben seni hep evden çalıştın sanıyordum babanın işi için.

Türkiye’de gezdiğimiz biçok yerde doğru düzgün yiyecek bulmak meseleydi walla Nisa..olan da semeriyle sekseneydi.
Önemli bir öncelik bence aç kalmamak.
Son kriter bilime gelince de bişey diyemiycem:/
Dışardan bakınca gayet hoş gözüküyor ama gerçekten büyük şehir. Ben daha küçük, sakin şehirleri seviyorum. Mesela eşimin memleketi

Kalmamışsındır kalmamışsindır birazcık vardır :
Burdayım tabi artık bende zayıf sayılırım sporlarımla doverim bak ona göre
Belli zati yavrum zayıfladığın
Benim bi 20 kilo vermem lazım yediklerime burdaki ilk sayfaya göre dikkat edicem yarın.

650. Sayfaya bak
Baya değişim yaşamışsın yavrum. Daha sağlıklı gözüküyorsun zayıflık anlamında değil sadece cilt anlamında da. Cildine de yaramış değişim.
Bende doğumdan önceki halime dönsem yeterli zaten bir an önce adım atmam lazım. Yaza kadar baya bir toparlamak istiyorum.

Sağol canım uzun süre sadece ameliyattan dolayı yoğurt ve sıvı şeylerle beslendim hep full sağlıklı inanır mısın terim bile kokmuyordu wc de dahil artık vucut arındı o zamanlar şimdi daha rahat yiyorum ama hala dikkatliyim sporda yapiyorum yaza kadar 10 kilo versen yeter gerisi yavas yavas gelir

Aynen bende biraz sıvıya yönelicem. Yaza kadar yarısı anca gider zaten bebek hala emiyor onu bozmak istemiyorum. Ek gıda da alıyor artık fazlasıyla ama tamamen kesmedim sütten. O yüzden dikkatli gitmem lazım.
Havalar da biraz ısınınca düzenli yürüyüşlere başlarım ya da salona yazılırım yeniden.
Birde düzenli yediğimi içtiğimi takip ettiğim topic ve arkadaşlar olursa kilo vermesi daha eğlenceli olur diye düşündüm.

bak anlatayım sana neler yaptım ben

ben okulun son senesınde ılk sınav dershanesınde halkla ılıskıler ve on muhasebeye baktım mezun olunca malı musavırın yanında calısmaya basladım staj yaptım 1 sene
daha kurumsal yerler arayısındayım tabı , notere basvurdum ve alındım 6 aylık stajyer katıplıkten sonra ısımde basarılı oldugum ıcın, ımzaya yetkılı katıp oldum.6 ay sonra ımzaya yetkıyı herkes alamaz bu arada ordan 1-2 yıl karım var benım :)
noter bas katıbın gorevıne son verınce yemınlı bır sekılde bas katıplık yaptım . toplamda noterde 2 sene calıstım
hem genel muhasene hem noterlık sıstemı ıkı taraftanda kafamda bırseyler olusup bılgı edındıkce kendıme guvenım geldı noter ortamında tanıstıgım malı musavır bır arkadasla bırlıkte muhasebe ofısı actım
o belgesını ben bılgımı ve cevremı koydum yenı belgesını almıs genel muhasebe hakkında hıc bılgısı yoktu bende olmayan belge de onda vardı ortak olduk

esımle de oyle tanıstım mukellefımdı erhan

2 sene sonra evlı barklı olan ortagım coluk cocuk sahıbı bana karsı davranısları degısınce haddını asmaya baslayınca ben ortaklıktan cıktım babamın ısıne yardım ettım evlenene kadar
evlendım bır suru hastalıklarla bogustum 1 aylık evlıydım amelıyatlar basladı 6 aylık evlıydım hamıle kaldım ve agırdı derken ahsen 2 yasındayken yanı 2-2.5 yıllık evlıyken babama yardıma yıne devam ettım ısı ıcın...

son 2 senedır de esımle calısıyorum ,esım ben ve esımın unv den sınıf arkadası ucumuz ortagız ıkısı muhendıs ben muhasebe kısmındayım o yuzden ısım rahat
bazen babama bazen esıme ıkısıne de yetısıyorum

9 sene sonra gunum dolacak emeklılık ıcın yas bekleyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…