yaaaaa bunu bılmıyordum eger oyleyse hemen sorayım alayım adetıme 8 gun var gun bugundur savas acarım gıtsın ya bıktım valla1 ay doğum kontrol hapı kullansan gününü değiştirebilirsin sanki canim bi sağ.oc. falan danış
benım hıc bır akrabam boyle konusmaz cevremde kımsede de boyle konusan gormedımKız şiveye ne hacet, antebin kendi dili var
Yoksa konuşan kalmadı mı
Cam = Cıncık
şehriye = Şaare
Piknik = Sahre
Kendin pişir kendin ye = sen sağa pişir sen sağa ye
Kele bacım = bir hitap şekli
Hanek = söz, laf
Maydanoz = Bahdanis
Valla bunlar aklima gelenler
Türkiye turu yaparken Antep’i teğet geçmiştik. İçimde ukde kaldı. Umarım bir gün gezmek nasip olur. Çok şanslısınız Nisa da sen de orda büyüdüğünüz içinAma Malatya'dan çok Antep ve Mersin benim için bambaşka
Benim de Kırşehir’li olduğuma ihtimal vermez kimse Nisa:/ son görev yerim İzmir, İzmirli sanarlardı beni.yaaaaa bunu bılmıyordum eger oyleyse hemen sorayım alayım adetıme 8 gun var gun bugundur savas acarım gıtsın ya bıktım valla
benım hıc bır akrabam boyle konusmaz cevremde kımsede de boyle konusan gormedımantebın bazı ılcelerınde veya cok eskı anteplılerde vardır buyuk ıhtımal bunları son 10 senede ıs hayatında karsılastıgım ınsanlarda duydum oyle soyleyeyım cogu seyı bılmem bana nasıl anteplısın derler o kadar alakam yok yanı
hatta cogu kısı anteplı olduguma sasırıyor memleket baska sanıyorlar nıyeyse
antebın tek guzel yerı ne bılıyor musunTürkiye turu yaparken Antep’i teğet geçmiştik. İçimde ukde kaldı. Umarım bir gün gezmek nasip olur. Çok şanslısınız Nisa da sen de orda büyüdüğünüz için
ooo bılmem gerekse baya sıfırdan alfabe falan ogrenmem gerek agızları cok ılgıncBenim de Kırşehir’li olduğuma ihtimal vermez kimse Nisa:/ son görev yerim İzmir, İzmirli sanarlardı beni.
Bilmek lazım ama kendi kültürüne ait kelimeleri yahudeğil mi
Ehehehe:) ben de eşimi onun memleketinde tercüman olarak kullanıyorumooo bılmem gerekse baya sıfırdan alfabe falan ogrenmem gerek agızları cok ılgınc
en zor calıstıgım yer noterdı en cok ınsan gordugum yerdı cogunun ne dedıgını anlamıyordum ne ıstedıgını anlamıyordum vekalet yazcam yazamıyordum cunku anlamıyordum
Türkiye’de gezdiğimiz biçok yerde doğru düzgün yiyecek bulmak meseleydi walla Nisa..olan da semeriyle sekseneydi.antebın tek guzel yerı ne bılıyor musun
asla ac kalmazsın
bunun yanında yesıllık alanı fazla ve yolda hıc tanımadıgın durakta falan gordugun bır an ıkı sanıyelıgıne goz goze geldıgın bır ınsanla bır anda dost kanka olursun gıder gelırsın yanıbaska bırseyı yok aslında
ha bırde hastanelerı doktorları ıyı
baska nesı varlingen
yemek - dostluk- heryere herseye ulasım - saglık sıstemının rahatlıgı - bol muze
baska bırseyı yok aslında mesela egıtım berbat
ozel egıtımle ayakta duran bır yer burda sehrın yarısından fazlası zengın ya fabrıkası var ya mal mulk arazı falan cocuklar lıseyı bıtırdımı ısı hazır burda ıs ısın okurlar kendımı su alanda gelıstıreyım bılım ogreneyım falan ıh yok
Yok yavri sağlıklı beslenme şeysiMerhabalar konuyu akışta gördüm. Biraz inceledim. Herhangi bir diyet listesi yok değil mi ?
Şu sıra bende yediklerimi takip edeceğim bi topic arıyorum. Baştaki yazılar ve tarifler cazip geldi.
Ooo bibim burda mısınYok yavri sağlıklı beslenme şeysi
Kalmamışsındır kalmamışsindır birazcık vardır :Ooo bibim burda mısın
Sağlıklı beslenme şeysi yapmam lazım benimde artık. Doğumdan sonra kaldım şişko
Belli zati yavrum zayıfladığınKalmamışsındır kalmamışsindır birazcık vardır :
Burdayım tabi artık bende zayıf sayılırımsporlarımla doverim bak ona göre
20 mi baya çokmuş boy kilo kaç sende 40 kilo olmak istemiyorsundur ins.Belli zati yavrum zayıfladığın
Benim bi 20 kilo vermem lazım yediklerime burdaki ilk sayfaya göre dikkat edicem yarın.
650. Sayfaya bakBelli zati yavrum zayıfladığın
Benim bi 20 kilo vermem lazım yediklerime burdaki ilk sayfaya göre dikkat edicem yarın.
Baya değişim yaşamışsın yavrum. Daha sağlıklı gözüküyorsun zayıflık anlamında değil sadece cilt anlamında da. Cildine de yaramış değişim.650. Sayfaya bak
Sağol canım uzun süre sadece ameliyattan dolayı yoğurt ve sıvı şeylerle beslendim hep full sağlıklı inanır mısın terim bile kokmuyordu wc de dahilBaya değişim yaşamışsın yavrum. Daha sağlıklı gözüküyorsun zayıflık anlamında değil sadece cilt anlamında da. Cildine de yaramış değişim.
Bende doğumdan önceki halime dönsem yeterli zaten bir an önce adım atmam lazım. Yaza kadar baya bir toparlamak istiyorum.
Aynen bende biraz sıvıya yönelicem. Yaza kadar yarısı anca gider zaten bebek hala emiyor onu bozmak istemiyorum. Ek gıda da alıyor artık fazlasıyla ama tamamen kesmedim sütten. O yüzden dikkatli gitmem lazım.Sağol canım uzun süre sadece ameliyattan dolayı yoğurt ve sıvı şeylerle beslendim hep full sağlıklı inanır mısın terim bile kokmuyordu wc de dahilartık vucut arındı o zamanlar şimdi daha rahat yiyorum ama hala dikkatliyim sporda yapiyorum yaza kadar 10 kilo versen yeter gerisi yavas yavas gelir
bak anlatayım sana neler yaptım benEhehehe:) ben de eşimi onun memleketinde tercüman olarak kullanıyorum
O da bizim oraya her gittiğinde lügatını genişletiyor:)
Noterde ne iş yaptın Nisam❤ Ben seni hep evden çalıştın sanıyordum babanın işi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?