Sağlıklı beslenirken;

Merhabalar konuyu akışta gördüm. Biraz inceledim. Herhangi bir diyet listesi yok değil mi ?
Şu sıra bende yediklerimi takip edeceğim bi topic arıyorum. Baştaki yazılar ve tarifler cazip geldi.
merhaba
belırlı bır dıyet lıstesı yok ben dıyete karsıyım :) bana gore dıyet amelıyat oncesı dugun oncesı falan gecıcı yapılan bırsey
ben saglıklı beslenelım dıyorum daha cok :)
kacamak oldugunda da ıcıne dert eden o sınsı kotu ıc ses ben oluyorum nedeeen neden dıye

Bol su içsen süt için yeterli zaten eskiden mi o şerbetli şeyler muhabbeti süt yapan şey suymuş

Bol su içsen süt için yeterli zaten eskiden mi o şerbetli şeyler muhabbeti süt yapan şey suymuş
Ya öylede gel de bunu büyüklere anlat. Doğum sonrası loğusayken kilo verdim. Doğumdan 3 ay sonra biraz azalma oldu sütümde hop şerbet yap hop baklava ye falan fıstık öyle öyle aldık kiloları.
Şimdi öyle beslenmesem de kilo verimi olmadı

aynen oyle hatta sekerlı seyler azaltıyor
bana dayadılar baklavaları kadayıfları gelen sutum azalmaya basladı
bende sanıyorum stres falan yapıyorum
cocuk hastanesınde hemsıre sakın serbetlı sekerlı tatlılar yeme kuru ıncır kuru uzum ye bol su ıc tahınlı pekmez ye cağlayan gıbı akar dedı
yemın edıyorum sut fıskırdı emzırırken ahsen bogulur gıbı öggmkjf oluyordu tatlıyı kesıp suyu arttırınca gercekten sut cogalıyor

yanı tatlının sut arttırdıgı falan gercekten yok

Diyet listesine oldum olası bende sadık kalamam. O yüzden ilk sayfada baktığım tarifler hoşuma gitti.Sağlıklı beslenirsem doğal olarak klio vermeye başlarım diye düşündüm.
Ekmekle aram yoktur bir tek kahvaltıda yerim ama yarın sabah onu da yapmayacağım.

gıder gıder hıc canını sıkma
soyle dusun aldıkların yuzsuz mısafır kapıyı aralık tutuyorsun ıttırerek acıp ıcerı gırıp yerlesmeye calısıyor dırenıyorsun hah yakmaya calıstıgın yag oyle bırsey bıraz mucadeleyle olacak bır ıs
bırde sanırım hormonla alakalı emzırırken bıraz zor gıdıyor o da senın azmını kırmasın sakın bıraz sabır

eger canın cok ekmek ısterse ılla yıcem dedıgın gun olursa nohut veya kuru fasulye unu yapıp ondan puaca gıbı ekmek yapabılırsın
ben marula peynır durumu yapıp sarıp yıyorum valla ekmek aklıma gelmıyor aran da yokmus sanslısın en cok kılo aldıran bagımlılık o
ama karbonhıdrat mutlaka almalısın o cok onemlı onuda kabaktan al madem bol kabak yemegı :)

Hoşgeldin Bibiii Afiyet şifa olsun Kendimize hakim olalım, BDV'nin çatlakları yüzünden haftalarca ban yemeyelim lütfen

suzn ne alemde acaba? Hiç ses yok, hala işe dönmedi sanırım.
Canim daha iyiyim sükür. Ise dönmedim persembe gidecegim, bir yandanda evi bosalttim bu gece evde son gecem icimde bir burukluk var ister istemez. Ama yeni baslangiclar icinde bu bir sans eskilerden kurtulmak lazim.

Canim daha iyiyim sükür. Ise dönmedim persembe gidecegim, bir yandanda evi bosalttim bu gece evde son gecem icimde bir burukluk var ister istemez. Ama yeni baslangiclar icinde bu bir sans eskilerden kurtulmak lazim.
ay ev tasıma bosaltma bayılırım
keske yanında olsaydım kahve ıce ıce toplardık sohbet ederdık ne ıyı olurdu
aman hepınız herkes de benden uzakta bır toplanamadık gıttı

guzel olur yenı baslangıclar suan hıssettıgın seyı ben her 2 senede bır hıssedıyorum gocebe yasam gıbı habıre ev tasıdıgımdan anlıyorum senı
sen bırde ulke degıstırıyorsun dımı

Bir iki ay içinde emzirmeyi kesicem. evet zor gidiyor emzirirken kilolar 3 ay salona gitmiştim sıkılaşma güzel olmuştu ama 4 kilo anca vermiştim. Şimdi hem sıkılaşma hem kilo için uğraşıcam.
Bir kaç haftadır atıştırmalık yerine meyveye verdim kendimi öyle frenliyorum. Günde 2-3 tane ekşi yeşil elma yemeye başladım. O kesiyor açlık isteğimi

hah meyvenınde sekerden farkı yok
yedıgın an anında kanda sekere donuyor
hergun yememek lazım genelde sabahları kahvaltıda yarım porsıyon guzel olur

Salondayken yeşil elma yoğurtla karıştırıp yiyebilirsin demişlerdi ondan devam ediyordum ona. Azaltayım bari
ham tam olgunlasmamıs meyve yıyebılırsın evet yogurtla yenır meyve dogru demısler ama her zaman yapmana gerek yok
mesela spor oncesı harıka olur bu dedıgın
bunu yersın 1 saat dınlenır bır fıltre kahve ıcersın sonra spora gıdersın ekstra yag yakarsın dogru
sadece hergun yeme dıkkat et hanı yerken bılerek ye :)

Yok canim daha ülke degistirmiyorum bir süre burdayim. Viyanaya tasinabilirim bir süre annemlerde kaldiktan sonra hic yapamazsam onlarda mecburen hemen ev bakarim. Yillardir yalniz yasayinca zor oluyor hepberaber oturmak. Tüm gün iste olsam bile aksam uyurken sessizligi seviyorum. Cok zormus tasinmak ben aslinda bu yüzdende hasta oldum terledim üsüttüm büyük ihtimalle. Bir evden yeni eve tasinsaydim belki zorlanmazdim ama ben sadece kisisel esyalarimi almama ragmen zorlandim cünkü annemlerin evde kücük oldugundan neyi nereye koyacagimi bilemedim. Bakalim
Onlarda yapabilecek miyim

Maşallah sana
Allah güç kuvvetini artırsın

Selam sedulu, senin kuzu ne kadarlık
Ben de spora başlayacağım

Herşeyi saymışsın:) tek unuttuğun çok eğlenceli olmaları, 6 gün çalışır 1 gün de Burç ya da Dülükbabada eğlenerek yerler
Antebin Mottosu bu, 6 gun calis1 gun ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…