merhabaMerhabalar konuyu akışta gördüm. Biraz inceledim. Herhangi bir diyet listesi yok değil mi ?
Şu sıra bende yediklerimi takip edeceğim bi topic arıyorum. Baştaki yazılar ve tarifler cazip geldi.
Bol su içsen süt için yeterli zaten eskiden mi o şerbetli şeyler muhabbeti süt yapan şey suymuşAynen bende biraz sıvıya yönelicem. Yaza kadar yarısı anca gider zaten bebek hala emiyor onu bozmak istemiyorum. Ek gıda da alıyor artık fazlasıyla ama tamamen kesmedim sütten. O yüzden dikkatli gitmem lazım.
Havalar da biraz ısınınca düzenli yürüyüşlere başlarım ya da salona yazılırım yeniden.
Birde düzenli yediğimi içtiğimi takip ettiğim topic ve arkadaşlar olursa kilo vermesi daha eğlenceli olur diye düşündüm.
Ya öylede gel de bunu büyüklere anlat. Doğum sonrası loğusayken kilo verdim. Doğumdan 3 ay sonra biraz azalma oldu sütümde hop şerbet yap hop baklava ye falan fıstıkBol su içsen süt için yeterli zaten eskiden mi o şerbetli şeyler muhabbeti süt yapan şey suymuş
aynen oyle hatta sekerlı seyler azaltıyorBol su içsen süt için yeterli zaten eskiden mi o şerbetli şeyler muhabbeti süt yapan şey suymuş
Diyet listesine oldum olası bende sadık kalamam. O yüzden ilk sayfada baktığım tarifler hoşuma gitti.Sağlıklı beslenirsem doğal olarak klio vermeye başlarım diye düşündüm.merhaba
belırlı bır dıyet lıstesı yok ben dıyete karsıyım :) bana gore dıyet amelıyat oncesı dugun oncesı falan gecıcı yapılan bırsey
ben saglıklı beslenelım dıyorum daha cok :)
kacamak oldugunda da ıcıne dert eden o sınsı kotu ıc ses ben oluyorumnedeeen neden dıye
gıder gıder hıc canını sıkmaYa öylede gel de bunu büyüklere anlat. Doğum sonrası loğusayken kilo verdim. Doğumdan 3 ay sonra biraz azalma oldu sütümde hop şerbet yap hop baklava ye falan fıstıköyle öyle aldık kiloları.
Şimdi öyle beslenmesem de kilo verimi olmadı
eger canın cok ekmek ısterse ılla yıcem dedıgın gun olursa nohut veya kuru fasulye unu yapıp ondan puaca gıbı ekmek yapabılırsınDiyet listesine oldum olası bende sadık kalamam. O yüzden ilk sayfada baktığım tarifler hoşuma gitti.Sağlıklı beslenirsem doğal olarak klio vermeye başlarım diye düşündüm.
Ekmekle aram yoktur bir tek kahvaltıda yerim ama yarın sabah onu da yapmayacağım.
Canim daha iyiyim sükür. Ise dönmedim persembe gidecegim, bir yandanda evi bosalttim bu gece evde son gecem icimde bir burukluk var ister istemez. Ama yeni baslangiclar icinde bu bir sans eskilerden kurtulmak lazim.Hoşgeldin BibiiiAfiyet şifa olsun Kendimize hakim olalım, BDV'nin çatlakları yüzünden haftalarca ban yemeyelim lütfen
suzn ne alemde acaba? Hiç ses yok, hala işe dönmedi sanırım.
ay ev tasıma bosaltma bayılırımCanim daha iyiyim sükür. Ise dönmedim persembe gidecegim, bir yandanda evi bosalttim bu gece evde son gecem icimde bir burukluk var ister istemez. Ama yeni baslangiclar icinde bu bir sans eskilerden kurtulmak lazim.
Bir iki ay içinde emzirmeyi kesicem. evet zor gidiyor emzirirken kilolar 3 ay salona gitmiştim sıkılaşma güzel olmuştu ama 4 kilo anca vermiştim. Şimdi hem sıkılaşma hem kilo için uğraşıcam.eger canın cok ekmek ısterse ılla yıcem dedıgın gun olursa nohut veya kuru fasulye unu yapıp ondan puaca gıbı ekmek yapabılırsın
ben marula peynır durumu yapıp sarıp yıyorum valla ekmek aklıma gelmıyor aran da yokmus sanslısın en cok kılo aldıran bagımlılık o
ama karbonhıdrat mutlaka almalısın o cok onemlı onuda kabaktan al madem bol kabak yemegı :)
hah meyvenınde sekerden farkı yokBir iki ay içinde emzirmeyi kesicem. evet zor gidiyor emzirirken kilolar 3 ay salona gitmiştim sıkılaşma güzel olmuştu ama 4 kilo anca vermiştim. Şimdi hem sıkılaşma hem kilo için uğraşıcam.
Bir kaç haftadır atıştırmalık yerine meyveye verdim kendimi öyle frenliyorum. Günde 2-3 tane ekşi yeşil elma yemeye başladım. O kesiyor açlık isteğimi
Salondayken yeşil elma yoğurtla karıştırıp yiyebilirsin demişlerdi ondan devam ediyordum ona. Azaltayım barihah meyvenınde sekerden farkı yok
yedıgın an anında kanda sekere donuyor
hergun yememek lazım genelde sabahları kahvaltıda yarım porsıyon guzel olur
ham tam olgunlasmamıs meyve yıyebılırsın evet yogurtla yenır meyve dogru demısler ama her zaman yapmana gerek yokSalondayken yeşil elma yoğurtla karıştırıp yiyebilirsin demişlerdi ondan devam ediyordum ona. Azaltayım bari
Yok canim daha ülke degistirmiyorum bir süre burdayim. Viyanaya tasinabilirim bir süre annemlerde kaldiktan sonra hic yapamazsam onlarda mecburen hemen ev bakarim. Yillardir yalniz yasayinca zor oluyor hepberaber oturmak. Tüm gün iste olsam bile aksam uyurken sessizligi seviyorum. Cok zormus tasinmak ben aslinda bu yüzdende hasta oldum terledim üsüttüm büyük ihtimalle. Bir evden yeni eve tasinsaydim belki zorlanmazdim ama ben sadece kisisel esyalarimi almama ragmen zorlandim cünkü annemlerin evde kücük oldugundan neyi nereye koyacagimi bilemedim. Bakalimay ev tasıma bosaltma bayılırım
keske yanında olsaydım kahve ıce ıce toplardık sohbet ederdık ne ıyı olurdu
aman hepınız herkes de benden uzakta bır toplanamadık gıttı
guzel olur yenı baslangıclar suan hıssettıgın seyı ben her 2 senede bır hıssedıyorum gocebe yasam gıbı habıre ev tasıdıgımdananlıyorum senı
sen bırde ulke degıstırıyorsun dımı
Maşallah sanabak anlatayım sana neler yaptım ben
ben okulun son senesınde ılk sınav dershanesınde halkla ılıskıler ve on muhasebeye baktım mezun olunca malı musavırın yanında calısmaya basladım staj yaptım 1 sene
daha kurumsal yerler arayısındayım tabı , notere basvurdum ve alındım 6 aylık stajyer katıplıkten sonra ısımde basarılı oldugum ıcın, ımzaya yetkılı katıp oldum.6 ay sonra ımzaya yetkıyı herkes alamaz bu arada ordan 1-2 yıl karım var benım :)
noter bas katıbın gorevıne son verınce yemınlı bır sekılde bas katıplık yaptım . toplamda noterde 2 sene calıstım
hem genel muhasene hem noterlık sıstemı ıkı taraftanda kafamda bırseyler olusup bılgı edındıkce kendıme guvenım geldı noter ortamında tanıstıgım malı musavır bır arkadasla bırlıkte muhasebe ofısı actım
o belgesını ben bılgımı ve cevremı koydum yenı belgesını almıs genel muhasebe hakkında hıc bılgısı yoktu bende olmayan belge de onda vardı ortak olduk
esımle de oyle tanıstım mukellefımdı erhan
2 sene sonra evlı barklı olan ortagım coluk cocuk sahıbı bana karsı davranısları degısınce haddını asmaya baslayınca ben ortaklıktan cıktım babamın ısıne yardım ettım evlenene kadar
evlendım bır suru hastalıklarla bogustum 1 aylık evlıydım amelıyatlar basladı 6 aylık evlıydım hamıle kaldım ve agırdı derken ahsen 2 yasındayken yanı 2-2.5 yıllık evlıyken babama yardıma yıne devam ettım ısı ıcın...
son 2 senedır de esımle calısıyorum ,esım ben ve esımın unv den sınıf arkadası ucumuz ortagız ıkısı muhendıs ben muhasebe kısmındayım o yuzden ısım rahat
bazen babama bazen esıme ıkısıne de yetısıyorum
9 sene sonra gunum dolacak emeklılık ıcın yas bekleyecegım
Selam sedulu, senin kuzu ne kadarlıkBir iki ay içinde emzirmeyi kesicem. evet zor gidiyor emzirirken kilolar 3 ay salona gitmiştim sıkılaşma güzel olmuştu ama 4 kilo anca vermiştim. Şimdi hem sıkılaşma hem kilo için uğraşıcam.
Bir kaç haftadır atıştırmalık yerine meyveye verdim kendimi öyle frenliyorum. Günde 2-3 tane ekşi yeşil elma yemeye başladım. O kesiyor açlık isteğimi
Maşallah sana
Allah güç kuvvetini artırsın
Herşeyi saymışsın:) tek unuttuğun çok eğlenceli olmaları, 6 gün çalışır 1 gün de Burç ya da Dülükbabada eğlenerek yerlerantebın tek guzel yerı ne bılıyor musun
asla ac kalmazsın
bunun yanında yesıllık alanı fazla ve yolda hıc tanımadıgın durakta falan gordugun bır an ıkı sanıyelıgıne goz goze geldıgın bır ınsanla bır anda dost kanka olursun gıder gelırsın yanıbaska bırseyı yok aslında
ha bırde hastanelerı doktorları ıyı
baska nesı varlingen
yemek - dostluk- heryere herseye ulasım - saglık sıstemının rahatlıgı - bol muze
baska bırseyı yok aslında mesela egıtım berbat
ozel egıtımle ayakta duran bır yer burda sehrın yarısından fazlası zengın ya fabrıkası var ya mal mulk arazı falan cocuklar lıseyı bıtırdımı ısı hazır burda ıs ısın okurlar kendımı su alanda gelıstıreyım bılım ogreneyım falan ıh yok
dogruHerşeyi saymışsın:) tek unuttuğun çok eğlenceli olmaları, 6 gün çalışır 1 gün de Burç ya da Dülükbabada eğlenerek yerler
Antebin Mottosu bu, 6 gun calis1 gun ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?