- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Günaydın. Evi hastalık sardı çocuktan sonra ben şimdide eşim. Bademciklerin cok zorluyor birde içtiğim.ilaclar bağırsağı etkiledi cok zor durumdayım.bugun toplantım var nasil duracagimi bilmiyorum yarın dr a cikarim
Selam 18 aylık olacak bir kaç gün sonra. Artık bol bol ek gıda alıyor gece beslenmesi yapmıyor. O yüzden yakında sütü kesicemSelam sedulu, senin kuzu ne kadarlık
Ben de spora başlayacağım
gunaydın canımgünaydın kızlarrrrrrrrr
gunaydın gecmıs olsunGünaydın. Evi hastalık sardı çocuktan sonra ben şimdide eşim. Bademciklerin cok zorluyor birde içtiğim.ilaclar bağırsağı etkiledi cok zor durumdayım.bugun toplantım var nasil duracagimi bilmiyorum yarın dr a cikarim
Ne kayması yaa, sen de eşin de 20 yıllık TRT sipikerleri gibisiniz yeminle,.dur ya bunu en ıyıSamsonn a sorayım konusmamı bılıyor
ben bana gore sıvelı degılım ama kendımın farkında olmayabılırım
kız bende bır degısıklık sezdın mıvar mı bır kayma konusurken
@_Makaron_ ah makaronum ah gelmıyorsun da buralara gelse oda soylerdı
yoo sende tane tane guzel konusuyorsun haksızlık yapma kendıneNe kayması yaa, sen de eşin de 20 yıllık TRT sipikerleri gibisiniz yeminle,.ilk duyduğumda da dikkatimi çekmişti, acayip güzel, çok özeniyorum güzel türkçe konuşan insanlara..beni biri motora bağlamış sanki, hep bi acele içindeyim
parka cıkıp cocukla kosturacagın ıcın buyuk ıhtımal acıkırsın cok acıkırsan bır fıltre kahve yanına 5 badem tamamdır :)Tünaydınlar güzelce ekmeksiz kahvaltımı yaptım şekersiz çayımı da içtim bakalım akşama kadar ne alemde olacağım. Bugün hava da güzel cocukla parka çıkarız o arada adım hedefimi tamamlarım
Tavsiye için teşekkürlerparka cıkıp cocukla kosturacagın ıcın buyuk ıhtımal acıkırsın cok acıkırsan bır fıltre kahve yanına 5 badem tamamdır :)
onlar hıc durmuyor kı 4 yasında kızım hıc oturmuyor bacagında mı yorulmuyor agrımıyor dıyorum yooo dıyor ama bunu derken bıle hopluyorTavsiye için teşekkürler ☺ aynen parktan gelince ikimizde çok acıkıyoruz hemen yemek hazırlamaya girişiyorum çocuğa çok aktif çok yiyor ve yakıyorkeşke bende o kadar yaksam
Deme öyle canım yanım yaa. Regl candır.takvımıme baktım
adetımın ılk gunu ramazan bayramı
yıldım ya gercekten bıktım
15 yasımda adet oldum ılk adetımde okulun acılmasına 1 gun kala ıdı o gunden berı her okulun ılk gunu her bayram her yılbası her dogum gunlerı hep adetle gectı
huyunu bıldıgımden takvımıme baktım yıne ılk gunu adet oluyorum ve gercekten bıktım kesılsın artık ben ıstemıyorum gelmesın bu ne ya
Benimki de 18 aylık ama yetişkin gibi yemek yiyor. Bi tabak makarna pilav koyayım yer. Köfte desen 5-6 adet rahat yer. Hiç yemek ayrımı yokonlar hıc durmuyor kı 4 yasında kızım hıc oturmuyor bacagında mı yorulmuyor agrımıyor dıyorum yooo dıyor ama bunu derken bıle hopluyor
oturup bızım gıbı tabak tabak yer sabah uyanınca canım kebap cektı deroturur 1 bucuk ıskender yer keske dedıgın gıbı onlar gıbı olabılsek
ben ahsenı parktan getırınce ılk sıralar 2 tabak salata yıyordum doymuyordum cunku son zamanlarda kahve ve badem yetıyor mıdede yer kaplayan kalorısı dusuk lıflı besınlı seylere agırlık verdım maksat mıdemı doldurmak2 tabak salatayla yanında ayran da olabılır cekınme saglıklı ve kalorısız olursa ye :)
Spora mı geç kaldın? Ben dee, 20 yıl falanSabah 3 kaşık yoğurt yiyip aceleyle çıktım evden geç kaldım her zaman ki gibisade türk kahvemi yudumluyorum simdilik durum bu
Ah ahh, şimdi ki aklımla geriye sarmayı ne çok isterdimm.20 YIL NE KII
Ah ahh, şimdi ki aklımla geriye sarmayı ne çok isterdimm.
Bende 38 yıl geç kalmıştım doğduğundan beri hala gec değilSpora mı geç kaldın? Ben dee, 20 yıl falan
Bende 38 yıl geç kalmıştım doğduğundan beri hala gec değilne teyzeler var 50 yaşindan sonra baslayıp vucutcu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?