Sağlıklı beslenirken;

Günaydın. Evi hastalık sardı çocuktan sonra ben şimdide eşim. Bademciklerin cok zorluyor birde içtiğim.ilaclar bağırsağı etkiledi cok zor durumdayım.bugun toplantım var nasil duracagimi bilmiyorum yarın dr a cikarim

Ne kayması yaa, sen de eşin de 20 yıllık TRT sipikerleri gibisiniz yeminle,. ilk duyduğumda da dikkatimi çekmişti, acayip güzel, çok özeniyorum güzel türkçe konuşan insanlara..beni biri motora bağlamış sanki, hep bi acele içindeyim

yoo sende tane tane guzel konusuyorsun haksızlık yapma kendıne

Tünaydınlar güzelce ekmeksiz kahvaltımı yaptım şekersiz çayımı da içtim bakalım akşama kadar ne alemde olacağım. Bugün hava da güzel cocukla parka çıkarız o arada adım hedefimi tamamlarım

parka cıkıp cocukla kosturacagın ıcın buyuk ıhtımal acıkırsın cok acıkırsan bır fıltre kahve yanına 5 badem tamamdır :)

parka cıkıp cocukla kosturacagın ıcın buyuk ıhtımal acıkırsın cok acıkırsan bır fıltre kahve yanına 5 badem tamamdır :)
Tavsiye için teşekkürler aynen parktan gelince ikimizde çok acıkıyoruz hemen yemek hazırlamaya girişiyorum çocuğa çok aktif çok yiyor ve yakıyor keşke bende o kadar yaksam

Tavsiye için teşekkürler ☺ aynen parktan gelince ikimizde çok acıkıyoruz hemen yemek hazırlamaya girişiyorum çocuğa çok aktif çok yiyor ve yakıyor keşke bende o kadar yaksam
onlar hıc durmuyor kı 4 yasında kızım hıc oturmuyor bacagında mı yorulmuyor agrımıyor dıyorum yooo dıyor ama bunu derken bıle hopluyor
oturup bızım gıbı tabak tabak yer sabah uyanınca canım kebap cektı der oturur 1 bucuk ıskender yer keske dedıgın gıbı onlar gıbı olabılsek

ben ahsenı parktan getırınce ılk sıralar 2 tabak salata yıyordum doymuyordum cunku son zamanlarda kahve ve badem yetıyor mıdede yer kaplayan kalorısı dusuk lıflı besınlı seylere agırlık verdım maksat mıdemı doldurmak 2 tabak salatayla yanında ayran da olabılır cekınme saglıklı ve kalorısız olursa ye :)

Deme öyle canım yanım yaa. Regl candır. Benim de ilk 3 gün sıkıntılı geçiyor ama, hani şu meşhur doğum doktoru var yaa, insta'da menopoz ile ilgili bişey paylaşmış, sağolsun tüm yaşam sevincimi sömürdü okurken...

Ne kadar geç olursa o kadar iyi...

KK çok sıkıntılı bugün, çok yavaş...

Benimki de 18 aylık ama yetişkin gibi yemek yiyor. Bi tabak makarna pilav koyayım yer. Köfte desen 5-6 adet rahat yer. Hiç yemek ayrımı yok
Çiğ badem severim ben günde bir avuç yani 6-7 adet gibi yerim e vitamini açısından diye cildime ve saçıma iyi geliyor.
Kalori sayıcam yeniden bugün program indirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…