Ah ahh, şimdi ki aklımla geriye sarmayı ne çok isterdimm.
Geriye sarmaya gerek yok kuzum hic bisey için geç degilBende 38 yıl geç kalmıştım doğduğundan beri hala gec değilne teyzeler var 50 yaşindan sonra baslayıp vucutcu oluyor
ah ah, tek hatam spor olsa, hayatım koca bir yanlış tercihler silsilesiBende 38 yıl geç kalmıştım doğduğundan beri hala gec değilne teyzeler var 50 yaşindan sonra baslayıp vucutcu oluyor
Ölmeyi unutanGeriye sarmaya gerek yok kuzum hic bisey için geç degil
Benim gittiğim salonda ölmeyi unutanlar bile var ya görmeniz lazim, afedersin kadınlarda memeler erkeklerde malum yerler dize kadar inmiş bunlar hala kas derdinde
Geriye sarmaya gerek yok kuzum hic bisey için geç degil
Benim gittiğim salonda ölmeyi unutanlar bile var ya görmeniz lazim, afedersin kadınlarda memeler erkeklerde malum yerler dize kadar inmiş bunlar hala kas derdinde
ah ah, tek hatam spor olsa, hayatım koca bir yanlış tercihler silsilesi
bende gıremıyorum kk da sorun var canımSaatlerdir giremiyordum, çok oluyor bu durum...
Herkese tünaydın diyeyim ben de ...
Hastalara geçmiş olsun
bak o program gercekten ıse yarıyor bende yedıklerımı yazıyorumyok ya o kadar mı onun kalorısı dıye bır sok oldugum oluyorBenimki de 18 aylık ama yetişkin gibi yemek yiyor. Bi tabak makarna pilav koyayım yer. Köfte desen 5-6 adet rahat yer. Hiç yemek ayrımı yok
Çiğ badem severim ben günde bir avuç yani 6-7 adet gibi yerim e vitamini açısından diye cildime ve saçıma iyi geliyor.
Kalori sayıcam yeniden bugün program indirdim.
Sabah 3 kaşık yoğurt yiyip aceleyle çıktım evden geç kaldım her zaman ki gibisade türk kahvemi yudumluyorum simdilik durum bu
supersın bibilerin bibisi harıkasın valla afıyet olsunBol peynirli yumurta yiyorum
Ohh ne güzel. Emzirmeyi bırakınca zaten vücut kısa sürede toparlıyor. Bende ilk kızımda öyle olmuştu. Hadi sana da geçmişler olsun şimdiden. Büyük bir hafiflik olacak bedeninde:)Selam 18 aylık olacak bir kaç gün sonra. Artık bol bol ek gıda alıyor gece beslenmesi yapmıyor. O yüzden yakında sütü kesicem
Canım samsonnum yaaAh ahh, şimdi ki aklımla geriye sarmayı ne çok isterdimm.
Ay umarım mucize olurOhh ne güzel. Emzirmeyi bırakınca zaten vücut kısa sürede toparlıyor. Bende ilk kızımda öyle olmuştu. Hadi sana da geçmişler olsun şimdiden. Büyük bir hafiflik olacak bedeninde:)
Ahahaha:) nasıl bir tanımlama o öyle lingenGeriye sarmaya gerek yok kuzum hic bisey için geç degil
Çok acıkırsın öyle sanki birseyler ye benceBuarada ben de tavuk sote gibi bisi yaptım. Az zeytinyağında tavuk ve havuç soteledim oğlana fazla yapmışım kalanını ben yedim bi porsiyon falan. Akşamı da meyve yogurt ve suyla geçirmeyi planlıyorum
İki aya eski haline dönersin benceAy umarım mucize oluremzirirken kilo vermesi zormuş ya sürekli bir şeyler yeme isteği mahvediyor insanı
Sedulu, yoğurda yulaf ve keten tohumu at..inanılmaz tok tutuyorBuarada ben de tavuk sote gibi bisi yaptım. Az zeytinyağında tavuk ve havuç soteledim oğlana fazla yapmışım kalanını ben yedim bi porsiyon falan. Akşamı da meyve yogurt ve suyla geçirmeyi planlıyorum
Ay vallahi ne görüyorsam onu söylüyorum, hic abartmiyorumAhahaha:) nasıl bir tanımlama o öyle lingen
Valla azmine hayranımBugün 8bin adım atmışım evde ordan oraya yürüyorum 10bine tamamlamak için
Hahaİki aya eski haline dönersin bencememelerdeki ağırlık gidiyor bi kere:) anlamlı bi yük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?