Sağlıklı beslenirken;

Ah ahh, şimdi ki aklımla geriye sarmayı ne çok isterdimm.
Bende 38 yıl geç kalmıştım doğduğundan beri hala gec değil ne teyzeler var 50 yaşindan sonra baslayıp vucutcu oluyor
Geriye sarmaya gerek yok kuzum hic bisey için geç degil
Benim gittiğim salonda ölmeyi unutanlar bile var ya görmeniz lazim, afedersin kadınlarda memeler erkeklerde malum yerler dize kadar inmiş bunlar hala kas derdinde

Geriye sarmaya gerek yok kuzum hic bisey için geç degil
Benim gittiğim salonda ölmeyi unutanlar bile var ya görmeniz lazim, afedersin kadınlarda memeler erkeklerde malum yerler dize kadar inmiş bunlar hala kas derdinde

ah ah, tek hatam spor olsa, hayatım koca bir yanlış tercihler silsilesi

aman kimin doğru allah aşkına olduğu kadar olmadığı kaderrrr

bu hayatta tk önemli ne biliyormusun sağlık

gerisi bir şekilde olur canımmm

Saatlerdir giremiyordum, çok oluyor bu durum...
Herkese tünaydın diyeyim ben de ...
Hastalara geçmiş olsun
bende gıremıyorum kk da sorun var canım

bak o program gercekten ıse yarıyor bende yedıklerımı yazıyorumyok ya o kadar mı onun kalorısı dıye bır sok oldugum oluyor dengelememe yardımcı oluyor

Sabah 3 kaşık yoğurt yiyip aceleyle çıktım evden geç kaldım her zaman ki gibi sade türk kahvemi yudumluyorum simdilik durum bu
Bol peynirli yumurta yiyorum
supersın bibilerin bibisi harıkasın valla afıyet olsun

ben bu sabah
fırında unsuz patatessız klasık mucverımı yaptım yedım 4 dılım
yanında 10 zeytın ve sekersız cay

oglen turk kahvesı yanında 1 kuru hurma

suan fıltre kahve ıcıyorum

aksam fırında sebze ve tavuk salata ayran var

su saate kadar toplam 2 lıtre suyu da ıcmıs bulundum yatana kadar 1 lıtre daha su ıcerım ben

Ben ne yedim şu ana kadar,

Sabah 1 bardak filtre kahve (hindistan cevizli)

İş yerinde 200 gr humus 200 gr yoğurt

Az önce 3 incir içinde 3 cevizle

Dolapda akdeniz yeşilliğim var, zeytinyağı nar ekişi hepsi var, bilmiyorum yer miyim...

Selam 18 aylık olacak bir kaç gün sonra. Artık bol bol ek gıda alıyor gece beslenmesi yapmıyor. O yüzden yakında sütü kesicem
Ohh ne güzel. Emzirmeyi bırakınca zaten vücut kısa sürede toparlıyor. Bende ilk kızımda öyle olmuştu. Hadi sana da geçmişler olsun şimdiden. Büyük bir hafiflik olacak bedeninde:)

Ohh ne güzel. Emzirmeyi bırakınca zaten vücut kısa sürede toparlıyor. Bende ilk kızımda öyle olmuştu. Hadi sana da geçmişler olsun şimdiden. Büyük bir hafiflik olacak bedeninde:)
Ay umarım mucize olur emzirirken kilo vermesi zormuş ya sürekli bir şeyler yeme isteği mahvediyor insanı

Buarada ben de tavuk sote gibi bisi yaptım. Az zeytinyağında tavuk ve havuç soteledim oğlana fazla yapmışım kalanını ben yedim bi porsiyon falan. Akşamı da meyve yogurt ve suyla geçirmeyi planlıyorum

Buarada ben de tavuk sote gibi bisi yaptım. Az zeytinyağında tavuk ve havuç soteledim oğlana fazla yapmışım kalanını ben yedim bi porsiyon falan. Akşamı da meyve yogurt ve suyla geçirmeyi planlıyorum
Çok acıkırsın öyle sanki birseyler ye bence

Akşama bende körili tavuk yapıyorum yanına kıvırcık salata (ayran goncama ) kocamda sağlıklı besleniyor ondan cesitlendiriyorum yoksa kendime göre övün yapsam tek çeşit biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…