Sağlıklı beslenirken;

ya netse suan hep kıslık seyler var tovbe yarabbım rahıbe terasa modellerı cok kapalı cok kıslık cok sıyah
e 1 ay sonra burda hava ısınır dusunsene benım antep sıcagında ceket gıbı kusaklı sıyah modeller gıydıgımı hep karsıma oyle seyler cıktı ya ben mı aramayı bılemıyorum nedır valla cozemedım

bakayım atayım sana . beğerinsen incelersin

tanıyorum seni . hoş geldin . burdan yıllar önce yazıştıydık . kpss ye hazırlanırken . atandın mı.
ama sen beni tanıyamazsın çünkü kullanıcı adım değişti. .
Yaa eski nick neydi ki
Yok canım atanmadım sonra da uğraşmadım sınav icin şimdi çocuklu ev hayatı yaşıyorum yazin tekrar ozel sektörde calismaya devam edicem.

Yaa eski nick neydi ki
Yok canım atanmadım sonra da uğraşmadım sınav icin şimdi çocuklu ev hayatı yaşıyorum yazin tekrar ozel sektörde calismaya devam edicem.
hayırlısı olsun canım. kaç yaşında çocuğun .

itiraf edeyim ki senin denemelerde sıfır yanlış . 1 yanlış yazdığın dönemlerde gaza gelip atanmış olabilirim .

birileri yapıyorsa ben de yaparım şeysiyle . o derece şevk verdiydin . Allah razı olsun canım benim .

Aaa hatırladım seni atanmıştın degil mi çocukta vardı sende o zamanlar
evet çocuklar 2 taneydi . 3 oldu. edremit te girdim sınava . sen de edremit te girmiştin diye hatırlıyorum . hatta burda sedulu olabilir mi diye bi göz gezdirdiydim . ama ismini de bilmiyordum . kendini de görmediğimden . bi içimden geçtiydi.

şiveydız
yukarda tarıfını verdım
tamam canım . hatırladım ismini . bahsettiydin sanki bi aralar

elma acıktırmaz beni nisacım . hiç öyle etkisi olmadı. hatta çok kişi demiştir . ben elma yersem midem kazınır . daha çok acıkırım diye ama bende o etkiyi yapmıyor.

Ne güzel bi işe yaradıysam sevindim Benimde puan gena değildi ama bölümden tek tuk aldıkları icin ben kaldım o sene toplam 6 kişi aldılar ben 8.ciydim. Bunda da vardır bi hayır dedim üzülmedim öyle
Çocuk daha 18 aylık evleneli 5 sene oluyor. Bi daha hazırlanmayı düşünmedim sınava belki senin gibi çocuğu biraz büyütünce denerim

Yok canım ben Balıkesir merkezde girmiştim sınava. Eskiden çok vakit geçiriyordum burada ama iş çocuk derken azaldı yazışmalar. Eskilerden tanıdık görünce sevindim.

ramazanda neden olmuyor bılıyormusun cunku maksımum ıkı ogun yedıgın ıcın :)
bu az az sık sık sehır efsanesının yanlıs oldugunun bır ıspatıda budur aralıklı yemek ya da orucla seker hastalarının ınsulın sevıyesı tedavı edılıyor canım tum dunyada kabul gormus bır gercektır bu nıyeyse sadece bazı kesım doktorlar az az sık sık ye dıyor dıyetısyenler gıbı
yedıkten 4 saat sonra leptın hormonu calısıyor leptının calısması ınsan saglıgı ıcın en onemlı sey ve sekerlede alakalı bırsey az az sık sık yıyerek 4 saatde bır beslenmeye yoneltıyorlar boylece leptın calısamıyor duruyor ne oluyor gelsın ınsulın dırenclerı karacıger yaglanmaları troıt bozuklukları ... sonra da vay efendım bızım cıldımız bozuldu sacımız dokuldu tırnakta kırıla kırıla hal kalmadı cıldımde koyu lekeler olustu gozumun ferı sondu halsızım ruhum cekılmıs gıbı kramp agrılarım var sureklı hasta oluyorum dıyorlar e olur tabı o vucut ıflah olur mu habıre yemeye

bagırsagın mıdenın dınlenmesı vucudun kendı kanıyla canıyla kasıyla calısması gerek vucut zaten calısıyor sadece arada yakıta ıhtıyac duyuyor bu yakıt 6 ogunse cok fazla motor yanar arıza verır patlar gıdersın

bır sabah bır aksam yemek gerek oglen sadece kahve yanında kuruyemıs yeter dıye 2 senedır soyluyorum aslında benı dınleyen guzel kılo verır bır daha verdıgı kıloyu almaz ınsulınden karcıger yaglanmasından da kurtulur gozunuzun onunde ben varım dedıgım yaptıgım gorselımle dogru orantılı ılerledıgını dusunuyorum

meyve yendımı sadece sabah kahvaltıda yarım porsıyon veya sadece oglen yanında yogurtla yenır
meyve aksam kesınlıkle yenmez meyve asıtı aksam mıdeye agır gelır cogu kısı bunu bıle bılmıyor mesela
meyve profosyonel sporcular , ınsaata calısanlar , ve yuk tasıyan hayvanlar ıcın. bızım ıhtıyacımız yok . ondan alacagımız vıtamınlerın aynısı tum sebzelerde var. seker hastalarına ınsulın dırencı olanlara neden yasak meyve dusunelım :) hem acıktırır hemde kana hızlı karısır hızlı ınıs cıkıslar halsızlestırır ve acıktırır halıyle daha fazla yenır yedıkce dırenc saglanır olusur direk gıbı kalır hadı bakalım kır ondan sonra kırabılırsen

gerek yok , ıhtıyacı olan yesın baskaları faydalansın bızler yerıne baska seyler koyalım en masumu zaten elma , onunda yanında yogurt olmalı hatta elmanın ustune tarcın serper yerler neden sekerı dengelesın dıye dusunun o kadar sekerlı bırsey :)

sekere vucut ıkı sekılde ıhtıyac duyar ya dırenc vardır kırılma evresıdır daha tam oturmamıstır senı sınar
ya da bagırsagında kurdu vardır tenya vardır onlar sekerı sever cunku :)

eger cok sekerlı seyler canın ıstıyorsa bu ıkısınden bırı uyurken agzından su akıyormu yanagında ya da yastıgında agız suyun var mı varsa tenya ustune yogunlas yoksa vucudunun ıhtıyacından fazla seker alıyorsun demek

her ıkısınınde cozumu var ve kolay el bırlıgıyle senı o dırencten kurtaracagı kaygısız ol sen

olur tabi. öyle nasiptir belki canım .
ben de tekniker kadrosuna atandım . ben de bölümde 6. olmuştum . önümde 5 kişi vardı ama sanıyorum ilk atamada onlar gitti.
çünkü türkiye de 1 kadro açıldı . ona girdim . nasipte varsa iste. oluyor . Bin şükür .
ağustosta 7 yılım bitiyor . 36 yaşımda atandım . şimdi 1 ay var doğum günüme . 43 oluyorum . yaş da gidiyor be

Hahah daha genç o yaşlar bende yeni 31 oldum şöyle 3-4 yaşına gelsin bebek bi daha sınava hazırlanırım en azından çalışacağım konu az onu biliyorum bi azim gelir heralde o zamanlar

canım benim . mucukkhhh.
ağzım akmıyor yaa. hiç yok öyle bi şey .

Hahah daha genç o yaşlar bende yeni 31 oldum şöyle 3-4 yaşına gelsin bebek bi daha sınava hazırlanırım en azından çalışacağım konu az onu biliyorum bi azim gelir heralde o zamanlar
inşallah canım . azim gelir inşallah . çoğu konuyu da biliyorsundur tabi.
benim ilk girişti o zaman kpss ye ama azim geldiydi. nasip olacak ya. azim geliverdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…