ne guzel boyle testsel sıvavlarda basarılı olanlara ımrenıyoruminşallah canım . azim gelir inşallah . çoğu konuyu da biliyorsundur tabi.
benim ilk girişti o zaman kpss ye ama azim geldiydi. nasip olacak ya. azim geliverdi.
canım burası da öyle.bu ne bıcım kış
suan cıvıl cıvıl sankı nısan ayındayız kus seslerı gelıyor ve oyle gunes
balkona cıkayım dedım ayazı kestı yuzumu dondum
e bu kus seslerı nerden nasıl
sankı cıcekler acan agaclar var ustune tunemıs bır yıgın oyle mutlu oyle cıvıldıyorlar
bu ıste bır terslık var
keske suraya ses kayıt olsa ya ufff gercekten bu konuda cıddı eksıklık
en azından uygulaması yapılsa kk nın bas konus ozellıgı olsa orda takılsak
bırbırıyle kavga eden uyelerın korkusundan mı yapmıyorlar nedır
bu ne bıcım kış
suan cıvıl cıvıl sankı nısan ayındayız kus seslerı gelıyor ve oyle gunes
balkona cıkayım dedım ayazı kestı yuzumu dondum
e bu kus seslerı nerden nasıl
sankı cıcekler acan agaclar var ustune tunemıs bır yıgın oyle mutlu oyle cıvıldıyorlar
bu ıste bır terslık var
keske suraya ses kayıt olsa ya ufff gercekten bu konuda cıddı eksıklık
en azından uygulaması yapılsa kk nın bas konus ozellıgı olsa orda takılsak
bırbırıyle kavga eden uyelerın korkusundan mı yapmıyorlar nedır
Bende rizeliyim canım hemşinli eşimde rizeliunuttum . rahmetli anneannem de rize liydi .
şive ve türkçe olmayan çook kelimeleri vardı hepsinin . işte ben de çoğusunu bilirim . rumca sanıyorum tabi onlar .lazların kullandığı kelimeler vs . sen de biliyorsundun .
örümceğe rahna demek gibi.
Şimdi öyle diyosunda yavrişko ben hala 6 öğün falan yiyorum öncedrn bu 12 gibiydi insülin şeker troid hepsi vardı şimdi hiç biri yok herkes tek tip beslenemez bence hastalıklara göre değişir ben 2 öğünü zaten hiç anlamicam galiba eskiden hiç birşey yemezdim akşam yerdim 1 öğün 120 kiloydumramazanda neden olmuyor bılıyormusun cunku maksımum ıkı ogun yedıgın ıcın :)
bu az az sık sık sehır efsanesının yanlıs oldugunun bır ıspatıda budur aralıklı yemek ya da orucla seker hastalarının ınsulın sevıyesı tedavı edılıyor canım tum dunyada kabul gormus bır gercektır bu nıyeyse sadece bazı kesım doktorlar az az sık sık ye dıyor dıyetısyenler gıbı
yedıkten 4 saat sonra leptın hormonu calısıyor leptının calısması ınsan saglıgı ıcın en onemlı sey ve sekerlede alakalı bırsey az az sık sık yıyerek 4 saatde bır beslenmeye yoneltıyorlar boylece leptın calısamıyor duruyor ne oluyor gelsın ınsulın dırenclerı karacıger yaglanmaları troıt bozuklukları ... sonra da vay efendım bızım cıldımız bozuldu sacımız dokuldu tırnakta kırıla kırıla hal kalmadı cıldımde koyu lekeler olustu gozumun ferı sondu halsızım ruhum cekılmıs gıbı kramp agrılarım var sureklı hasta oluyorum dıyorlar e olur tabı o vucut ıflah olur mu habıre yemeye
bagırsagın mıdenın dınlenmesı vucudun kendı kanıyla canıyla kasıyla calısması gerek vucut zaten calısıyor sadece arada yakıta ıhtıyac duyuyor bu yakıt 6 ogunse cok fazla motor yanar arıza verır patlar gıdersın
bır sabah bır aksam yemek gerek oglen sadece kahve yanında kuruyemıs yeter dıye 2 senedır soyluyorum aslında benı dınleyen guzel kılo verır bır daha verdıgı kıloyu almaz ınsulınden karcıger yaglanmasından da kurtulur gozunuzun onunde ben varım dedıgım yaptıgım gorselımle dogru orantılı ılerledıgını dusunuyorum
meyve yendımı sadece sabah kahvaltıda yarım porsıyon veya sadece oglen yanında yogurtla yenır
meyve aksam kesınlıkle yenmez meyve asıtı aksam mıdeye agır gelır cogu kısı bunu bıle bılmıyor mesela
meyve profosyonel sporcular , ınsaata calısanlar , ve yuk tasıyan hayvanlar ıcın. bızım ıhtıyacımız yok . ondan alacagımız vıtamınlerın aynısı tum sebzelerde var. seker hastalarına ınsulın dırencı olanlara neden yasak meyve dusunelım :) hem acıktırır hemde kana hızlı karısır hızlı ınıs cıkıslar halsızlestırır ve acıktırır halıyle daha fazla yenır yedıkce dırenc saglanır olusur direk gıbı kalır hadı bakalım kır ondan sonra kırabılırsen
gerek yok , ıhtıyacı olan yesın baskaları faydalansın bızler yerıne baska seyler koyalım en masumu zaten elma , onunda yanında yogurt olmalı hatta elmanın ustune tarcın serper yerler neden sekerı dengelesın dıye dusunun o kadar sekerlı bırsey :)
sekere vucut ıkı sekılde ıhtıyac duyar ya dırenc vardır kırılma evresıdır daha tam oturmamıstır senı sınar
ya da bagırsagında kurdu vardır tenya vardır onlar sekerı sever cunku :)
eger cok sekerlı seyler canın ıstıyorsa bu ıkısınden bırı uyurken agzından su akıyormu yanagında ya da yastıgında agız suyun var mı varsa tenya ustune yogunlas yoksa vucudunun ıhtıyacından fazla seker alıyorsun demek
her ıkısınınde cozumu var ve kolay el bırlıgıyle senı o dırencten kurtaracagı kaygısız ol sen
oh oh . afiyetler olsun . muhlamayı kahvaltıya yapıyorum . pazar kahvaltısına . eşim ve kızım seviyorum . oğlanlar da yiyor ama ucundan .Bende rizeliyim canım hemşinli eşimde rizelimuhlama benden sorulur günaydın bugün miskinlik günüm şimdilik bakalım salona ağırlık çalışmaya gidebilirim hala
of tek öğünle nasıl 120 olmuşsun şaşkınım .Şimdi öyle diyosunda yavrişko ben hala 6 öğün falan yiyorum öncedrn bu 12 gibiydi insülin şeker troid hepsi vardı şimdi hiç biri yok herkes tek tip beslenemez bence hastalıklara göre değişir ben 2 öğünü zaten hiç anlamicam galiba eskiden hiç birşey yemezdim akşam yerdim 1 öğün 120 kiloydumbenimde hayatım diyetle geçti ama bazen olmuyorsa olmuyor deli gibi spor yapıyorum mesela aylardır kilom aynı kan değerlerimde iyi bu ameliyatı olup nadir saçı dökülmeyen insanlardanım
1 kaşık mısır unundan yap bibibella cım.Valla benimde bilmiğim ne kadar aç kalırsan vucut açlık psikolojine girer ve yağ depolar bunu spora gittigim arkadasımla da yeni test edip onayladik kayvaltı yapmıyordu kahveyle geçiştiriyordu 2 öğün yiyordu spor yaptıgi halde kilo veremedi salonda ki hocalarda uyardı bu sekilde kilo veremezsin diye mesela ben kilo vermesemde daha zayıf duruyorum ve inceliyorum kiyafetlerimden anliyorum oda birseydir
Ama muhlama dedin beni üzdün ne zamandır yemedik kocamda dikkat ediyor yapmiyorum bayadıradamlar hemen zayıfliyor cok ainir oluyorum
eşin de mi gidiyor . birlikte mi gidiyorsunuz .eşin kaç kilo , kaç kilo verdi.Son bir kararla salona çalismaya gidiyoruzkurtulamiyorum spor yapmaktan
Şimdi öyle diyosunda yavrişko ben hala 6 öğün falan yiyorum öncedrn bu 12 gibiydi insülin şeker troid hepsi vardı şimdi hiç biri yok herkes tek tip beslenemez bence hastalıklara göre değişir ben 2 öğünü zaten hiç anlamicam galiba eskiden hiç birşey yemezdim akşam yerdim 1 öğün 120 kiloydumbenimde hayatım diyetle geçti ama bazen olmuyorsa olmuyor deli gibi spor yapıyorum mesela aylardır kilom aynı kan değerlerimde iyi bu ameliyatı olup nadir saçı dökülmeyen insanlardanım
canım eskıden tek ögun yerdım kıloluydum dıyorsunda zaten kılolu olunca yedıgın 1 elma bıle olsa hatta bırak yemegı hava yutsan vucuda yag olarak alıyor neden bılıyor musun vucutda yag oranı fazla olunca vucut dıyor kı ben her aldıgımı yaglamalıyım ballamalıyımValla benimde bilmiğim ne kadar aç kalırsan vucut açlık psikolojine girer ve yağ depolar bunu spora gittigim arkadasımla da yeni test edip onayladik kayvaltı yapmıyordu kahveyle geçiştiriyordu 2 öğün yiyordu spor yaptıgi halde kilo veremedi salonda ki hocalarda uyardı bu sekilde kilo veremezsin diye mesela ben kilo vermesemde daha zayıf duruyorum ve inceliyorum kiyafetlerimden anliyorum oda birseydir
Ama muhlama dedin beni üzdün ne zamandır yemedik kocamda dikkat ediyor yapmiyorum bayadıradamlar hemen zayıfliyor cok ainir oluyorum
aslında tatları guzel olmalıydı neden ıgrenc oldu kı goruntu super ıcıne ne koydunSpora gidemememe rağmen 600gr daha vermişim, 86.8 kiloyum:)
Bunlar da nohut unlu ve yulaf unlu görüntüsü güzel tadı iğrenç ekmeğimsilerim
Eki Görüntüle 2597229
Ekmek yemem bundan iyi diye diye pulbiber soslu siyah zeytinle 3ünü de yedim, ettiğim küfürün haddi hesabı yok
Nohut unu, yulaf unu, yumurta, süt, yoğurt, tereyağı, hindistancevizi yagi, tuz, kabartma tozu ve susam çörekotu ve biraz da su..aslında tatları guzel olmalıydı neden ıgrenc oldu kı goruntu super ıcıne ne koydun
kız bu neNohut unu, yulaf unu, yumurta, süt, yoğurt, tereyağı, hindistancevizi yagi, tuz, kabartma tozu ve susam çörekotu ve biraz da su..
Alışık değilim bu tatlara, hayatımın geri kalanında alışmak zorunda olduğum en alçak tat
Açlığın gözü kör olsun istekız bu neherseyı karıstırmıssın
yogurt yumurta cok az sırke 1 cay kasıgı kadar, yarım karbonat bıraz tereyagı ,nohut unu ve bıraz lor peynırı bunları karıstır yuvarla ustune corek otu susam serp fırına at pıssın :) hem sut hem yogurt hem yulaf ununa ne gerek var elıne ne gecse atmıssın ıcıne
yaaaAçlığın gözü kör olsun iste
Bulduğumu koydum ekmek yicem sevinciyle, kursağımda kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?