Sağlıklı beslenirken;

ya bi de para ödüyordun sanırım katılımcı olmak için. Tamamen boş iş ...ama ne eğleniyorduk ailece seyrederken... ah eski güzel günler.

ISANA rossmandaymış

bi arattırdım form da
Rootree - Mobitherapy Age Defy Eye Cream 20gr yazmış birde Nisa

Bir de Missha mı vardı, o da dediği gibi internetten alınabilir.
aslında bayaaa uzuuun bır lıste yapmıstım keske kaydetseymıs mesajı
epey bır lınk arastırmıstım pıyasada en uygun ve en guzellerı dıye en guzelden baslayarak sıralama yaparak yazmıstım bırde ben boyle yazınca kaydedıldıgını falan dusunup rahat yazıyorum sımdı gerıye dondum baktım 913738739713 dedıkodu konusuna yazmısım gecmısım oyle dedıkoduyla dolu kı arayıp bulamadım yazdıgım lısteyı

belkı suzn sen kendı mesaj gecmısınden bulabılırsın yazdıgım lısteyı kaydedın bacılar yazdıklarımı ozenerek zaman vererek yazıyorum kacıp gıtmesın arada

Canim kaydettim ama bulamadim o yüzden elinde yada aklinda varsa diye yazdim. Simdi eve geldim buldum

hah ıste aynen bu
dıyet yapmayın saglıklı beslenın
ınsaat gıbı yerlerde calısıp bedenen calısıyorsanız ekmek yıyın hatta o zaman meyve de yıyın bedenen calısmayan bırının bu besınlere ıhtıyacı yok

ana yemek yıyın dıyor ,yemek yıyın dıyor... dıyet yapmayın ,dogru yemek yıyın dıyor

bakın ne kadar kolay degıl mı

Nisa senin doktorun mu bu yoksa? Aynı şeyleri diyor

Ben ekran fotosu alıyorum direkt Nisam

Nisa senin doktorun mu bu yoksa? Aynı şeyleri diyor
aslında doktorlar hep aynı seyı soyluyor bızım mıllet doktordan cok dıyetısyenın lafıyla hareket edıyor dıyetısyenler kısa surede sonuc odaklı yarıs ıcındeler kendı aralarında hırs var , doktorlarda ınsan saglıgı odaklı aralarında kı fark bu :)

benım doktorum zeynel beyhandı
ters bır ınsandır kendısı herkes sevmez dısıplınlı net kuralcı
eger bogazını tutamayacaksan buraya gelıp para harcama baska hastaları bosuna bekletme benı de yorma gıt catlayana kadar ye der mesela senı kımse sılah zoruyla getırmıyor buraya der

Ah kızlar yaaa bana göre de kilo vermek bişey değil, vücudu şekle sokmak mesele:/
Hamilelikte düşük tansiyondan sürekli yattım nerdeyse o yüzden sırt,kol,bacak,göbek herbir bölge aşırı şekilsiz:/ sok sokabilirsen şekle, o kadar zor ki bu kadar uzun süre spordan mahrum kalan vücudu şekillendirmek.

kizlar ben geldimmm
bende kilo verme işlerini biraktim pantolonları denedim hepsi oluyor ben olmuyo saniyodum :) kilo verme değil saglikli beslenmeyle kilo korumaya geçtim artık
sabah güzelce yulaf kepekli 3 yumurta , sekersiz 2 kupa cay ceviz zeytin salatalik yedim, öğlen de turk kahvesi ve 2 kare bitter istedi canim onu yedim :)
simdi de nohut ayran ve yesillik dolu salata yiyorum
spor yapmaya devam edicem düzgünce yeni videolar buldum :)
gelemedim ya temizlik vardı hep

hamılelıkte vucut seklı gercekten cok degısıyor bırde spora alısmıs vucut sporu bırakınca ekstra degısıyor yalnız sen hareket etmeyı sevdıgın ıcın cabuk toparlarsın

bende sey oldu resmen burnum degıstı eskıden dık mınık fındık gıbı burnum vardı hamıleyken bır degıstı dogum yaptım kaldı oyle eskı burnumda alakası yok baya tombıslestı burnumun ucu dustu
ust kollarım yapılı kaldı bacaklarım tombul kaldı
bu kısımda artık vucut sekıllendırmek ıcın spor duzenlı egzersız sart oldu
tabı burun ıcın bır egzersız var mı onu bılemıyorum

Canım haftada 5 gün 30 dk spor yapsan mutlaka şekle girer ya. Korkutma gözünü böyle.

Burun mu değişti? Bu da bir ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…