- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
xpecia nasıl memnun musun. yeni aldıkça söyler misin bana da fikir olursu kesınlıkle cok farkettırıyor kıreclı sert su sacı perısan edıyor su farkından da olabılır
ayy cok heveslendım ama bır rutın olusturmak gerek ya kendımı bılıyorum sıkılır bırakırım spora alısıp bırakınca daha kotu oluyor vucut
hareketlerı arttırma kısmı uymadı bana keske sadece uyanınca 2 saga sola 3 asagı yukarı hareket etsek de yetse kalsa oyle
suan kullandıgım bu canım
Eki Görüntüle 2620084
daha once sundan da kullandım dil altı erıyen hap Eki Görüntüle 2620086
bırde solgarın vıtamınlerı kullandım b12 bıotın falan... ben her bıtısınde farklı kullanıyorum sureklı aynı vıtamınle devam etmemek gerekmıs doktorum oyle demıstı kullan bıtsın 2 hafta ara ver sonra baska al kullan demıstı
canim sadece ilk baslayanlara uygun tarih var, öyle spor saati falan degil.Aaa spor içinde bi saati olduğunu bilmiyordum. Tibet videolarında en iyisi sabah yatakdan kalkar kalmaz yapın diyorlar.
Ben de öyle yapıyorum, çünkü hem acayip uyandırıyor, kendime geliyorum, hem de gün içinde üşenirim ben.
kizlar evde yüzümde sivilce cikti ne gecirir?
ve sivilce lekelerine ne iyi geliyor?
evet canım memnunum tabıkı soylerım :)xpecia nasıl memnun musun. yeni aldıkça söyler misin bana da fikir olur
ne guzel dıyorsun hanı bır odanın temızlıgı bıttıgınde karın kası calıstır dıyeN nscckts canım sana spor konusunda rutin değil de arada derede bikaç hareketle başlamak daha iyi gibi..hergün şu saatte oturup en az yarım saat spor yapayım olayı sana göre değil gibi:/ bilemedim, haksız mıyım?
Mesela, karın kası yapmaya odaklan ilk olarak..bi odanın temizliği bittiğinde bacaklarını ayakta 30 kere karna çekme hareketi gibi..ben Süreyyam bişey başarıp benden tepki bekledikçe iş olsun diye yere yatıp tırmanma ya da karın kasımı çalıştıracak bi egzersiz yapıyorum. Onunla ilişkilendirdim spor yapmayı yoksa benim de durup aralıksız yarım saat ayıracak bi vaktim yok spora şu aralar.
ben 1 senedır tartıya odaklı degılım zaten arada bır tartılıyorum genelde 2 ayda bır mezura ıle olcuyorum cunku tartıdakı rakamın pek onemı yok onemlı olan yag oranıKızlar mezura ile ölçülerinizi alıyor musunuz
Ben sana bi daha spor önermiycemevet canım memnunum tabıkı soylerım :)
ne guzel dıyorsun hanı bır odanın temızlıgı bıttıgınde karın kası calıstır dıyesen bı sor bakalım nefes almaya halım kalıyor mu temızlıkten sonra 180 m2 ev 4 yasında pesımde bır cocuk bahcelı alan tum toz toprak bırde ustune karın kası falan calısırsam dırek ölü taklıtı yapar kurtulurum yanı
benım hıc halım kalmadıgından spora baslamıyorum ve kendımı cok ıyı tanıyorum asla surduremem benımde pıs bır huyum var bırseyı tam yapacaksam baslarım yoksa hıc baslamamhanı hafıften baslayayım bakayım duruma gıbı bır durumumda olamıyor soyle bır suzuyorum yok ben bunu yapmam dıyorum veya hah tam bana goreymıs dıyorum ona gore baslıyorum
tek yapacagım sey voleybol oynamak mesela sabahtan aksama oynarım bak hıc yemeden ıcmeden gene oynarım ama bıldıgım kadarıyla burda voleybol oynayan bırılerı yok onun dısında hoslandıgım tek aktıvıte temızlık yapmake hergun 45 dk delı danalar gıbı temızlık yapıyorum ona sayıyorum valla
ben 1 senedır tartıya odaklı degılım zaten arada bır tartılıyorum genelde 2 ayda bır mezura ıle olcuyorum cunku tartıdakı rakamın pek onemı yok onemlı olan yag oranı
Eki Görüntüle 2620182
sunun gıbı
teşekkür ederimevet canım memnunum tabıkı soylerım :)
ne guzel dıyorsun hanı bır odanın temızlıgı bıttıgınde karın kası calıstır dıyesen bı sor bakalım nefes almaya halım kalıyor mu temızlıkten sonra 180 m2 ev 4 yasında pesımde bır cocuk bahcelı alan tum toz toprak bırde ustune karın kası falan calısırsam dırek ölü taklıtı yapar kurtulurum yanı
benım hıc halım kalmadıgından spora baslamıyorum ve kendımı cok ıyı tanıyorum asla surduremem benımde pıs bır huyum var bırseyı tam yapacaksam baslarım yoksa hıc baslamamhanı hafıften baslayayım bakayım duruma gıbı bır durumumda olamıyor soyle bır suzuyorum yok ben bunu yapmam dıyorum veya hah tam bana goreymıs dıyorum ona gore baslıyorum
tek yapacagım sey voleybol oynamak mesela sabahtan aksama oynarım bak hıc yemeden ıcmeden gene oynarım ama bıldıgım kadarıyla burda voleybol oynayan bırılerı yok onun dısında hoslandıgım tek aktıvıte temızlık yapmake hergun 45 dk delı danalar gıbı temızlık yapıyorum ona sayıyorum valla
ben 1 senedır tartıya odaklı degılım zaten arada bır tartılıyorum genelde 2 ayda bır mezura ıle olcuyorum cunku tartıdakı rakamın pek onemı yok onemlı olan yag oranı
Eki Görüntüle 2620182
sunun gıbı
Canım bildiğim kadarıyla etkisini daha çabuk hissediyorsun. Vücut çok zorlanmiyor.Yaw neyin saati ki bu? Yoga ya başlamak için de doğru bi saat var? Ne diyordu mesela?
Suyun Kirecli olmasi da etkiliyor once deriyi kasindiriyor sonra dokuluyor bende bunu yasiyorumEvet kestim
Bu ay sonunda bir daha varmış ama regl denk geliyor
Ya buranın suyu etkiliyor olabilirmi Ordu'da dökülmeyen saç ( günde 15-20) burda olunca coştu.
Allah'tan o 100 tel zamanları geçti, vitamin de kullanıyorum bide demir ilacı yazmıştı doktor en son kan tahlilimde demir de kullanıyorum
Uf ne yapıcaz ki bu soruna ya memleketimin havasini suyunu seveyim yaSuyun Kirecli olmasi da etkiliyor once deriyi kasindiriyor sonra dokuluyor bende bunu yasiyorum
Ben de temizligi spordan sayiyorumevet canım memnunum tabıkı soylerım :)
Eki Görüntüle 2620182
sunun gıbı
Biz kisin termosifon kullaniyoruz dogal gaz yok cunku onun da suyu bir kirecli ki cok fena saclarimi kqybedecem diye xok korkuyorum hazir su mu kullansam diyorum ona da kim ugrasacakUf ne yapıcaz ki bu soruna ya memleketimin havasini suyunu seveyim ya
uf dünyanın derdi hiç bitmiyor valla yildimBiz kisin termosifon kullaniyoruz dogal gaz yok cunku onun da suyu bir kirecli ki cok fena saclarimi kqybedecem diye xok korkuyorum hazir su mu kullansam diyorum ona da kim ugrasacak
Bana normal geldi.. genelde ben merkezli olir cocuklar o donemler. Ben yaparim ben bilirim.. benim kizim 7 yasinda, onda kendisine mudahale ettirmez benim fikirlerimin tersini yaparsi hep.Kizlar ya ben size bise soracam cevrenizde bir psikolog pedagog varsa da sorarmisiniz benim oglum 3 bucuk yasinda onun icin cok kiymetli olan oyuncaklari haric arkadaslariyla paylasiyor ama soyle bir durum var bu olaylar olmadan once asagi komsumun ogluyla oynuyordu o cocuk 4 yasinda ve benim oglum onu surekli yonlendiriyor sen surda dur su ydan gec boyle soyluyormussun tamammi eger o cocuk dedigi yerden gecmezse kiziyor bunu benimlede yapiyor anne ben fareymisim tamammi diyor yok kedi ol diyorum hayir fare olacam diye bagriyor ya da anne sen komsuymussun kapiyi calip aa hosgeldin de tamammi diyor yok baska bise dimm deyince agliyor ya ben bunu nasil asacam bu bir problem davranis bozuklugu mu acaba su isler bitince oyun terapisi mi aldirsam diye dusundum bugun kafama takildi cevrenizde pedagog varsa sorabilirmisniz
Bu sosyal iliskisini etkilemezmi diye dusundum. aklina gelince akilli bugun merdivende bi tikirti duydu kapiya kostu acti kapiyi yukardan asagiya bagriyor x teyzeee komsular toplanalim olur mu diyorBana normal geldi.. genelde ben merkezli olir cocuklar o donemler. Ben yaparim ben bilirim.. benim kizim 7 yasinda, onda kendisine mudahale ettirmez benim fikirlerimin tersini yaparsi hep.
bunlar gayet normalKizlar ya ben size bise soracam cevrenizde bir psikolog pedagog varsa da sorarmisiniz benim oglum 3 bucuk yasinda onun icin cok kiymetli olan oyuncaklari haric arkadaslariyla paylasiyor ama soyle bir durum var bu olaylar olmadan once asagi komsumun ogluyla oynuyordu o cocuk 4 yasinda ve benim oglum onu surekli yonlendiriyor sen surda dur su ydan gec boyle soyluyormussun tamammi eger o cocuk dedigi yerden gecmezse kiziyor bunu benimlede yapiyor anne ben fareymisim tamammi diyor yok kedi ol diyorum hayir fare olacam diye bagriyor ya da anne sen komsuymussun kapiyi calip aa hosgeldin de tamammi diyor yok baska bise dimm deyince agliyor ya ben bunu nasil asacam bu bir problem davranis bozuklugu mu acaba su isler bitince oyun terapisi mi aldirsam diye dusundum bugun kafama takildi cevrenizde pedagog varsa sorabilirmisniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?