Evet kapi konusunda cok haklisin canim kapimiz hep kilitli olur normalde ihmalkarligimiza gelmis.oyun meselesinde de cocuk yapmadi diye vurmaz ama yapmadi diye agliyor ve tum oyun bozulabiliyorbunlar gayet normal
sadece kapı caldıgında tıkırdı duydugu an kapıyı acması tehlıkelı
kapıyı acmak ıcın yasının kucuk oldugunu tanımadıgımız ınsanların kapıyı calabılecegını sadece anne babanın kendısı buyuyene kadar kapıyı acması gerektıgını belırtmek gerek
hatta bır boy cızgısı koydum ben o boya geldıgın zaman kendın acabılırsın dedım ocagı calıstırıp kahve yapmaya kalktı bana onda da boyle uyardım hatta arada gıdıp boyuna bakıyor o kadar uzamısmı dıye mesela
bunu bılırse daha ıyı olur onun harıcınde kımı ınsanlar yonetıcı dogarlar benım kızım tam oyle gecen sene parkta cocuklara duzgun kay dogru oturarak sallan tehlıkelı seyler yapma dıyordu hatta tehlıkelı seyler yaptıklarında annelerıne kosup cocugunuz tehlıkelı seyler yapıyor dusebılır sozumu dınlemıyor dıyordu
sonra da bana gelıp anne bu cocuklar cok yaramaz oyle mı kayılır hıc dusecek kafası kanayacak dıyordu
normal yanı her cocuk karakterıyle dogar senın nasıl kendı kuralların varsa cocugununda kendı kuralları olacak kendı gorusu ıstegı olacak gayet normal
kımseye zarar vermedıgı kımseyı kısıtlamadıgı surece bır sorun yok
oyyy allahım esırgesın onun masum guzel dunyasını severım :)Evet kapi konusunda cok haklisin canim kapimiz hep kilitli olur normalde ihmalkarligimiza gelmis.oyun meselesinde de cocuk yapmadi diye vurmaz ama yapmadi diye agliyor ve tum oyun bozulabiliyor
gunaydın :) bu aralar ya ıstah kesılmesı var ya da ıstah acılmasıGünaydın kızlar
Erken yatan erken kalkar felsefesini benimseyen oğlumla uyandık
Bu sıra iştah kesilmesi var bende 4 günde 900 gr verdim. Dün akşam mucver yaptım ki bayılarak yerim ama bi dilim yiyip bıraktım.
günaydin nisa bende ayranla kapatip ayranla acanlardanimoyyy allahım esırgesın onun masum guzel dunyasını severım :)
hıc kafanı takacak bırsey yok ınan bana gayet normal
gunaydın :) bu aralar ya ıstah kesılmesı var ya da ıstah acılması
senınkı kapananlardanmıs benımkı acılanlardandun gece ve bu sabah ayranla kapatıp ayranla actım cunku ıstahım epey acık korkutucu
Zaten tarihte peynir var diye extra yazmadım ama görmüşsün en sonay peynir de koy bencee.. ohh miss, çocuklarda hepsini bir arada yemiş olur. Hem kahvaltı hem yemek niyetine gider buu.
Yeni denemelere yeni fotoları da unutmayın.
Karantina beni yarım akıllı yaptı.Zaten tarihte peynir var diye extra yazmadım ama görmüşsün en son
Helal sana Minnik kuş. Azminle iyi örneksin valla.kizlar eskiden size yazıyordum ya benim bacaklarım cok kalin diye bugun dusta liflenirken farkettim dis bacak kismi sıkı ve sert tek sorunum popo alti ve iç bacak kalldi artik oralara yonelik spor yapıyorum .
gerçekten spor yapinca duzenli sıkılasma oluyor şimdi de ic bacak hamurumsu orayi da düzeltmeye kararliyim
Sarı dari cidden çok faydalı bişeyN nscckts sen darı unu kullanıyor musun? Eskiden kullanırlarmış, ama şimdi darıyı kimse tüketmiyor.
Halbuki acayip vitamin ve minarel zengini , hatta astıma, alerjiye bile çok iyi geliyormuş. Vefa bozası darıdan, bilirsin, eskiden içerdim, şimdi şeker var diye tüketmiyorum, ama o bile bana iyi geliyordu hatırlıyorum.
Sen tüketiyor musun canım? Satılıyor mu oralarda? Nette gördüm ben bir tek.Sarı dari cidden çok faydalı bişey
hic tuketmedim zamaninda alicaktim ama sindirim ve vitamin bakimindan cok faydayliymis. burada varmi diye hic bakmadim bende alabilirimSen tüketiyor musun canım? Satılıyor mu oralarda? Nette gördüm ben bir tek.
oy allahım esırgesın onu ya :)
bız burda yogurtlu pırasa yemegıne şiveydiz derız ve cok severım ben pırıncsız yaparım bol etlı nohutlu sarımsak havuc koyarım yogurtlu mıs gıbı olur
canım cok faydalı dedıler nasıl tuketecegımı bılemedım 1 kere vefa bozası aldım ıceyım dıye hatta 1 bucuk sene olmustur sana sormustum boza sen vefa onermıstın ama sevmezsın sen demıstın haklı cıkmıstın o kadar sekerlıydı kı tum gece mıdem bulanmıs basım agrımıstı sekerdenN nscckts sen darı unu kullanıyor musun? Eskiden kullanırlarmış, ama şimdi darıyı kimse tüketmiyor.
Halbuki acayip vitamin ve minarel zengini , hatta astıma, alerjiye bile çok iyi geliyormuş. Vefa bozası darıdan, bilirsin, eskiden içerdim, şimdi şeker var diye tüketmiyorum, ama o bile bana iyi geliyordu hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?