Sağlıklı beslenirken;

Evet kapi konusunda cok haklisin canim kapimiz hep kilitli olur normalde ihmalkarligimiza gelmis.oyun meselesinde de cocuk yapmadi diye vurmaz ama yapmadi diye agliyor ve tum oyun bozulabiliyor

Günaydın kızlar
Erken yatan erken kalkar felsefesini benimseyen oğlumla uyandık
Bu sıra iştah kesilmesi var bende 4 günde 900 gr verdim. Dün akşam mucver yaptım ki bayılarak yerim ama bi dilim yiyip bıraktım.

Evet kapi konusunda cok haklisin canim kapimiz hep kilitli olur normalde ihmalkarligimiza gelmis.oyun meselesinde de cocuk yapmadi diye vurmaz ama yapmadi diye agliyor ve tum oyun bozulabiliyor
oyyy allahım esırgesın onun masum guzel dunyasını severım :)
hıc kafanı takacak bırsey yok ınan bana gayet normal

gunaydın :) bu aralar ya ıstah kesılmesı var ya da ıstah acılması
senınkı kapananlardanmıs benımkı acılanlardan dun gece ve bu sabah ayranla kapatıp ayranla actım cunku ıstahım epey acık korkutucu

gece 4 de yattım dusunun uyku tutmadı oyle kı enerjık de hıssettım elektrık kesıldı de mecbur yatmak zorunda kaldım telefonun ısıgı sayesınde gozum yorulmusta uyuyabılmısım sabah da 7 de kalktım tabı kurulmus saat gıbıyım hıc şaşmıyor

bugun bıraz ınternetden alısverıs yaptım erhana bana ahsene ayakkabı kıyafet . mevsım gecısı malum...
bugun erhanda market alısverısı yapacak, her ay sadece 1 gun aylık alısverıs yapıyoruz bız ...sonrada bır ay boyunca hıc cıkmıyoruz alısverıse . belkı marul maydanoz bıterse cıkılıyor nadiren ,onlarıda tupperware sagolsun yıkayıp kurutup koyunca ıcıne bırsey olmuyor kalıyor rahat 3 hafta
yanı bugun erhan 9 da evde olsa 12 ye kadar hepsını yıkayıp sılıp yerlestırmek surer hışım çıkar yıne

günaydin nisa bende ayranla kapatip ayranla acanlardanim

45 dk sporumu yaptım ve ayranimi içtim duşumu aldim geldim
sabah 2 dilim mercimek ekmegi 2 biber 1 yumurta ve 1 dilim peynir yedim simdi de 3 badem ve ayran , akşama haşlanmış tavuk bol ayran kendime geldim dun biraz porsiyonlari fazla kaçırdım da

kizlar eskiden size yazıyordum ya benim bacaklarım cok kalin diye bugun dusta liflenirken farkettim dis bacak kismi sıkı ve sert tek sorunum popo alti ve iç bacak kalldi artik oralara yonelik spor yapıyorum .
gerçekten spor yapinca duzenli sıkılasma oluyor şimdi de ic bacak hamurumsu orayi da düzeltmeye kararliyim

Merhaba Güzel hatunlar. Herkes evinde huzurlu, sorunsuz bir gün geçiyordur inşallah.

Helal sana Minnik kuş. Azminle iyi örneksin valla.

lingen bir kaç kez gezme fırsatım oldu, sizin organik marketler başka hiç bir yerde yok yaa. Dün şahane bir ekmek tarifi gördüm youtube da ( pirinç unu da vardı gerçi ama ekmek gibi ekmek olmuş.) Yapan yine Almanyadan .. tüm lazım olanı markette bulmak çok güzel.

Son düzenleme:
N nscckts sen darı unu kullanıyor musun? Eskiden kullanırlarmış, ama şimdi darıyı kimse tüketmiyor.

Halbuki acayip vitamin ve minarel zengini , hatta astıma, alerjiye bile çok iyi geliyormuş. Vefa bozası darıdan, bilirsin, eskiden içerdim, şimdi şeker var diye tüketmiyorum, ama o bile bana iyi geliyordu hatırlıyorum.

Sarı dari cidden çok faydalı bişey

Sen tüketiyor musun canım? Satılıyor mu oralarda? Nette gördüm ben bir tek.
hic tuketmedim zamaninda alicaktim ama sindirim ve vitamin bakimindan cok faydayliymis. burada varmi diye hic bakmadim bende alabilirim
of bugün inanilmaz istahim acik,demir ilaci içmeye başladığımdan beri saldirasim geliyor herseye

oy allahım esırgesın onu ya :)
canım aynı gun hem muz hem elma yersen gece acıkabılırsın bugun boyle yemıs ol ama bır sonrakıne gunde 2 cesıt meyve koyma bence kan sekerıne fuzeyle gırıyor meyve cunku :)

bız burda yogurtlu pırasa yemegıne şiveydiz derız ve cok severım ben pırıncsız yaparım bol etlı nohutlu sarımsak havuc koyarım yogurtlu mıs gıbı olur

canım cok faydalı dedıler nasıl tuketecegımı bılemedım 1 kere vefa bozası aldım ıceyım dıye hatta 1 bucuk sene olmustur sana sormustum boza sen vefa onermıstın ama sevmezsın sen demıstın haklı cıkmıstın o kadar sekerlıydı kı tum gece mıdem bulanmıs basım agrımıstı sekerden darıyla tum tanısıklıgım o noktada sona ermıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…