Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ister istemez ilk sayfayı okuyarak başladım. 3 sene önce 75 kg olduğunuzu yazmışsınız. Bu süreçte size kilo aldıracak fiziksel veya psikolojik bir rahatsızlığınız mı oldu? Ya da çocuktan bahsetmişsiniz doğum da yapmış olabilirsiniz:) böyle kısa sürede alınan büyük kilolar çok moral bozucu oluyor kendimden biliyorum:)) sizi takip edeceğim, başarılar dilerimMaşallah bana 91.7 olmuşum bugun tartıldım
Artık duzenli devam edeceğim insallah
Sabah elma sirkeli su içtim
9.30 da 2 tane haşlanmış yumurta yedim
Öğlene ton balıklı salata yiyeceğim
Akşama da tavuk döner ve madımak yiyecegim
Yeşil çay demlerim
Sade kahve icerim
Merhaba hoş geldinizMerhaba, ister istemez ilk sayfayı okuyarak başladım. 3 sene önce 75 kg olduğunuzu yazmışsınız. Bu süreçte size kilo aldıracak fiziksel veya psikolojik bir rahatsızlığınız mı oldu? Ya da çocuktan bahsetmişsiniz doğum da yapmış olabilirsiniz:) böyle kısa sürede alınan büyük kilolar çok moral bozucu oluyor kendimden biliyorum:)) sizi takip edeceğim, başarılar dilerim![]()
O zaman sorun yok bence:) kilo alınır, verilir…Merhaba hoş geldiniz
Geçen yaz 67 kiloydum
Doğum vs süresinde almadim emzirme süresinde de almadım.
Tayin oldum ve rahat bir yere geldim.
Ama ev ters bir yerde olduğu için her yere arabayla gidip geliyorum.Eskiden epey yürüyordum.Son bir yılda aldım bütün kiloyu yavaş yavaş emin adimlarla aldım resmen.
Şu an tamamen rahatlık battı diyebilirim.
Arkadaş ortamı da güzel bir de küçük bir yerdeyiz çok fazla aşırı yapacak şey yok yiyip hayatımıza devam ediyoruz .
Sizi tanıyalım ?
Burcunuz ne ?
Yaşınız kaç ?
Ya bende 40O zaman sorun yok bence:) kilo alınır, verilir…
Boğa burcuyum, yaş tam 40.
Ben de bir alıp bir verirdim eskiden, şimdi iki alıp bir veriyorum maalesef. 72 filanım sanırım. Tartılmak moralimi bozuyor:)