bende cok begendim dallidacim kolay gelsin, spor yapabilecegi icin sevinen ilk arkadasimsin, masallah azmine hayranim, senin adina cok sevindim, emeklerinin karsiligini aliyorsun cok güzel bir duygu olsa gerek
günaydiinn dallidaaaa keske benimde öyle olsaydi, ama inan bu kiloyla gercekten zorlaniyoum spor yapmaya, nefes nefese kaliyorum, yürüyüs bencede en güzeli, kizimi ikna edebilsem haftada 3 gün en azindan yürüsek iyi olur bakalim, hele bir kac kilo verelim havalarda isiniyor yavas yavas yürüyüslerimiz baslar bizimde . artik listelerine alistin eger bozmaz böyle devam edersen , geri kilolarini almazsin, biliyorsun kiloyu korumakda cok önemli, eminim sen bununda üstesinden gelirsin canimGünaydın Gurbetçimteşekkür ederim canım
7-8 yaşından beri spor hayatımda hep oldu....spor yapmadığım zamanlarda kemiklerim ağrıyor desem inanır mısın?mutsuz olduğumu?
bir de ....açıkçası buralarda tek eğlencem yürüyüşüm...o da ellimden gidince çok canım sıkılmıştırama atık serbest
Teşekkür ederim canım,evet,gerçekten de çok güzel bir duygudarısı başına canım
günaydiinn dallidaaaa keske benimde öyle olsaydi, ama inan bu kiloyla gercekten zorlaniyoum spor yapmaya, nefes nefese kaliyorum, yürüyüs bencede en güzeli, kizimi ikna edebilsem haftada 3 gün en azindan yürüsek iyi olur bakalim, hele bir kac kilo verelim havalarda isiniyor yavas yavas yürüyüslerimiz baslar bizimde . artik listelerine alistin eger bozmaz böyle devam edersen , geri kilolarini almazsin, biliyorsun kiloyu korumakda cok önemli, eminim sen bununda üstesinden gelirsin canim
sevgi ablacigiiiimmm hadi bekliyorum seni, istersen gel bu listeyle bugün beraber baslayalim
kahvaltimi yaptim, iki dilim protein ekmegine iki dilim beyaz peynir ve iki dilim domates koyup tost yaptim, yaninda 5 yesil zeytin ve sivri biberle yedim, simdide beyaz cyimi iciyorum
Saat 10,30 gibi bir dilim ananas ve 1 bardak süt icilecek
Öglen 13:3o gibi , laks baligi, bol salata, iki dilim ekmek
Ara : 16,00 bir elma
Aksam :henüz aksami düsünmedim, sonra yazayim.
ben bu hafta 90 kilo üzeri bayanlar icin diyetisyen listesini denemek istiyorum, yalniz öglen sebze aksama et verilmis, ben onlari yer degistirdim, öglen et , aksam sebze olacak, birde etin yanindaki yogurdu kaldirdim (serapcimin önerisiyle hemoglobin düsüklügüm icin ) aksamki sebzemin yanina ekledim, böyle iyi oldu gibi hadi bismillah,
Sevgili Arkadaşlarım, kusura bakmayın dün öğleden sonrasından itibaren malesef diyet biraz sekteye uğradı. Dün kayınvalidem çağırdı. görümcelerim vardı. Akşam 12 ye kadar oradaydım.Onların yanında diyette oıduğumu söylemedim.Çünkü, daha fazla alay konusu olmak istemiyorum.Dün böyle sekteye uğradı, bugünde hasta ziyareti vardı.Ben bu haftayı yavaş yavaş azalarak devam edeceğim.Bu arada da midemi biraz küçültmeye çalışacağım.Liste önümüzdeki haftadan itibaren yazayım.Gurbet senin listeni de bir inceleyeyim.Uzun zamandır çok yiyince çok zor geldi.Sonra görüşürüz....
merhaba sevgi abla, merak etme dün benimde diyet sekteye ugradi, dün öglen arkadaslar aradi ve bana geleceklerini söylediler, yani anlayacaginiz, hazirladigim listeyi uygulayamadim, hatta yetmemis gibi bugünde baska bir arkadasa gitmeyi kararlastilar, bende kizdim, nezaman diyete baslasam gezmeler cogaliyor diye... isin sakasi ama gercekten seni cok iyi anliyorum sevgi abla , bende senin gibiyim cünkü, ilk diyete baslamak, önceden cok yerken birden azaltmak cok zor, ne yapalim bizde böyle yavas yavas midemizi kücültürüz, mesela dün ben yasak seylerden yedim ama az az yedim, arkasindan aksam arkadaslari kaldirdim 1 saat yürüdük, hatta bugünde aksam gezmeden sonra 1 saat yürüyecegiz o sartla gelirim die santaj yaptim, isinize gelirse dedimSevgili Arkadaşlarım, kusura bakmayın dün öğleden sonrasından itibaren malesef diyet biraz sekteye uğradı. Dün kayınvalidem çağırdı. görümcelerim vardı. Akşam 12 ye kadar oradaydım.Onların yanında diyette oıduğumu söylemedim.Çünkü, daha fazla alay konusu olmak istemiyorum.Dün böyle sekteye uğradı, bugünde hasta ziyareti vardı.Ben bu haftayı yavaş yavaş azalarak devam edeceğim.Bu arada da midemi biraz küçültmeye çalışacağım.Liste önümüzdeki haftadan itibaren yazayım.Gurbet senin listeni de bir inceleyeyim.Uzun zamandır çok yiyince çok zor geldi.Sonra görüşürüz....
merhaba dallidacim, menülerin artik hep cok güzel masallah, yürüyüslerinde basladi kim tutar seni, bakalim bizde basladik kac gün sürer bilmemAz önce kahvaltımı yaptım:1 dilim ekmek,1 yumurta,1 domates,2 ceviz içi....kahvaltıdan önce 700 gr sıcak su içtim...ve kahve
Günaydın arkadaşlar
Serapcım,dualarımız seninle canım,iyi haberlerini bekleriz
Ara:1 portakal,1 kupa çay
Öğlen:2 kepçe çorba,1 dilim ekmek,salata,ayran
Ara:1 portakal,2 ceviz...
Şimdilik bu kadar...öğlenden sonra belki yürüyüşe çıkarım :)akşam da Kur-an' gideceğim :)
Öpüldünüz
merhaba dallidacim, menülerin artik hep cok güzel masallah, yürüyüslerinde basladi kim tutar seni, bakalim bizde basladik kac gün sürer bilmemAllah kabul etsin canim, Kuran okumayi biliyormusun sen, ben sade okuyordum, artik tecvidde ögrendim cok sükür, daha zevkli simdi kuran okumak
arkadaslar bu gün daha giremeyebilirim, aksam firsat bulursam girmeye calisirim, görüsmek üzere öpüyorrum
deniz seki bir ara seyda coskun ile zayiflamis ama simdi son hali gene kilo almis benim bildigim kadariyla :44: yapisi cabuk kilo almaya müsait benim gibiYürüyüşüm iptal oldu
...yarın gidilecek yerler var,bugün temizliğimi,yemeğimi yaptım
Bu arada Deniz Seki ne kadar zayıfladıDerya Baykal da...hep Ceyda Coşkun hanımefendi ile...
Akşam yemeğim: 1 kepçe çorba,6 yk tavuklu sebze yemeği,salata,ayran
Ara:1 bardak süt,1 portakal...
Yarın görüşmek dileği ile....Allah'a emanet olun öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?