Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

kahvaltimi yaptim, iki dilim protein ekmegine iki dilim beyaz peynir ve iki dilim domates koyup tost yaptim, yaninda 5 yesil zeytin ve sivri biberle yedim, simdide beyaz cyimi iciyorum
Saat 10,30 gibi bir dilim ananas ve 1 bardak süt icilecek
Öglen 13:3o gibi , laks baligi, bol salata, iki dilim ekmek
Ara : 16,00 bir elma
Aksam :henüz aksami düsünmedim, sonra yazayim.

ben bu hafta 90 kilo üzeri bayanlar icin diyetisyen listesini denemek istiyorum, yalniz öglen sebze aksama et verilmis, ben onlari yer degistirdim, öglen et , aksam sebze olacak, birde etin yanindaki yogurdu kaldirdim (serapcimin önerisiyle hemoglobin düsüklügüm icin ) aksamki sebzemin yanina ekledim, böyle iyi oldu gibi hadi bismillah,

bende cok begendim dallidacim kolay gelsin, spor yapabilecegi icin sevinen ilk arkadasimsin, masallah azmine hayranim, senin adina cok sevindim, emeklerinin karsiligini aliyorsun cok güzel bir duygu olsa gerek

Günaydın Gurbetçimteşekkür ederim canım
7-8 yaşından beri spor hayatımda hep oldu....spor yapmadığım zamanlarda kemiklerim ağrıyor desem inanır mısın?mutsuz olduğumu?
bir de ....açıkçası buralarda tek eğlencem yürüyüşüm...o da ellimden gidince çok canım sıkılmıştırama atık serbest
Teşekkür ederim canım,evet,gerçekten de çok güzel bir duygudarısı başına canım

Kahvaltımı yazayım ve kaçayım
1 dilim ekmek
1 portakal
3 parmak kadar peynir
1 domates

Öğlenden sonra gidebilirsem kadın doktora gideceğim....sonra görüşürüz arkadaşlaröpüldünüz

günaydiinn dallidaaaa keske benimde öyle olsaydi, ama inan bu kiloyla gercekten zorlaniyoum spor yapmaya, nefes nefese kaliyorum, yürüyüs bencede en güzeli, kizimi ikna edebilsem haftada 3 gün en azindan yürüsek iyi olur bakalim, hele bir kac kilo verelim havalarda isiniyor yavas yavas yürüyüslerimiz baslar bizimde . artik listelerine alistin eger bozmaz böyle devam edersen , geri kilolarini almazsin, biliyorsun kiloyu korumakda cok önemli, eminim sen bununda üstesinden gelirsin canim

Merhaba Gurbetinanıyorum canım,bir zamanlar bende 95 kiloydım biraz kilo verdikten sonra spora başlarsın,acele etme
Evet,listelere alıştım,inşallah bir daha geri almam:44::44:

Merhaba arkadaşlaraz önce doktordan geldim,çok şükür bir şey yoksmear testinin sonucunu 3 marta alacağım...

Öğlen yemeğim:2 kepçe çorba,salata,ayran,1 dilim ekmek

Ara:1 portakal,2 ceviz içi...

Sonra görüşürüzöpüldünüz

Afiyet olsunbu menü güzel...ve sağlıklı
Laks balığı ilk defa duyudum..Türkiye de var mı acaba?:44:

Sevgili Arkadaşlarım, kusura bakmayın dün öğleden sonrasından itibaren malesef diyet biraz sekteye uğradı. Dün kayınvalidem çağırdı. görümcelerim vardı. Akşam 12 ye kadar oradaydım.Onların yanında diyette oıduğumu söylemedim.Çünkü, daha fazla alay konusu olmak istemiyorum.Dün böyle sekteye uğradı, bugünde hasta ziyareti vardı.Ben bu haftayı yavaş yavaş azalarak devam edeceğim.Bu arada da midemi biraz küçültmeye çalışacağım.Liste önümüzdeki haftadan itibaren yazayım.Gurbet senin listeni de bir inceleyeyim.Uzun zamandır çok yiyince çok zor geldi.Sonra görüşürüz....

Serap aradım ama müsait değildin galiba,yarın Allah yat ve yardımcın olsun.Ameliyatın inş. çok başarılı ,çok kolay ve ağrmısız olur,dualarım seninle.

Estağfirullahbence doğru bir karar aldın Sevgi abla :) hem bu şekilde hissetmeden diyet yapacaksınveya sağlıklı besleneceksin,diyet demiyelim
Görüşürüz Sevgi ablacım

İyi akşamlar arkadaşlar
Akşam yemeğim: tavuk,salata,ayran...kendime etli sebze yemeği yapmam lazım..bugün yapamadım,yarına kaldı:44:
Ara: 1 portakal,2 ceviz içi
Yarın görüşmek dileği ile....öpüldünüz

Günaydın arkadaşlar

Serapcım,dualarımız seninle canım,iyi haberlerini bekleriz

Az önce kahvaltımı yaptım:1 dilim ekmek,1 yumurta,1 domates,2 ceviz içi....kahvaltıdan önce 700 gr sıcak su içtim...ve kahve

Ara:1 portakal,1 kupa çay

Öğlen:2 kepçe çorba,1 dilim ekmek,salata,ayran

Ara:1 portakal,2 ceviz...

Şimdilik bu kadar...öğlenden sonra belki yürüyüşe çıkarım :)akşam da Kur-an' gideceğim :)

Öpüldünüz

merhaba sevgi abla, merak etme dün benimde diyet sekteye ugradi, dün öglen arkadaslar aradi ve bana geleceklerini söylediler, yani anlayacaginiz, hazirladigim listeyi uygulayamadim, hatta yetmemis gibi bugünde baska bir arkadasa gitmeyi kararlastilar, bende kizdim, nezaman diyete baslasam gezmeler cogaliyor diye... isin sakasi ama gercekten seni cok iyi anliyorum sevgi abla , bende senin gibiyim cünkü, ilk diyete baslamak, önceden cok yerken birden azaltmak cok zor, ne yapalim bizde böyle yavas yavas midemizi kücültürüz, mesela dün ben yasak seylerden yedim ama az az yedim, arkasindan aksam arkadaslari kaldirdim 1 saat yürüdük, hatta bugünde aksam gezmeden sonra 1 saat yürüyecegiz o sartla gelirim die santaj yaptim, isinize gelirse dedim ne yapayim

merhaba dallidacim, menülerin artik hep cok güzel masallah, yürüyüslerinde basladi kim tutar seni, bakalim bizde basladik kac gün sürer bilmem Allah kabul etsin canim, Kuran okumayi biliyormusun sen, ben sade okuyordum, artik tecvidde ögrendim cok sükür, daha zevkli simdi kuran okumak

SERAPCIM; ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM; RABBIM SIFA VERSIN; BIR AN ÖNCE IYILESMENI NASIP ETSIN; ÖPÜYORUM SENI ALLAHA EMANET OLASIN

arkadaslar bu gün daha giremeyebilirim, aksam firsat bulursam girmeye calisirim, görüsmek üzere öpüyorrum

Merhaba GurbetçimAllah kolaylı versin canımişin zor...bazen beni günlere çağırmıyorlar
Yok,tam okumaya bilmiyorumheveslendim,başladım ama sonu gelmedi...Allah kabul etsin canım,ne mutlu sana
Bende çok öptüm

Yürüyüşüm iptal oldu
...yarın gidilecek yerler var,bugün temizliğimi,yemeğimi yaptım

Bu arada Deniz Seki ne kadar zayıfladı Derya Baykal da...hep Ceyda Coşkun hanımefendi ile...

Akşam yemeğim: 1 kepçe çorba,6 yk tavuklu sebze yemeği,salata,ayran

Ara:1 bardak süt,1 portakal...

Yarın görüşmek dileği ile....Allah'a emanet olun öpüldünüz

dedigim gibi bugünde 1 saat kadar yürüdük , kahvaltimi saat 7 de yapmistim, ögleden sonra 3 gibide gezmeye gittik, kahvaltiyi erken yapinca acikmistim, gitmeden biraz atistirdimki orda cok yemeyim diye, öglen saat 1 gibi 1 elma, iki kasik yogurt, bir kepekli citir yedim. iyi oldu gezmeye gittigimizde saat 4 gibi masaya oturduk, ilginctir ordada fazla yemedim, tatli ve pastalara elimi bile sürmedim, salata türlerinden, kisirdan aldim, bir parcada hamur isinden , aksam eve geldigimdede beyaz cayimi ictim. cok iyi bir menü olmasada fenada degildi. öglen yemegimle dengelemisimdir, üstüne birde aksami erken yedik saat 4 gibi e sonrada bir sey yemedim, bir saat yürüyüste cepte eh fena degilim gene :44: dermisim yarin esim evde olacak , dis doktorunda randevusu var disi agriyor, hic doktor bilmeyen adama nazar degdi galiba iki haftadir doktordan cikmiyor neyse bende yatayim gec oldu iyi geceler arkadaslar yarin görüsmek üzere öpüyorum hepinizi sevgi ablacim, dallidacim, serapcim canim insallah agrin sizin yoktur, bugün hep aklimdaydin, dualarim seninle yarin iyi haberlerini almak dilegiyle seni cok seviyorum

deniz seki bir ara seyda coskun ile zayiflamis ama simdi son hali gene kilo almis benim bildigim kadariyla :44: yapisi cabuk kilo almaya müsait benim gibi sibel canda öyle bir bak tig gibi bir bak kilolu neyseki bizler gene ev hanimiyiz onlar gözönünde , onlarin isi daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…