Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Merhaba bayanlar?Son sayfaya göz gezdirdim..Yine süpersiniz.
Sevgi ablada buraları şereflendirmiş..Hoş geldin ablamm..

Serap Allah yardımcın olsun..İnşallah ameliyatı kolay atlatırsın.. Ya Şafi Rabbim sana ve hasta olan herkese şifa versin..
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben hala 54-55 arası gidip geliyorum..Eşim de aynı kiloyu korumayı öğrendik şükür..Yediklerimizi dengeliyoruz..Bazen meyvalı-yoğurtlu kahvaltı yapıyoruz..Bazen akşam sadece meyvalı yoğurt yiyoruz. Bu şekilde dengeliyoruz..Bu şekilde istediklerimizi de yediğimiz için gözümüz aç olmuyor..

Sizleri seviyorum kendinize güzel davranın güzel bayanlar..

Merhaba Gurbetimkutlarım seni
Deniz Seki yine zayıflamış...hem de kısa bir sürede....
Merhaba Gülfurencimbu ne güzel sürpriz
Amin!!
Kilonu koruyorsuntebrik ederimçünkü en zor kısmı bu:44::44:hımmm,demek ki meyve ve yoğurt ile kilonuzu koruyorsunuz
Ben de seni çok seviyorum,sen de kendine iyi davran,güzel davran canım
Emirhan'ı ve Furkan'ı gözlerinden öperim

Günaydın arkadaşlar ,hayırlı cumalar olsun

Birazdan kahvaltımı edeceğim:1 dilim ekmek ,3 parmak kadar peynir,1 domates,2 ceviz içi

Ara:1 portakal...

Öğlen:2 kepçe sebze çorbası,salata,ayran....çok aç olursam 1 dilim ekmek da yerim

Ara:1 mandalina,2 ceviz içi

Öğlenden sonra gidilecek yerler var...ancak akşam girebileceğim...çok öptüm

merhaba gülfuren bu ne güzel sürpriz, yok yok dallidayla serap süperde ben gene yerlerdeyim sevgi ablayla diyete baslamaya calisiyoruz, senin adina cok mutluyum, esinle birlikte cok azimlisiniz, zayifladiniz ve halada dikkat ediyorsunuz , valla bence siz süpersiniz masallah , seni ve cocuklarini cok öpüyorum arada seni aramizda görmek cok iyi vefali arkadasim, kilolarini versende bizi birakmadin hic

öylemi dallida genemi zayiflamis, o kadinda balon gibi aniden sisiyor anidende zayifliyor ayni ben

gidilecek yerler hic bitmiyor güle güle git ve gel canim , bizimde bu aksam camide sohbet var, dün arkadasimdayken , baska bir arkadas türkiyeden sir agda isitma makinasiyla birlikte almis onu deneyelim dedik, onlar kollarini ve biyiklarini aldilar, benim kollarimda kil cok olmadigi icin, sadece biyiklari aldirdim, agdayi sürüp kagidini yapistirip cektik, onlara hic bir sey olmadi ama benim dudaklarimin üzeri, kipkirmizi kabardi, hala yaniyor ve aciyor, bu sekilde nasil camiye gidecegim bilmiyorum, birazdanda alisverise gitmeliyim :44:demekki benim cildim hassas onlara hic bir sey olmadi, normalde karma bir cildim var T bölgesi yaglidir benim ama hassassmis

sabah saat 7 de : iki dilim protein ekmegine beyaz peynir ve domatesli tost, 6 yesil zeytin ve beyaz cay
Ara : 1 elma
Öglen : bir dilim balik firinda, salata bir veya iki dilim ekmek
Ara : karataydan kalma balik sonrasi belki kücük bir helva olabilir
Aksam : haslanmis brokoli, haslanmis 1 orta boy patates ve yesillikli salata ve yogurt

olarak düsündüm, insallah degismeden kalir bu arada arkadaslar dün aksam bir zayiflama iksiri diye bir sey okudum, almanyadan bir arkadas denemis bunu , hatta almanlarda cok tutuluyormus, bunu zayiflama kürü adinda kullaniyorlarmis, bu bir icecek karisimi , enginar suyu, isirgan suyu, domates suyu ve patates suyu bunlari ölcüsüyle karistirip bir bardak sabah ve aksam ac karnina icmis arkadas ve 10 günde sporda yaparak diyetle birlikte 5 kilo vermis, denemekde fayda var, ben 5 kilo veremesemde bir 2-3 kilo versem fena olmaz, dün nettende arastirdim, bu karisim zayiflatmasa bile , bircok derde devaymis, enginar en basta karaciger temizligi icin cok önemli , isirgan desen faydalari saymakla bitmez, dün kizim arkadasiyla carsiya cikmisti , ona siparis verdim, bio ürünlerin satildigi marketten sadece enginar ve patates suyunu alabilmis ikisine 12 euro vermi , digerlerinide alsa kendi makyaj malzemelerine para yetmeyecek diye babababa bak sen su kiza sadece ikisini almis geldi, bende bugün diger ikisini alacagim, belki karaciger temizlenirse, saclar daha parlak, cildim daha güzel,olabilir, hatta omuzlarimda ve gögüs kisimlarimda cikan kücük sivilcelerede iyi gelebilir diye düsündüm , selülitim cok yok ama onada iyi geliyormus, yani mucizevi bir iksir bu insallah fayda eder

esim disciye gitti, cocuklarda okuldalar, bende ev islerimi bitireyim, esim geldikten sonrada ben alisverise gidecegim, sonra aldiklarimi yerlestirir yemegimi yaparim cocuklar gelir yemegimizi yeriz ordanda camiye aksama ancak girebilirim galiba görüsmek üzere arkadaslar

Siz de kilo verebilirsiniz Gurbetçim
Evet,gene zayıflamış
Evet,bu aralar biraz gezeceğimgeçmiş olsun ya...şimdi nasıl oldun? benim de cildim hassas,hemen morarıyor...hata ben lazer yaptırmaya düşünüyorum ama eşim izin vermiyor
Menün süperdenemeye değersen yaparsan bize de yaz,mevsimi gelince biz de yapalım
Kızın da maşallah,akılı kızonu yerinde olsam bende aynısını yapardım
Eşine çok geçmiş olsun canım :)
Görüşürüz arkadaşım

Yine ben :)
Akşam yemeğim:1 kepçe mercimek çorbası,6 yk sebzeli tavuk,salata,ayran
Ara:1 bardak yoğurt,1 portakal..
Bugün yavaş yavaş 2 saat yürüdüm

Şimdilik bu kadar...yarın görüşmek üzere...hayırlı geceler....

Daha çok burada olmak istiyorum ama inan zamanım yok..Bilgisayar çocuklardan bana kalmıyor..Kilomu versem de gönlüm sizlerle..Havalar biraz düzelsin yürüyüşe de çıkacağız deniz kenarında inşallah..Gurbetçiçeği sevgi abla ile konuşmuştuk bir ara eşim ile o yöntemi de denedik işe yarıyor metabolizma hızlanıyor..

Yöntem şu :
Çocuklardan özellikle ufaklık bana uzun süre koşu bandında yürümeye izin vermiyor ve zamanımı da özel olarak ayıramıyorum..On dakika ara ara aklıma geldikçe 15 dakika yürüdüm..Eşim de aynı şekilde yaptı hem daha hareketli oluyorsun hem kalori yakıyorsun hemde metabolizma hızlanıyor..Sende de bisiklet var denemeni tavsiye ederim..Sabah kalktın 10-15 dakika ,öğleden sonra ,akşam zaman buldukça bisikleti kullan..Aslında ben epliktik bisiklet istiyorum ama malesef durumlar müsait değil..

Dallidacım canım bende oğlunu öpüyorum..Emeğinin karşılığını alman beni çok mutlu ediyor.Devam arkadaşım..

Ayyy çok sevindim inşallah çabuk toparlanır.
İnşAllah
Teşekkür ederim canımverilecek bir kaç kilom daha var...sonra asıl zor olan kısmına geleceğim...korumak...inşAllah bu defa verdiğim kiloyu korumaya da başarırım:44::44:

Günaydın arkadaşlar
mutlu bir hafta sonu dilerim
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,1 domates,2 ceviz içi
Ara:1 portakal
Öğlen:2 kepçe sebze çorbası,1 dilim ekmek,salata,ayran
Ara:1 mandalina,2 ceviz içi,1 bardak süt....

Bugün da yavaş tempoda 2 saat yürüyeceğim..pazartesiden itibaren sabah yürüyüşlerimi başlamaya niyetlendim...bakkalım
Şimdilik bu kadar sevgi ile kalın ,çok öptüm

merhaba gülfurencim, her zaman bekleriz tabii firsat buldukca canim, bizdede öyleydi bir tane laptop cocuklardan sira gelmiyordu, ikinciyi aldik rahat ettik, simdi hatta cep telefonlarindan girdikleri icin tamamen bana kaldi iyi oldu bizim kalplerimizde seninle, iyi haberlerini aldikca mutlu oluyoruz, bizde basladik arkadaslarla yürüyüse havalar iyi cok sükür , gerci bugün bulanik ve yagmur yagiyor ama , aslinda bisiklet günde 3 sefer 15 er dakika yapsam benim icin daha kolay ama, uzmanlarin dedigine görede, en az 35- 45 dakika yapilmaliymis, vücut yag yakimina ilk 20 dakikadan sonra baslarmis diye öyle yapmiyorum , diger sekildecde inan eriniyorum uzun geliyor, eliptik bisiklet bütün vücudu calistiriyor, cok güzel hatta son zamanlarda en iyi alet secilmis, spor salonlarinda felan favori buymus , ama senin dedigin de mantikli hic yapmamaktansa ara ara firsat buldukca yapsam iyi olur. zayiflama iksirine gelince cok sevindim, denedin demek ve ise yaradi, ne güzel , sevgi abla sanirim denemedi bunu daha önce duymadim hic ondan, insallah canim ise yarar ama cok pahaliya gelir gibi dün sebze sularini aldik 20 euro tuttu, patates suyu yarin biter , digerleride belki bir hafta ancak yeter gibi , cünkü siseleri cok kücük. ama bende kati meyve sikacagi var aklima söyle geldi, bir patatesi sikarsan yaklasik 50 ml. kadar suyu cikar, onu almaya gerek yok, domatesde ayni ama suan mevsimi degil, hatta yazan arkadas domate suyu yerine havuclu karisik, suda olabilir demisti, bunlar bitene kadar deneyecegim, hic bir sey yapmasa, enginar ve isirgan karacigerimi temizler diye düsünüyorum, hatta belki sen bilirsin daha öncede konusuldu ama ben yapmamistim, iki kasik yogurda birer cay kasigi, zencefil zerdecal ve tarcin karistirilarak yapilan kür, onuda günde 3 kez degilde bir sefer denemeyi istiyorum, dün zencefili ve zerdecalide aldim , bakalim insallah fayda ederler.

İnşAllah

Teşekkür ederim canımverilecek bir kaç kilom daha var...sonra asıl zor olan kısmına geleceğim...korumak...inşAllah bu defa verdiğim kiloyu korumaya da başarırım:44::44:
eminimki sen onuda hakkiyla basaracaksin canim hic merak etme

afiyet olsun canim, 2 saat yürüyeceksin masallah, ben uzun zamandir yürüyemedimya iki gündür 1 er saat yürüdük ertesi gün ayaga kalkamadim, gerci sen alisiksin, masallah ben biraz hamlamisim, bugün hava bulanik ve yagmurlu, yürüyemesek bile eliptik takilirim aksama biraz, tabii misafir gelmezse

arkadaslar dün yazdigim menümün hic disina cikmadim, cok sükür midemde kücüldü diyet yapma kivamina geldi, gercekten bu kivama getirmek cok zor, dün regliydim ve normalde böyle günlerde nutella kasiklardim ve cok acikirdim, ama dün cok iyiydim canim hic tatli istemedi, aksam hatta brokoli ve patatesi hasladim , onlarla bol yesilllikli bir salata yaptim, yogurt ve kepekli citirla yedim, sabah uyandigimda karnim ve midem hic sis degildi , özel günümde olmama ragmen cok sükür.
Bugünde sabah kahvaltisinda 1 dilim tost ekmegi, bir dilim peynir, 1 yumurta ve bir dilim ananas yedim, tabii öncesinde karisim sebze suyumu ictim, ara ögün yapmadim, öglene esimin istegi üzere ispanakli gözleme yapacagim, 1 tane gözleme yaninda salata ve yogurt aksamada eger cok aclik hissetmezsem bir kase yogurt, icine zencefilli, zerdecalli, tarcinli karisimi ekleyip yiyecegim, belki icine bir kasik yulaf kepegi yada ruseym de eklerim doyurucu olsun diye , yanindada bir meyve ne dersiniz, öglenki gözlemeyi, idare edermiyim böyle

Teşekkür ederim canım,evet,her gün yürümeye niyetlendimsen de alışırsın,azimlisin maşallahburalarda çok sıcak :) ama pazartesi yağmur bekleniyor
Bu akşam misafirler geldi mi?
Kutlarım seniafiyet olsun canım :) idare edebildin mi?

İyi geceler arkadaşlar
Bugün yine 2 saat yürüdüm :) ama yavaş,yavaş...
Akşam yemeğim:3 y k nohut,salata,ayran
Ara:10 fındık,1 elma...
Hepimize hayırlı geceler

Günaydın arkadaşlar, mutlu bir gün dilerim
Birazdan kahvaltı edeceğim:1 yumurta,2 ceviz içi,1 domates,1 mandalina,1 dilim ekmek..çay..kahve...bugün geç kalktığım için meyveyi şimdi yiyeceğim...sonra alışverişe çıkacağım,ancak öğle vakti eve geleceğim...
Öğle yemeğim :2 kepçe çorba,salata,ayran...belki 1 dilim ekmek...
Ara:1 portakal,2 ceviz içi...
Bugün yürüyüş yok...tatildeyim

Sonra görüşürüz

​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…