Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın Arkadaşlar,malesef giremedim.Maşallah siz son hız devam ediyorsunuz.Darısı bana.Gurbet çok iyi gidiyorsun devam canım.Gulfuren ve Dalida ikinizin azim ve istikrarına zaten şapka çıkarıyorum.
Serap nasıl oldun biraz daha iyimisin ,toparlanabildin mi?
Yarın babamın mevlüdü var ondan sonra inş. düzenli girerim.Midemi bu hafta küçültmeyi hedeflemiştim,sanki vucut tepki verdi daha çok yedim.Ne olacak benim halim.

merhaba sevgi ablacim, mevlüdünüzü Allah kabul etsin , üzülüp stress yapma ablacim, kendini toparla telefonda konustuklarimiz bana fayda etti sanirim, belli ölcüde istahim normale döndü, insallah kilo verebilirim, cünkü hamurisleri bende yiyorum, ama sonraki ögünle telafi etmeye calisiyorum, galiba benim icin en iyi yöntem bu, cünkü tamamen hayatimdn cikaramiyorum, birde yasak kelimesi insani daha fazla yemeye itiyor, o yüzden bu sefer hic bir seye yasak gözüyle bakmadan dengeleyerek yapmaya calisiyorum. dün mesela öglen yemistim hamurisleri, aksama sadece bir kase baharatli yogurt icine bir kac tane hurma dogradim aci olmasin diye , gece daha hic bir sey yemeden yattim, ne yapalim bizde böyle bir yöntem uygulayacagiz.

merhaba dallidacim, yok dün gelen giden olmadi, bende diyetimi bozmadim, yogurtla idare edebildim cok sükür, zaten sabah ve öglen yediklerimizi gün boyu eritebiliyoruz , önemli olan aksamlari, reglim bitince tartilirim, gecen haftayi saymiyorum, ama bu hafta insallah daha basarili olurum.

serapcim bugün daha iyisindir insallah, senden haber bekliyorum canim , evinde güzelce istirahatini yap , dinlen, öpüyorum seni cok cok

bugün burda hava güzel , biraz rüzgar var ama, günes acti, disarda kus sesleri civil civil, kendimi disari atasim var, kizima gidiyorum simdi, eger ikna edebilirsem disari cikip, 1 saat kadar yürümeyi düsünüyorum, gelmezsede eliptik takilacagim camlari acip temiz hava esliginde görüsmek üzere simdilik hoscakalin

yürüyüs icin evdekiler bana eslik etmek istemediler, yeni öglen yemegimizi yedik, 1 saat sonra arkadasimi ayarladim, onunla cikacagiz, menümüde yazayim
Sabah : dünkü gözlemelerden, 2 tane, 4 zeytin ve peynir
Öglen : bir kase iskembe corbasi, cok az yumurtali ispanak, bir kasede yogurt
Ara : iki kasik yogurt baharatli ve icine 3 hurma
Aksam : avokado salatasi

aksami gene hafif tuttum cünkü sabah gene hamurisi vardi, haftasonlari mutlaka benim evde hamurisi oluyor, artik haftasonarini bu sekilde dengeleyeyim, kilo veremesemde almmaam hic olmassa. hafta ici söz daha hamurisi yok, cok daha düzgün menülerle devam edecegim diyetime.

Hayırlı geceler Sevgi ablateşekkür ederim,sen de yapabilirsino zaman su orucu nasıl yaptın...maşallah..
Hayırlı geceler Gurbetimkutlarım seni canımdiyetine adapte olmaya başladin
Afiyet olsunsen hangi aralıklarla tartılacağın?yürüyüş için de tebriklerA planı olmadı mı,devreye B planını soktun

Tekrar hayırlı geceler
Akşam yemeğimi:1 dilim ekmek,6 yk etli sebze yemeği,salata,ayran..
Ara:12 fındık,1 mandalina..
Her gün 3 l su içmeye başladım...ama bugün pek içemedim..sanırım 2l civarında içmiş oldum....

Az önce de 1 mandalina yedim...

Oğlum ergenlik öncesi döneminde girdi...ve %100 değişti...onu tanıyamaz oldum...çok kavga etmeye başladık çok canım sıkılıyor...
Sanırım okula gitsem,arkadaşlarını araştırsam iyi olur:18::18:

Gurbetçim,siz bu dönemi nasıl atlatınız?

Sevgi abla,bana bir şeyler önerebilir misin?

Serapcım,daha iyi olduğunu umuyorum canım

Hepimize iyi geceler....

aynen dallidacim , bizde plan cok A olmazsa B oda olmazsa C plani devreye girer aksam hava cok rahatti , temiz havada saat kadar yürüdük, bir andanda sohbet ederek saatin nasil gectigini anlamadik bile , dur bakalim simdilik hergün yürüyelim diye anlastik, ama mart soguklari geldiginde biraz zor cikariz gibi ama hayirlisi o zamanda evde biseyler yapariz. tarti günümü düsünmedim, su an regli oldugum icin tartilmak istemiyorum, bitince tartilacagim, onddan sonra bakalim, tesekkürler dallidacigim

benim oglanda degisti, suan 13 yasinda, kizim zaten atlatti, yalniz benim cocuklarim oldukca sakindirler, o yüzden cok fazla zorluk yasamadim ikisindede ama genede oldu ufak tefek seyler. mesela kizim herseye küserdi, oglumda, daha cabuk büyüme hevesinde , hergün biyiklari cikiyormu, tüyleri cikiyormu, kendini incelemeye basladi, sesi degisti, böyle cool olma havalarina girdi, yürüyüsünü daha bir erkeksi yapmaya calisiyor, gülüyoruz, bir bilse annesinin gözünde hala ama dedigim gibi bana bir zorlugu pek olmadi, zaten okul hayati boyuncada cok uyumluydu benimkiler, simdiye kadar ne ögretmenlerden , nede velilerden hic sikayet almadim. cok sükür, yalniz ayni korku bendede var , su siralar, okuldan sonra genclerin bulustugu bir yer var bazen oraya takiliyor, bende tedirginim, arkadaslarini taniyorum ama oraya arap, alman, polonyali bir sürü cocuk geliyor, onlari bilemem tabii, dün esimlede konustuk, gidip ordaki görevli bayanla görüsecek, orda ki-ka, billardo, box gibi oyunlar oynuyorlar, ama genede insan tedirgin oluyor, kiz cocugu kolay ama erkek cocugu biraz daha zor, cünkü disarda oldugu vakitleri kimlerle geciriyor cok önemli. Dallidacim sende duyarli bir annesin , benim sana nacize tavsiyem oglunla kavgaya sakin girme, sabirli olmaya calis, o dönemde gececek insallah, iyilikle karsina al ve konus ama kontrolu hic birakma, ben telefonundan arkadaslariyla neler yazistigini kontrol ediyorum hep, arkadaslarinin karekterlerini hep o yöntemle cözdüm

Kahvaltimi yaptim, 3 kasik yogurt icine, 1 kasik ruseym, 1 kasik yulaf kepegi, zencefil, zerdecal, tarcin, bir kac hurma ve bir kac badem dogradim karistirdim ve yedim, doyurucu oldu tavsiye ediyorum, tabii kahvalti öncesi, iksir icecegimide ictim , hatta enginar ve isirgan suyunun icerisine bir cay kasigida cörekotu yagi koyuyorum,

öglende tavuklu salata düsünüyorum, arada meyve aksam icinde, corba ve salata olabilir, henüz aksami bilmiyorum, onu sonra yazarim

sevgi ablacim Allah kabul etsin mevlüdünüzü, yarin seni daha azimli ve kararli bir sekilde bekliyorum,
Serapcim, nasil oldun canim iyisindir insallah sagligina kavusup, dönmeni sabirsizlikla bekliyorum canim
Gülfurencim, seni ve cocuklarinida cok cok cooookkkk öpüyorum
Dallidacigim oglunla kolayliklar diliyorum canim senide cok öpüyorum görüsürüz canim

Sevgi ablacığım,Allah mevlütünüz kabul etsin

Günaydın canımafiyet olsun,kahvaltın gayet güzelmenün de güzel
Sağ ol Gurbetim

Günaydın arkadaşlaraz önce kahvaltımı ettim:1 mandalina,3 parmak kadar peynir,1 domates,2 ceviz içi,1 dilim ekmek...
Öğlen:2 kepçe sebze çorbası,salata,ayran ,1 dilim ekmek...
Ara:1 mandalina,2 ceviz içi
Akşam:6 yk etli güveç,salata,ayran,1 dilim ekmek

Seçimler bitinceye kadar,çok sık yazamayabilirim...yani her gün yazacağım,ama bir kere sabah,bir kere akşam...desteklediğim parti için gönüllü olarak çalışmaya başladımöğlenden sonraları hep dışarıda olacağım2 saat yürüyüş cebe
Çok öptüm,akşam görüşmek üzere

İyi akşamlar arkadaşlar
Akşam yemeği yedikten sonra oğluma uydum,25-30 fındık yedim
Birazdan ara öğünümü yapacağım: 1 portakal,1 bardak süt....2 saat yürüdüm,merdiven çıktım,indim...su,2,5l içtim..yatana kadar 3 l olur herhalde...

Şimdilik bu kadarhepinizi öpüyorum,hayırlı geceler olsun

Birazdan kahvaltı edeceğim:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 domates,2 ceviz içi
Ara:1 portakal,çay
Öğlen:2 kepçe sebze çorbası,1 dilim ekmek,salata,ayran
Ara:1 portakal,2 ceviz içi
Akşam görüşürüz inşallahkahvaltımı edip ev halkına yemek hazırlayacağımçok öptüm

günaydin dallidacim, kolay gelsin canim, bende khvaltimi yapacagim birazdan, dün öglen menümdeki tavuklu salatayi aksama aldim, daha hafifi oldugu icin, öglende evdekilere pisirdigim, karniyarik ve pilav yedim, dün arkadaslarimla anlasmistik aksam yürüyüse cikariz diye. ama aksam oldu kimseden ses cikmayinca whats up dan yazdim, hic biri cevap vermedi anlayacaginiz ekdiler yürüyüsü tabii bugün kizimla cikacagim insallah

kahvaltida 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, iki dilim ekmek, yarim greyfurt yedim simdide beyaz cay iciyorum.
Öglen dünden kalan karniyarikla 2 dilim ekmek, yogurt
Aksamda gene dünden kalan haslanmis tavuk ve salata olabilir

arkdaslar hepinizi bekliyorum, insallah bugün görüsmek üzere öpüyorum

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.......
Bugün başlangıç yapıyorum inş.Kafama göreher şeyden azaltarak yiyeceğim.Bellibir yiyeceği yasaklamayacağım,sadece cıslı şeyleri elimden geldiğince yememeye çalışacağım.Bol su içmeye çalışacağım.trambolinle atlayacağım.Yürüyüş gurubum yürüyüşe başlamış,saatler uyarsa onlara katılacağım.Kolay gelsin bakalım.
Dalida vatana ,millete hayırlı olsun,kolay gelsin.
Gurbet senin adına çok seviniyorum,çok iyi gidiyorsun,kişisel hipnozuda deniyormusun.?
Gulfuren arada gir yaz,seni görmek çok iyi oluyor.
Serap umarım daha iyisindir,sensiz buralar çok boş,yavaş yavaş dön,lütfennnnnnnn....

sevgi abla cok iyi ettin , hosgeldin,en iyisi bize göre böyle galibaa, cünkü yasaklar bendede ters tepti hep. bende suan herseyden yiyorum, aksamlari hafif tutmaya calisiyorum, mesela dün öglen karniyarik ve pilav yedim, onun icin sabah baharatli yogurt yedim aksamda tavuklu salata yiyerek , hafif tuttum, birde kilo verebilirsem süper olur benim icin, hem herseyden yemis olacagim, hemde kilo vermis olacagim, hatta sporada basladim insallah arkasi gelir, cünkü benim gezmelerim, hamurislerim bitmiyor, diyet yapmam mümkün degil, en iyi yöntem bu tabii kilo verebilirsem. ben suan hipnozu denemedim, digerlerini uyguluyorum, ise yaradi biraz istahim azaldi cok sükür, birde enginar, isirgan, domates ve paatates sularina bir cay kasigi cörekotu yagi koyup iciyorum, ayrica yogurdumada ara sira baharatlar koyup yiyorum, suyada karbonat atiyorum bazen. birde vazgecilmezim beyaz cay hepsi bu . sanada basarilar diliyorum Allah yardimcimiz olsun, bu defa insallah basaracagiz, birbirirmizin destegiyle
Serapcim seni gercekten merak ediyorum, umarim iyilestin, ama kesin gecmis olsuna gelenlerin vardir, belki esin evdedir, sana yardimci olmak icin anliyorum, ama özledik

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben cok daha iyiyim, Allah'a sukur Yarin kontrole gidecegim. Ufak batmalar disinda sikayetim kalmadi..

Dallidacim cok sevindim Allah yolunuzu acik etsin, emeklerinizi bosa cikarmasin
Gurbetcim aynen dusundugun gibi. Sag olsunlar yalniz birakmadilar. Esim de gec gidip erken gelmeye calisiyor masallah cok iyi gidiyorsun.
Sevgcim cok tesekkur ederim kararli devamliligin icin en rahat edecegin sekli secmene sevindim
Gulfurencim, cok tesekkur ederim canim denge ve koruma donemini bizimle paylasmaya devam edersin degil mi? boylece seni daha sık aramizda goruruz

Gorusmek uzere kizlar, opuyorum sizi

Merhaba Gurbetçiçeği,teşekkür ederim :)
Menün güzel,afiyet olsun :) arkadaşların türk mü?
Merhaba Sevgi ablahoş geldinbaşarılar dilerim,bir de böyle dene
Amin!sağ ol ablacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…