Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

bu endrometri miydi neyydi , nedirki o canim, bu arada karacigerinin iyi olmasina sevindim. benimde yumurtalik kisti ameliyatimda, apandistimede bakildi, eger kötü durumda olsaydi alinacakti ama iyiymis, birakmislar

Cikolata kisti denilen sey iste.. Tesekkur ederim apandisit cok onemli bir organ aslinda, iyi ki saglikliymis.. Agir bagirsak enfeksiyonlarinda prebiyotik bakteriler oraya saklaniyor, sonra da yeniden bagirsaga yayilip florayi olusturuyor. Artik biliyoruz ki bagsiklik sistemimizin en onemli parcasi prebiyoktik bakteriler...

evet serap evde en cok saglikli beslenmeye ben caba sarfederim, ama en cok hastada ben olurum, esim sigara iciyor, cola iciyor ama doktor yüzü görmez, belkide gitse bir sürü sey cikacak ama gitmeyide pek sevmez ilginc degilmi

evet serap evde en cok saglikli beslenmeye ben caba sarfederim, ama en cok hastada ben olurum, esim sigara iciyor, cola iciyor ama doktor yüzü görmez, belkide gitse bir sürü sey cikacak ama gitmeyide pek sevmez ilginc degilmi

Masallah esine, aman hasta olmasin. Ama kontrolde fayda var kimi insan guclu ve dayanikli oluyor iste. Dusunsene bir de kendine dikkat etmesen ne olacak diye...

insallah canim, simdilik iyi gidiyor, sabah ekmeksiz , güzel bir kahvalti yaptim , halada acikmadim, bazen ekmek yemeyi istiyorum ama yemedigim zaman daha tok kaliyorum. birazdan bir ara ögün yapacagim , baharatli yogurt kurumeyveli , aksamada kiymali kabagi dolmaya cevirdim, iki kabak dolma ve yogurt seklinde olacak insallah görüsürüz canim yarin

Cok guzel bir plan, afiyet olsun.. Opuyorum sekercim, hosca kal

İnşallah o kahveyi içeceğiz
Sağ ol canım,evet bu aralar baya hareketliyim
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım,küçük diye sandiğın operasyon baya büyük bir ameliyat olmuş
Oğlum ile kavgalıyız...okula gittim ama sınıf öğretmenini bulamadım...teşekkür ederim canımbugün bana gelenler oldu,yeni gittiler...komşular başka güne kaldılar

Gecmis olsun canim, ziyaretlerde sorun cikmadi insallah...ellerine saglik arkadsim, afiyet olsun
Teşekkür ederim arkadaşım,bazen sorun çıkıyor...o zaman da iyi günler deyip gidiyoruz...çok dertli insanlar var...dün genç bir anne ile sohbet ettik...2 özürlü evladı varmış..eşi çalışmıyormuş...aç...çok canım sıkıldı...bir şeyler yapmaya çalışacağız..
Teşekkür ederim canım inşallah bir gün karşılaşırızevet,biraz dinlendim....komşulara gidemedim,misafirlerim geldi...ben çorbayı beğendim....ama karnıbahar yerine lahana koysaydım daha güzel olacaktı
Afiyet olsun canımve tebrik ederim
Bugun:

Sabah:
Su

Kahvalti:
1 dl. Ekmek
1/2 dl. Keci peyniri
1 tk. dan az kaymak
1/2 tk. Dan az bal
1 fincan kahve

Ogle:
1 dl. Muhallebi ( tepsiye dokulmus, kare kesilmis)

Ara:
1/2 kase corba

Aksam:
1/2 kase corba
1 enginar
Afiyet olsun arkadaşım

Evet,bugün misafir değil,ev sahibi oldum
Kaçamak olarak az şekerli 1 sütlü kahve,2 kremalı bisküvi....
Akşam yemeğim:6 yk et sote,salata,ayran,1 dilim ekmek
Ara:1 portakal,1 bardak yoğurt...

Bu akşam da hatim duasına davetliyim...ama söz,bir şey yemiyeceğim
Yarın görüşmek dileği ile....
Allah kabul etsin canim, sen söz vermesende inaniyorum sen yemezsin, yarin görüsürüz insallah dallidacigim , bugünde pek dinlenemedin ozaman, misafir agirlamakda zor oluyor, yarin sabah benimde misafirlerim var, az önce aradilar, ögleden sonraya ancak girebilirim sanirim görüsürüz canim

Allah razı olsun canımevet,yemedim :) şaşkın bakışlar içinde
Evet,dinlenemedim,ama keyifli geçtisana da kolay gelsin arkadaşımgörüşürüz

Dişini kırana ve başını yarana karşı dahi “Allahım, bunları affet ve hidayete erdir, beni bilmiyorlar; bilselerdi böyle yapmazlardı!” diyen Rasûl-ü Ekrem'in ümmeti olduğumuzu unutmamalıyız...

Günaydın
nasılsınız?
Bugün geç uyandım..birazdan kahvaltı edeceğim....1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,1 domates,1 mandalina....

Öğle:2 kepçe çorba,salata,ayran,1 dilim ekmek...

Ara:1 mandalina,1 ceviz...

Akşama görüşmek üzere arkadaşlarçök öptüm

günaydin dallidacigim, ne güzel bir söz paylasmissin, keske onun 1000 de biri olabilsek, simdi insanlar disini kirma, kafasini yarmayi birak, kasini kaldirsa, sen bana ne demek istedin deyip öldürüyorlar. insan hayati bu kadar ucuzladi malesef. peygamberimiz karsilik vermeyi birak, birde onlara dua ediyor , aslinda idolümüz, rol modelimiz o ama kimse bunun farkinda degil, bu güzel cümlenin altina bende söyle söyleyim, bu gün cuma hayirli cumalar, bu cuma gününde sevgili peygamber efendimize, bol bol salavat getirelim. ALLAHÜMME SALLI ALA MUHAMMEDIN VE ALA ALI MUHAMMED ...

tekrar hayirli cumalar arkadaslar, bu sabah normalde misafirlerim olacakti, ama dün arkadaslardan bitanesinin isi cikmasi üzerine iptal edildi, bende kahvaltimi gene yalniz yaptim . nemi yedim, dün kabak dolmasi yaparken oydugum kabaklarin icini atmamistim, bugün kendime kabakli omlet yaptim, icine iki kasikda lor ve dereotu ekledim. 6 tane zeytin, 1 greyfurt, 8 tane bademle birlikte

Serapcim cok sagol canim dün verdigin sitedeki tariflere bayildim, aksam biraz baktimda, cok sahane tarifler var, ne yapacagimi bilmedigim zamanlarda ilk acacagim sayfa o olacak, hergün haslanmis tavuk yenmiyor, fakat tarifler 1 yada 2 cümleyle anlatilmis, keske daha acik yazilsaymis, ama genede cok begendim, hatta bugün icin ordan bir tarif yapmayi düsünüyorum. tekrar tesekkürler, varsa öyle baska sayfalar bizimle paylas lütfen, bazen sebzeleri bile insan nasil pisirsem diye düsünüyor, hep ayni seylerde yenmiyo.

bu aksam bizimde camiide sohbet var, görüsmek üzere hepinizi öpüyorum,

öglen yemegimde bir kepce tarhana corbasi, 4 kanat firinda, bir kabak dolma ve yogurt yedim, galiba cok oldu aksami insallah dengeleyebilirim. kimsecikler gelmemis gene

Merhaba canımdoğru diyorsun....
Afiyet olsun GurbetimAllah kabul etsin canım
öglen yemegimde bir kepce tarhana corbasi, 4 kanat firinda, bir kabak dolma ve yogurt yedim, galiba cok oldu aksami insallah dengeleyebilirim. kimsecikler gelmemis gene

Bence çok fazla değil :) afiyet olsunben ancak gelebildim

Birkaç gündür giremedim arkadaşlar,ne zaman girmek istesem,sistemde çok tehlikeli bir virüsün olduğu ve bu virüsle kişisel bilgilerimize virüsü gönderenlerin sahip olabileceği ve bilgisayarımızı kullanıp bizim adımıza başkalarına birşeyler gönderen saldırgan site olduğu ile ilğili bir yazı çıktı.Şimdi girdiğimde o yazı kaybolmuştu,inş. sizlere bulaşmamıştır. Şu ara Tl yükleyemediğim için sizlere bu bilgiyi ulaştıramadım.Sabahtan kursa gittim,öğleden sonra müthiş şekilde başım ağrıdı.aldığım ağrı kesiciler kesmedi,hatta eşimi arayıpçocuklara akşam dışarıdan yemek için bir şeyler getirmesini istedim .Bu saate kadar yattım,biraz önce kalktım.Diyet porsiyon küçültme şeklinde gidiyor ner şeyden yiyorum.Bakalım sonuç ne olacak.
Serap iyi olmana sevindim.
Gurbet küstünmü?
Dalida çok meşgulsün,kolay gelsin.
Gulfuren neredesin canım?
İyi geceler şekerler.......

Günaydın Sevgi ablacığım,çok geçmiş olsuninşallah bugün daha iyisin
Benim bilgisayarımda böyle bir uyarı gelmedi..dediğin gibi inşallah bulaşmamıştırinşallah daha sık görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…