Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın Sevgi ablacığım,doğru diyorsunpaslanmışım
Bugün çıkıp faturaları ödemem lazım...çocuğu okula yetiştirmek lazım...parti işleri..pazar alışverişi yapmak..çocuğu okuldan almak
Bugünün gençleri çok rahat Sevgi ablacığımRabbim yemekleri boşa çıkartmasın
Kolay gelsin ablacığım
Günaydın Serapcım,aynen
Hamarat kızlarellerine sağlıkkolay gelsin canım
Afiyet olsunben bugün geç kalktım,kahve yapamadım

Bir günaydın da benden
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,1 domates,yarım armut..
Öğlen:2 kepçe çorba,salata,ayran

Ara:1 mandalina,2 ceviz içi..
Görüşürüz arkadaşlarsözde saat 10 da evden çıkacaktım,hala kahvaltı ediyorum

benimm kayinbabamda öyle yapardi ama esim tir sürüyor o yüzden öyle sansi pek olmuyor, yemek termosu aldim, onunla arasira corba götürüyor, bazende pogaca felan yapiyorum cantasina koyuyorum, ama her gün cayini götürür termosla. o yüzden haftasonlari biraz simartiyorum yazik degilmi

masallah sana dallidacigim tabiki cok beceriklisin

dün evet uzakta bir camiye gittik, ordada sohbet vardi, degerli hocalar gelmis kacirmak istemediik ordan gelince yemek felan derken aksam oldu, yalniz aksam 1 saat yürüdük, insallah kizin kazanir, zamane cocuklari hep ayni, ben lisedeyken yazilim olacaksa , aksam yatar , gece saat 3 e kurar kalkardim sabaha kadar calistigim yerlerin üstünden bir kez daha gecerdim, ama simdikiler hic öyle degiller

haftasonlari biliyorsun benimde cok yaramazliklarim oluyor canim, haftaiclerine daha disiplin lazim

arkadaslar bu sabah güne kötü birseyle basladim, cocuklari kaldirdim, muhabbet kusumdan hic ses cikmiyordu, baktimki yerde yatiyor, cocuklarda cok üzüldük, alismistik, derlerya evden kedi gitse yeri bellidir diye, bazen söyleniyordum, heryeri batiriyor diye ama ölünce cok üzüldüm kusum benim,

neyse artik duruma alisacagiz, bugün melekte berrin yigit var arkadaslar ama herkesinde isleri var sanirim izleyemiyorsunuz,zayiflatan yemek tarifleri veriyor. ben sabah kahvaltida yagsiz kasarli tost yedim, yaninda bir bardak greyfurt suyuyla ( hazir ama bu sefer, evde tazesi kalmamisti )

slm kızlar.umarım yokluğumda herşey yolunda gitmiştir.gerçi o kadar parça bölük girdimki adminler beni unutmuş olabilir.
gene kilolarımda başım belada durdurulamaz iştahım ve yeme azmim sayesinde bu seferde 88 kiloya çıktım.
bugünden itibaren kalorileri saymaya başlıyorum inşallah burayada yazarım kendime bi günlükmü açsam tekrar acaba ne dersiniz.sabahtan bu saate kadar aldığım kalori 566. kalori sepeti günlük 1855 kaloriye kadar alabileceğimi söylüyor.offff bu ara hiç memnun değilim kendimden(((

merhaba rehbermelek canim hosgeldin, hep ayni sorun, ayni seyleri yasiyoruz canim, bazen sihirli bir degnek gelsin ve hersey yoluna girsin diye bekliyor insan ama malesef yok öyle bir sey, yaza az kaldi kendimizi toparlamaliyiz, bende her duydugumu denemeye kalktim, ama artik kendi kafama göre yapiyorum, digerleri stres yapiyor bana, kendimce sunu farkettim, kendim yapacagim duygusu beni rahatlatiyor ve kendimi diyetteymisim gibi hissetmiyorum, sabah ve öglenleri karnimi güzel doyuruyorum, aksami hafif gecirerek dengelemeye calisiyorum, bir hafta bu sekiilde denedim, öglenleri hamurisleri felanda yememe ragmen 1 kilo vermisim,sanada tavsiye ederim, diyet psikolojisi cok berbat bir sey, onu hesapla bunu hesapla bana göre degil, daha cok strese sokuyo insani, herkes kendini daha iyi bilir, hangisi seni daha rahat hissettirecekse onu uygula, her halükarda sana destek olmaya calisiriz canim

mesela bugünkü menümü yazayim
Sabah : bir tost, 1 bardak greyfurt suyu
Ara : beyaz cay
Öglen : tavuk gögsünü seritler halinde dogradim baharatladim, onlari kendi yaginda soteleyip, brokoliyi haslayip, yesilliklerle salata yapacagim tavuklu . yani icinde hersey var, hatta berrin yigitin tarifindeki gibi bir kac tanede badem koyabilirim,

Aksamada ,,bir kase yogurt ve kabak sote

hatta bu menüye 1 saatde yürürüm aksama eger yagmur yagmazsa süper olur, haftasonu kacamaklarini belki bu sekilde telafi edebilirim

Sağ ol canım,ama seni geçemem
Çok üzüldüm arkadaşımyeni bir kuş alsanız?bir arada bizimki de hastalanmıştı,çok üzülmüştük...
Afiyet olsun canım
Az yiyerek kilo verenler var ya...çok imreniyorum
Hoş geldin Melekkaldığın yerden devam,eskiden de kilo verdin,yine verebilirsinmoral bozmak yok
Salataya bayıldımmenün süper
hatta bu menüye 1 saatde yürürüm aksama eger yagmur yagmazsa süper olur, haftasonu kacamaklarini belki bu sekilde telafi edebilirim

Yürüyüş yapabildin mi?

İyi akşamlar arkadaşlar
Akşam yemeğim:6 yk sebzeli tavuk,1 dilim ekmek,salata,ayran
2 şeker yedim(reglı oldum)
Ara:1 portakal,10 fındık
Bugün 2,5 saat yürüdüm,merdiven çıktım,indim....iki gündür az su içiyorum,miktarını artırmam lazım...
Öptüm

fena bi gün olmadı benim içinde.sadece akşam oturmasında etli pilav ikramı vardı.onuda yemeseydim iyiydi.kalori sepetine göre 1350 kalori falan yemişim.30 da mekik çektim.midem rahat şuan psikolojimde rahat inşallah sıkılmadan bi süre devam edebilirim.
evet daha öncede 86 kilodan 80 e düstüm şimdide olabilir sadece biraz dikkat hepimiz için

http://www.youtube.com/watch?v=hl5lysjWK_w
ender saraça güveniyorum hadi bakalım ne kadar toparlayacak beni.
1.gün bitti:)

Günaydın Melekyavaş yavaş alışkanlıklarından vazgeçeceksin,kilo verdikçe hem moralin hem psikolojin düzelecekkilo vereceksin,hiç merak etme,ama buralardan ayrılma :) grup psikolojisi çok önemlidir...öpüldün

Günaydın arkadaşlarhenüz kimse girmediben iki gündür geç uyanmaya başladım
Bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,2 domates,1 portakal yedim...
Öğlen vakti:2 kepçe sebze çorbası,az salata,4 yk yoğurt yiyeceğim
Ara:2 ceviz içi,1 elma.....
Bugün merkeze yakın yerlere gideceğiz....dün kadar ilin kenar mahallerinde'ydik...dün veletin biri çıktı karşımıza,bizim sokağımıza girmeyin dedi...taşlarız dedibiz zaten oralarda girmeyecektik,ama bu cesareti nereden buluyorlar ??
Akşama görüşürüz inşAllahçok öptüm

Merhaba kizlar, nasilsiniz .

Melekcim hosgeldin canim, kararli olup vazgecmemeni diliyorum karali oldugun zaman sonuc aldigina hepimiz sahidiz
Dallidacim, menulerin cok guzel. Yoruldugun icin gec uyaniyorsun sanirim o cocuklarin eline tas vere vere bu hale getirdiler. 30 mart tan sonra dananin kuyrugu kopacak zaten. Adamlar ozerklik lafini cok kolay telaffuz ediyorlar. Demek ki cesareti verenler daha buyuk yerlerden...

Gurbetcim, kaybiniz icin cok uzuldum
Menulerin cok guzel oldu canim, afiyet olsun

Soor yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum ben de dun aksam ufaktan baslamak istedim ama, dun kendimi fazla yormusum. Hafif bir kanama oldu. O yuzden butun aksam uzanmayi tercih ettim.. Uzun sure oturmak ve araba kullanmak iyi gelmedi.. Bugunu evde gecirecegim Allah izin verirse.

Opuyorum sizi kizlar, gorusmek uzere

Merhaba canım,ben iyiyim :) sen de daha iyi olduğunu umuyorumevet,doğru diyorsun...
Kendini fazla yorma Serapcım
Sabah:
Su

Kahvalti:
1 yumurta
1 dl. peynir
1 kupa sut
1 dl. Ananas
1/2 dl. ekmek

Ogle:
6 yk. nohutlu bamya
3 yk. Yogurt

Afiyet olsun canım

İyi akşamlar arkadaşlaraz önce eve girdim,menümü yazıp çıkacağım..oğluşumu okuldan almam lazım
Akşam yemeğim:6 yk sebzeli tavuk,salata,ayran,1 dilim ekmek
Ara:1 bardak yoğurt,1 elma...
Öpüldünüz

Afiyet olsun Dallidacim , kolay gelsin canim

Bugun :

Ogle yemegi:
Bamya ve yogurdun yaninda bir tabaktan az salcali makarna yedim

Ara:
1 fincan sut
1/2 dl. Kek

Aksam:
1 sb. sut
3 yk. Yulaf ezmesi ile lapa
1 ck. Tarcin

Yarin sehir disindan gelen bir buyugumuze hosgeldine gitmek istiyorum kismetse.. Aksama gorusuruz insaallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…