dün basim agrisi icin israrla hap icmedim yattim, belki uyuyunca gecer dedim, ama 4,30 da kalktigimda hala agriyordu, esimi gönderince atmazdim, gözüm hic bir sey görmedi, yattim tekrar , 6,30 da cocuklar kalktim hala agriyordu, onlara kahvalti hazirladigimda malesef cissdan yedim, yaninda hic bir sey yemedim, ve hap icip tekrar yattim. yani kahvaltimi 7 de yapmis oldum, öglen asil kahvaltimi yapacagim, haslanmis yumurta, peynir, zeytin, yesillik seklinde ama ekmek yok bu sefer ceza olarak, anlayacaginiz karatay kahvaltisi gibi olacak buda beni eminim uzun süre tok tutacak, aksamada gene hafif bir cesit bir yemek yenecek , suan bilemiyorum, belki sebze corbasi, yada salata seklinde .
Serapcim, yazini simdi gördüm canim ama sabah bas agrim icin hap alip yatmam lazimdi, bir pogaca yedim sadece bir sey olmaaz insallah dengelemeye calisacagim söz, [\QUOTE]
gurbetcim gecmis olsun, daha iyisin insaallah... Gunluk menun gayet iyi, afiyet olsun.
Tekrar iyi akşamlar arkadaşlar
Akşam yemeğimi:6 yk etli güveç,salata,ayran,1 dilim ekmek
Ara:1 portakal,2 ceviz içi
Bugün 1,5 saat yokuş çıktıkbu gidişle bütün kaslarımı çalıştırmış olacağım
Çok öptüm
Afiyet olsun canim
Günaydın arkadaşlarhayırlı cumalar nasılsınız?
Bugün bebeler gibi boğazım acıyorgaliba oğlumdan geçti
Birazdan kahvaltımı edeceğim,sonra yemek yapacağım
1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 domates,2 ceviz içi
Ara:1 portakal,kahve
Öğlen:2 kepçe mercimek çorbası,salata,ayran,1 dilim ekmek
Ara:2 ceviz içi,1 mandalina
Yine yanı başımda inşaat var ve yine sabahın körü işe başlıyorlar...seçimler bitsin ve şikayete gideceğim
Akşam görüşürüz inşAllahçok öptüm
Sevgi abla,yoksun....iyi olduğunu umarım
Sana da hayirli cumalar Dallidacimgecmis olsun, bal ve toz zencefil agrini azaltabilir.
Bence secimden once sikayet et, secimden sonra kimse kimseyi dinlemiyor
Sekercim, oldukca hareketli geciyor gunlerin. Bence bu kez diyetisyenin de sasiracak sonuclarasenin randevun ne zaman?
dünde yazmıştım ama yazdıklarım gelmedi.misafirim vardı.pastalar börekler derken dün 2000 kaloriyi buldum sanırım
ama bugün tekrar devam. şimdi yumurta haslayacağım kendime.sağlık beslenme tabağına gelince sabri ülker vakfı:
%33 ekmek ve tahıl gurubu
%33 meyve sebze
%15 süt ve süt ürünleri
%12 et tavuk balık yumurta kuru baklagil
%7 yağ ve şeker içeriği yüksek gıgalar geliyor
tabi gündede 1.5 2 litre su diyorlar.
bende 10 yarım 20 tam mekik çektim.hazırlanıp okula gidicem birazdan.herkese hayırlı günlerrrr
Melekcim bu isin egitimini verdigine gore bu konuda hayli bilgin var artik. Yine de hatirlatmak isterim, aldigimiz kalori kadar kalorinin kaynagi da onemli. 1200 kcal. Yi sebze, meyve ve etten alirsak baska, hamurdan alirsak daha baska. Hamurdan zengin dusuk kalori ile beslenmek uzun vadede kilo verdirse dahi, yag oraninin yuksek kalmasina, kaslarin erimesine sebep olabilir. Misafirlerimize daha ziyade salata yedirmeyi, tek cesit tatli sunmayi denesen ayip mi olur?
Bu beslenme piramidini sevdim.. %50 si tahil olan piramit bizi sismanlatti zaten. Tv karsisinda pizza yiyen amerikaliyi ornek diye gosterdiler, hamburgeri mattah gibi sundular. Bizim geleneksel beslenme sistemimiz, tencere yemeklerimiz var. Simdi cocuklara bunu asilamaya calisiyorsunuz sanirim
Bazen hepimiz kaçamaklar yapıyoruz...moral bozmak yokdünde yazmıştım ama yazdıklarım gelmedi.misafirim vardı.pastalar börekler derken dün 2000 kaloriyi buldum sanırım
ama bugün tekrar devam. şimdi yumurta haslayacağım kendime.sağlık beslenme tabağına gelince sabri ülker vakfı:
%33 ekmek ve tahıl gurubu
%33 meyve sebze
%15 süt ve süt ürünleri
%12 et tavuk balık yumurta kuru baklagil
%7 yağ ve şeker içeriği yüksek gıgalar geliyor
tabi gündede 1.5 2 litre su diyorlar.
bende 10 yarım 20 tam mekik çektim.hazırlanıp okula gidicem birazdan.herkese hayırlı günlerrrr
Gunaydin sevgili arkadaslarim, guzel bir gun olsun
Teşekkür ederim canımdün basim agrisi icin israrla hap icmedim yattim, belki uyuyunca gecer dedim, ama 4,30 da kalktigimda hala agriyordu, esimi gönderince atmazdim, gözüm hic bir sey görmedi, yattim tekrar , 6,30 da cocuklar kalktim hala agriyordu, onlara kahvalti hazirladigimda malesef cissdan yedim, yaninda hic bir sey yemedim, ve hap icip tekrar yattim. yani kahvaltimi 7 de yapmis oldum, öglen asil kahvaltimi yapacagim, haslanmis yumurta, peynir, zeytin, yesillik seklinde ama ekmek yok bu sefer ceza olarak, anlayacaginiz karatay kahvaltisi gibi olacak buda beni eminim uzun süre tok tutacak, aksamada gene hafif bir cesit bir yemek yenecek , suan bilemiyorum, belki sebze corbasi, yada salata seklinde .
Serapcim, yazini simdi gördüm canim ama sabah bas agrim icin hap alip yatmam lazimdi, bir pogaca yedim sadece bir sey olmaaz insallah dengelemeye calisacagim söz, [\QUOTE]
Bir poğaçadan bir şey olmaz canımçok geçmiş olsun canım,ne baş ağrısı bu böyle....
gurbetcim gecmis olsun, daha iyisin insaallah... Gunluk menun gayet iyi, afiyet olsun.
Afiyet olsun canim
Sana da hayirli cumalar Dallidacimgecmis olsun, bal ve toz zencefil agrini azaltabilir.
Bence secimden once sikayet et, secimden sonra kimse kimseyi dinlemiyor
Sekercim, oldukca hareketli geciyor gunlerin. Bence bu kez diyetisyenin de sasiracak sonuclarasenin randevun ne zaman?
Melekcim bu isin egitimini verdigine gore bu konuda hayli bilgin var artik. Yine de hatirlatmak isterim, aldigimiz kalori kadar kalorinin kaynagi da onemli. 1200 kcal. Yi sebze, meyve ve etten alirsak baska, hamurdan alirsak daha baska. Hamurdan zengin dusuk kalori ile beslenmek uzun vadede kilo verdirse dahi, yag oraninin yuksek kalmasina, kaslarin erimesine sebep olabilir. Misafirlerimize daha ziyade salata yedirmeyi, tek cesit tatli sunmayi denesen ayip mi olur?
Bu beslenme piramidini sevdim.. %50 si tahil olan piramit bizi sismanlatti zaten. Tv karsisinda pizza yiyen amerikaliyi ornek diye gosterdiler, hamburgeri mattah gibi sundular. Bizim geleneksel beslenme sistemimiz, tencere yemeklerimiz var. Simdi cocuklara bunu asilamaya calisiyorsunuz sanirimdoğru diyorsun:44:
İnşallah şaşırır25 marta gideceğim
Tebrik ederimEveeeet, bugun cuma. Uzun bir aradan sonra ilk kez kilo bildirimi yapacagim. Gerci degisen pek bir sey yok ama, yine de yazmak istiyorum. Motivasyonumuzu guclendirecegine inaniyorum
Son kilom ( ameliyattan once): 64.5 kg.
Bu sabah tartida: 63.7 kg.
Aslinda ameliyattan sonra yiyemedigimden 62.5 kg. Dusmustum. Ama simdi istahim yerindeumarim karnimdaki sslikler de inince daha az kiloda olurum.. Karnimin icinde hafif batmalar devam ediyor ama ufak ufak zorlamadan yogaya baslasam diye dusunuyorum. O kadar karin kasi yaptim, hepsi eriyecek yoksa
Birazdan kahvaltimi yapacagim:
1 haslanmis yumurta
1 dl. Peynır
1 dl. Ekmek
Domates, salatalik, yesillik
1/2 greyfurt
Bugun enginar pisirip dolaba koyacagim, hergun bir tane yemek uzere. O kadar cok antibiyotik aliyorum ki zavalli karacigerim agliyordur herhalde :)
Melekcim, Dallidacim islerinizde kolayliklar dilerim
Gurbetcim, Sevgicim sizlere de evlerinizde kolayliklar diliyorumdaha çok verdiğine eminim afiyet olsun
Afiyet olsunKimse gelmemis. Gurbetcim insallah daha iyisindir.
Ogle yemegi bildirimimi tapip ben de cikayim madem.
Ogle:
4 yk. nohutlu bamya
3 yk. Kiymali yemek
1 kase salata
(Evde kalmis yemekleri bitirmeye calistim acikcasi)
Ara:
1 saat sonra yesil cay
Ara:
1 fincan sut
1 kivi
Aksam:
Zeytinyagli enginar
Brokoli salatasi
Yogurt
Gorusmek uzere kizlarçok yorma kendini ama
benim içinde yorucu bir gündü.öğlen gene dışarda yemek durumunda kaldım.çevredede en yakın burger king vardıkola içmedim ayran içtim hamburgerinde tamamını yemedim.küçük boy patetes cipsininde yarısından çoğunu yedim.öğleden sonrada bir az şekerli türk kahvesi içtim.çok uykum gelmişti.serap çok haklısın.oğlum aras artık bi çok şeyi yiyor.bende o yüzden tencere yemeklerini tercih ediyorum.1 saatten fazla yürüdüm hep ayaktaydım bugün.pazartesiye inşallah 86 kiloyu görmek için uğraşıcam.ikramlarımı misafirlere okuldan gelince hazırladım o yüzden basit bi tepsi böreği,mayalı pogaca bol sebzeli kısır yaptım vakit daha geniş olsaydı belki biraz daha hafif şeyler düşünebilirdim.ama buraya yazmak lazım yazacağımı bilince o hamburger gözümde büyüdü.kola haram gibi geldi.iyiki varsınız:)
Afiyet olsun Melekinşallah pazartesi istediğin sonucu alırsın sen dev iyi ki varsın
Ya arkadaslar bende artık zayıf olmak istiyorum. Bu sene mezuniyetim var ve hiçbir kıyafete giremeyeceğim sanırım Suan boyum 1.63 kilom ise 55. Az gibi gelebilir ama görenler en az 10 kilo daha fazla sanıyor Eskiden bol olan kıyafetlerim artık üstüme yapışmaya ve yakısmamaya basladı. Sabahları ve öğlenleri cok bir şey yemiyorum ornegin çıkan yemeklerden sadece çorba salata ve meyve alıyorum ama eve gelince o yeni alınan ekmeğin yarısını yiyip bir de hala afedersiniz kıtlıktan çıkmış gibi aksam yemeğini yiyorum ve bizim evde pek sebze yemeği olmaz hep hamur işi karbonhidrat ağırlıklı olur suan bu mesajı yazarken bile hala tıkınmaktayım. Desteklerinizi bekliyorum nasıl bir program yapacağımda kararsızım ..
Merhaba,bence de kilon az...plates yapıyor musun?veya herhangi bir spor...
Pilates çok güzel bir spor :) değerli arkadaşımız Serap da pilates ve yoga yaparak 4 cm sıkılaşmışPilatese yeni basladım haftada iki kere özel ders alıyorum geri kalan zamanlarda kendim yapıyorum bir de göbegim olduğu icin mekik çekme aleti sipariş verdim
Teşekkür ederimselam arkadaşlar.hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.kadına yapılan şiddeti tekrar kınıyorum bu yıl inşallah dahada azalır umarım hiçbir kadın şiddet görmez.
gelelim bugüne güzel bi kahvaltı yaptım.1 yumurta,3 kaşık menemen ve ev yapımı yufka ekmeğiyle(ekmeği az yedim)
öğlen iş biraz çığrından çıktı gene.4 tane hasşanmış içli köfte ama köftelerim küçüktü.biraz yanına yoğurt yedim.
akşama ıspanak yemeği yapıcam.ekmek limiti içli köftelerle doldu.birazda lesliyle yürüsem benden iyisi yok:)
Merhaba Arkadaşlaerım,nasılsınız.Bu hafta hiç giremedim,büyük oğlan gidince,evde gündüz laptop kalmıyor.Küçük genellikle tüm hafta okula götürdü,masa başı bilgisayar bozuk,kızımın çalışmasını engellememesi için yaptırmıyoruz.Ben iyiyim fakat dşyete bir türlü konsantre olamıyorum.Gerçi son günlerde akşam pek bir şey yemek istemiyorum.Galiba kafamda bitiremedim.Yaşadığım hayal kırıklıkları beni ümitsizleştirdi.Neyse sizi de karamsarlaştırmayayım.
Gurbet geçmiş olsun,devam.....
Dalida kolay gelsin.
Serap iyi olmana sevindim.
Gulfuren senden haber almak güzel.
Rehbermelek veİpek hoş geldiniz....
Hayırlı geceler değerli arkadaşlarım şimdi haber aldım,yarın çok yoğun bir programımız olacak... yarın topiğe giremiyebilirim...bu yüzden Dünya Kadınlar Gününüzü şimdiden kutlamak istiyorum...
Eki Görüntüle 1013096
selam arkadaşlar.hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.kadına yapılan şiddeti tekrar kınıyorum bu yıl inşallah dahada azalır umarım hiçbir kadın şiddet görmez.
gelelim bugüne güzel bi kahvaltı yaptım.1 yumurta,3 kaşık menemen ve ev yapımı yufka ekmeğiyle(ekmeği az yedim)
öğlen iş biraz çığrından çıktı gene.4 tane hasşanmış içli köfte ama köftelerim küçüktü.biraz yanına yoğurt yedim.
akşama ıspanak yemeği yapıcam.ekmek limiti içli köftelerle doldu.birazda lesliyle yürüsem benden iyisi yok:)
Merhaba Arkadaşlaerım,nasılsınız.Bu hafta hiç giremedim,büyük oğlan gidince,evde gündüz laptop kalmıyor.Küçük genellikle tüm hafta okula götürdü,masa başı bilgisayar bozuk,kızımın çalışmasını engellememesi için yaptırmıyoruz.Ben iyiyim fakat dşyete bir türlü konsantre olamıyorum.Gerçi son günlerde akşam pek bir şey yemek istemiyorum.Galiba kafamda bitiremedim.Yaşadığım hayal kırıklıkları beni ümitsizleştirdi.Neyse sizi de karamsarlaştırmayayım.
Gurbet geçmiş olsun,devam.....
Dalida kolay gelsin.
Serap iyi olmana sevindim.
Gulfuren senden haber almak güzel.
Rehbermelek veİpek hoş geldiniz....
Günaydın arkadaşlarmutlu pazarlar dilerim
Dün çok çok yorucu bir gün geçirdim,bütün günü topuklu ayakkabılar ile gezdim...saat 8:30 da evden çıktım,22:45 de geri döndümçok güzel ama çok yorucu bir gündü....dün biraz dengesiz beslendim,öğünleri atlatım:44:
Bu sabah kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,domates,2 ceviz içi
Ara:1 portakal
Öğlen:2 kepçe sebze çorbası,salata,ayran
Ara:1 portakal,2 ceviz içi
Galiba grip oldum:2:
Sevgiler
"Bazen melekler kıskanır masumiyetimizi. Bazen kötülüklerimizi görünce, kaçacak yer arar şeytan."
/Hz. Mevlana/
Günaydın,günaydınhayırlı haftalar olsun
Menümü yazayım sonra işe başlayacağım :) yemek yapmam lazım
Sabah:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 ceviz içi
Ara:1 elma
Öğlen:2 kepçe sebze çorbası,salata,ayran
Ara:2 ceviz içi,1 mandalina
Şimdiden 1 l su içtim...evden çıkana kadar 2 l olur herhalde....
Akşam görüşürüz inşAllah
Çok,çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?