Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın arkadaşlarhayırlı cumalar olsunnn
105 dakika tempolu yürüdüm sonunda yürüyüş parkuru buldum,çok mutluyum
Kahvaltım:2 dilim kepekli ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates
Ara:1 elma

Galiba ilk kilo bildirimi ben yapacağım:44::44:

Rumuzallida
Başlangıç kilo:77,5kg
Bu hafta:77,2kg
Fark:-300gr....

Bende durum bu:44::44::44:ama haftaya umutum varbu hafta diyetten diyete atladığım için bu sonucu bekliyordum açıkçasısonra görüşürüz

Günaydın Kızlar, güzel bir gün diliyorum

Günaydın canım. Sana da hayırlı cumalar.

Oh ne güzel, çok sevindim. Neredeymiş parkur? Eve yakın mı?
Afiyet olsun, kahvaltın güzel olmuş

Tebrik ederim Dallidacım Önümüzdeki hafta daha iyi olacağından eminim

13.09.2013 Kilo bildirimim:
Başlangıç: 65.2
Bu hafta : 64.4
Fark: 0.8

O son çikolata ve üzümü yemeseydim iyiydi

günaydın kızlarrr
dün giremedim yoğunluktan
dün dediğim protein gününü de yapamadım
bu hafta oturtamadım şu sağlıklı beslenmeyi yaaa

kilo bildirimim
pazartesi günü tartılmıştım 70.5
su anda 69.5 olmusum
biraz daha hakim olsaydım kendime 69.0 bile olabilirmisim
sayenizde zayıflıyorum kızlar sağolun
haftaya cumaya hedefim 68.5

Günaydın Zeynepcim
Tebrik ederim 1 kilo çok iyi, hem de kaçamaklarına rağmen.

Ohhh ne güzel yürüyüşünü de yapmışsın..300 gram vermişsin bence sevinmelisin.Böyle böyle kilolar gidecek inşallah..

Günaydın Kızlar, güzel bir gün diliyorum

Tebrik ederim Dallidacım Önümüzdeki hafta daha iyi olacağından eminim

Senin de günün güzel olsun canım.. Eşinin doğum gününü kutluyrum..Beraber her zaman mutlu ve sağlıklı olun..

Bu kadar kaçamağa süper..Bu hafta daha dikkatli olursan daha güzel kilo verebilirsin..Kutlarım..

Bravoo Serapp. Söylediğin gibi narlıdere de herşeyden var. Güzelbahçe yakınız canım...Bir gün ortak bir noktada buluşalım..Kadınlarkulübü nisan annelerinden iki arkadaşım oldu ..Onlarla görüşüyoruz..

Başlangıç : 58.7
Bugün :57.8
fark:900 gram

Listemi ikisini birlikte yazacağım..

Sevgi ablacım adaçayı yaptım ve içine pekmez koydum..Çocuklara içirdm..Teşekkür ediyorum..Küçük oğlumla daha çok vakit geçiriyorum..Üç güündür daha sakin..Allah hepsine sağlık versin..Güzel dileklerin için teşekkür ediyrum..

Şu an oğluşum başımda iki günlük listemi beraber yazacağım..

Günaydın Zeynepcim
Tebrik ederim 1 kilo çok iyi, hem de kaçamaklarına rağmen.

tesekkürler serapcım
800 gram vermissin bu arada tebrik ederim
haftaya da böle veririz umarım bu hafta alısma asamasıydı haftaya daha iyi listeler menüler oturacak insallah

tesekkürler gülfurencim
sen de cok güzel kilo vermissin tebrikler

ahh ah o kacamaklar olmasaydı belki 68i bile görürdüm
yürüyüsler kurtarıcım oldu bu hafta
ama haftaya kacamaga müsade yok
simiti de unutmam gerek 4 tahıl neymis öle yaaa
tüm gün yemem gereken tahılı bir ögünde bitiriyorum
azcık iktisatlı olim dimi

Hayırlı cumalar ve günaydın arkadaşlar
Kilo bildirimimi yapayım.
Geçen hafta:88kg
Bu hafta:86,2kg
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutluyorum.

Merhaba Sevgi abla..Kutlarım seni ne güzel kilo vermişsin.. Harikasın..

Ben bu hafta esimde evde oldugu icin, oglumu okula gönderip yattim, dolayisiylada gec kalktim, kahvaltimi daha yeni yapiyorum.
Bugün kizim geliyor cok sükür , su an yoldalar, Allahim hayirli yolculuklar versin (Amin) Arkadaslar ne güzel kilolar verilmis masallah, hepinizi ayri ayri tebrik ederim. Ayrica rekor kiran sevgi ablamida ayrica tebrik ediyorum,
Masallah , aman nazar degmesin ablacigim sasirttin beni, sistemin sana yaradi bence, böyle devam et...
Bana gelince gecen cuma 91,2 idim , hemen pazartesi tartilma günümüz diye tekrar tartildigimda 91 olmustum, bu sabah gene 91 ciktim. Baktigimda kilo verememis gözüküyorum, ama reglimin ikinci gününde oldugumu düsününcede, normalde 1- 1,5 kilo fazla cikardim böyle zamanlarda, belkide kilo verdim , ama regl den dolayi tartida gözükmüyor die düsünüyorum. umarim öyledir,
Kahvaltim : iki yumurta
Iki dilim ekmek
1 dilim peynir, 6 zeytin
1 bardak portakalsuyu

Gülfurencim dün öglen yemeginde iki tane biber dolmasi yemistim, icinde sebze var, et var, pirinc var, bunu nasil hesaplamaliyim, tahilmi, etmi, sebzemi e yagda var :44: kafam karistida yardimci olursan sevinirim.

Senin de günün güzel olsun canım.. Eşinin doğum gününü kutluyrum..Beraber her zaman mutlu ve sağlıklı olun..

Teşekkürler. Amin canım, hep birlikte inşaallah

Teşekkür ederim
İzmir' e geldiğimde haber veririm canım. Görüşmeyi ben de çok isterim

Tebrikler Amin canım, geçmiş olsun

Teşekkür ederim. İnşaallah Zeynepcim, kaytarmayacağımız bir hafta diliyorum hepimize
Ya evet, 1 simit 4 dilim ekmek demek. Arada yemek en doğal hakkımız. Kahvaltıda 1/2 adet ya da baze öğleden sonra arası ile akşamı birleştirip ikindide 1 tam simiti (gün boyu ekmek yemediysek) yiyebiliriz bence. Ama arada

Hayırlı cumalar ve günaydın arkadaşlar
Kilo bildirimimi yapayım.
Geçen hafta:88kg
Bu hafta:86,2kg
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutluyorum.

Hayırlı cumalar Sevgicim
Tebrik ederim, çok sevindim

Bence hasta olmana rağmen bu kilo güzel. Haftaya daha fazla kilo kaybı göreceğinden eminim Dediğin gibi en az 1 kilo ödem olmalı şu anda üzerinde.
Afiyet olsun canım.

Sevgili Kızlar, Dallida' nın internet arızası olduğu için şu anda girip yazamıyor. Ancak telefonundan okuyabiliyormuş. Kilo kaybı için herkesi, özellikle de Sevgi' yi tebrik ettiğini söyledi

Bildirilen tüm değişiklikleri tabloya yazdım. Belgin de işten geldiğinde bildirimini yapacaktır. Görüşmek üzere şekerler

Son düzenleme:
Dalida'cığım yürüyüş parkuruda bulmuşsun kim tutar seni.Canım sen zaten çok zor kilo veriyorsun.Bence sen zaten diyeti bırakmadığın için yağdan gitti,bizimki sudan.Gözünün önüne 300 gr lık bir margarini getir ve o kadar yağdan kurtulduğunu düşün,bence hiçte az değil.
Afiyet olsun.

Serap'cığım senin zaten kilon yok, 800 gr çok iyi.Bence sende de yağ kaybı olmuştur,sen de itidali hiç elden bırakmıyorsun.
Sabah:
300 ml. su

Kahvaltı:
2 dl. eti form etimek
1 yumurta
1 dl. peynir
salata
Afiyet olsun.
Zeynep çok sevindim,Maşallah metebolizman güzel çalışıyor ve kaçamaklarına rağmen sonuç çok güzel.Ben haftaya da hedefine ulaşacağına seviniyorum. Kilonu ver ve koru,yoksa al ver ,al ver bütün düzen mahvoluyor ve veremiyorsun.Ömrün jo-jo efektiyle geçiyor.

Seni de tebrik ederim güzel kilo vermişsin.Canım pekmeze devam et,kışı ne kadar rahat geçirdiğine şaşıracaksın.Adaçayını her gün verme ,ostrojen hormonu bol biliyorsun.Ama boğazları ağrıdığında verirsen ,zararı olmaz diye düşünüyorum.

Merhaba Sevgi abla..Kutlarım seni ne güzel kilo vermişsin.. Harikasın..
Teşekkür edrim canım,senin tavsiye ettiğin beslenme şekliyle oldu,sağol.

Gülfurencim dün öglen yemeginde iki tane biber dolmasi yemistim, icinde sebze var, et var, pirinc var, bunu nasil hesaplamaliyim, tahilmi, etmi, sebzemi e yagda var :44: kafam karistida yardimci olursan sevinirim.
Afiyet olsun.Gözün aydın canım,Allah sağ salim kavuştursun.Sen bugün onun sevdiği yemekleri yaparsın,sakın kaçırma tamam mı
Canım sen zaten çok güzel kilo verdin.Bu hafta gayet normal ,en basitinden 1 kilo aşağısını düşünürsek zaten vermiş oluyorsun.
Teşekkür ederim canım.

Teşekkür ederim Serap'cığım,emegine sağlık.Başta yılmadan hatırlatmaların ve bu konuyu devamlı gündemde tutarak ve bize inanarak verdiğin destek için çokkkk çokkkk teşekkürlerrrrrrrrrrr.Her şeyi senin ve arkadaşlarımın desteğiyle başardım.Hiç yılmadın ve bizden hiç vazgeçmedin.....
Dalidam ve diğer arkadaşlarım,hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İyi ki varsınızzzzzzzzzzzz
Dalidam inşallah en yakın zamanda tekrar bağlanırsın..

Gulfuren veya Serap lütfen vakit buldukça bize bilgi yazın, şu anda elimizde kitap yok.Şimdiden teşekkürler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…