Merhaba Serap,afiyet olsunGünaydın KızlarHerkese güzel bir hafta diliyorum
Hafta sonlarında giremiyorum. Eşimin deniz ve tekne merakından bahsetmişimdir. Ya arkadaşlarımızla teknede oluyoruz ya da dağda bayırda. Bu hafta sonu da böyle geçti. Muhtemelen önümüzdeki hafta sonu da Bursa' da dağda bir şelaleye tırmanışa gideceğiz. Yani 1 kilo vermem lazım, kondisyon çalışmam lazım
Kaçamağım oldu: 1 avuç tuzlu fıstık, 1 dl. pasta, 2 tk. tahinli fındık kreması....
Bu gece saat 3 de birden uyandım. Sabah 6 ya kadar da uyuyamadım. Şimdi kendime gelmeye çalışıyorum. Kahvaltımı yapıp evde bir kaç iş hallettikten sonra dışarı çıkacağım. Akşama kadar gelemeyebilirim. Geçmişi henüz okumadım, umarım bugün okuyabilirim.
Kahvaltı:
1 dl. ekmek
1 dl. peynir
5 zeytin
maydanoz
çay
Sevgiler
bu arada hafta sonu giremedim kızlar
sanırım sucluluk hissettim
cünkü kacamaklarım oldu
girsem hangi yüzle yazıcam dedim
uff neden kendime hakim olamıyorum yaaa
zayıflamayı bu kadar istiyorken neden kacamak yapıyorum
kendimi anlayamıyorum kızlar
Gurbetim yine çok yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.Amin Allah hayırlı günlerde hayırlı misafirlerle yemeyi nasip etsin.Erkekleri evde nedense hiç istemiyoruz,zavallılarÖncelikle dünkü menümdeki degisikligi düzelteyim. dün öglen yemeginde corba ve dolma vardi, dolmalari yemedim, iki tabak corba ictim. aksamsa kinada biraz cerez, bir bardak, kolayemektede garnitürlü tavuk ve pilav vardi, tavuktan yedim, doymayinca, pilavin yagli oldugunu düsünerek bir dilim kücük yuvarlak ekmekten yedim. aslinda cok degildi yediklerim ama saat olarak gec yenmis oldu , umarim kilo yapmaz. Bugünde kahvaltiyi gec yaptik, esim evde olunca ister istemez biraz daha gec kalkiliyor, insallah yarin ise baslar tekrardan , iki hafta kadar evde kalma durumu var, isyeriyle alakali belli degil aksama belli olacak insallah evde kalmaz :18:erkegin evde olmasi hic iyi olmuyor, ne is, temizlik düzenin oluyor, nede yemek düzenin oluyor.
Kahvaltida yediklerim : Iki dilim ekmek, coz az peynir, menemen, 3 zeytin ve az sekerli cay saat 11 de kahvalti yaptik. Ayca kaya da demisya saate göre yemeyin , karniniz aciktiginda yeyin diye, ara ögün yapma ihtiyaci hissedersem yaparim belki .
Sevgi ablacigim güle güle git ve gel anlasildi sende bu aksama kadar, biber, domatesle bogusacaksinkolay gelsin, Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin ablacigim.
dallidacigim, kacamak diye yazdiklarin hicde kacamak degilki neden kendine psikolojik olarak baski yapiyorsun canim rahat ol kasma kendini kasdikca insaN bir süre sonra bitkinlik geliyor, hemde cok saglikli ara ögüncükler yapmissin, keske bizim kacamaklarimizda seninki gibi olsa, biz öyle seylere kacamak demiyoruz bile, kacamak dedigin, baklava, börek, manti, dondurma, pizza gibi olur
gülfurencim menülerin gercekten bir harika kendinmi ayarliyorsun yoksa kitapta örnek menülerde varmi ? senden biraz kopye ceksek iyi olur, haftasonunuda düzensizde olsa az kaloriyle atlatayimda haftaicini bende siki tutacagim
Neden kocalarımız evde görmek istemiyoruz,benimki çalışıyor çok şükür. Düzen bozuluyor ve iş bitmiyor da ondan.Merhaba Gurbetim,inşallah eşin işe gider canımbenim eşim emekli,biliyor musun? yani bu ne demek tahmin ediyorsun şaka bir yana Allah onları başımızdan eksik etmesin yediklerin güzel benim kaçamaklarım masun görünebilir ama liste dışı oldukları için kaçamak sayılır Berlin'de kızının gezisi nasıl geçti? gözün aydın bu arada :)
Canım tuzdan dır, o gün normal günden fazla su içersen problem olmaz galiba.Aldın mı turşuluk?bende turşuları çok seviyorum ama yiyemiyorum...yedim anda şişiyorum
Canım sen zaten sporun alasını yapıyorsun,akşama kadar çocukların peşinde....63kg- dan 56 ya trombolinle mi indin?Ohhh yürüşler rayına oturdu ne güzel..Ben ancak ev içinde koşuşturmaktayım..Hala düzene sokmam gereken şeyler var..Emirhanım da şükürler olsun biraz daha uslandı..Ütüm hiç bitmiyor..Bir türlü biriktirmeden topladığım gibi ütüleyip asamıyorum..Bu sefer durmadan ütü yapmak canımı sıkıyor..Zaten ütü yapmayı sevmiyorum..Ütümde bozuluyor heralde iki sürüyorum hemen soğumaya başlıyor..Kazanlı ütüler güzel diyorlar onlardan mı alsam kararsızım..Bir kere sürüp hemen asmak istiyorum..
Bu arada Sevgi abla ben 62-63 kg dan 56 ya kadar düştüm ama sonra iki kiloyu aldım hala 56 ya inmeye çalışıyorum..Trambolinin bana çok faydası oldu..10 dakikada nasıl terliyordum anlatamam..Şimdi çıktığımda Emirhan da geliyor beraber zıplayamıyorum..Zaten şu an spor yapmaya vaktim yok...Koşu bandı var onu bile açamıyorum..
Dallida bu hafta çok azimlisin.Bu gidişle listede birinci olacaksın maşallah..
Gurbetçiçeği 14 senedir eşim gündüz evde..Gece çalışıyor düzen olarak bizim de çok düzensiz hayatımız var..Seni çok iyi anlıyorum..Eskiden sabah 4-5 e kadar eşimi beklerdim ama şimdi iki çocuğa göre düzenimi ayarlıyorum..Sağlıklı olsunlar da Sevgi ablanın dediği gibi..
Kitaptaki listeler en başta benim için olan ve Sevgi abla ve sana göre olan liste ile aynı canım..Ben kendim ayarlamaya çalışıyorum ama iki üç gündür saçma sapan besleniyorum..Bu hafta bakalım kiloda neler olacak? Spora da başlamam lazım inşallah bu hafta başlarım..
Afiyet olsun canım turşu istedi..Ben kışlık hiç bir şey yapmadım..Ne şişe domates,ne de turşu..Bu sene hazır yiyeceğiz heralde..
Eşim müzisyen ve direksiyon öğretmeni..Şükürler olsun arabayı değiştirdik ve beni trafiğe çıkarmaya başladı..İki gündür dışarıdayız..İlerletince oğlumu ben okula götürüp getireceğim inşallah..Bugün listesi de çok kötü yine de yazayım..
Sabah
Yarım otlu,peynirli gözleme
8 tane sarma
çay
domates,salatalık
Ara
Zencefilli,limonlu hazır çay
armutlu,beyaz çay
Akşam
az fırında mücver
marul
Ara
neskahve
:14 Çok kötü çok.. Bugün kalsiyuma ağırlık vereceğim..
Yarın oğlumun okulunda olacağım..Zaman bulursam ertesi gün kalsiyum diyetini yazacağım..
Bir de dün okudum..Diyelim ki bir paket çikolata yediniz..Bu 560 kalori bunu 1 dilim ekmeğin kalorisi olan 70 bölünce kaç tane tahıl yediğimizi buluyormuşuz..Paketli ürünleri yada bilmediğimiz yiyecekleri de bu şekilde hesaplayabiliyoruz..Elinizden geldiğince yemeklere ve salatalara yağ az koyun diyor.Ama süt ve yoğurdu normal tüketebilirsiniz diyor..
Ben yatayım sabah çok erken kalkacağım..Hepinize güzel bir gün diliyorum..Serap ve diğer arkadaşlar sizi özledik..
Gurbetim yine çok yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.Amin Allah hayırlı günlerde hayırlı misafirlerle yemeyi nasip etsin.Erkekleri evde nedense hiç istemiyoruz,zavallılar
Neden kocalarımız evde görmek istemiyoruz,benimki çalışıyor çok şükür. Düzen bozuluyor ve iş bitmiyor da ondan.
Canım tuzdan dır, o gün normal günden fazla su içersen problem olmaz galiba.
Canım sen zaten sporun alasını yapıyorsun,akşama kadar çocukların peşinde....63kg- dan 56 ya trombolinle mi indin?
Senin işin çok zor ama eşinin işi daha da zor.Gece çalışmak zor,diğer insanlardan başka bir zaman diliminde yaşamak kolay değil.Allah yardımcısı olsun.Yediğimiz kaçamagı o 70 e bölme yöntemi güzel,böylece ayarlayabiliriz.
Hafta sonun Maşallah çok güzel geçmiş.Kolay gelsin canımGünaydın KızlarHerkese güzel bir hafta diliyorum
Hafta sonlarında giremiyorum. Eşimin deniz ve tekne merakından bahsetmişimdir. Ya arkadaşlarımızla teknede oluyoruz ya da dağda bayırda. Bu hafta sonu da böyle geçti. Muhtemelen önümüzdeki hafta sonu da Bursa' da dağda bir şelaleye tırmanışa gideceğiz. Yani 1 kilo vermem lazım, kondisyon çalışmam lazım
Kaçamağım oldu: 1 avuç tuzlu fıstık, 1 dl. pasta, 2 tk. tahinli fındık kreması....
Bu gece saat 3 de birden uyandım. Sabah 6 ya kadar da uyuyamadım. Şimdi kendime gelmeye çalışıyorum. Kahvaltımı yapıp evde bir kaç iş hallettikten sonra dışarı çıkacağım. Akşama kadar gelemeyebilirim. Geçmişi henüz okumadım, umarım bugün okuyabilirim.
Kahvaltı:
1 dl. ekmek
1 dl. peynir
5 zeytin
maydanoz
çay
Sevgiler
Afiyet olsun,keyifli zaman geçirirsin İNŞALLAH.A-aaaa bugün ben buradayım, kimse yok
Kuaför randevum iptal oldu. Yine de evde durmak istemiyorum. Hava çok güzel, kendime bir arkadaş bulup kahve içmeye bir yerlere gitmeli
Öğle yemeğim:
1,5 kase ezogelin çorbası (hazır çorba:26:)
1 kase yoğurt
50 gr. tavuk göğüs eti
1 küçük salkım üzüm
Sagol canım,sen de güzelbir hafta sonu geçirmişsin.Allah hayallerinizi gerçekleştirmeyi nasip etsin.Menün güzel afiyet olsun.selam kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor hayat
serapcım oh hafta sonu gezmeler süpermis
biz de hafta sonu gezdik
ama cocuklardan öle selalere filan gidemiyoruz
biraz büyüsünler esimin hedefi bi tane cip alıp dağ bayır gezdirmek
biz simdilik deniz kenarına piknik yapmaya gidebiliyoruz en fazla
gelelim bugünün menüsüne
sabah 2 tane yumurta yedim ekmeksiz
ara öğün yok
öğle yemeği de 2 dl uno denge light içine peynir domates salatalık biberli sandivic ve 1 dilim karpuz
akşama patlıcan yemeği düsünüyorum
cumaya kadar 68i görmeliyim
İzinciler döndü gezme başladı.Ama sen artık MAŞALLAH dikkatli oluyorsun.Sağol canım,emek olmadan yemek olmuyor.Turşu festivalinden oldukça ucuza alabilirdim,ama kendim yapınca keyf alıyorum ve içime siniyor.Sabah günümüz vardi , kahvaltida ordaydim, eve geldim, ortaligi toparladim, birazdand tekrr cikmam lazim, oglumun kolu icin doktor randevumuz var, onu okuldan alip gidecegiz. aksama ne pisirecegime henüz karar vermedim, menümü yarin yazarim.
Dallidacim anladim canim anlamazmiyim hic, malesef esim iki hafta kadar evdesende benim gibisin demek....
Gülfurencim sendemi benim gibisin canim, her konuda uyusuyoruz, nasil bir tesadüftürki birbirirmizi bulduk, cok mutluyum. bende senin listelerini begeniyorum, ama uygulamaya gelince tam rayina oturtturamadim hala, cünkü hergün birsey cikiyo, gittigin yerde ne varsa ondan yemek gerekiyo, ama en azindan en masumlarini secmeye calisiyoruz, yavas yavas düzene girecegiz insallah.
Sevgi ablacim, cok yorulmussun, tursularini afiyetle ye, onca yorgunluga ragmen sporunuda yaptinya masallah, helal olsun ablacigim.
Serapcim ne güzel, denizin tadini cikar bacim, haftasonlarin seninde hep dolu geciyor, e oda gerekiyyor bazen bosverkacamaklarin cok degil yani hepimizin bu tart ufak tefek kacamaklari oluyor ne yapalim...
Yok aslında birbirimizden farkımız,onun için çekinmebu arada hafta sonu giremedim kızlar
cünkü kacamaklarım oldu
Sagol canım ,biraz yorgunum.Evet aksatmamaya çalışıyorum.Bırakırsam bir daha başlamam.Merhaba Sevgi abla,nasılsın?maşallah,hiç yürüyüşünü aksatmiyorsun
Canım oğlunu okula götürünce neden 3 saat bekledin,sınıfının belirlenmesi için mi.?Okul uzak mı,yakınsa bir müddet sonra kendi de gelir.Yürüyüşe aynı saatte gidiyoruz.Okuldan gelince biraz dinlen bari.Ya da bu günden sonra okula bırakıp geldikten sonra biraz uyu.Kolay gelsin.Ben saat 5 ten beri ayaktayım..
Saat 6 da yürüyüşe çıkıyorum,8 e doğru geliyorum,kahvaltıyı hazırla,sofrayı topla,oğlanı okula götür,orda 3 saat bekle,eve gel,pazara git,eve gel sofrayı kur,topla,yemek yap...yazarken bile yoruldumsaat 5 te hazırlanacağım,gidip oğlanı okuldan alacağım:44::44:
Menün güzel,kaçamağın ara öğün gibi...Menümü yazayım:)
Kahvaltı:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates
Ara:1 elma
Öğlen:6 yemek kaşığı z.yağlı yeşil fasulye,1 su bardağı yoğurt,salata
Ara:yok
Akşam:1 kase mercimek çorbası,salata
Kaçamak:20 dut kurusu,2 diyet bisküvi....
Bugün oğlumu okula götürdüm...iyi bir okul,ama sıraları çok eski....zamanla daha fazla gözlem yapacağım :)keşke devletimiz eğitime daha çok önem verse...İstanbul'da da devlet okuluna gidiyordu ama imkanları çoktu...aynen özel okul gibiydi...Allah'tan hayırlısı....30 kişilik sınıflarda okuyor,en son şübe P' imişiki bina var,birisinde 5.sınıfları var,ötekinde 6.sınıfları....
Sevgi ablacığım,ben çıkmak zorundayım...yarın dan sonra eski düzenime dönerim inşallah:)şimdi oğlumu okula götürüp getireceğim ya...her gün 1 saat daha fazla yürüyeceğim
Sevgiler,kendinize iyi bakın arkadaşlarbugün giremiyebilirim
Bugün;
Yürüyüş öncesi:
1 bardak süt
kahvaltı:
2 dilim kadar döşeme denilen yöresel ekmekten
5 zeytin
cin biberi
keçipeyniri
1küçük domates
Tarçınlı şekersiz çay
Geçmişe daha sonra bakacağım
selam kızlar
biz de hafta sonu gezdik
gelelim bugünün menüsüne
ara öğün yok
öğle yemeği de 2 dl uno denge light içine peynir domates salatalık biberli sandivic ve 1 dilim karpuz
Sabah günümüz vardi , kahvaltida ordaydim, eve geldim, ortaligi toparladim, birazdand tekrr cikmam lazim, oglumun kolu icin doktor randevumuz var, onu okuldan alip gidecegiz. aksama ne pisirecegime henüz karar vermedim, menümü yarin yazarim.
Dallidacim anladim canim anlamazmiyim hic, malesef esim iki hafta kadar evdesende benim gibisin demek....
Gülfurencim sendemi benim gibisin canim, her konuda uyusuyoruz, nasil bir tesadüftürki birbirirmizi bulduk, cok mutluyum. bende senin listelerini begeniyorum, ama uygulamaya gelince tam rayina oturtturamadim hala, cünkü hergün birsey cikiyo, gittigin yerde ne varsa ondan yemek gerekiyo, ama en azindan en masumlarini secmeye calisiyoruz, yavas yavas düzene girecegiz insallah.
Sevgi ablacim, cok yorulmussun, tursularini afiyetle ye, onca yorgunluga ragmen sporunuda yaptinya masallah, helal olsun ablacigim.
Serapcim ne güzel, denizin tadini cikar bacim, haftasonlarin seninde hep dolu geciyor, e oda gerekiyyor bazen bosverkacamaklarin cok degil yani hepimizin bu tart ufak tefek kacamaklari oluyor ne yapalim...
cünkü kacamaklarım oldu
Merhaba Serap,afiyet olsungez dolaş,boş ver...nasıl olsa yediklerini yakıyorsun yüzmeye fırsatın oldu mu?
Merhaba Zeynep,sıkma canını...zaman zaman hepimiz kaçamaklar yapıyoruzhiç kaçamak yapmasaydık çoktan zayıflamış olurduk
Ben saat 5 ten beri ayaktayım..
Saat 6 da yürüyüşe çıkıyorum,8 e doğru geliyorum,kahvaltıyı hazırla,sofrayı topla,oğlanı okula götür,orda 3 saat bekle,eve gel,pazara git,eve gel sofrayı kur,topla,yemek yap...yazarken bile yoruldumsaat 5 te hazırlanacağım,gidip oğlanı okuldan alacağım:44::44:
Menümü yazayım:)
Kahvaltı:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates
Ara:1 elma
Öğlen:6 yemek kaşığı z.yağlı yeşil fasulye,1 su bardağı yoğurt,salata
Ara:yok
Akşam:1 kase mercimek çorbası,salata
Kaçamak:20 dut kurusu,2 diyet bisküvi....
Allah kolaylık versin Gülfürencimişin zor...bu aralar ne hikmetse bende diyetime tam konsantre olamıyorum:44::44:aç mıyım,değil...ama nedense canım hep bir şeyler istiyor
Evet Sevgi abla,aynendüzen bozuluyor...şimdi okular da açıldı,ister istemez daha disiplinli olmak zorundayım,ama eşim çook rahat.Şikayet ettiğimde -sana ne zararım var?diyor
Hafta sonun Maşallah çok güzel geçmiş.Kolay gelsin canım
Afiyet olsun,keyifli zaman geçirirsin İNŞALLAH.
Sagol canım,sen de güzelbir hafta sonu geçirmişsin.Allah hayallerinizi gerçekleştirmeyi nasip etsin.Menün güzel afiyet olsun.
İzinciler döndü gezme başladı.Ama sen artık MAŞALLAH dikkatli oluyorsun.Sağol canım,emek olmadan yemek olmuyor.Turşu festivalinden oldukça ucuza alabilirdim,ama kendim yapınca keyf alıyorum ve içime siniyor.
Yok aslında birbirimizden farkımız,onun için çekinme
Günaydın KızlarHerkese güzel bir hafta diliyorum
Kahvaltı:
1 dl. ekmek
1 dl. peynir
5 zeytin
maydanoz
çay
Sevgiler
A-aaaa bugün ben buradayım, kimse yok
Kuaför randevum iptal oldu. Yine de evde durmak istemiyorum. Hava çok güzel, kendime bir arkadaş bulup kahve içmeye bir yerlere gitmeli
Öğle yemeğim:
1,5 kase ezogelin çorbası (hazır çorba:26:)
1 kase yoğurt
50 gr. tavuk göğüs eti
1 küçük salkım üzüm
selam kızlar
biz de hafta sonu gezdik
gelelim bugünün menüsüne
ara öğün yok
cünkü kacamaklarım oldu
Ben saat 5 ten beri ayaktayım..
Bugün oğlumu okula götürdüm...iyi bir okul,ama sıraları çok eski....zamanla daha fazla gözlem yapacağım :)keşke devletimiz eğitime daha çok önem verse...İstanbul'da da devlet okuluna gidiyordu ama imkanları çoktu...aynen özel okul gibiydi...Allah'tan hayırlısı....30 kişilik sınıflarda okuyor,en son şübe P' imişiki bina var,birisinde 5.sınıfları var,ötekinde 6.sınıfları....
Sevgi ablacığım,ben çıkmak zorundayım...yarın dan sonra eski düzenime dönerim inşallah:)şimdi oğlumu okula götürüp getireceğim ya...her gün 1 saat daha fazla yürüyeceğim
Sevgiler,kendinize iyi bakın arkadaşlarbugün giremiyebilirim
Sağol canım,beraber yiyelim inşAllah..Teşekkür ederimTurşularınızı afiyetle yiyin Sevgicim
Vallahi helal olsun sanaYürüyüşlerin çok iyi.. Menün de gayet güzel olmuş, afiyet olsun.
Oh ne güzel.. Kahvaltı olması daha iyi oluyor sanki... Nasıl oldu oğlun? İlerleme kaydetmiştir mutlaka.
Sağ ol arkadaşım, gel de birlikte tadını çıkaralımDoğum günü pastasıydı, yedim valla :2
Afiyet olsun Dallidacım. Yahu kaçamak diye yazma şunları, Sevgi' nin dediği gibi kaçamak öyle olmaz. Ya Sevgi gibi çikolata kaplı fındıkları yersin ya da benim gibi pastayı:27
Teşekkür ederim Sevgicim
Ellerine sağlık. Sen kendine iş üretmeden duramıyorsun, ne güzel bir şey. Bu sene kursa gidecek misin?
Canım akşam güzel oranlamışsın bence.Bugün:
Sabah:
su
Kahvaltı:
1 dl. ekmek
1 dl. peynir
5 zeytin
maydanoz
Öğle:
1,5 kase çorba
1 kase yoğurt
1 parça tavuk
1 salkım üzüm
Ara:
1 dl. pasta
Akşam:
1 kase lebeni çorbası
Bol su, 1 şişe maden suyu, bol hareket
Günaydıııın
Sevgicim, Gülfuren geç girebilir hemen sana ertesi gün diyetini yazacağım.
Beklemek zorunda kaldım çünkü hiç kimse çocukların yanına gelmedi...öğretmenlerden yani....oğlum kimseyi tanımadığı için çok tedirgin oldu.Anne yüreği işte...okul evime yakın :)yürüyerek 15 dakika da gidilir :)Sagol canım ,biraz yorgunum.Evet aksatmamaya çalışıyorum.Bırakırsam bir daha başlamam.
Canım oğlunu okula götürünce neden 3 saat bekledin,sınıfının belirlenmesi için mi.?Okul uzak mı,yakınsa bir müddet sonra kendi de gelir.Yürüyüşe aynı saatte gidiyoruz.Okuldan gelince biraz dinlen bari.Ya da bu günden sonra okula bırakıp geldikten sonra biraz uyu.Kolay gelsin.
Menün güzel,kaçamağın ara öğün gibi...
İnşallah:)hedefim haftalık kilo kaybıTamam canım,ben aşağıda ismini görmedim,çıkmışsın diye düşündüm.Canım küçük yerlerde öğretmenler daha idealist olurlar ve daha iyi eğitim verirler.Fiziki şartlarda düzelir İNŞALLAH.
Hadi gözün aydın,yürüyüşü zaten seversin.Desene birinci hep sen olacaksın
En güzel spor yüzme :)okul yakın çok şükür,inşallah düzelir :)aynenTeşekkür ederim arkadaşımEvet, geceyi de teknede geçirdik. Akşam, sabah yüzdük. Çok iyi geldi
Çok doğru bir tespit
Kıyamam ben sanaaaaa... Düzene girer yakında. Okul uzak mı?
Afiyet olsun Dallidacım. Yahu kaçamak diye yazma şunları, Sevgi' nin dediği gibi kaçamak öyle olmaz. Ya Sevgi gibi çikolata kaplı fındıkları yersin ya da benim gibi pastayı
Benim de iştahım açıldı. Çok enteresan bir tespitim var. Akşam ezanı okununcaya kadar tırtıklamak için kıvranıp duruyorum. Açlıkla alakası yok, atıştırma isteğim var. Akşam olunca pat diye kesiliyor. Sende de benzeri durum var mı?
Alemsin Dallidacım yaaaAdam haklı ne zararı var Benimkini evde göremiyoruz diye, evde durmaları iyi bi şeymiş gibi geliyor ama. Davulun sesi durumumu acaba
Kıyamam onaBen de okul olayını merak ediyordum..Furkan ilk ders morali bozuldu sonra alıştı şükür..İki tane 6.sınıf var.Şimdilik iyi bakalım..
Dalida daha kaçamak kelimesinin gerçek anlamını hiç yaşamamış,keşke bizde de öyle olsa.Bu konuda hayranım ona ve iradesine.
Gurbet oğlunun kontrolünde ne dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?