Kadınlar için "günlük" 800 ml. süt, yoğurt veya ayran hakkı var. 4 Tahıl, 3 meyve ve 3 yağ da tükerebilirsiniz.
Sabah:
1 bardak süt
2-3 yemek kaşığı müsli
1 armut veya 1 pors. meyve
Öğle:
1 dl. ekmek
4-5 yk. etsiz sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 tk. zeytinyağlı salata
İkindi:
1 fincan sütlü kahve
2 grisini ya da 1/2 paket diyet bisküvi
3 kuru kayısı
8-10 badem
Akşam:
1 dl. ekmek
4-5 yk. etsiz sebze yemeği
1 kase cacık veya yoğurt
1 tk. zeytinyağlı salata
Günaydın Dalidam,nasılsın?Yürüyüş yaptın mı, bende hafif çiseleyen yağmur altında yürüyüşümü
yaptım geldim.
Canımsın, çok teşekkür ederim.Dünü telafi etmeye çalışayım bari.Emeğine sağlık......
Günaydın Sevgi ablaGünaydın Serap iyiyim çok şükür ama çook yorgunum...bugün yürüyüşe çıkmadım,dinlenmek istedim...sadece haftanın 5 gününü yürüyeceğim seni tebrik ederim
Günaydın Sevgi ablaGünaydın Serap iyiyim çok şükür ama çook yorgunum...bugün yürüyüşe çıkmadım,dinlenmek istedim...sadece haftanın 5 gününü yürüyeceğim seni tebrik ederim
Dün çok yoruldun,zaten oğlunu okula götürüp getirerek yarım saat çepte olacak.Bende baktım yağmur yağıyor ama ihmal etmek istemedim,hemde arkadaşlarım 100 m kadar aşağıda oturuyorlar, beklerler diye gitmemin doğru olacağını düşündüm.
Proteini kaldırıyor,acaba hikmeti nedir,sen bilirsin Serap'cığım...:44::44:
Ben her gün yürüyerek hatamı yapıyorum?Günaydın canım
Hatta bir gün yürüyüp bir gün ara verirsen daha iyi sonuç alabilirsin. Karaciğer şeker metabolizmasını ona göre ayarlıyor aslında... Detaya girip boğmayayım seni
Çok iyi olmuş canım, ıslanıp hasta olmadığın sürece tabii
Arkadaşlar,yanı başımda inşat var.İşçiler saat 6 dan sonra geliyorlar,saat 7 den sonra uyumak münkün değilvar mı böyle bir şey ya??? acaba bunları kimseyi kontrol etmiyor ya??yani,ne biliyim,İstanbul'da da inşat vardı,ama işçiler saat 9 da işbaşı yapıyorlardı...buradaa geldim geleli rahat uyuyamıyorum belediyeye gidip şikayet etmeye düşünüyorum Elazığ çok güzel bir şehir ama çok SAHİPSİZ....
Günaydın canım
Hatta bir gün yürüyüp bir gün ara verirsen daha iyi sonuç alabilirsin. Karaciğer şeker metabolizmasını ona göre ayarlıyor aslında... Detaya girip boğmayayım seni
İyi yaptın Sevgi abla :)Dün çok yoruldun,zaten oğlunu okula götürüp getirerek yarım saat çepte olacak.Bende baktım yağmur yağıyor ama ihmal etmek istemedim,hemde arkadaşlarım 100 m kadar aşağıda oturuyorlar, beklerler diye gitmemin doğru olacağını düşündüm.
Keşke yatabilseydim...yukarıda sebebini yazdımDalidam oğlun öğlenciymiş, eşinde evde neden erken kalktın,yatsaydın ya,dinlenirdin.
Günaydınoh oh ohhh herkes burda ne güzeeelll
Bu arada okumadığım bir bölüm daha var. Şöyle demiş Ayça Kaya:
"Eğer doyarsanız her şeyi yemek zorunda değilsiniz. Ne kadar küçük porsiyon tüketmeyi başarırsanız o kadar iyi olur. " eğer yemezsem metabolizmam yavaşlar" efsanesine sakın inanmayın! Ne kadar az yerseniz, yemeği ne kadar az hayal ederseniz o kadar kalıcı kilo verirsiniz."
"ALINTIDIR"
Ben her gün yürüyerek hatamı yapıyorum?
Çok güzel hafif insanı ıslatmayacak bir yağmur vardı.Arttığında da şemsiye açtı.Allah korusun ama kendimce tedbiri aldım,gitmeden sütümün içine zencefil kattım.
Anladımcanım,bir an oyönünü düşünemedim.800 ml. süt az değil, o da protein. Süt ve yoğurdun metabolizmayı hızlandırdığı gerçeğini de unutmamak lazım.. Yani yeterince protein geliyor aslında. Sadece et olarak değil
Bütün kızlar toplandık,toplandık toplandık......oh oh ohhh herkes burda ne güzeeelll
Kıyamam ben sana......Arkadaşlar,yanı başımda inşat var.İşçiler saat 6 dan sonra geliyorlar,saat 7 den sonra uyumak münkün değilvar mı böyle bir şey ya??? acaba bunları kimseyi kontrol etmiyor ya??yani,ne biliyim,İstanbul'da da inşat vardı,ama işçiler saat 9 da işbaşı yapıyorlardı...buradaa geldim geleli rahat uyuyamıyorum belediyeye gidip şikayet etmeye düşünüyorum Elazığ çok güzel bir şehir ama çok SAHİPSİZ....
Bu arada okumadığım bir bölüm daha var. Şöyle demiş Ayça Kaya:
"Eğer doyarsanız her şeyi yemek zorunda değilsiniz. Ne kadar küçük porsiyon tüketmeyi başarırsanız o kadar iyi olur. " eğer yemezsem metabolizmam yavaşlar" efsanesine sakın inanmayın! Ne kadar az yerseniz, yemeği ne kadar az hayal ederseniz o kadar kalıcı kilo verirsiniz."
"ALINTIDIR"
e-belediye yok mu? mail at istersen. Üsküdar belediyesi çok iyi çalışan bir belediye canım. İzin vermezlerdi de ondan 9 da başlıyorlardı. Orada herkes akraba, herkes tanıdık.
oh oh ohhh herkes burda ne güzeeelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?