Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Proteini kaldırıyor,acaba hikmeti nedir,sen bilirsin Serap'cığım...:44::44:

Günaydın Dalidam,nasılsın?Yürüyüş yaptın mı, bende hafif çiseleyen yağmur altında yürüyüşümü
yaptım geldim.

Günaydın Sevgi abla Günaydın Serap iyiyim çok şükür ama çook yorgunum...bugün yürüyüşe çıkmadım,dinlenmek istedim...sadece haftanın 5 gününü yürüyeceğimseni tebrik ederim

Kahvaltımı da yazayım:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin,
1 domates
1 salatalık

Ara:üzüm...

Günaydın Sevgi abla Günaydın Serap iyiyim çok şükür ama çook yorgunum...bugün yürüyüşe çıkmadım,dinlenmek istedim...sadece haftanın 5 gününü yürüyeceğimseni tebrik ederim

Dün çok yoruldun,zaten oğlunu okula götürüp getirerek yarım saat çepte olacak.Bende baktım yağmur yağıyor ama ihmal etmek istemedim,hemde arkadaşlarım 100 m kadar aşağıda oturuyorlar, beklerler diye gitmemin doğru olacağını düşündüm.

Günaydın canım
Hatta bir gün yürüyüp bir gün ara verirsen daha iyi sonuç alabilirsin. Karaciğer şeker metabolizmasını ona göre ayarlıyor aslında... Detaya girip boğmayayım seni

Çok iyi olmuş canım, ıslanıp hasta olmadığın sürece tabii

Arkadaşlar,yanı başımda inşat var.İşçiler saat 6 dan sonra geliyorlar,saat 7 den sonra uyumak münkün değilvar mı böyle bir şey ya??? acaba bunları kimseyi kontrol etmiyor ya??yani,ne biliyim,İstanbul'da da inşat vardı,ama işçiler saat 9 da işbaşı yapıyorlardı...buradaa geldim geleli rahat uyuyamıyorumbelediyeye gidip şikayet etmeye düşünüyorumElazığ çok güzel bir şehir ama çok SAHİPSİZ....

Bu arada okumadığım bir bölüm daha var. Şöyle demiş Ayça Kaya:

"Eğer doyarsanız her şeyi yemek zorunda değilsiniz. Ne kadar küçük porsiyon tüketmeyi başarırsanız o kadar iyi olur. " eğer yemezsem metabolizmam yavaşlar" efsanesine sakın inanmayın! Ne kadar az yerseniz, yemeği ne kadar az hayal ederseniz o kadar kalıcı kilo verirsiniz."

"ALINTIDIR"

Günaydın canım
Hatta bir gün yürüyüp bir gün ara verirsen daha iyi sonuç alabilirsin. Karaciğer şeker metabolizmasını ona göre ayarlıyor aslında... Detaya girip boğmayayım seni
Ben her gün yürüyerek hatamı yapıyorum?
Çok iyi olmuş canım, ıslanıp hasta olmadığın sürece tabii

Çok güzel hafif insanı ıslatmayacak bir yağmur vardı.Arttığında da şemsiye açtı.Allah korusun ama kendimce tedbiri aldım,gitmeden sütümün içine zencefil kattım.

e-belediye yok mu? mail at istersen. Üsküdar belediyesi çok iyi çalışan bir belediye canım. İzin vermezlerdi de ondan 9 da başlıyorlardı. Orada herkes akraba, herkes tanıdık.

Günaydın canım
Teşekkürler :)
İyi yaptın Sevgi abla :)
Dalidam oğlun öğlenciymiş, eşinde evde neden erken kalktın,yatsaydın ya,dinlenirdin.
Keşke yatabilseydim...yukarıda sebebini yazdım
oh oh ohhh herkes burda ne güzeeelll
Günaydınhoş geldin :) oğluşun nasıl oldu?

Süpertam da duymak istedim şey

Yapılmış bir çalışma var. Her gün tempolu ve uzun yürüyüşler yapan bir hasta haftada 1.2 kg. verirken 1 gün ara vererek yürümeye başladığında 1.6 kg. veriyor. Senin yüksek tempoda çok uzun yürüyüş yaptığını sanmıyorum. Kendi temponda yürüyüş yaptığın sürece sorun yok. Dallidanın temposu yüksek ve süresi 90 dk. civarı. Vücudunun toparlanması için 1 gün araya ihtiyacı var.

800 ml. süt az değil, o da protein. Süt ve yoğurdun metabolizmayı hızlandırdığı gerçeğini de unutmamak lazım.. Yani yeterince protein geliyor aslında. Sadece et olarak değil
Anladımcanım,bir an oyönünü düşünemedim.
oh oh ohhh herkes burda ne güzeeelll
Bütün kızlar toplandık,toplandık toplandık......
Hoş geldin canım,bak ne güzel tevafuk oldu.
Kıyamam ben sana......

e-belediye yok mu? mail at istersen. Üsküdar belediyesi çok iyi çalışan bir belediye canım. İzin vermezlerdi de ondan 9 da başlıyorlardı. Orada herkes akraba, herkes tanıdık.

Mail atmaya düşünüyorum.Böyle olmaz ki...trafik ışıkları da yetersiz...var olan da düzgün çalışmıyorlar...bugün atayım bari

Ben kahvaltıyı hazırlamaya gidiyorum,sonra görüşürüz

hemen dünkü menümü yazayim, dün iki ögün yapbildim, sabah kahvaltimi günde yaptim ( evet serapcim günlerimizin sabah olmasi daha avantajli, en azindan kacamak ihtimali pek yok ve saat itibariylede ne yersen eritme sansin var ) ordan sonra eve gelip biraz toparlayip oglumu okuldan aldim , doktordu felan derken aksam 6 ya kadar yiyemedim. oglumun alcisi kontrol edildi, bandini degistirdiler, 3,5 hafta daa alcida kalmaliymis, birde türkceden ne deniyorduki, ayagin düz olmasi iste o teshis kondu ve ayakkabi icerisine konulan sey varya ondan kullanmasi gerekiyormus ( Türkceyide unuttuk gurbetellerde ) simdi degil ama ilerde rahatsizlik verebilirmis bu ayak durumu.. neyse oglumda durum bu , gelelim dünkü menüme
Kahvaltida, 2 dilim ekmek, bol mozzarellali salata, yumurta salatasi, cokazda kizarmis patates
Aksamda : iki dilim ekmek, kasarli mantar sote, ayran
1 saat sonrasinda tatli istegim oldu ve 2 kuru kayisi ve 10 tane badem yedim bu kadar....

arkadaslar, bu hafta bilirsiniz, dogum kontrol hapina baslamistim , ondan dolayi galiba normalde 3 günde biten adetim 6. gün hala bitmedi, birde cok az leke seklinde geliyor, bekliyorum ne zaman bitecekse, bir de sunu farkettim, bu hafta eski istahimd yok, acaba hap istahimidami kesti nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…