Mail atmaya düşünüyorum.Böyle olmaz ki...trafik ışıkları da yetersiz...var olan da düzgün çalışmıyorlar...bugün atayım bari
Ben kahvaltıyı hazırlamaya gidiyorum,sonra görüşürüz
Canım bende evden çıkıp gelene kadar 1,5 saat yürüyorum.Yaşıma bakma,gençken çok yürürdüm ,çok ağır ve aheste yürümüyoruz.Belki Dalida sporcu olduğu için daha tempolu yürüyordur.Ankarayı biliyorsun,eşimle nişanlıydık,bazen okul çıkışı Beşevler'den Bağcılara kadar yürürdük,ve eşim hayret ederdi.Yapılmış bir çalışma var. Her gün tempolu ve uzun yürüyüşler yapan bir hasta haftada 1.2 kg. verirken 1 gün ara vererek yürümeye başladığında 1.6 kg. veriyor. Senin yüksek tempoda çok uzun yürüyüş yaptığını sanmıyorum. Kendi temponda yürüyüş yaptığın sürece sorun yok. Dallidanın temposu yüksek ve süresi 90 dk. civarı. Vücudunun toparlanması için 1 gün araya ihtiyacı var.
hemen dünkü menümü yazayim, dün iki ögün yapbildim, sabah kahvaltimi günde yaptim ( evet serapcim günlerimizin sabah olmasi daha avantajli, en azindan kacamak ihtimali pek yok ve saat itibariylede ne yersen eritme sansin var ) ordan sonra eve gelip biraz toparlayip oglumu okuldan aldim , doktordu felan derken aksam 6 ya kadar yiyemedim. oglumun alcisi kontrol edildi, bandini degistirdiler, 3,5 hafta daa alcida kalmaliymis, birde türkceden ne deniyorduki, ayagin düz olmasi iste o teshis kondu ve ayakkabi icerisine konulan sey varya ondan kullanmasi gerekiyormus ( Türkceyide unuttuk gurbetellerde) simdi degil ama ilerde rahatsizlik verebilirmis bu ayak durumu.. neyse oglumda durum bu , gelelim dünkü menüme
Kahvaltida, 2 dilim ekmek, bol mozzarellali salata, yumurta salatasi, cokazda kizarmis patates
Aksamda : iki dilim ekmek, kasarli mantar sote, ayran
1 saat sonrasinda tatli istegim oldu ve 2 kuru kayisi ve 10 tane badem yedim bu kadar....
arkadaslar, bu hafta bilirsiniz, dogum kontrol hapina baslamistim , ondan dolayi galiba normalde 3 günde biten adetim 6. gün hala bitmedi, birde cok az leke seklinde geliyor, bekliyorum ne zaman bitecekse, bir de sunu farkettim, bu hafta eski istahimd yok, acaba hap istahimidami kesti nedir
Geçmiş olsun.Düztaban demek ki oğlun.Ayak içine verdikleri şeyi düzenli kullanmasını sağla.hemen dünkü menümü yazayim, dün iki ögün yapbildim, sabah kahvaltimi günde yaptim ( evet serapcim günlerimizin sabah olmasi daha avantajli, en azindan kacamak ihtimali pek yok ve saat itibariylede ne yersen eritme sansin var ) ordan sonra eve gelip biraz toparlayip oglumu okuldan aldim , doktordu felan derken aksam 6 ya kadar yiyemedim. oglumun alcisi kontrol edildi, bandini degistirdiler, 3,5 hafta daa alcida kalmaliymis, birde türkceden ne deniyorduki, ayagin düz olmasi iste o teshis kondu ve ayakkabi icerisine konulan sey varya ondan kullanmasi gerekiyormus ( Türkceyide unuttuk gurbetellerde) simdi degil ama ilerde rahatsizlik verebilirmis bu ayak durumu.. neyse oglumda durum bu , gelelim dünkü menüme
Kahvaltida, 2 dilim ekmek, bol mozzarellali salata, yumurta salatasi, cokazda kizarmis patates
Aksamda : iki dilim ekmek, kasarli mantar sote, ayran
1 saat sonrasinda tatli istegim oldu ve 2 kuru kayisi ve 10 tane badem yedim bu kadar....
arkadaslar, bu hafta bilirsiniz, dogum kontrol hapina baslamistim , ondan dolayi galiba normalde 3 günde biten adetim 6. gün hala bitmedi, birde cok az leke seklinde geliyor, bekliyorum ne zaman bitecekse, bir de sunu farkettim, bu hafta eski istahimd yok, acaba hap istahimidami kesti nedir
Çok doğru bir tespit....Senin çok işin var DallidacımKent konseyi varsa girip çalışabilirsin. Hem STK (sosyal toplum kuruluşu) görevi sana iyi gelir hem de Elazığ' a sen iyi gelirsin
Afiyet olsun.
Canım bende evden çıkıp gelene kadar 1,5 saat yürüyorum.Yaşıma bakma,gençken çok yürürdüm ,çok ağır ve aheste yürümüyoruz.Belki Dalida sporcu olduğu için daha tempolu yürüyordur.Ankarayı biliyorsun,eşimle nişanlıydık,bazen okul çıkışı Beşevler'den Bağcılara kadar yürürdük,ve eşim hayret ederdi.
Anladım canım,bırakırsam tamamen bırakırım diye korkuyorum.Sevgicim, tabii temponu tahmin edemiyorum. Süreni 40 dk. ya düşürüp her gün yürüyebilirsin. Ama Böyle uzun olacaksa sen de 1 gün ara verebilirsin canımTabii ben uzman değilim dediğim gibi. Okuduklarımdan yaptığım çıkarımları sizlerle paylaşıyorum. Ara vermek daha iyi hissettirecekse ... Ya da listene sadık kalıp 2 hafta hiç kaçamaksız olmak koşuluyla 1 hafta her gün, diğer hafta ara vererek devam ettiğinde verdiğin kiloyu da karşılaştırabilirsin. Ama unutmayalım ki, deney geçerli olması için aynı koşullarda gerçekleşmesi lazım. Listeye bağlılık ve kaçamaksız olmak şart...
Aşk yürütüyormuş sizi Sevgicim
Şaka bir yana, yaşında hiç bir şey yok Sevgicim. Karşı komşum 63 yaşında yaptıklarını görsen 40 yaşında dersinYaş almayı kabul ederiz, yaşlanmayı aslaaa
Anladım canım,bırakırsam tamamen bırakırım diye korkuyorum.
aynen serapcim dogru diyorsunda birde meseleye su acidan bakalim bence düzenli hergün yürüyüsünü yapsin sevgi abla, bizler bir gün ara verince civitiyoruz, kendi adima söylemeliyim, arkasi gelmiyor ondan sonra, madem arkadaslariyla öyle anlasmis hergün yürüse daha iyi bence nacizane....Sevgicim, tabii temponu tahmin edemiyorum. Süreni 40 dk. ya düşürüp her gün yürüyebilirsin. Ama Böyle uzun olacaksa sen de 1 gün ara verebilirsin canımTabii ben uzman değilim dediğim gibi. Okuduklarımdan yaptığım çıkarımları sizlerle paylaşıyorum. Ara vermek daha iyi hissettirecekse ... Ya da listene sadık kalıp 2 hafta hiç kaçamaksız olmak koşuluyla 1 hafta her gün, diğer hafta ara vererek devam ettiğinde verdiğin kiloyu da karşılaştırabilirsin. Ama unutmayalım ki, deney geçerli olması için aynı koşullarda gerçekleşmesi lazım. Listeye bağlılık ve kaçamaksız olmak şart...
Aşk yürütüyormuş sizi Sevgicim
Şaka bir yana, yaşında hiç bir şey yok Sevgicim. Karşı komşum 63 yaşında yaptıklarını görsen 40 yaşında dersinYaş almayı kabul ederiz, yaşlanmayı aslaaa
doktorda öyle dedi zaten düzenli kullanmaliymis, ayagi ölcüldü ve siparis verildi, bir hafta sonra alacagiz, bakalim ben hic farketmemistim, biyoloji dersinde ayaklarinii altini boyayip, kagida basiyorlarmis, ögretmeni farketmis, okuldan geldi ve söyledi cok sasirdim,ailedede yok bildigim kadariyla
Ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum. Seni soğutur, ertelemeleri başlatır. Çok iyi bir trend yakaladın. Bu şekilde gittiği yere kadar devam et istersen. Kış gelince mecburen ertelemeler olacak.
aynen serapcim dogru diyorsunda birde meseleye su acidan bakalim bence düzenli hergün yürüyüsünü yapsin sevgi abla, bizler bir gün ara verince civitiyoruz, kendi adima söylemeliyim, arkasi gelmiyor ondan sonra, madem arkadaslariyla öyle anlasmis hergün yürüse daha iyi bence nacizane....
Doğru söylüyorsun, hem huzursuz bacak sendromuna da iyi geldi.
Erken tespit edilmesi iyi olmuş,düzelir inş.doktorda öyle dedi zaten düzenli kullanmaliymis, ayagi ölcüldü ve siparis verildi, bir hafta sonra alacagiz, bakalim ben hic farketmemistim, biyoloji dersinde ayaklarinii altini boyayip, kagida basiyorlarmis, ögretmeni farketmis, okuldan geldi ve söyledi cok sasirdim,ailedede yok bildigim kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?