Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Senin çok işin var Dallidacım Kent konseyi varsa girip çalışabilirsin. Hem STK (sosyal toplum kuruluşu) görevi sana iyi gelir hem de Elazığ' a sen iyi gelirsin

Afiyet olsun.

Canım bende evden çıkıp gelene kadar 1,5 saat yürüyorum.Yaşıma bakma,gençken çok yürürdüm ,çok ağır ve aheste yürümüyoruz.Belki Dalida sporcu olduğu için daha tempolu yürüyordur.Ankarayı biliyorsun,eşimle nişanlıydık,bazen okul çıkışı Beşevler'den Bağcılara kadar yürürdük,ve eşim hayret ederdi.

Geçmiş olsun tekrar Gurbetçim
Oğlunun durumuna taban çökmesi deniyor. İlerlerse düz taban olabilir. Ayak tabanındaki çukuru doldurup koruyabilecek ortopedik ayakkabılar, tabanlıklar işinizi kolaylaştırır. Ama ihmal etmeden kullanılmalı. Benim taban çöktü mesela. Uzun süre ayakta kalınca yorgunluk hissetmediğim halde ayaklarımın ağrısı beni bitiriyor

Menün güzel olmuş canım... İştahının kapanmış olması güzel Hap yapar mı bilemiyorum. Prospektüste yazıyordur. Yan etkiler kısmında, gerçi bize göre gayet iyi bir etki ama

Tatlım mevsim dönüşündendir. Benim de öyle oldu. Uzadı da uzadı. Aynen senin gibi 6. gün hala leke vardı. Ben mevsime yordum.

Geçmiş olsun.Düztaban demek ki oğlun.Ayak içine verdikleri şeyi düzenli kullanmasını sağla.
Menünde kızartma dışında pek korkulacak bir şey yok,onu da az yemişsin.
Olabilir,bazı haplar zayıflatıyor diye duymuştum.

Sevgicim, tabii temponu tahmin edemiyorum. Süreni 40 dk. ya düşürüp her gün yürüyebilirsin. Ama Böyle uzun olacaksa sen de 1 gün ara verebilirsin canım Tabii ben uzman değilim dediğim gibi. Okuduklarımdan yaptığım çıkarımları sizlerle paylaşıyorum. Ara vermek daha iyi hissettirecekse ... Ya da listene sadık kalıp 2 hafta hiç kaçamaksız olmak koşuluyla 1 hafta her gün, diğer hafta ara vererek devam ettiğinde verdiğin kiloyu da karşılaştırabilirsin. Ama unutmayalım ki, deney geçerli olması için aynı koşullarda gerçekleşmesi lazım. Listeye bağlılık ve kaçamaksız olmak şart...

Aşk yürütüyormuş sizi Sevgicim

Şaka bir yana, yaşında hiç bir şey yok Sevgicim. Karşı komşum 63 yaşında yaptıklarını görsen 40 yaşında dersin Yaş almayı kabul ederiz, yaşlanmayı aslaaa

Anladım canım,bırakırsam tamamen bırakırım diye korkuyorum.

doktorda öyle dedi zaten düzenli kullanmaliymis, ayagi ölcüldü ve siparis verildi, bir hafta sonra alacagiz, bakalim ben hic farketmemistim, biyoloji dersinde ayaklarinii altini boyayip, kagida basiyorlarmis, ögretmeni farketmis, okuldan geldi ve söyledi cok sasirdim, ailedede yok bildigim kadariyla

Anladım canım,bırakırsam tamamen bırakırım diye korkuyorum.

Ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum. Seni soğutur, ertelemeleri başlatır. Çok iyi bir trend yakaladın. Bu şekilde gittiği yere kadar devam et istersen. Kış gelince mecburen ertelemeler olacak.

aynen serapcim dogru diyorsunda birde meseleye su acidan bakalim bence düzenli hergün yürüyüsünü yapsin sevgi abla, bizler bir gün ara verince civitiyoruz, kendi adima söylemeliyim, arkasi gelmiyor ondan sonra, madem arkadaslariyla öyle anlasmis hergün yürüse daha iyi bence nacizane....

Okulda bunu yapmış olmaları çok güzel. Tamamen kalıtsal değil bildiğim kadarıyla.

Çok haklısın Arkadaşım Bende de aynı... Salona bir gün ara vereyim dedim 6 aydır adımımı atmıyorum :26:

Erken tespit edilmesi iyi olmuş,düzelir inş.

Bu arada kahvaltımı yazayım:

Sabah:
200 ml. limonlu su

Kahvaltı:
2 dl. ekmek ( bu sabah beyaz oldu)
1 tk. labne
1 dl. çerkez peyniri
3 zeytin
roka, domates
Çay

yok yok burdayiz sevgi ablacigim, benimde laptop un aküsü bitti buluyum , getiriyim, takayim diyene kadar, hop kapandi, tekrar acilmasini bekledim derken ancak sürdü. cocuklar gittiler, esim uyuyor hala , ilk önce bendemi yatsam tekrar dedim , ama sonra bir
baktim sizleri görünce uykumda acildi.

Serapcim mevsim dönüsünden degil bence hapla alakali, cünkü senelerdir, mevsimde dönse ne olursa olsun 3 bilemedin 4 günde biterdi, bu sefer uzadi bence haptan, doktorda söylemisti ilk iki ay düzensizlikler olabilirmis. bu hapin etkisi vucudumdaki kücük sivilce gibi seyler icinmis, zayiflatanlarida duymustum ama ne derece dogru bilmiyorum, ama istahimda azalma hissettim, suan adetliyim diye tartilmiyorum ama cumaya kadar insallah biter, onca düzensiz ve kacamaklara ragmen, az yedigimi ve zayifladigimi düsünüyorum, eger bu hafta doksan olursam, listeye göre degil ama toplam , 3,5 kkilo gitmis olur, buda cok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…