İnşAllah canım,mecburen iş başa düştümüydü yapılıyor.Bilmem hiç dikkat etmedim,zaten genellikle 12 den aşağı yatmıyorum.Yavaş yavaş yaparsın Sevgi abla...ben bu aralar daha çok dışarıda olduğum için evimi biraz ihmal etmiştim..Serap'tan haberim yok :)hafta sonları Serap galiba biraz yoğun oluyor
Gördüm,ama eksik olan değerlerin yerine saydığın için kaçamağın tehlikeli değil herhaldeya,nedense bende dengesizlik vardı bugün...ben genelde saat 10:30-11 arasında yatıyorum...dün gece bahçeye gittik,malum geç geldik,yatana kadar saat 1 oldu ..uykusuz kaldım mı,ertesi gün benim iştahım çok açılıyor...sizlerde böyle bir şey var mı?
Akşam:z.yağlı yeşil fasulye,salata,1 dilim ekmek,1 bardak yoğurt...
Kaçamak:1 bardak tarçınlı süt....blender'da köpürttüm sütü,nefis oldu(oğlum diyor ki zaten kaçamaklar hep tatlıdır)
(leslie de gitti...)
Ara:2 elma(dün daldan kopardım)
Hayırlı akşamlar
Sevgi abla -1800 gr
Gurbetçiçeği-1000 gr
Gülfüren-900 gr
Serap-800gr
klpkrm-500 gr
Bersemi-400 gr
Dallida-300 gr
Şimdi olmuştur inşallah
Bitki çayı içsen onada mı şeker koyuyorsun.Tamam canım musait zamanında kalsiyum diyetini ve kilo verenlerin listelerinden de yazmaya çalış.Çok teşekkür ederim.
Belgin giremeyeceğini söylemişti.Serap'cığım ve Zeynep sizler neredesiniz,arkadaşlar,kaçamakmı yapılıyor yoksa.
Merhaba Gülfürenİzmir de akrabalarımız var(hatta geçen sene oradaydık),bir daha gitmeye nasip olursa,görüşürüz inşAllah
LİSTEM:
yürüyüş öncesi:
1 bardak süt
Yürüyüşten sonra:
3 kuru kayısı
kahvaltı:
2 dilim tam buğ.ekmeği
1 parça keçi peyniri
5 zeytin
köz biber
ARA:
1 DİLİM EKMEK
DOMATES
10 ÇUKULATA KAPLI FINDIK( DALİDA KAÇMAĞI GÖRÜYORMUSUN)Eksik olan değerlerin yerine sayıyorum)
aKŞAM
1 parça tavuk
2 dilim ekmek
domates
yoğurt
üzüm:
Çok dengesiz oldu biliyorum ama bugün böyle.
TeşekkürlerEmeğine sağlık..
Görüşmek isterim..Yüz yüze gelince çok güzel oluyor..Biz hala görüşüyoruz..
Eline,emeğine sağlık GülfurencimKızlar bugün yok..:26::26: Dallida yeni liste diye sana da gönderdim ama sen bu listeyi yapıyor musun?
Günaydın kızlarmutlu pazarlar dilerim
Yürüyüş:tempolu 105 dakika :) buralarda hava kuru,terleyemiyorum
Kahvaltım:2 dilim kepekli ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates,2 sarı biber
Ara:1 elma..
Birazdan kahvemi içeceğim
Herkese afiyet olsunnn!
Teşekkür ederim Sevgi abla :) senin de maşallah'ın var :)yürüyüşünü hiç bırakmadınAfiyet olsun ve MAŞALLAH.....
Ben de sabah 5 tur yürüdüm,geldim.İki gündür biraz hızlandım ve arkadaşları artık geriden takip etmiyorum.
Yürüyüşten önce:
1bardak süt
yürüyüşten sonra:
3 kuru kayısı
1 bardak su
Kahvaltım:
2 dilim tam buğ. ekmeği
1 parça keçi peyniri
5zeytin
1 domates
acı biber
Gulfuren sen bir ara trombolinle zayıflıyordun,faydası oldu mu?
Serap dün hiç girmemişsin.....???????
Bugün Çubuk Turşu Festivaline gidiyoruz,oradan turşuluk alacağım.....Sonra görüşmek üzere......
Merhaba Gurbetim,inşallah eşin işe gider canımÖncelikle dünkü menümdeki degisikligi düzelteyim. dün öglen yemeginde corba ve dolma vardi, dolmalari yemedim, iki tabak corba ictim. aksamsa kinada biraz cerez, bir bardak, kolayemektede garnitürlü tavuk ve pilav vardi, tavuktan yedim, doymayinca, pilavin yagli oldugunu düsünerek bir dilim kücük yuvarlak ekmekten yedim. aslinda cok degildi yediklerim ama saat olarak gec yenmis oldu , umarim kilo yapmaz. Bugünde kahvaltiyi gec yaptik, esim evde olunca ister istemez biraz daha gec kalkiliyor, insallah yarin ise baslar tekrardan , iki hafta kadar evde kalma durumu var, isyeriyle alakali belli degil aksama belli olacak insallah evde kalmaz :18:erkegin evde olmasi hic iyi olmuyor, ne is, temizlik düzenin oluyor, nede yemek düzenin oluyor.
Kahvaltida yediklerim : Iki dilim ekmek, coz az peynir, menemen, 3 zeytin ve az sekerli cay saat 11 de kahvalti yaptik. Ayca kaya da demisya saate göre yemeyin , karniniz aciktiginda yeyin diye, ara ögün yapma ihtiyaci hissedersem yaparim belki .
Sevgi ablacigim güle güle git ve gel anlasildi sende bu aksama kadar, biber, domatesle bogusacaksinkolay gelsin, Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin ablacigim.
dallidacigim, kacamak diye yazdiklarin hicde kacamak degilki neden kendine psikolojik olarak baski yapiyorsun canim rahat ol kasma kendini kasdikca insaN bir süre sonra bitkinlik geliyor, hemde cok saglikli ara ögüncükler yapmissin, keske bizim kacamaklarimizda seninki gibi olsa, biz öyle seylere kacamak demiyoruz bile, kacamak dedigin, baklava, börek, manti, dondurma, pizza gibi olur
gülfurencim menülerin gercekten bir harika kendinmi ayarliyorsun yoksa kitapta örnek menülerde varmi ? senden biraz kopye ceksek iyi olur, haftasonunuda düzensizde olsa az kaloriyle atlatayimda haftaicini bende siki tutacagim
Afiyet olsun ve MAŞALLAH.....
Ben de sabah 5 tur yürüdüm,geldim.İki gündür biraz hızlandım ve arkadaşları artık geriden takip etmiyorum.
Yürüyüşten önce:
1bardak süt
yürüyüşten sonra:
3 kuru kayısı
1 bardak su
Kahvaltım:
2 dilim tam buğ. ekmeği
1 parça keçi peyniri
5zeytin
1 domates
acı biber
Gulfuren sen bir ara trombolinle zayıflıyordun,faydası oldu mu?
Serap dün hiç girmemişsin.....???????
Bugün Çubuk Turşu Festivaline gidiyoruz,oradan turşuluk alacağım.....Sonra görüşmek üzere......
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek,salata
Ara:2 elma
Akşam:et,salata,1 bardak yoğurt
Gece:2 elma...
Öncelikle dünkü menümdeki degisikligi düzelteyim. dün öglen yemeginde corba ve dolma vardi, dolmalari yemedim, iki tabak corba ictim. aksamsa kinada biraz cerez, bir bardak, kolayemektede garnitürlü tavuk ve pilav vardi, tavuktan yedim, doymayinca, pilavin yagli oldugunu düsünerek bir dilim kücük yuvarlak ekmekten yedim. aslinda cok degildi yediklerim ama saat olarak gec yenmis oldu , umarim kilo yapmaz. Bugünde kahvaltiyi gec yaptik, esim evde olunca ister istemez biraz daha gec kalkiliyor, insallah yarin ise baslar tekrardan , iki hafta kadar evde kalma durumu var, isyeriyle alakali belli degil aksama belli olacak insallah evde kalmaz :18:erkegin evde olmasi hic iyi olmuyor, ne is, temizlik düzenin oluyor, nede yemek düzenin oluyor.
Kahvaltida yediklerim : Iki dilim ekmek, coz az peynir, menemen, 3 zeytin ve az sekerli cay saat 11 de kahvalti yaptik. Ayca kaya da demisya saate göre yemeyin , karniniz aciktiginda yeyin diye, ara ögün yapma ihtiyaci hissedersem yaparim belki .
Sevgi ablacigim güle güle git ve gel anlasildi sende bu aksama kadar, biber, domatesle bogusacaksinkolay gelsin, Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin ablacigim.
dallidacigim, kacamak diye yazdiklarin hicde kacamak degilki neden kendine psikolojik olarak baski yapiyorsun canim rahat ol kasma kendini kasdikca insaN bir süre sonra bitkinlik geliyor, hemde cok saglikli ara ögüncükler yapmissin, keske bizim kacamaklarimizda seninki gibi olsa, biz öyle seylere kacamak demiyoruz bile, kacamak dedigin, baklava, börek, manti, dondurma, pizza gibi olur
gülfurencim menülerin gercekten bir harika kendinmi ayarliyorsun yoksa kitapta örnek menülerde varmi ? senden biraz kopye ceksek iyi olur, haftasonunuda düzensizde olsa az kaloriyle atlatayimda haftaicini bende siki tutacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?