Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Hmmmm, doktorun söylemişse başka. Hadi bakalım inşaallah istediğin sonucu alacaksın canım Kaçamak olsa da toparlamaya çalışıyorsun. Bu kez gerçekten bahane değil çözüm üretiyorsun. Sevgi de , Dallida da, sen de çok azimli, çok iyi gidiyorsunuz. Şu azminizden azıcık da bana verin yaaaa Hala düzenli olarak listeme uymuyorum. Kendime kızayım biraz belki işe yarar

Kahvalti bile suan hic canim istemiyor, esimde uyuyor zaten belki biraz gec yaparim bugünde iki ögün olabilir bakalim , ben menülerimi bir gün sonra paylassam daha iyi olacak, cünkü her an programim degisebiliyor, hergün düzeltecegime, ertesi günü düzenli yazsam daha iyi olur. birde bazen kahvaltiya müsli süt ve meyveden olusan kahvaltiliklari eklemeyi düsünüyorum bazende aksam olabilir, hem hafif olur, hemde bagirsaklari calistirir. birde bazi aksamlari yemek yerine su bizim karabugday vardiya bir zamanlar almistik, hala duruyor, onu hafif haslayip , yogurtla karistirip yesemmi , durup duruyor dolapta, ise yarasin diyorum

bizler azimliyiz, sen degil öylemi A AAAAAAAA yanlismi görüyorum ben aslinda hepimizden azimli ve düzenlisi sensin, hatta senin sayesinde biz böyleyiz ve bizi cekip ceviren, yönlendiren sensin sekercim, hicte mütevazi olma

serapcim yaa su ayni anda bir kac alintiyi cevaplama isini nasil yapiyorsunuzki ben tek tek yapabiliyorum oda uzun sürüyor. azcik yardim etsene su teknolojiden bir haber bacina

Nasıl istersen şeker. Yedikçe yazmak bildirim açısından daha iyi tabii.

Müslini kendin hazırla istersen. Yulaf ezmesi, kuru ve taze meyve, badem ile... Hem işlenmiş gıda olasılığını da yulaf ezmesine indirgemiş olursun bence. Akşamları müslili yoğurt iyi fikir aslında. Karabuğdayı hiç kullanmadım. Evde varsa kullan bence de. Siz onu salata yapıyordunuz bir ara. Aslında o kadar bilgi birikimi var ki, ama hepsini çıkarıp sentezlemek lazım. Alkalisi, glutensizi, kan gruplusu, Karatay' ı... Evde kalmış malzemeler gibi

serapcim yaa su ayni anda bir kac alintiyi cevaplama isini nasil yapiyorsunuzki ben tek tek yapabiliyorum oda uzun sürüyor. azcik yardim etsene su teknolojiden bir haber bacina

Aşk olsun Gurbetçim. Ne demek... Alıntı ile cevapla linkinin yan tarafnda "+ işareti olan yer var ya, alıntılamak istediğin mesajlarda oraya tıklayıp en son alttaki "konuya cevap ver" linkine ya da en son alıntı yaptığın mesajda alıntı ile cevapla linkine tıklayarak yapabilirsin..

Senin çok işin var Dallidacım Kent konseyi varsa girip çalışabilirsin. Hem STK (sosyal toplum kuruluşu) görevi sana iyi gelir hem de Elazığ' a sen iyi gelirsin

Afiyet olsun.
Ya,hiç sorma :)teşekkür ederim,sana da afiyet olsun
Mesaj yazarken sistem hareket görmeyince dışarı atıyor, yoksa buradayım Sevgicim
Aynı şey benim de başıma geliyor
Çok geçmiş olsun Gurbet,inşallah çabuk düzelir :)
Kendine haksızlık ediyorsun :)
bizler azimliyiz, sen degil öylemi A AAAAAAAA yanlismi görüyorum ben aslinda hepimizden azimli ve düzenlisi sensin, hatta senin sayesinde biz böyleyiz ve bizi cekip ceviren, yönlendiren sensin sekercim, hicte mütevazi olma
Bence de
Herkes gitmiş :)

Görüşmek üzere kızlar, güzel bir gün diliyorum

Ben de sana güzel bir gün dilerim

Öğlen yemeğim:
1 kase çorba,salata,1 dilim çavdar ekmeği...

Ara:üzüm...

Görüşürüz

(maşallah,diyet günlükleri o kadar çoğaldı ki,2.sayfaya düştük )

Son düzenleme:
Öğlen yemeğim:

Görüşürüz

tekrar merhaba canim bende yulaf ezmesi degilde, kepegi var onunlada olurmuki,sadece meyve ve yulaf kepegi ve süt ha birde badem olabilir, bu aksama ya onu da karabugdayi yogurtlu yapayim bakalim tesekkürler seker

hah tamam simdi oldu galiba canim sen bir tanesin

Herkes gitmiş :)

Görüşmek üzere kızlar, güzel bir gün diliyorum
kusura bakma canim ben bir kac sey yazdim, bekledim sendende cevap gelmeyince, alttada ismin yoktu ciktin sandim, bende ciktim, selamsiz gitmis gibi olmus simdi acinca gördüm son mesajimdan kisa bir süre sonra yazmissin özür olsun

tamam sevgi ablacigim sonra görüsürüz öpüyorum seni, elma sirkesine devam ediyormusun , bende simdiden baslasam olurmuki daha 3 hafta felan oldu
Evet günde bir iki kez içiyorum.Aslında 10 gün sonra içilmeye başlanabilirmiş,bence başla istersen.
Diyorsun!!!!!!!!!.Ben neden tersini düşünüyorum acaba.
Öğlen yemeğim:

Görüşürüz

Afiyet olsun her zamanki gibi ölçülü.
tekrar merhaba canim bende yulaf ezmesi degilde, kepegi var onunlada olurmuki,sadece meyve ve yulaf kepegi ve süt ha birde badem olabilir, bu aksama ya onu da karabugdayi yogurtlu yapayim bakalim tesekkürler seker
Bence elindekileri değerlendir, ben bugün yulaf kepeği yiyecektim kalmamış.
Evimin aşağısındaki kursa gittim ve yazıldım ,15 gün sonra başlayacak.
Yediklerimi yazayım:
Yürüyüş öncesi:
1 bardak süt
Kahvaltı:
2 dilim tam buğ. ekmeği
1 parça peynir
5 zeytin
1 domates
cin biberi
Öğlen:
4 kaşık zeyt. fasulye
1 dilim ekmek
cin biberi
1 domates
1 sütlü kahve+ pestil
AKŞAMA:
CİGER-TAŞLIK KAVURMASI
2 DİLİM EKMEK
SALATA olacak inş.

Azimli değilim, sadece sizin işinize karışmak hoşuma gidiyor Azimli olsam 1 seneden beri şu 4 kiloyu ne yapar eder verirdim En büyük cezayı kendime kesmem lazım aslında

Öğlen yemeğim:

Görüşürüz

Afiyet olsun canım
Ne güzel, herkes kendisi için bir şey yapmaya çalışıyor. demek ki bilinçlendik

Kepeğin yoğurtlu hali benim damak tadıma uymadı. Sen seviyorsan sorun yok. Bence kepeğini sabahları krep olarak, öğleden sonra tatlandırıcı ile kek olarak kullanabilirsin. Karabuğdaylı yoğurt, kısır ne güzel olur işte

Sen de öylesin şekercim Yok yok, sorun değil.

Nakış kursu di mi? Hadi hayırlı olsun

Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş

Bugün:

Sabah:
200 ml. limonlu su

Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1 dl. peynir
1 tk. labne
Rokalı salata
3 zeytin

Ara:
1 sade Türk Kahvesi

Öğle:
1 Kase buğdaylı salata (Sabahtan kalan rokalı salataya 3 yk. buğday ekledim. Pul biberle)
1 Kase yoğurt

Akşam:
Izgara Tavuk
Salata

Bugün 5 saat kuralını uyguladım. Şimdilik başarılı gidiyor. Umarım akşam yemeğinden sonra tatlı krizim tutmaz

Bu arada Gülfurencim, mesajına cevap vermiştim ancak senin gözünden kaçmış şekercim İzmir' e gelirken haber vereceğim. Evlerimiz yakın mutlaka görüşelim şeker Normalde İstanbul' da yaşıyorum. Ailem orada, ama hala oraya evim diyorum işte, baba ocağı tatlı geliyor demek

menümü yazabilirim
Sabah : avacado ,2 yumurta sogan ve maydonozla salata yaptim üzerine 4-5 ceviz uflaladim, 2 de kuru kayisi yedim
Kahvaltiyi 10 gibi yapinca öglenide 3,5 gibi yedik
Öglen : dana sögüs et, karnabahar haslanmis üzerine sarimsakli yogurtla, ceviz büyüklügündede haslanmis patates
Bu günlük ekmek koymadim ögünlerime, aksam yemegide yemem sadece ev müslisi bir meyveyle ara ögün tarzinda bir sey olacak. tek eksigim cok su icemiyorum, havalar soguduya canim su istemiyor.
Az önce oglumla markete gittik , ya yeni cikmis yada ben yeni gördüm, beyaz cay gördüm üstelik mango ve limonlu simdi onu yudumluyorum, hep merak ediyordum ama almanyada yok saniyordum , muhtesem bir tadi ve kokusu var, yesil cayda cok sifali ama onun tadini bir türlü sevememistim, ama beyaz cay bundan sonra kis günlerinde kurtaricim olacak, faydalarida cabasi
kendime bio müsli, special K , tam bugday ekmegi felanda aldim, bu hafta 90 i görmeliyim o kadarrrr

Bu arada esim yarin tekrardan ise gidecekmis, oh oh ne mutlu oldum onu yolladigim gibi kollari suvayip iyi bir dip köse temizlik yapacagim, evdeyken süpürgeyi actirmiyo tv izliyormus, ne varmiski evde süpürüyormusum, yatagi düzeltemiyorum sabah erken kalkiyor, 1-2 saat sonra tekrar atiyor, uyuyamazsa ögleden sonra tekrar yatiyor felan. o evdeyken fazl sosyal olamiyorum, misafir kabul edemiyorum daha sayayimmi, sigarasinida hic söylemeyim en iyiisimi, cok ictigi icin balkonda ic diyorum ozaman hep balkonda kalmaliymis valla gitsin yoksa ben kafayi yicem

Menün harika afiyet olsun.

İlahi Allah hayrını versin emi.Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyorsun yani.Şakamak ben de tahammül edemiyorum,evde olunca bütün düzen alt üst oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…