Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

pumpernickel ekmegini biliyorum canim, bir defa almistim, ama bende sevemedim. yolcu yolunda gerek serapcim güle güle git canim

gülfurencim evet bütün kötü enerjilerimizi attik, desarj olduk , cok iyi oldu, reglim hala bitmedi ama , sadece lekelenme seklinde geliyor, iki haftadir normal sekilde gelseydi zaten kan kaybindan giderdim, bez bile kullanmiyorum, günlük olan bezlerden kullaniyorum, havuza girmedende tampon kullandim, hic sorun olmadi

Dün ve bugünkü menümü yemekten sonra yazacağım..Saçma sapan besleniyorum..Bu arada yumurta mideme dokunuyor..Dallida sen de sorun var mı?Dün mide ağrısından öldüm..Şiştim nerdeyse patlayacaktım..
aynen bende bu hafta cok sacma sapan beslendim, o yüzdende yazmaya yüzüm olmadi yarin yandim ben :26:
afiyet olsun canim, mandalina ciktimi....

canan karatay hoca, televizyonda suan bende ona bakiyorum, melekte canli yayinda, arkads edinirsin zamanla canim , üzme kendini, gecmis olsun, git tabi doktor kontrolünde olmak iyidir, ama eminimki gene stres derler, doktorlar basi sikisinca stresden deyip cikiyorlar
menün güzel canim afiyet olsun, eger ben senin gibi azimle düzenli menüler yeseydim, simdiye tig gibi olmustum, masallah sen iyi gidiyorsun, bazen arkadaslarin olmamasi iyi oluyor galiba, benimde cok var, hergün biri ariyor, yok suraya gidelim, yok gel kahvalti edelim, düzenim alt üst oluyor, e bende gezmeyi sevince diyet miyet kalmiyor
Serapcım,Urfa da hayat nasıl?

Sevgi ablacığım

Gurbet,Gülfüren,Belgin,Zeynep,iyisiniz inşallah

--------------------------------------------------------
Sonra görüşürüz arkadaşlar

dünde gene ögleden sonra gezmedeydim arkadaslar, haciya gidecek olan arkadasim, gitmeden gidilecek yerlerimize gidelim deyince, bol misafirlikli bir hafta oldu, cezami simdiden düsünün Bugünü bari biraz siki yapayimda artilarimi enaza indireyim
Kahvaltida : bir tost, 5 zeytin ve cay
Öglen ve aksamda bir su bardagi karabugdayi haslayip, ayranla karistirip corba gibi yapip iceyim diye düsündüm , yapabilirsem iyi olur sonra görüsmek üzere arkadaslar öptüm

Aslında doğru söylüyorlar ama ne yiyeceğiz insan şaşırıyor..Geçmiş olsun canını sıkma birileri karşına çıkar..Bak benim iki arkadaşım oldu.Ben çok fazla insan istemiyorum..Az olsun öz olsun..Sizlerde varsınız bana yetiyor..Bugün güne bile davet ettiler..

Gurbetçiçeği Sevgi ablayı aradın mı?Çok merak ediyorum..

Serapcım Urfa nasıl?

Merhaba canım,teşekkür ederim,aynen öyle dedi :)strese bağlı kas ağrısı :)çok arkadaş istemiyorum zaten,2 kaliteli insan olsa bana yeter :)

Teşekkür ederim :)çok şükür önemli bir şey değil :)sen doğru diyorsun...çevreyi değiştirince birden yalnız kaldım...burdaki çevrem ortalama yaşı 55-60...:44::44::44:sizler de olmasaydınız....düşünmek istemiyorumeczaneden bitkisel bir sakinleştirici aldım p.....flora ...Rabbim kimseye büyük dert vermesin....

Eve geldiğimde kahvaltılık yedim..ve maalesef oldukça büyük bir parça sıcak ekmek....akşam sadece yoğurt yerim...ve yarından itibaren öğünler arasında 5 saat kuralla uymaya düşünüyorum...eşim bir kaç günlüğe kayın validemin yanına gidecek bu yüzden sabah yürüyüşlerim iptal şimdilik...ama leslie ile yürüyüş yaparım...ve jillian'ı da denemek istiyorum....
Şimdilik bu kadarsevgiler

Son düzenleme:
bir suru sey yazdim ama bana verdikleri bu tablet cok garip her sey gitti.
simdi bunu gondermeye calisicaam

deneme basarili oldu. bakalim bu ne olcek

Dallidacim bir seyinin olmamasina sevindim. Allah karsina iyileri cikarsin.

Gulfurencim demek esimle hemsehrisiniz. esim Urfali burada is yapmaya calisiyorlar. O yuzden surekli geliyor. Senin icin de gezerim canim

kizlarcim, bugun:

kahvalti:
ciger kebap
ayran
sebze
yarim lavas

ogle:
1/2 tabak pilav
4 yk. nohut
1 kase cacik

Aksam
tepsi kebabi (sebzelerini yerimm))

burada tencere yemegi olmuyor pek. tek avantajim bahcede 3 aylik biryavru kopek olmasi. aksama kadar onunla kosup oynadiik.rr

Teşekkürler Serapcım :)amin!!
Bu sabah kahvaltın çok değişik olduafiyet olsun!!
Bende hayvanları çok seviyorumm :)şimdilik burdaki tek eğlencem çiftlikteki danalar

Geçmiş olsun..Aman önemli bir şey olmasın da..Okulda veliler ile tanıştın mı? Servis hakkında bilgi alayım derken tanıştık şimdi de arkadaş oldu..Sabahları kendi oğlu ile benim oğlumu okula bırakıyor..Okuldan belki biri çıkar..

Aminnn boşver bu geçici bir durum...Ne dertler var..

Afiyet olsun olsun arada sırada maşallah senin listelerin genellikle çok güzel..Benim listelerim arada sırda güzel..
bir suru sey yazdim ama bana verdikleri bu tablet cok garip her sey gitti.
simdi bunu gondermeye calisicaam

Bravooo Serap.

Afiyet olsun benim içinde ye lütfen..Sabahları sıcak pide güzel oluyor ben çok severim.Birde urfa peyniri bayıırım..Sıcak suya koyup hafif yumuşayacak of of tereyağ ve sıcak pide..

Eşinle akraba çıkarmışız Serap..

Bizi oralarda da unutmadıın için teşekkürler canım..

Nerdesiniz arkadaslar yaaaa , topigimize nazarmi degdi yoksa cumaniz hayirli olsun, tartida tabiki arti ciktim ama, bu sabah öyle güzel bir günes varki, camlarimi actim, penceremin üzerindeki kuslar bir tatli ötüsüyorlarki, tipki bir bahar havasi gibi, moralimi hic birsey bozamaz dedim, yaklasik iki haftadir, hava hep kapali ve yagmurlu olunca, bugün icimi bir huzur kapladi anlatamam.
Neyse gelelim kilo bildirimine
Gecen hafta : 89,3
Bu hafta : 90,1
Fark : + 800 gr. malesef

Bende durum bundan ibaret kizlar bu hafta biraz fazla simarttim kendimi, haftaya söz daha dikkatli menülerle karsinizda olacagim, biraz temizlik yapayim, camasir felan yikayim, hava güzelken, ögleden sonra görüsürüz sekerler cok cok öptüüüümmm

Hayırlı cumalar Arkadaşlar;
Beni çok merak ettiğinizi biliyorum,fırtına sonrası sessizliğe büründüm .Arada girip okuyorum ama yazmayı canım istemiyor.Bugün kimse girmemiş.Benim son bir haftam düzensiz yemek ve duygusal açlığımı yemekle doldurduğum bir hafta olarak geçti.Fakat yine şükür 300
gramla kurtarmışım.Kendimi iyi hissettiğimde döneceğim.Merak etmeyin,hakkınızı helal edin,sizleri de merakta bıraktım.Hepinizle birebir görüşsem anlatabileceğim bir şey ama int.ortamında paylaşmak istemiyorum.Dua edin.....
Bugünkü kilom:86kg
Geçen hafta:
85,7 kg
Fark:+300gr.

Merhabalar :)))
Bu hafta bende kilo veremedim...
Geçen hafta:76,7 kg
Bu hafta:76,7 kg...kendi cezamı kendim vereyim bari....

Sağ ol canım :))okuldaki velilerle tanışmadım...şöyle diyim,okula gittiğimde sadece 3 veli vardı...ikitane çok asabiydı...galiba buradaki velileri daha rahat davranıyorlar çocuk konusunda....sen şanslısın,senin için çok sevindim...yalnızlız gerçekten zor...((
Takma kafana...sen mutluysan gerisi boş...bu kilolar elbette gideceksana da hayırlı cumalar dilerim :))
Hoş geldin Sevgi abla,hayırlı cumalar :)))dualarım seninle
bende yazayim
gecen haftadan bu yana 1 kilo artidavgorunuyorum
ama reglim
o yuzden ayni sayiyorum
Merhaba,bence de aynı kilo'dasın:)

Menüm..
Sabah:karatay kahvaltısı
Az önce üzüm yedim...
Saat 4 gibi da tavuk,salata yiyeceğim..
Akşam:yoğurt...
--------------------------------------
Sonra görüşürüz

Bugünün kaçamağı:1 kek(hani fırınlarda satılan yuvarlak kekler var ya...)hayırlısıyla bir reglı olsam..2-3 gün gecikti,onun sıkıntısı var üzerimde...kadın olmak ne kadar zormuş...

Kızlar aranızda ekmek makinesı kullanan var mı?varsa hangi marka kullanıyorsunuz?memnun musunuz?eşim ekmeği evde yap diyor
----------------------------

Ne güzel mutlu uyanmışsın.Bu hafta coştun maşallah.. Nazar değdi..

Olsun olsun ne yaşadığını bilmiyorum ama çok sıkıntılısın belli..Bu kadar kilo alman gayet normal..Boşver kiloyu sen iyi ol önrmli olan o Sevgi abla..

bende yazayim
gecen haftadan bu yana 1 kilo artidavgorunuyorum
ama reglim
o yuzden ayni sayiyorum

Kesin regldendir..1-1.5 kilo fark ediyor canım..Sen nasılsın?

Merhabalar :)))
Bu hafta bende kilo veremedim...
Geçen hafta:76,7 kg
Bu hafta:76,7 kg...kendi cezamı kendim vereyim bari....

Senin cezalık bir şeyin yok yapman gereken herşeyi yapıyorsun..Hastalanacağın için olabilir..

Serap nerdesin?

Geçen hafta : 57.4

Bu hafta : 57.6

Fark : 200 gram

Bende hastalanacağım onun etkisi olabilir kızlar..Bütün gün dışardaydım..Yeni girebildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…