pumpernickel ekmegini biliyorum canim, bir defa almistim, ama bende sevemedim. yolcu yolunda gerek serapcim güle güle git canimOh, ne güzel olmuş. Güzel enerji harcamışsındır
Tatlım bence tekrar doktora gitsen iyi olacak.
Teşekkür ederim şekercim. Yahu kardeş de sağlıklı beslenme de ya, kaçamak o yüzden yok. Eski günlerdeki gibi olsak patlatırdık cheese kekleriHala doktor kontrolünde olduğu için korkuyor yemeye Fazla kilo çıktığında baya baya fırça yiyormuş.
Ne yalan söyleyeyim evde oturacağıma fabrikada olmayı tercih ederimAkşamları nasılsa onlarla olacağız, yalan mı ama
Benim aldığım: PUMPERNICKEL roggen volkorn brot siyah çavdarlı tam tahıl ekmeği. Dilimleri incecik. Bir dilimi 2 ye böldüğümde 25 gr. geliyor. Her öğün 1 dl. vermiş. Ama senin kilonda herhalde 35-40 gr. yemek gerekecektir. Metabolik balans bildiğiniz gibi tamamen kişinin boy ve kilosuna göre kişiye özel hazırlanıyor.
Kardeşim zaten çok kilolu olmadı hiç bir zaman. 42 beden olduğunu hiç sanmıyorum. 38-40 arası oldu hep. Ama bu diyetle 9 kilo verdi. Şimdi istediğini yiyor, ama dengeleme kuralları var. Daha sonra detaylı bahsederim. Şimdi bavulumu hazırlayıp yavaştan evden çıkmam lazım.
Sevgiler
gülfurencim evet bütün kötü enerjilerimizi attik, desarj olduk , cok iyi oldu, reglim hala bitmedi ama , sadece lekelenme seklinde geliyor, iki haftadir normal sekilde gelseydi zaten kan kaybindan giderdim, bez bile kullanmiyorum, günlük olan bezlerden kullaniyorum, havuza girmedende tampon kullandim, hic sorun olmadiNe mutlu kardeşin ile böyle güzel anlaşabilmen..Sizin adınıza sevindim..Urfaya iş için mi gidiyorsunuz..Birde neden urfa?Benim annem ve babam urfalı..18 yaşında babam asker olduğu için urfadan çıkmışlar..Ben Eskişehir doğumluyum..Çok küçükken balıklıgöle gitmiştik..Bir daha da gitmedim..Benim yerime de gez canım..
Sen de çok iyi gidiyorsun maşallah..
Işık gerçekten lazım..İnşallah dikkate alırlar..Neden sular kesiliyor acaba tamirat mı var ki?Ben dün halı bakmaya gittim ama almadım..Üç haftaya atlasın yeni modeli gelecekmiş halım var acelem yok bekleyeceğim..Salon için açık renk güzel olacak..
Çalışan annenin vicdanı sızlıyor değil mi?Olsun moralini bozma çocuğun içinde çalışıyorsun..Biraz daha büyüdüğünde herşey daha kolay olacak inan bana..
Süper bakalım bu hafta kaç kilo gidecek..Yine az giderse serabın dediği gibi doktora git canım..
Bunu ben de okudum ama kişiye özel olduğu için uygulamamız zor..Bir de doktor parası çokmuş diye okudum..Sen bize bilgi verirsen sevinirim Serapcım..Ne yapacağımızı şaşırdık sürüyle bilgi var çorba oldu hepsi..Allahım beş kilom kaldı versem de kurtulsam artık..İyi yolculukla Urfa yolcusu..Sağlıkla git sağlıkla gel..
Ohhh ohhh ne güzel sefan olsun..İyi yapmışsın..Bütün elektriğini atmışsındır..Hastayken havuza nasıl girdin?Doktora gitmen lazım çok uzamış..
Ben de üzülüyorum..Acaba derdi ne bu kadar çok üzgün belli..Konuşursan bende selam söyle..Elimizden gelecek bir şey varsa varsa yardıma hazırım..Sevgi abla için dua ediyorum..Allah sıkıntısını tez zamanda gidersin..
aynen bende bu hafta cok sacma sapan beslendim, o yüzdende yazmaya yüzüm olmadi yarin yandim ben :26:Dün ve bugünkü menümü yemekten sonra yazacağım..Saçma sapan besleniyorum..Bu arada yumurta mideme dokunuyor..Dallida sen de sorun var mı?Dün mide ağrısından öldüm..Şiştim nerdeyse patlayacaktım..
afiyet olsun canim, mandalina ciktimi....Dün
Sabah
sucuklu,peynirli yumurta
Öğle
2 kurabiye
çay
Akşam
2 dolma
1 baget
az tarhana
yoğurt
Bugün
Sabah
Yarım simit
yarım yumurta
çay
Öğle
küçük tost
çay
Ara
3 gün kurusu
4 ceviz
Akşam
Zeytinyağlı bezelye
yoğurt
salata
Acıkırsam süt ve mandalina yerim
canan karatay hoca, televizyonda suan bende ona bakiyorum, melekte canli yayinda, arkads edinirsin zamanla canim , üzme kendini, gecmis olsun, git tabi doktor kontrolünde olmak iyidir, ama eminimki gene stres derler, doktorlar basi sikisinca stresden deyip cikiyorlarBende iyiyim sağ ol...ama çok yalnızım...hiç arkadaşım yok buralarda...sadece akrabalar......evet,karatay yapmaya çalışacağım,belki bu defa olur.Bu hafta sabah yürüyüşlerimi çok aksatım ama...nefesim çok daralıyor..bugün kardiyolojiye gideceğim,inşallah sadece strestir...eşim de memleketine döndü için çok mutludur...evet hava hala güzel ama serin...yağmur yağsa da fark etmez,yine yürürüm
Belediyeden hala cevap gelmedi...yok tamirat da yok ...hımmm,anladım :)bugün tartıldım hala aynı kilodayımyakında reglı olacağım,bitince doktora gideceğim:18:
Geçmiş olsun canımben dün çok kötü oldum...kefir içince fayda görüyorum ama artık kefir içmekten gına geldi
menün güzel canim afiyet olsun, eger ben senin gibi azimle düzenli menüler yeseydim, simdiye tig gibi olmustum, masallah sen iyi gidiyorsun, bazen arkadaslarin olmamasi iyi oluyor galiba, benimde cok var, hergün biri ariyor, yok suraya gidelim, yok gel kahvalti edelim, düzenim alt üst oluyor, e bende gezmeyi sevince diyet miyet kalmiyorDün 1 saat yürüdüm..
Dün yediklerim:
öğlen:3 içli köfte(haşlanmış,3 büyük ceviz kadardı)
akşam:1 kase yoğurt,1 avuç fındık,2 yk kuru fasulye ezmesi..
-------------------------------------------------------------------
Bugün kahvaltıda yediklerim:
az tereyağlı 2 yumurta,1 zeytin,1 kk peynir,2 kuru kayısı,1 küçük armut,25 fındık..
ara:1 kase ev yoğurdu yiyeceğim
akşam:tavuk eti,salata...
Eşimin akrabaları 15 yıldır tavuk yemiyorlar...sırf hastalık diyorlar...dolaba az tavuk var,onu pişiriyim bitsin...köy tavuğu buralarda bile bulmak zormuş
Bugün ne kadar yürüyüş yapabileceğim bilmiyorum...iki kere okula gidip geleceğim,toplam 50 dakika...doktora gidip geleceğim,4o-50 dakika...taksit taksit yürüyüş
Serapcım,Urfa da hayat nasıl?
Sevgi ablacığım
Gurbet,Gülfüren,Belgin,Zeynep,iyisiniz inşallah
--------------------------------------------------------
Sonra görüşürüz arkadaşlar