Geçen hafta : 57.4
Bu hafta : 57.6
Fark : 200 gram
Bende hastalanacağım onun etkisi olabilir kızlar..Bütün gün dışardaydım..Yeni girebildim..
Hayırlı cumalar Arkadaşlar;
Beni çok merak ettiğinizi biliyorum,fırtına sonrası sessizliğe büründüm .Arada girip okuyorum ama yazmayı canım istemiyor.Bugün kimse girmemiş.Benim son bir haftam düzensiz yemek ve duygusal açlığımı yemekle doldurduğum bir hafta olarak geçti.Fakat yine şükür 300
gramla kurtarmışım.Kendimi iyi hissettiğimde döneceğim.Merak etmeyin,hakkınızı helal edin,sizleri de merakta bıraktım.Hepinizle birebir görüşsem anlatabileceğim bir şey ama int.ortamında paylaşmak istemiyorum.Dua edin.....
Bugünkü kilom:86kg
Geçen hafta:
85,7 kg
Fark:+300gr.
Merhabalar :)))
Bu hafta bende kilo veremedim...
Geçen hafta:76,7 kg
Bu hafta:76,7 kg...kendi cezamı kendim vereyim bari....
ikimizde kilo verememisiz
gerci baslayali ben nerdeyse hic gelisme gosteremedim
bana cok iyi bir ceza lazim
Geçen hafta : 57.4
Bu hafta : 57.6
Fark : 200 gram
Bende hastalanacağım onun etkisi olabilir kızlar..Bütün gün dışardaydım..Yeni girebildim..
Merhaba arkadaşlar,mutlu hafta sonları dilerim...Eki Görüntüle 816679
Sabah:2 haşlanmış yumurta,2 kk peynir,6 zeytin,yarım domates,yarım salata,10 fındık,3 kuru kayısı
Ara:1 kase yoğurt,15 üzüm tanesi
İkindi:tavuk,çoban salata....sonrasında hep ayran ve su.....
Nezle oldum...boğazım da ağrıyor....oğlumdan kaptım...hiç halim yok....sevgiler
canim aslinda bu hafta cogumuz kilo verememisiz, hepimize iyi bir ceza lazim, ben gecen hafta verdimde ne oldu birazini hemen aldim bile, motivasyonumda düstü , su aralar diyet yapmayi bile istemiyorum, ne olacak bu halimiz bilemiyorum :26:ikimizde kilo verememisiz
gerci baslayali ben nerdeyse hic gelisme gosteremedim
bana cok iyi bir ceza lazim
menün gayet güzel canim, ben bu menüleri uygulasam süper olurdu, evde kalipda kendimle ilgilenemiyorumki, gecmis olsun, salgin var dikkat et kendine, mevsim gecisiya hastaliklar kol geziyor,Merhaba arkadaşlar,mutlu hafta sonları dilerim...Eki Görüntüle 816679
Sabah:2 haşlanmış yumurta,2 kk peynir,6 zeytin,yarım domates,yarım salata,10 fındık,3 kuru kayısı
adacayini bende dumustum ama hic icemedim, cok agir bir tadi var ablacigim, ama maden suyu iyyiymis, aklima yazdim, daha önce duymamistim, nezleye iyi geldigini, denemekde fayda varGeçmiş olsun canım,adaçayı iç ve gargara yap bogaz ağrısına iyi geliyor.Kızım hastaydı öğretmeni tavsiye etmişti şimdi iyi.Bir maden suyunu aç yarım limon sık yarım çay kaşığı tuz ilave et ve iç.İnan çok çabuk etki ediyor ,dene.
canim aslinda bu hafta cogumuz kilo verememisiz, hepimize iyi bir ceza lazim, ben gecen hafta verdimde ne oldu birazini hemen aldim bile, motivasyonumda düstü , su aralar diyet yapmayi bile istemiyorum, ne olacak bu halimiz bilemiyorum :26:
menün gayet güzel canim, ben bu menüleri uygulasam süper olurdu, evde kalipda kendimle ilgilenemiyorumki, gecmis olsun, salgin var dikkat et kendine, mevsim gecisiya hastaliklar kol geziyor,
adacayini bende dumustum ama hic icemedim, cok agir bir tadi var ablacigim, ama maden suyu iyyiymis, aklima yazdim, daha önce duymamistim, nezleye iyi geldigini, denemekde fayda var
Arkadaslar hepinize mutlu haftasonlari diliyorum, bu aksam gene dügün var, yarinda camimizin kermes var gene lahmacun, ispanakli , peynirli gözleme yapip satacagiz, gelde diyet yap, ne zaman diyete baslasam inat yapar gibi bu tür seyler cikiyor, haftasonu gene vahim benim icin :18: havada sogudu iyice , umarim yarin hastalanmam, bütün gün disarda lahmacun yapacagiz, bakalim siki giyinmeli
Serap urfada kebablari götürür simdi, seside cikmiyor, görünmemis hic, ne yapiyorsun serap, adana urfa kebabmi, ciger kebabmi ? hangisini yiyorsun suan itiraf et bakalim, ve geldikten sonra hepimizi bir hizaya cek bakalim, bizi toparlasan toparlasan bir sen toparlarsin bekliyoruz canim öpüyorum, yarin giremeyebilirim beni merak etmeyin , görüsmek üzere
Merhaba arkadaşlar,mutlu hafta sonları dilerim...Eki Görüntüle 816679
Teşekkür ederim ablacığımGeçmiş olsun canım,adaçayı iç ve gargara yap bogaz ağrısına iyi geliyor.Kızım hastaydı öğretmeni tavsiye etmişti şimdi iyi.Bir maden suyunu aç yarım limon sık yarım çay kaşığı tuz ilave et ve iç.İnan çok çabuk etki ediyor ,dene.
Sağol canımcanim aslinda bu hafta cogumuz kilo verememisiz, hepimize iyi bir ceza lazim, ben gecen hafta verdimde ne oldu birazini hemen aldim bile, motivasyonumda düstü , su aralar diyet yapmayi bile istemiyorum, ne olacak bu halimiz bilemiyorum :26:
menün gayet güzel canim, ben bu menüleri uygulasam süper olurdu, evde kalipda kendimle ilgilenemiyorumki, gecmis olsun, salgin var dikkat et kendine, mevsim gecisiya hastaliklar kol geziyor,
adacayini bende dumustum ama hic icemedim, cok agir bir tadi var ablacigim, ama maden suyu iyyiymis, aklima yazdim, daha önce duymamistim, nezleye iyi geldigini, denemekde fayda var
Arkadaslar hepinize mutlu haftasonlari diliyorum, bu aksam gene dügün var, yarinda camimizin kermes var gene lahmacun, ispanakli , peynirli gözleme yapip satacagiz, gelde diyet yap, ne zaman diyete baslasam inat yapar gibi bu tür seyler cikiyor, haftasonu gene vahim benim icin :18: havada sogudu iyice , umarim yarin hastalanmam, bütün gün disarda lahmacun yapacagiz, bakalim siki giyinmeli
Serap urfada kebablari götürür simdi, seside cikmiyor, görünmemis hic, ne yapiyorsun serap, adana urfa kebabmi, ciger kebabmi ? hangisini yiyorsun suan itiraf et bakalim, ve geldikten sonra hepimizi bir hizaya cek bakalim, bizi toparlasan toparlasan bir sen toparlarsin bekliyoruz canim öpüyorum, yarin giremeyebilirim beni merak etmeyin , görüsmek üzere
Sağol canım,sana da mutlu hafta sonları dilerimsanada ve diger arkadaslara da mutlu haftasonlar i
canim sen bu menularere nasil hayir diyeceksin yahu kermes olunca almasan da olmaz
isin cok zor cok
Teşekkürlerharika menuu
darisi benim basima
Afiyet olsunbenim menum
buaralar ne yedigimi bilmez haldeyim bende ne oluyor anlamadim bir turlu tam baslayamiyorum
sabah yumurta peynir domates salatalik az ekmek
ara 1kucuk kostebek pasta
ara 1armut
ogle 1 dilim ekmek domates peynir
evde yemek var ama ben bu menuye takmis durumdayim
aksam 6 dan sonra yemeyecemmm
Allah şifa versin canımmmBayanlar iki gündür hastanedeyiz..Eşimin ve benim tahlillerim vardı..Onları aldık..Eşimin şekeri hala düzelmiyor doktor düzenli hayat diyor adam müzisyenYürü bol spor dedi..Birde karaciğer yağlanması var..
Benim de troid iyice hızlanmış..Ondan kilo verebilmişim.. Göz doktoruda sinirlerde tahriş var demşti.Kafama takıldı bir daha gittim oda şüpheli görünüyor dedi..70 tl test parası vermek istemiyorum..Devlete gideceğim bakalım orası ne diyecek?
Bu arada bu sabah kurdeşen oldum..Kaşına kaşına bir hal oldum..Allahtan yüzümdeki sir lekesi için dün cildiyeye de çıkmıştım..O da sağolsun özel alınacak 150 tl krem v.s verdi..Bugün sabahda kaşınma ve kabarma başlayınca hemen gittim..Kurdeşen dedi iğne yaptı..İki ilaç ve losyon verdi..Şu an iyiyim kaşınmalar durdu..Hatta eşime laçları kullanmayayım iyiyim diyorum o da kızdı iğne seni rahatlatmıştır dedi..Malesef iki ilaç daha eklendi listeye..
Günaydınlarrrrr
Birazdan kahvaltı edip,çıkıp nöbetçi hastane arayım,bulabilirsem...hala kötüyüm:2::2:
Menüm:2 haşlanmış yumurta,2 kk peynir,5-6 zeytin,domates,salata,3 kuru kayısı,1 armut...
Ara:1 kase yoğurt
İkindi:alabalık,salata....
Herkese afiyet olsunsevgiler
Sağ ol Gurbetim,bende sana hayırlı ve mutlu haftalar dilerimHepinize hayirli ve mutlu bir hafta gecirmenizi diliyorum, az önce hepinize ayri ayri cevaplar yazmistim, gönderemeden laptop kapandi, sinir oldum ya bütün yazdiklarim gitti, bu aralar kafayi yedi , bazen kendiliginden kapaniveriyo anlayamadimneyse hepinize toptan yazayim bari
Dallidacim cok cok gecmis olsun ,hasta hasta nasil yürüyüs yaptin canim daha cok hasta olmada
Bersemi canim menün gercektende garip olmus, öglen cok az yemissin zaten aksam yemeginde yok, dayanabilecekmisin....
Gülfurencim ne cok hastaligin cikmis, gecmis olsun, bazen diyorumki,doktora gittikce hastalik artiyo, acaba hic gitmesekde mutlu mutlumu yasasaksaka saka tabikide kontrol altinda olmak iyidir, tedavilerini ihmal etme, özelliklede troid haplarini düzenli ic, kurdeseni duymustum , daha öncede varmiydi, birdenbiremi cikti, ilginc tekrar gecmis olsun arkadaslar, Rabbim bütün hastalara SAFI ismiyle sifa versin insallah icinde de bizlere (Amin)
Sevgi ablacim ve Serapcim sizlerede selam olsun cok cok öpüyorum sizleri, cocuklarida gönderip biraz yatayim, hava cok karanlik , söguk ve yagmurlu , bu havada baska ne yapilabilirkihafif hafifde uykum geldi zaten 4,30 da kalkinca normal olarak uyku geliyor hadi bana iyi uykular, tatli rüyalar demi kizlar
merhaba dallidacim iyiyim, ama hic diyet modunda degilim bu aralar istahimda iyi masallah :18: o yüzden düzenli girip menülerimi yazamiyorum, sürekli birseyler atistirasim var, karatay hanim ayrani tavsie ediyor ama 1 litremiKimse girmemiş.....herkes iyi olduğunu umarım:44::44::44::44::44::44:
Az önce balık -salata yedim...ardından da 2 kuru kayısı....gazete de Karatay hoca diyor ki:acıkmamak için günde 1 l ayran için ...eeee,ne yapıyoruzzz?ayran içiyoruzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?