İzmirde bir açıyor bir kapıyor.Şu an güneş açtı şükür..Demekki mide gerçekten bu beslenme de küçülüyor..Erkekleri bazen anlamak güç.
Okuldan gelince topluyor..Ben ellemiyorum odan toparlanmadan bilgisayara oturamazsın diyorum..Okul zamanı hafta içi bir saat,hafta sonu sonu iki saat bilgisayar izni var..
Buradayim canlarim, tipik gurbet iste
Dün bir arkadasa manti bükmeye yardima gittim sabah 8 de gitmistim, öglen 2 de ancak gelebildim, acele ev isi yemek derken hic firsatim olmadi, aksamda esimle ilgilenmeliyimya internete pek gecemiyorum., zaten bu aralar, bitmeyen adetimden dolayi, beyefendi dertli,e ben neyapayim degilmi benim sucum yokki
Bugünde sabah gene ciktim, carsida ve bankada islerim vardi, onlari hallettim, yemek yapacagim, evdede islerim var , ama bu sefer dedim ilk önce bakayim arkadaslarim neler yapmislar , sonra yemek yapacagim. bugün okullar tatil oluyor iki hafta, yarin coluk cocuk hep evde olacak, isim hic bitmeyecek
SERAPCIM; TARIFLERIN BIRBIRINDEN GÜZEL VE COK FARKLI; NERDEN BULUYORSUN BU TARIFLERI sastim valla
Sevgi ablacim sahalara dönmene sevindim, ben bu aralar yogunluktan kendime zaman ayiramiyorum, diyet yapamiyorum, kosturmaktan bir düzene girmeliyim artik,
Gülfurencim, köpek konusunda kesinlikle evde tavsiye etmem, cocuklar bir müddet tutturuyorlar alincada iki gün sonra bikiyorlar. ben sahsen eve köpek almadim ama akcaryum istemislerdi, aldim, temizlerken parmagimdaki kesikten bakteri kapmisim, 1 seneye yakin antibiyotik tedavisi gördüm, hemde kontrollerim, icin sürekli baska bir sehire gitmem gerekiyordu, canim cok yandi, bana haplarin verdigi zararda cabasiydi. sonra oglum kus istedi, cok isteyince dayanamayip aldim, onuda iki günde bikti, hic ilgilenmedi,pisligide bana kaldi, valla bende biktim, sürekli tüy döküyor, temizligi bitmiyor, e birde stresli, tempolu bir hayat valla yetisemiyorum ev islerine birde evde hayvan
Bence oglun kücük hem hijyen acisindan iyi olmaz, hemde ona ayiracagin zamani cocuklarina ayir, birde hayvan olan evde namazda kilinmaz diye biliyorum, genede sen bilirsin, ama bana soracak olursan eve sinek bile sokma
Merhaba,geç kalmış da olsam ben de güzel bir gün dilerim sana
Tamam,yarın yağmur yağmazsa çarşıda olacağım,araştıracağım.Ev yapımı tereyağa buldum,çok lezetlidirGüzel sözler için teşekkürler senin hem için hem dışın güzel
Ben alabalık aldım:))sazanlar çamur kokuyorlarmış:44::44:gerçekten de dev sazanlar var,biz de gördük
Bal ve polen...hımmm,iyi fikir...
Afiyet olsun canımbahçeli evde köpek beslemek güzel olur,ama evde bakımı çok zor...hep tüy,hep tüy...(biz de besledik,başta keyifliydi,sonra....)
Serap'a katılıyorum
Oğlumun muhabbet kuşu var....çok ötüyor...bir sus diyorum...ne yapacaksın?diyor
Kusura bakma canım çıktın dite bende çıktım.
Gurbetim o köpek olan evde namaz kılınmaz değilde, melek giremez şeklinde biliyorum.Bizim evde de sayısız muhabbet kuşu(hiç birisini konuşturmayı beceremedik),su kaplumbağası, balık besledik. Hala da 1 tane muhabbet kuşu var. Büyük oğlum gitti diye şu aralar bize tirip atıyor ve çağırmamıza rağmen gelmiyor.Çocuklar evin arkasında bir sokak köpeğine de baktılar,sonra komşular şikayet etti ve hayvan barınağına gönderdik.
Hoş bulduk.....
Her şeyin yolunda olmasına sewvindim.
Düğün mevsimi ne zaman bitecek...
Serap sana hayranım geldiğin nasıl da belli oluyor..interval hızlanıp tekrar yavaşlıyorsun değil mi?İnternetten tablosunu indirmiştim..Koşu bandının motoru tamirde yapılsın onunla devam edeceğim..Doğru söylüyorsun alıp alıp duruyoruz sonra da kullanmaya zaman bulamıyoruz..
Metabolic balans bana göre değilmiş..Ben böyle istikrarlı olsaydım çoktan kalan 5-6 kilomu vermiştim..
Hayvanları ben de seviyorum..Kaniş gibi küçük bir köpek düşünüyorlar ama ben biliyorum her şeyi bana kalacak..Eşim Furkan sorumluluk alsın diyor ama sorumluluk yine benim olacak..Onları kırmamak adına olabilir dedim ama yazdıklarınızdan sonra bende istemiyorum..Yeterince yüküm var..Kedi almıştık cins kedi özel mama,özel kum alıyorduk..Allahım tüylerinden bıkmıştım..Elimde rulo devamlı koltuk üzerini alıyordum..Mart ayında evden kaçtı Furkan çok üzüldü.. Balık,kuşda baktık..Emirhanı sevsinler başka bir şeyle uğraşacak hiç zamanım yok..
Alaca çorba acaba nasıl diyordum baktım ki tarifi de vermişsin..Bunu da deneyeceğim..Gurbetin patlıcanlı tarifini yaptım..Yarına da akşama bu çorbayı yapayım..
Geçmiş olsun kıyamam bir kesikten neler yaşamışsın..Yok yok yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim..Zaten beni razı etmeye çalışıyorlardı ama gerçekten hakkını vermeyeceksin hayvanı kendine bağlayıp sonra başkasına vermeyi doğru bulmuyorum..
Bak sende yaşamışsın konu kapanmıştır..Ay kuşunuz çok tatlıymış.Bizimki gülşen diyordu.
Çocuklar çok inat insan belli bir yerden sonra yoruluyor..Furkanım hiç inat değil ama Emirhanım felaket inat..İnşallah büyüdükçe düzelir..Furkana bir şey derim mesela şunu yap annem hayırı yotur tamam der ama istediği zaman yapar..
Merhaba Dallida bugün karşılaşabildik..Nasılsın? Kapıcı var çöp atmaktan bile kurtuldu..Ama evde bana yardım eder..Bulaşık makinasını boşaltır..Ders yoksa yardıma ihtiyacım varsa yapar..Ara sıra evi de mi süpürtsem..
Günaydın arkadaşlar
Buralarda hava çok sıkıntılı...çok boğucu...bir açıyor,bir kapanıyor...insanın hiç keyfi kalmıyor
Kanalturk'ta Karatay hoca varmış ama burda çekmiyor...netten de denedim,çekmiyor...az önce eşim haber verdi...o da bir tuhaf:44::44:dün akşam -senin diyetlerinden bıktım-diyordubugün arıyor Karatay hoca tv de diyor yürüyüşe de başlayamadım...yarın giderim inşallah:44:
Menümü da yazayım:
Sabah:2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,yarım domates,5 kuru kayısı,14 fındık,5 ceviz...
(bugün yediklerim fazla geldi ya..resmen şiştim )
Az önce biraz yüzüm
İkindiatlıcan salata,1-2 dilim sucuk,1 yumurta...(evde kendime göre yemek yok...bugün tembeliği bırakıp,biraz et alıp,yarına kendime göre bir şeyler yapmam lazım )
Şimdi oğlanı okul için hazırlayayım....herkese kolay gelsinöpüldünüz
merhaba canim ben almanyada yasiyorum, türkiyeden gelin olarak geldim 19 senedir almanyadayim.iyi aksamlar sanada evet cok guzeldi makineyi bos gorunce cok mutlu oldum kizin yapinca dahada guzel tabiii
ya sende ne guzel hem gezip tozuyorsun hemde herseye yetisiyorsun nerde yasiyorsun pek bilmiyorum
Gerçekten Gurbet,her yerde nasıl yetişiyorsun?!
isteyince oluyor demekki canim , birazcikda bende seviyorum sosyal birisiyi, evde oturup yemek yapip bulasik yikamak bana yetmiyor, insanlarla icicice olmak hosuma gidiyor, gezmeyi ve misafir agirlamayi seviyorum.
Sorumluluk almak için başka yöntemler de deniyebilirsiniz...mesela evde ekmek veya gazete almak onun görevi olsunFurkan uyanıkmış
evet dallidacim, bende izledim, canan hocayi, kanaltürktedi, ama üzülme her zamanki seyleri anlatti, exstra birsey söylemedi, leptin hormonunun salgilanmamasi icin ara ögün yapmayin diyor, uyumadanda en az 4 saat önce yemegimizi yemeliymisiz, ki leptin hormonu en cok gece calisirmis. ayrica tereygi ve zeytinyagindan korkmayin diyor, sabahlarida uyaninca kendisi 1 litre su icermis.Günaydın arkadaşlar
Buralarda hava çok sıkıntılı...çok boğucu...bir açıyor,bir kapanıyor...insanın hiç keyfi kalmıyor
Kanalturk'ta Karatay hoca varmış ama burda çekmiyor...netten de denedim,çekmiyor...az önce eşim haber verdi...o da bir tuhaf:44::44:dün akşam -senin diyetlerinden bıktım-diyordubugün arıyor Karatay hoca tv de diyor yürüyüşe de başlayamadım...yarın giderim inşallah:44:
Menümü da yazayım:
Sabah:2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,7 zeytin,yarım domates,5 kuru kayısı,14 fındık,5 ceviz...
(bugün yediklerim fazla geldi ya..resmen şiştim )
Az önce biraz yüzüm
İkindiatlıcan salata,1-2 dilim sucuk,1 yumurta...(evde kendime göre yemek yok...bugün tembeliği bırakıp,biraz et alıp,yarına kendime göre bir şeyler yapmam lazım )
Şimdi oğlanı okul için hazırlayayım....herkese kolay gelsinöpüldünüz
merhaba gülfurencim, kahvaltin hicde besleyici olmamis, en azindan peynir, veya yumurta yeseydin, daha doyurucu olabilirdi. eliptik bisiklete gelince, mükemmel bir alet, bütün vücudu calistiriyor, ama kullanacaksan al, benimki kösede duruyor, üzerine havlu felan asiyorum,Burdayım cevap yazıyordum..
Sabah
2 bardak süt
bir çay bardağı ceviz,fındık
4 gün kurusu
2 kuru erik
bende biraraalar cok düsündüm ama sonra vazgectim bir sürü mutfak esyasini aaa cok iyiymis deyip aldim simdi malesef catiyi bekliyorŞekercim fazla uzaklaşma, gözlerimiz seni arıyor
Yemeklerin hepsi Türk Mutfağı' nda var olan yemekler aslında. Ben küçük uyarlamalar yapıyorum sadece. Genelde acılı, salçalı ve karışık olanlar Gaziantep, Şanlıurfa yemekleri... Sade, hafif olanlar da Ege dolaylarından.
Tatlım zaten diyette değilsin. Porsiyon kontrolü ve yemek saatlerine dikkat edersen sorun olmaz.
merhaba serapcim, haklisin diyet ypamdim bu haftada ama aliskanlikdan olsa gerek aksam gec saatlerde hic bir sey yemedim, bence kilo almamisimdir ama vermemisimdirdezaten bugün tekrardan adetim basladi bu ay hormonlarim iyice bir karisti
Afiyet, şifa olsunAlabalık çok daha iyi olur gerçekten. Aynen katılıyorum, sazan çamur koktuğu için yiyemedim ben de.
Polene dikkat bu sabah oğluma verdikten sonra dilinde kaşıntı oldu, korktum ne yalan söyleyeyim. Sonradan anladık ki çayın içindeki zencefildenmiş. Ama polen için gerçekten dikkatli olmak gerektiğini hatırlattı.
Sorun değil
Bana kızmayın ama Allah' ın yarattığı her şey gerekli ve masumdur. Köpeğin şeytanın bir parçası olduğuna dair bir hurafe vardır; ben inanmıyorum. Sizin de böyle düşündüğünüzü sanmıyorum..Tuvaletini yaptıktan sonra eve alınırken iyice silinmesi, ardından banyoda pati ve poposunun yıkanması lazım. Mutfağa ve namaz kılınan odaya girmemeyi öğretmek de lazım, hijyen sorunu yaşatmaması için.
sana neden kizalim tatlim, sinek bile olsa Rabbim hic birseyi bosuna yaratmamistir, evde namaz kilinamamasina gelince hijyen ve temizlik acisindan zaten, namazin sartlarindan birisidir bilirsin, temizlik, o hijyeni ve temizligi sgladiktan sonra zaten sorun olmaz, ama benim dedigim, bizim islerimiz basimizda asmisken, cocuklarimiza yetisemezken , köpekle nasil ilgilenecegiz
Estağfirullah, asıl ben sizlere hayranım
Aynen interval dediğin gibi yapılabiliyor. Aynı zamanda eğimli ve arada düz hızlı sistem de intervalin farklı bir şekli. Diz eklemlerinde sorun yoksa eğim+düz interval de ciddi kalori yaktırır...
Metabolik balans aslında iyi bir yöntem, ama 14 günlük yağsız dönem işime gelmiyor. Artık yaşım geçti, son zamanlarım neredeyse. Bebek istiyorsam yağsız diyetten kaçınmam lazım. Yoksa kaliteli yumurta hücresi elde edemem.
Afiyet olsun
hayirdir serapcim bu aralar ciddi ciddi düsünüyorsun galiba
Bence odasını süpürebilir. Sen sonra o okuldayken dip köşe alırsın... Annem bize öyle yapardı
Amaaaan, boşver. Benim eşim de diyet yapma deyip duruyor, sonra beni arayıp öğle yemeğinde bunlar var hangisini yiyeyim diyor
Mide küçüldü demek ki... Afiyet olsun
Bu arada ekmek makinesini sormuştun, cevap verecektim atladım... Bende tefal marka bir makine var. Kullanınca çok keyifli oluyor. Akşamdan hazırlayıp programlıyordum, sabah ekmek kokusuyla uyanıyorduk. Bir süre sonra sıkıldım. Eşimde yukarıda bir dolaba kaldırdı. Yani her makinenin başına gelen ekmek makinemin de başına geldi...
gecmis olsun canimBu gece saat 4 de korkunç bir ağrı ile uyandım. Karnım yırtılacak sandım. Mesanem doldu sanırım dedim. Tuvaletten sonra da aynen devam ediyordu. Mideme kadar şişmişim. Sanırım üst üste bakliyat kullanmaktan oldu. Sabaha kadar salonda yürüdüm. Resmen nefes alamayacak duruma gelmiştim. Üstüne bir de regl olunca sancı daha da arttı. Saat 6 dan sonra uyuyabildim. Dolayısıyla geç saatte uyandım.
Dünkü akşam yemeğim:
4 yk. taze fasulye
4 yk. nohutlu firik pilavı
1 kase yoğurt
3 erik
Gece:
1 parça bitter
Belgincim, mesajımı görmezlikten geliyorsun. Cevap almak istediğim için tekrar yazacağım:
2 hafta... Abur cubursuz.... Şekersiz.... Tatlısız.... Hamursuz.... Kaçamaksız.... Veeeee tam 3 kilo.....
Ne dersin??
Ben de sana katılacağım. 2 hafta boyunca sana yapma dediklerimi ben de yapmayacağım.. Sen 3 kilo verebilirsin ben de 2 kilo...
Teşekküleriyi dersler oğluşuna..
Merhaba Serap,senin menülerine bayılıyorum zaten...bir bakıyorum zeytinyağlı yemek var,somon var,bir bakıyorum salçalı,acılı bir çorba var:44:doğu batı sentezi :))Yemeklerin hepsi Türk Mutfağı' nda var olan yemekler aslında. Ben küçük uyarlamalar yapıyorum sadece. Genelde acılı, salçalı ve karışık olanlar Gaziantep, Şanlıurfa yemekleri... Sade, hafif olanlar da Ege dolaylarından.
.
Afiyet, şifa olsunAlabalık çok daha iyi olur gerçekten. Aynen katılıyorum, sazan çamur koktuğu için yiyemedim ben de.
Polene dikkat bu sabah oğluma verdikten sonra dilinde kaşıntı oldu, korktum ne yalan söyleyeyim. Sonradan anladık ki çayın içindeki zencefildenmiş. Ama polen için gerçekten dikkatli olmak gerektiğini hatırlattı.
Bana kızmayın ama Allah' ın yarattığı her şey gerekli ve masumdur. Köpeğin şeytanın bir parçası olduğuna dair bir hurafe vardır; ben inanmıyorum. Sizin de böyle düşündüğünüzü sanmıyorum..Tuvaletini yaptıktan sonra eve alınırken iyice silinmesi, ardından banyoda pati ve poposunun yıkanması lazım. Mutfağa ve namaz kılınan odaya girmemeyi öğretmek de lazım, hijyen sorunu yaşatmaması için.
Metabolik balans aslında iyi bir yöntem, ama 14 günlük yağsız dönem işime gelmiyor. Artık yaşım geçti, son zamanlarım neredeyse. Bebek istiyorsam yağsız diyetten kaçınmam lazım. Yoksa kaliteli yumurta hücresi elde edemem.
Afiyet olsun
Bence odasını süpürebilir. Sen sonra o okuldayken dip köşe alırsın... Annem bize öyle yapardı
Amaaaan, boşver. Benim eşim de diyet yapma deyip duruyor, sonra beni arayıp öğle yemeğinde bunlar var hangisini yiyeyim diyor
Mide küçüldü demek ki... Afiyet olsun
Bu arada ekmek makinesini sormuştun, cevap verecektim atladım... Bende tefal marka bir makine var. Kullanınca çok keyifli oluyor. Akşamdan hazırlayıp programlıyordum, sabah ekmek kokusuyla uyanıyorduk. Bir süre sonra sıkıldım. Eşimde yukarıda bir dolaba kaldırdı. Yani her makinenin başına gelen ekmek makinemin de başına geldi...
Çok geçmiş olsun Serapcım,şimdi daha iyi olduğunu umarımBu gece saat 4 de korkunç bir ağrı ile uyandım. Karnım yırtılacak sandım. Mesanem doldu sanırım dedim. Tuvaletten sonra da aynen devam ediyordu. Mideme kadar şişmişim. Sanırım üst üste bakliyat kullanmaktan oldu. Sabaha kadar salonda yürüdüm. Resmen nefes alamayacak duruma gelmiştim. Üstüne bir de regl olunca sancı daha da arttı. Saat 6 dan sonra uyuyabildim. Dolayısıyla geç saatte uyandım.
Dünkü akşam yemeğim:
4 yk. taze fasulye
4 yk. nohutlu firik pilavı
1 kase yoğurt
3 erik
Gece:
1 parça bitter
Bilgi için teşekkürler Gurbetimmerhaba canim ben almanyada yasiyorum, türkiyeden gelin olarak geldim 19 senedir almanyadayim.
evet dallidacim, bende izledim, canan hocayi, kanaltürktedi, ama üzülme her zamanki seyleri anlatti, exstra birsey söylemedi, leptin hormonunun salgilanmamasi icin ara ögün yapmayin diyor, uyumadanda en az 4 saat önce yemegimizi yemeliymisiz, ki leptin hormonu en cok gece calisirmis. ayrica tereygi ve zeytinyagindan korkmayin diyor, sabahlarida uyaninca kendisi 1 litre su icermis.
merhaba gülfurencim, kahvaltin hicde besleyici olmamis, en azindan peynir, veya yumurta yeseydin, daha doyurucu olabilirdi. eliptik bisiklete gelince, mükemmel bir alet, bütün vücudu calistiriyor, ama kullanacaksan al, benimki kösede duruyor, üzerine havlu felan asiyorum,
bende biraraalar cok düsündüm ama sonra vazgectim bir sürü mutfak esyasini aaa cok iyiymis deyip aldim simdi malesef catiyi bekliyor
gecmis olsun canim
gecmis olsun canim
serapcım görmedim inan
simdiactımsayfayı
olur valla
bana çok iyilk edersin yarın muhakkkak başlayalımm
oleyy gitsin kılolar
Teşekküler
Merhaba Serap,senin menülerine bayılıyorum zaten...bir bakıyorum zeytinyağlı yemek var,somon var,bir bakıyorum salçalı,acılı bir çorba var:44:doğu batı sentezi :))
Bende alabalığı çok seviyorum...sazanı merak ediyorum ama almaya cesaret edemiyorum...beğenmezsem ne olacak?
Polen konusunda uyardığın için teşekkür ediyorum:))
Yeni nesil anneler evlatlarına kıyamıyor...demek ki ekmek makinesi alınmayacak
Evde hayvan beslenmek ile ilgili bu tür söylentiler bende duydum..ama ne kadar doğrudur bilmiyorum,hiç araştırmadım:44:
Çok geçmiş olsun Serapcım,şimdi daha iyi olduğunu umarım
Bilgi için teşekkürler GurbetimSerap da aynı şey dedi
Hayırlı geceler arkadaşlar
Bugün yine yoğun bir gün geçirdim,saat 4 te misafirlerim geldi,3 yetişkin+2 küçük çocuk...saat 9:30 gittiler...yine habersiz geldiler ve bu defa hazırlıksız yakalandım...bir tarafta börek yaptım çayın yanında olsun,bir tarafta yemek...eşim birlikte yiyelim diye çok ısrar etti...çok yoruldum....ama çok şükür mutlu ve tok evlerine döndülerkaçamak yapmadım,ama az önce üzüm yedim...leptinim kaçtı mı acaba?
SERAPdaha iyisin inşallah
Herkese hayırlı geceler
Sabah yine tatsız uyandım. Yine de kahvaltı hazırlamak istedim. Neyse ki hazırlık bitinceye kadar ayakta durabildim. Sonra iki büklüm... Hem regl, hem bağırsak sendromu, ikisinin sancısı birleşince tadı kaçıyor insanın. Termoforu doldurdum, sabahtan beri karnımda. Rahatlattı biraz. Kendimi daha iyi hissediyorum. Birazdan kahvaltımı yapacağım...
Bu sabah tartıldım:
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64.4
Fark: - 400 gr.
(karnım davul gibi, muhtemelen kilom daha az ama 2-3 günden önce bunu bilemeyeceğim. Yine de kendimi motive edeyim, kesin daha fazla vermişimdir)
GünaydınTamam o zaman, bu sabahtan itibaren başlıyoruz. Sadece sağlıklı ve bize iyi gelecek şeyleri yiyeceğiz
Sürekli zeytinyağlı, renksiz ve acısız yemekler pişince evde isyan çıkıyorAdamlar Urfa' lı acısız, bulgursuz olmuyor
Sazanı beğenmezsen sokak hayvanları yer şekercim
Teşekkür ederim canım. Tatsızım hala. Termoforu aldım kucağıma oturuyorum.
Çok isterimAlışırsın yakındaBöreklerini sigara böreği gibi ama daha kalınca sarıp (tarif istersen yardımcı olmaya çalışırız) ya da gözleme olarak hazırlayıp derin dondurucuya atarsan elinin altında hazır olur. Hatta muffin kekleri yapıp onları da derin dondurucuda bekletebilirsin. Börekler pişip, kekler eriyinceye kadar da kahve filan ikram edersin
Erkekler böyle, bir çeşit yemeği sofraya koyarsın olur biter diye düşünüyorlar. Bizim de içimize sinmiyor. Misafirlerinin mutlu olmasına sevindim
Afiyet olsun canımOlsun, leptinin sabaha kadar çalışacak nasılsa
TebriklerSabah yine tatsız uyandım. Yine de kahvaltı hazırlamak istedim. Neyse ki hazırlık bitinceye kadar ayakta durabildim. Sonra iki büklüm... Hem regl, hem bağırsak sendromu, ikisinin sancısı birleşince tadı kaçıyor insanın. Termoforu doldurdum, sabahtan beri karnımda. Rahatlattı biraz. Kendimi daha iyi hissediyorum. Birazdan kahvaltımı yapacağım...
Bu sabah tartıldım:
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64.4
Fark: - 400 gr.
(karnım davul gibi, muhtemelen kilom daha az ama 2-3 günden önce bunu bilemeyeceğim. Yine de kendimi motive edeyim, kesin daha fazla vermişimdir)
Geçen hafta :57.4 kg
Bu hafta : 56.6 kg
Fark : 800 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?