Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

evet,doğru diyorsun...özüme dönmek daha iyi olacak galiba...
Yemeklere çok yağ kullanmıyorum,ben kahvaltıda hata yaptım...yumurtaları bol tereyağlı yaptım
Hakkınızda hayırlısı canıminşallah olur,eminim ki çok iyi bir anne olacaksın
Gözün aydın canımşevket bostanı merak ettim...internete kısa bir araştırma yapayım
Kilo bldirimimi yapayım..

Geçen hafta : 56.6 kg

Bu hafta : 56.4 kg

Fark : 200 gram.

Olsun bol bol içli köfte yedim buda iyi..
Tebrikler Gülfurencimaz olsa da yağlar yok oluyor,önemli olan da bu zaten

Merhaba Gülfurencim,çok çok geçmiş olsun...okuyunca ben gerildim...kim bilir sen,Furkan,ne kadar etkilendiniz...bence de okulunu değiştirmek yapılacak en mantıklı iş...oğlumun sınıfında da var öyle bir tip...öteki çocuklardan büyük,hep küfür ediyor...bende oğlumu uyardım,inşallah bir problem çıkmaz...bu tür çocuklar şikayet edilse bile,kimse bir şey yapamaz...veli okula çağrılır,uyarılır,o kadar...artık öğretmen öğrenciye bir şey diyemez...sınıfa da bırakılmıyorlar...of bu konuda ben de çok dertliyim...
Peki Furkan nasıl?psikolojisi bozulmaz inşallah...öpüldün

Çorbanın yanında 1 alabalık da yedim ...yürüyüşümü yaptım,sonra çarşıya çıktım,kolonya ve çikolata aldım...2 çikolata yedim...bu akşam daha bir şey yemem artık perdelerim hala duruyor,yarına kalsın artık...

gulfuren cok gecmis olsun canim okuyunca sanki ben yasiyormusum gibi oldum cok uzuldum Allah kolaylik versin insan herseye katlaiyorda yavrusununu uzulmesine katlanamiyor insallah furkan iyidir en dogru karari verirsiniz yeni okulunada cabuk uyum saglar ya okulda nasil bir okulmus disiplin yok okul idaresi hic birsey yapmamis nerdesiniz siz

aa gozun aydin yine kardesler bulustunuz uff ne kadar guzel otlar peki esinde seviyormu benim esim yemiyor pek
cocuk ne guzel dusunce nsallah gonlunce olur sana ilk aklima gelen bir kiz cocugu yakisir gibi geldi hayilisi

Sağol canım,teşekkürler..Sık sık okula git görün yapacak başka bir şey yok..Sizin okulda bir kişi bu okulun çoğunluğu böyle..Sataşıp duruyorlardı yeni öğrenci diye yapıyorlar diye düşündük..Diğerleri özür dilemiş ama bu çocuk fena çıktı..Allah hepimizi çocuklarını korusun..O çocuğu da ıslah etsin ne diyeyim..Ben ona değil ailesine kızıyorum..Çocuk ne halde umurlarında bile değil..

Teşekkürler..Sorma sabah kalktım sinirimden ağladım..Uykuda yapma der gibi elini uzattı Furkan çok zoruma gitti..Akşam yanımda yatırdım..Okuldan dediğin gibi bir şey çıkacağı yok..O okula göndermem zaten..Bayramdan sonra pedogoga götüreceğim..Eşimin yiğeni öğretmen Furkan böyle durumla ilk defa karşılaştı doktora götürün dedi..Zaten konunun konuşulmasını istemiyor..Bir de neden şikayetçi olmuyoruz hapise girsin istiyorum diyor..Bana yaptığı yanına kalacak diyor..Zor bir durum..Ailesi uğraşılacak insanlar değil işin büyümesini istemiyorum..Ben de oğlum Allah her şeyi görüyor kimsenin yaptığı yanına kalmaz dedim ama onu ne kadar tatmin etti bilmiyorum..

Günaydın....güzel bir pazar geçirmeniz dileği ile....
birazdan kahvaltımı yapacağım....
*1 haşlanmış yumurta-2 kk peynir-3 zeytin-yeşilik
-----------------------------------
öğlen:çorba-balık-salata
---------------------------------------
bugün yürüyüşe çıkamayabilirim,yarım kalan işlerimi bitirmem lazım....
bayramda hep eşimin amcasında olacağız...şimdiden başladılar börekler,baklavalar yapmaya...acaba ben kendi yemeğimi evden götürsem ayıp olur mu??
------------------------------------
sevgiler

Bugün daha iyisiniz inşallah:))Furkan'ı bir psikolog'a göstersen yararlı olabilir...en az hasarla atlatmış olursunuz..ikinci kişiler her zaman daha etkili olurlar:))öpüldün

Günaydın değeri arkadaşlarım

Dün çok kaçamak yaptım....çok...ne yedim ne siz sorun,ne ben söyleyeyim....

Bugün da durumum çok parlak değil...sanki içime canavar kaçtı....
kahvaltıda menemen yiyeceğim...az önce de 2 tk kuşburnu marmeladı yedim....inşallah aşırıya kaçmadan günü kapatmaya beceririm....
:44:
-----------------------------------------------------------------------------
Yarın ve çarşamba giremem,çok yoğun olacağım....ama perşembe buradayım Allah(c.c)nasip ederse.....öpüldünüz

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.
(alıntıdır)

Teşekkür ederim canım Arkadaşım acilen araba kullanmaya başlaman lazım, eşleri bekleyerek iş yapacak olursak her şey yerinde durur Ben orada olsam her gün pişirirdim ne yalan söyliim

Kilo bldirimimi yapayım..

Geçen hafta : 56.6 kg

Bu hafta : 56.4 kg

Fark : 200 gram.

Olsun bol bol içli köfte yedim buda iyi..

Afiyet olsun canım, tebrikler

Gülfurencim geçmiş olsun arkadaşım. Çok canım sıkıldı bu duruma. Bu çocuk şimdi engellenmezse ileride ne yazık ki daha büyük suçlara karışabilir. Yaptığının karşılığında ceza almadığını gördüğünde bu davranışa devam etmekte hiç bir sakınca görmeyecektir. Ama aile uğraşılmaz diyorsun, elbette huzurunuz çok önemli. Furkan kaçıncı sınıf?? Okul seçeneğiniz var mı? Güzelbahçe tarafını düşünürsen babamla konuşurum istersen, oradaki okulları bilir biraz. Kardeşim hep orada okuduğu için özellikle lisede okul aile birliğine girip her gün okulda mesai yapıyordu. Kardeşim gözünün önünde olması için tabi ki... Bu sizler için de bir seçenek olabilir kızlar. Böylece okul yönetimi ile de arkadaş olup birlikte mesai yaparsınız, çocuğunuz da gözünüzün önünde olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım..İnşallah güzel bir bebek haberi alırız..Dualarımız seninle..

Amin canım, Allah razı olsun

Bol tereyağlı işimize geliyor tabii, ama ı-ıh öyle olmuyor... Aslında "bol tereyağı" demiyor kitabında, "bol protein+sağlıklı tereyağı" diyor

Amin Dallidacım Bilemiyorum artık, bakamam diye korkuyorum. Babam biz gelir bakarız dedi

aa gozun aydin yine kardesler bulustunuz uff ne kadar guzel otlar peki esinde seviyormu benim esim yemiyor pek
cocuk ne guzel dusunce nsallah gonlunce olur sana ilk aklima gelen bir kiz cocugu yakisir gibi geldi hayilisi

Buluştuk evet, ama bu kez eşi ile geldiğinden kayın validesinde kalacaklar. Olsun, gelirler arada Eşim sevmese de şifalı bu dediğim zaman yer, itiraz etmez. Bir de sarımsağı çok sever. Otları haşlayıp bol sarımsak, limon ve zeytinyağı ile salata yapınca benden çok yer

İnşallah Belgincim Herkes aynısını söylüyor, hayırlısı olsun

Dallidacım afiyet olsun canım... Peyniri yarıya indirip 3-4 ceviz ekleyebilir misin kahvaltına? Doymuş yağ oranını azaltalım bakalım. Doymazsan 1 elma yersin üstüne, hatta ye mutlaka. Günde 1 elma şifadır. Hem hasta olmayı engeller, hem de bağırsakların çalışmasına yardımcı olur..
Bence ayıp olmaz. Ben de 1-2 çeşit yaptım getirdim dersin. Herkes yesin, biraz bolca yaparsın Zaten baklava, börek dışında da yemek yapılır mutlaka. Ben de su böreği, baklava, yaprak sarması ve kuru patlıcan dolması hazır edeceğim ama bunun dışında çorba, salata, ana yemek vs. olacak.

Afiyet olsun, çok iyi yapmışsın. Yoksunluk duygusuna girme haftada 1 yapabilirsin aslında. Hem de metabolizman şaşırmış olur.
Ben de seni öpüyorum arkadaşım

Amin
Senin de bayramın kutlu olsun Dallidacım

Merhaba Kızlarcım Uzun zaman sonra ilk kez bayramı evimizde geçireceğiz. Bütün hafta sonu ailecek evi hazırlamakla geçirdik. Büyük görümcem, eşi ve oğlu da 2. günü bizde olacak. Bugün son rötuşlar yapılacak Son aşama olan ütü ve yemek kısmındayım.

Bayramda ziyaretimize gelen misafirlerimiz için Su böreği, baklava siparişlerini verdim. Akşama evde olur. Ben de biraz sonra zeytinyağlı yaprak sarması ve kuru patlıcan dolması yapacağım. Sonra da akşam kuaföre gidip manikür, pedikür, saç baş işlerimi halledeceğim..

Fırsat bulup da giremezsem:

Sevgili arkadaşlarım, hepinizin Kurban Bayramını kutlarım
Sevgiler

Teşekkürlertamam ,dediğin gibi yapacağım:))bu arada bugün dengeli beslendim :))ama yarın ve öbür gün hep dışardayım...ne yapacağım bilemiyorum(

Marifetli arkadaşım benimafiyetle yiyinİyi bayramlar canım

Sevgili Arkadaşlarım;
Hepinizin kurban bayramı mubarek olsun.Kurban kesenlerin kurbanlarını Rabbim kabul etsin.Bolluk ,bereket,huzur,sağlıkla geçireceginiz bir bayram olsun.

Bugün daha iyisiniz inşallah:))Furkan'ı bir psikolog'a göstersen yararlı olabilir...en az hasarla atlatmış olursunuz..ikinci kişiler her zaman daha etkili olurlar:))öpüldün

Bayramdan sonra ilk işim o olacak..Dün akşam eşim izinliydi..Akşam gezmek istedi..Deniz kenarına gittik.3 tane genç vardı..Baba burda durmayalım dedi..Eşim ne olacak oğlum dedi olsun istemiyorum dedi..İleriye gidelim Furkan nasıl istiyorsa öyle yapalım dedim..Doktora götürmem şart oldu..

Sana kaçamak yakışır boş ver..Uzun süre dikkat ediyorsun biraz kaçamaktan bir şey olmaz..

Yok Serapçım aile uğraşılacak birileri değilmiş,kaybedecekleri bir şey yok ama benim var..Naklini aldıktan sonra gidip çocukla konuşayım diyorum ama öğretmene bile lanlı-lunlu konuşan bir çocuk ile de muhatap olmak istemiyorum..Furkan 6.sınıf okul araştırmıştım narlıderede ilk sırada olan bir okul var..Genelde asker çocuğu varmış..Sosyal statü olarak bu okuldan çok iyiymiş.Milli eğitimdeki tanıdığımız direk naklini yapalım hiç müdürlerle konuşmayın dedi..İlgin için teşekkürler canım..Güzelbahçe uzak olur diye düşünüyorum..İlkokuldayken bende aile birliğindeydim ama şimdi Emirhan var..Onunla devamlı okula gidemem ki..

Eşim direksiyon öğretmeni trafiğe çıkmaya başladık ama daha zamanın var diyor..Gerçekten araba kullanmayı bilmek lazım..

Sevgili Arkadaşlarım;
Hepinizin kurban bayramı mubarek olsun.Kurban kesenlerin kurbanlarını Rabbim kabul etsin.Bolluk ,bereket,huzur,sağlıkla geçireceginiz bir bayram olsun.

Seninde bayramın mübarek olsun Sevgi ablacığım..Allah gönlündeki dileklerini kabul etsin..

bayraminiz mubarek olsun sevgiler...

Seninde bayramın mübarek olsun..

Bayraminiz mübarek olsun, kurban kesenlerin Allah kurbanlarini kabul etsin, tesrik tedbirlerini unutmayalim,, ben son bir kac gündür bayram temizligi ve hazirliklariyla mesguldüm ama bayramdan sonra buralardayim, tekrar hepinize iyi bayramlar öpüyorum cok cooookkkk

Sevgili Arkadaşlarım;

bayraminiz mubarek olsun sevgiler...

Seninde bayramın mübarek olsun..

İyi bayramlar

Hayırlı geceler değerli arkadaşlarım:))
Buralarda bayram oldukça hareketli geçiyor...hep ziyaretlerde bulunuyoruz, eşimin amcasına gidiyoruz...çikolata,baklava,börek yiyoruz...yarın isveç diyetine başlayacaktım,ama ziyaretlerimiz bitmedi için cuma günü diyete başlayacağım...anlayacağınız yarın da yollara düşeceğiz...amcamızın oturduğu mahallede,iki sokak yukarıda,arefe gününde bir evin duvarı çoktu ve iki yavru can verdi...biri da komada...çok üzüldüm...Rabbim kimseyi evladınla imtihan etmesin....
---------------------------------------------------------------------------
Serapcım,ben bu cuma günü tartılmasam olur mu??

Aşağı yukarı bayramı bu şekilde geçiriyorum...siz neler yapıyorsunuz?
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…