Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Zehracim çok güzel kilo verdin,tebrik ederim
----------------------------------------------------------------------
Sen eskiden de mi az yiyordun,yoksa 10 gündür bu şekilde besleniyorsun?

Canım teşekkür ederim.

Eskiden yesem böyle olurmuydum ahhh ah 10 gündür böyle besleniyorum canım.Bu kadar az yememe rağmen gidene bakarmısın? Daha da hırslandım.Bu kadar kolay alınıpta zor verilen bi illeti taşımak çok sinirlendiriyor beni.

Afiyet olsun :) Fenasın ne diyim ben sana Kim bilir belki de sen zayıfçacık kalırdın Komşularım illallah ediyor bazen, hepsinin işine karışıyorum Beyaz un olmaz, tam buğday; aşureye şeker yok pekmez; zeytinyağı piştikten sonra; günlerde hamur işi tek çeşit, geri kalan salata Bi daha düşün, sen gel buraya

Çoook teşekkür ederim Gülfurencim Amin, gelsin... Sanırım önümüzdeki ay artık tüp bebeğe başlayacağım Allah kısmet ederse...

02.10.2013 82,250 gr
11.10.2013 80,900 gr

kilo kaybı :1,350 gr

Tebrikler
Bence gayet iyi...

Şekercim sıkma canını... Sen sabahları 2 yağda yumurta yerine 1 az haşlanmış yumurta, peynir, ceviz, yeşillik tüket istersen. Sabahları domates yemeden sadece dereotu, maydanoz, nane, roka yersin. Domatesi öğle yemeğinde, öğleden sonra tüketip akşam yeniden yeşile dönebilirsin. Yeşile kırmızı lahanayı ekleyebilirsin. Bir hafta böyle dene bakalım ne olacak.

Serapcığım,evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun...:123::123::123::123::123::123::123:​

Çok çok çok teşekkür ederim

Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta 64.4 kg.
Bu hafta 63.8 kg.
Fark -600 gr.

Sevmedim bunu, daha çok kilo kaybetmiş olmam lazımdı. Yarın sabah tekrar tartılmak istiyorum, hile sayılmaz di mi

Bu sabah tembelliğim üzerimde, dün yoruldum sanırım. Hala kahvaltı yapmadım. Canım yemek de istemiyor. 1 elma+ 1 kupa süt olur de mi???

Kahvaltı=200 gr haşlanmış patates-Maydanoz-1 Domates
Kalori =138+10+19
Öğle =Tavuk şiş 2 adet 250 gr+ Salata
Kalori =275+18
Akşam =Ezogelin çorbası+Salata
Kalori =180+18

Ara =1 Hurma +2 ceviz
Kalori=28+84

Toplam =770 Kalori

kilo bildirimi yapiyorum
gecen hafta bilmiyorum
bu hafta 74.700 yani en barsa gore 300 g
acelem var cikiyor

Olsun,gene de güzel bir sonuç
Teşekkür ederimyine imdadıma yetiştindediğin gibi deniyeceğim
Tebrik ederim Serapcığımhaftaya daha iyi sonuçlar alırsın inşallah
Süper
kilo bildirimi yapiyorum
gecen hafta bilmiyorum
acelem var cikiyor

Tebrik ederim canım

zehracim tebrikler kutlarim seni guzel kilo vermissin
bence bu hafta daha fazla verirsin gibi geliyor
serap senide tebrijlk ederim ama sen dikkat ettin arada benim bilmedigim kacamajlarinmi oldu yoksa :))
dallida olur zarada boyle bayramdan sonra silkelrnecez muhakkak boyle gitmez
gulfuren gurbet sevgiabls huhu sizler nerdesiniz

Son düzenleme:
Günaydın,mutlu hafta sonları dilerim
50 mekik çektim
Birazdan kahvaltı edip,sonra oğlumla yürüyüşe çıkacağız...dönüşte de perdeler yıkanacak,ev süpürülecek,yemek yapılacak....sağlıklı beslenelim derken oğluma da 1,5 kilo aldırdım...eşime de 2 kilo...eşim zayıf zaten,hata biraz kilo daha alması lazım ama ben ve oğlum dikkat etmemiz lazım
-----------------------------------
Kahvaltım:
* 1 haşlanmış yumurta,2 kk peynir,5 zeytin,yeşilik

Öğlen:
*mercimek çorbası,çoban salata

Akşam:
*belli değil....
Sevgiler

Gerçekten Belgincim,kilo vereyim derken kilo aldımmkaratay diyeti yapan arkadaşlarının menülerini bakınca,bol bol tereyağlı ,pastırmalı yumurta yediklerini gördüm...hata eski bir üye diyordu*kilo veremeyen arkadaşlar tereyağı,zeytin yağı bol tüketsinler...neyse,önümüzdeki maçlara bakkalımöpüldün

Yazdıklarını okudum :)Rabbim acil şifalar versin
Sende çok pozitif,sıcak kanlı bir bayansın

Olsun,gene de güzel bir sonuç

Teşekkür ederimyine imdadıma yetiştindediğin gibi deniyeceğim

Tebrik ederim Serapcığımhaftaya daha iyi sonuçlar alırsın inşallah

Süper

Tebrik ederim canım

Şekercim, senin genetik yapı itibarı ile tolere edemediğin gıdalar var sanırım. Kan gurubumuz ve doğup büyüdüğümüz yerdeki yeme alışkanlıklarımız metabolizmamız üzerinde çok etkilidir. Sen 0 Rh(+) biri olarak et+ yeşillik ağırlıklı beslenebilirsin. Sebze sana kilo verdirmeyebilir. Ben de 0 gurubu olduğum için biliyorum. Et+ yeşillik yediğim hafta kilo verirken yoğurt+sebze yediğim hafta kilo veremiyorum. Sen 20 yaşına kadar nasıl besleniyordun onu hatırlamaya çalış
Teşekkür ederim canım. İnşaallah, hep birlikte

Teşekkürler Belgincim, sana söylemediğim hiç bir şeyi yemedim Ben kortizondan şüpheleniyorum. Ödem var sanki, yüzüm şişti biraz.

Günaydın Dallidacım, sana da güzel bir hafta sonu diliyorum
Kolay gelsin arkadaşım, ellerine sağlık
Oğlun verir hemen bence, hareket ediyor sürekli... Eşin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim Ama olsun, çok bir şey değil. Bence sen yağı biraz bol kullanıyorsun. 3 kişilik yemek için 3 yk. zeytinyağı yeterli olacaktır. Sabahları tereyağını da 3 kişi için max. 1 tk. tutmakta fayda var şekercim. Sen ekmek yemiyorsun ama eminim eşin ve oğlun yiyordur

Bebek sahibi olmaya karar verdin:))hayırlı olsun canım

Amin canım, hayırlısı olsun Hiç olmazsa 1 kez deneyeceğim. Sonra pişman olmamak için.

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
Dün gece kız kardeşim geldi, direkt kayın validesine geçtiler. Birazdan burada olur, birlikte kahvaltı yapacağız. Dün sağ olsun İzmir' de pazara gitti benim için. Otlarıma kavuşacağım. Gülfuren iyi bilir, yağmur yağıp da güneş çıkınca İzmir' de ot mevsimi başlar. Turp otu, radika, arap saçı, şevketi bostan... Bu akşam menü belli, şevketi bostan pişireceğim Allah kısmet ederse. Otları da buharda pişirip salata yaparım yanına..

Bana müsaade, kahvaltıyı hazırlamaya devam edeyim.

Sevgiler

02.10.2013 82,250 gr
11.10.2013 80,900 gr

kilo kaybı :1,350 gr

Süpersin aramızda bir haftada en çok kilo veren sensin kutlarım..

Enteresan gerçekten..Ben senin yediğin gibi yesem kilo veririm..Ben de şaşırdım..Turşunun ödemi olabilir mi acaba?

Senin de kortizon etkiledi diye düşünüyorum..Yine de bir hafta için güzel kilo tebrikler..

kilo bildirimi yapiyorum
gecen hafta bilmiyorum
acelem var cikiyor

Seni de kutlarım canım..

Dallida sağlıklı beslenme size yaramadı .

Gözün aydın canım..Doğru söylüyorsun şimdi ot zamanı..Ben de pazara gitsem buraya taşındığımızdan beri pazara gitmedik..Migrostan alıyoruz..Eşimi kandırırsam ben de ot çok seviyorum..Afiyet olsun canım..

Kilo bldirimimi yapayım..

Geçen hafta : 56.6 kg

Bu hafta : 56.4 kg

Fark : 200 gram.

Olsun bol bol içli köfte yedim buda iyi..

Dün giremedim arkadaşımla alışverişe gittik..Furkan üç gündür 4 arkadaş eve geliyorlardı..Çok istedi eşimde güvenini kazansın diye gelsin dedi..Sınıftaki çocukların çoğu gece kondudan geliyor..Karma yaptıkları için bu şekilde olmuş..Kaç kere müdür ile konuştum sorun yok çok disiplinli bir okuluz demesine güvendim..Bir de adres olayından dolayı ve bize yakın gözümüz üzerinde olur diye bu okula yazdırdık..Okula başladığından beri iki,üç çocuk oğlumla uğraşıyormuş..İki gün öncede okula gittim öğretmenler ile konuştum..İngilizce ve sosyal öğretmeni Furkan buraya göre değil gibi sözler söyledi..Zaten ingilizce öğretmeni ağlayarak sınıftan çıktı..İmalı bir şekilde çocuğunu burdan al dedi..Eve gelince eşimle konuştuk ben rahatsız olduğumu söyledim..Eşim bu dönem bitsin bakalım dedi..

Furkan okuldayken çocuklardan biri sınıfından Furkanı ve arkadaşını tehdit etmiş sizi döveceğim demiş..koridorda çarpıp geçiyormuş.Çıkışta Furkan arkadaşlarından önce çıkmış arkadaşlarıda geri de kalmış..Bu çocuk Furkanı tutmuş yere atmış yüzünü yumruklamış karnını tekmelemiş.Çantada ağır çocuğum kendini koruyamamış (( Anne kafamı korudum darbe almayayım diye söylüyor..
Bende alışverişteydim..Aradı kontürü gitmesin diye meşgule aldım aradım açan yok merak ettim..Meğerse onun geldiğini görünce beni aramış..Ben aradığımda da dayak yiyormuş..Bir daha aradım nasıl ağlıyor kıyamam.Hemen eve git dedim biz geliyoruz..Eve geldik Furkanı aldık arkadaşları çocuğun evini biliyormuş gittik.Apartman kapısında bir adamla karşılaştık adam muhatap alınacak insanlar değiller başınız belaya girer dedi..Çocuk zaten fena bir çocukmuş.Babası üvey ,anneside normal bir kadın değilmiş..Okula gittik müdür ile konuştuk müdür alışmış gayet sakin..Okul açılınca gerekeni yapacağız dedi..Şimdiye kadar kimseyi dövmedi sorunlu bir çocuk ama bu ilk dedi..Müdür sakin davranınca eşimde sinirlendi..Ben dedim hemen gidip rapor alalım çocuğumun suratını morartmış.Boynu ağrıyordu..Hemen hastaneye gittik adli tutanak tutturduk..Darp bölgelerini yadılar..Kafasında da iki tane büyük şişlik vardı.2 Saat da gözetimde kaldı..Çok sinirlerim bozuk dünden beri..Hala midem ağrıyor..Elimizdeki tutanak ile okulunu değiştirebiliyormuşuz..Okul açıldığı gün göndermeyeceğim..Hemen naklini alacağım çocuğumun psikolojisini bozamam..Ben insan ayırt etmesin istedim ama göz göre görede böyle bir ortamda tutamam...Kavga her yerde var sorun o değil burada muhatap alınacak insan da yok..Çok sinirlerim bozuk çok..Furkanda bu okulu zaten istemiyor.Her şeyde bir hayır var başta böyle bir şey olması daha iyi oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…