Hayırlı geceler değerli arkadaşlarım:))
Buralarda bayram oldukça hareketli geçiyor...hep ziyaretlerde bulunuyoruz, eşimin amcasına gidiyoruz...çikolata,baklava,börek yiyoruz...yarın isveç diyetine başlayacaktım,ama ziyaretlerimiz bitmedi için cuma günü diyete başlayacağım...anlayacağınız yarın da yollara düşeceğiz...amcamızın oturduğu mahallede,iki sokak yukarıda,arefe gününde bir evin duvarı çoktu ve iki yavru can verdi...biri da komada...çok üzüldüm...Rabbim kimseyi evladınla imtihan etmesin....
---------------------------------------------------------------------------
Serapcım,ben bu cuma günü tartılmasam olur mu??
Aşağı yukarı bayramı bu şekilde geçiriyorum...siz neler yapıyorsunuz?
Sevgiler
merhaba arkadaşlar yeni topiğiniz hayırlı olsun.başlık çok güzel.sağlıklı beslenme sağlıklı olma yaşam kalitesini artırma çok önemli şeyler(ah bide yapabilsem.ben bayadır yoktum buralarda tabi kilolarda arttı.87.5 a dayandım.pazartesiden itibaren bende elimden geldiği kadar sizleri takip etmek istiyorum.geçmiş bayramınız kutlu olsun.görüşürüz:)
1. akşam 7 den sonra her türlü yiyecek yasak
2. ekmek az yenecek
3. su çok içilecek
4. günlük en az 1 porsiyon meyve
5. hergün süt veya süt ürünü yenecek
6. makarna pilav çok az ye
7. tatlı ve çikolata yenmeyecek(haftada bi gün ödül olabilir)
8. proteini ihmal etme hergün yemeye çalış
9. yediklerini yaz forumu ihmal etme:)
kızlar acele 4 kilo vermem lazım çünkü kıyafetlerim olmuyo.bayram seyran saldım iyice.zaten dolabı yenilemiştim doğumdan sonra tekrar yenilemek istemiyorum....herkese kolay gelsin.iyi geceler.
merhaba arkadaşlar yeni topiğiniz hayırlı olsun.başlık çok güzel.sağlıklı beslenme sağlıklı olma yaşam kalitesini artırma çok önemli şeyler(ah bide yapabilsem.ben bayadır yoktum buralarda tabi kilolarda arttı.87.5 a dayandım.pazartesiden itibaren bende elimden geldiği kadar sizleri takip etmek istiyorum.geçmiş bayramınız kutlu olsun.görüşürüz:)
Günaydın arkadaşlarmutlu haftalar dilerim
Ben hala diyete giremedim...üstelikte dün akşam misafirler geldi...yarına kadar buradalar :))
Kendimi zorluyorum ama konsantre olamıyorum:44::44:misafirlerim yarın giderse başlarım inşallah:18:
-----------------------------------------
Herkes iyi inşallahöpüldünüz
merhaba hosgeldin seninde gecmis bayramin kutlu olsun
bende bu hafta buraya giremedim bu bayram bende kilo aldim sanirim cumaya kadar oparlamak lazim boyun kac bu arada bebegin yenimi dogdu
Bende anlamadım :)..inşallah iyi bir diyetisyen bulursun...merhaba sanada dallida bendede durumlar ayni motive olamiyorum zaten hic kiloda veremedim bu rehavet neyin nesi anlamadim
buarada diyetisyen yardimi almayi dusunuyorum bakalim bu hafta gidebilirsem
kendim için fena bi gün olmadı.
sabah:
1 yumurta,2 zeytin,1 dl ekmek
öğlen:
6 kaşık etli sebze yemeği,2 dl ekmek,3 kaşık yoğurt
ara:
tek şekerli 1 bardak çay,1 elma,müdürümün ikramı 1 bayram çikolatası
akşam:
salata,1 kase çorba,2 dl ekmek
kendimi biraz yorgun hissediyorum ama aras erken uyursa biraz evde spor yapabilirim
bu arada bugünkü kilom 87.100 dü(
Eveeet,bugün çok yoruldum...misafirlerimi gezdirdim,sağlıksız beslendim....ama yarın sabah 13 günlük maratonum başlıyor inşallahoğlum çok öksürüyor,yarın doktora götüreceğim...buralarda salgın var zaten....herkese hayırlı geceler
merhaba bersemi. bende eski topiğe takılanlardanım. bi süredir giremiyordum.boyum 170 cm.bebeğim 1.5 yaşında teyzesi.öğretmenim bende.senin kilon iyiymiş.bayramda kilo almamak imkansız zaten nerdeyse.tatlı,sarma,kavurma derken...cumaya kadar inşallah 1 2 kilo gider...
geçmiş olsun canım oğluna.zencefil bal iyi gelebilir dene istersen.oğlun kaç yaşında?misafirleri hiç deme zaten, bizimde yarın hataylı bi arkadaş künefe yemeye çağırdı napacam bilmiyorum
a ne guzel meslektasiz cocuklarda yakinmis benim oglumda 2.5 yasinda ne ogretmenisin
Teşekkür ederim Melek :) oğlum 10 yaşında,5.sınıfa gidiyor :) bal zencefil karışımı deneyeceğim,teşekkür ederimbence künefenin yarısını ye,öteki yarısını da eşine ver Serap burada olsaydı ne derdi acaba? bu arada Serapcığım,neredesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?