Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Bayramda verdğim bütün kiloları geri aldım..Tatlı yemedim ama ekmekli yaşama geçince her şeyi başa sardım..Birde bir topikte hindistan cevizi yağı ile zayıflama var Serap sen ne dersin?Sağlık açısından da çok yararı varmış..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...an-cevizi-yagiyla-zayiflama-istah-kesici.html

Çocuklara çok üzüldüm Allah rahmet eylesin..Çok büyük bir acı ((

Hayırlı geceler
Az önce son misafirleri da uğurladımbugün evimde idim,çok şükür...yine kaçamak,yine kaçamak...hiç bir bayramda bu kadar yemedim....zor da olsa yarından itibaren normale dönmeye çalışacağım...
Hayırlı geceler....

merhaba arkadaşlar yeni topiğiniz hayırlı olsun.başlık çok güzel.sağlıklı beslenme sağlıklı olma yaşam kalitesini artırma çok önemli şeyler(ah bide yapabilsem.ben bayadır yoktum buralarda tabi kilolarda arttı.87.5 a dayandım.pazartesiden itibaren bende elimden geldiği kadar sizleri takip etmek istiyorum.geçmiş bayramınız kutlu olsun.görüşürüz:)

Merhaba Melek,hoş geldin:)Senin de geçmiş Kurban bayramın mübarek olsunkilolar verilir,sıkma canını

1. akşam 7 den sonra her türlü yiyecek yasak
2. ekmek az yenecek
3. su çok içilecek
4. günlük en az 1 porsiyon meyve
5. hergün süt veya süt ürünü yenecek
6. makarna pilav çok az ye
7. tatlı ve çikolata yenmeyecek(haftada bi gün ödül olabilir)
8. proteini ihmal etme hergün yemeye çalış
9. yediklerini yaz forumu ihmal etme:)

kızlar acele 4 kilo vermem lazım çünkü kıyafetlerim olmuyo.bayram seyran saldım iyice.zaten dolabı yenilemiştim doğumdan sonra tekrar yenilemek istemiyorum....herkese kolay gelsin.iyi geceler.

Beğendimbu kurallara bağlı kalırsan eğer,çabuk kilo vereceğine düşünüyorum :)başarılar dilerim

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarmutlu haftalar dilerim
Ben hala diyete giremedim...üstelikte dün akşam misafirler geldi...yarına kadar buradalar :))
Kendimi zorluyorum ama konsantre olamıyorum:44::44:misafirlerim yarın giderse başlarım inşallah:18:
-----------------------------------------
Herkes iyi inşallahöpüldünüz

merhaba hosgeldin seninde gecmis bayramin kutlu olsun
bende bu hafta buraya giremedim bu bayram bende kilo aldim sanirim cumaya kadar oparlamak lazim boyun kac bu arada bebegin yenimi dogdu

merhaba sanada dallida bendede durumlar ayni motive olamiyorum zaten hic kiloda veremedim bu rehavet neyin nesi anlamadim
buarada diyetisyen yardimi almayi dusunuyorum bakalim bu hafta gidebilirsem

merhaba hosgeldin seninde gecmis bayramin kutlu olsun
bende bu hafta buraya giremedim bu bayram bende kilo aldim sanirim cumaya kadar oparlamak lazim boyun kac bu arada bebegin yenimi dogdu

merhaba bersemi. bende eski topiğe takılanlardanım. bi süredir giremiyordum.boyum 170 cm.bebeğim 1.5 yaşında teyzesi.öğretmenim bende.senin kilon iyiymiş.bayramda kilo almamak imkansız zaten nerdeyse.tatlı,sarma,kavurma derken...cumaya kadar inşallah 1 2 kilo gider...

kendim için fena bi gün olmadı.
sabah:
1 yumurta,2 zeytin,1 dl ekmek
öğlen:
6 kaşık etli sebze yemeği,2 dl ekmek,3 kaşık yoğurt
ara:
tek şekerli 1 bardak çay,1 elma,müdürümün ikramı 1 bayram çikolatası
akşam:
salata,1 kase çorba,2 dl ekmek

kendimi biraz yorgun hissediyorum ama aras erken uyursa biraz evde spor yapabilirim

bu arada bugünkü kilom 87.100 dü(

merhaba sanada dallida bendede durumlar ayni motive olamiyorum zaten hic kiloda veremedim bu rehavet neyin nesi anlamadim
buarada diyetisyen yardimi almayi dusunuyorum bakalim bu hafta gidebilirsem
Bende anlamadım :)..inşallah iyi bir diyetisyen bulursun...

Bence de fena bir gün olmadıben tartılmaya cesaret edemedim

Eveeet,bugün çok yoruldum...misafirlerimi gezdirdim,sağlıksız beslendim....ama yarın sabah 13 günlük maratonum başlıyor inşallahoğlum çok öksürüyor,yarın doktora götüreceğim...buralarda salgın var zaten....herkese hayırlı geceler

geçmiş olsun canım oğluna.zencefil bal iyi gelebilir dene istersen.oğlun kaç yaşında?misafirleri hiç deme zaten, bizimde yarın hataylı bi arkadaş künefe yemeye çağırdı napacam bilmiyorum

a ne guzel meslektasiz cocuklarda yakinmis benim oglumda 2.5 yasinda ne ogretmenisin

geçmiş olsun canım oğluna.zencefil bal iyi gelebilir dene istersen.oğlun kaç yaşında?misafirleri hiç deme zaten, bizimde yarın hataylı bi arkadaş künefe yemeye çağırdı napacam bilmiyorum

Teşekkür ederim Melek :) oğlum 10 yaşında,5.sınıfa gidiyor :) bal zencefil karışımı deneyeceğim,teşekkür ederimbence künefenin yarısını ye,öteki yarısını da eşine verSerap burada olsaydı ne derdi acaba?bu arada Serapcığım,neredesin?

Rabbim tez zamanda şifa versin oğluna canım.
serap gel bencede artık özledik seni canım.yarın künefeyle imtihanım var(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…