Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

öncelikle hepinize günaydın diyorum.çarşambadan beri nezleyim hem burnum hem gözüm akıyordiyeti biraz yavaşlattım o yüzden ama tamamen su koyvermek istemiyorum.vitaminle falan idare edicem artık.
87.300 düm pazartesi bugün 86 kilo geldim tartıda:)herkese kolay gelsin.

Günaydın Melekçok geçmiş olsunKilo kaybın için tebrik ederimen kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallah

Merhaba Dalidacım, teşekkür ederim. Evet, daha iyiyim. Çay içince başımın ağrısı baya bir hafifledi. Galiba çay bağımlısıyım :26:

Geçer, geçer. Biraz güneşlen ya da D vit. takviyesi al. Ama küçük dozlarda. Çünkü yağda eriyen vitaminler doz aşımında toksik etki yaratır. Yazma şekerim, sen bilirsin. Nasılsa bugün toparlayacaksın Estağfirullah, olur mu öyle şey.. Doğru diyorsun, mideyi daha geç terk ediyorlarmış.

Avatarımın bir anlamı var Kuzey kutbunda petrol aranmasına karşı çıkan 28 Greenpeace üyesi ile 2 serbest gazeteci Rusya' da tutuklu bulunuyor ve korsanlıkla suçlanıyor. Oysa onlar hepimiz için dünyayı korumak, gelecek nesillere yaşanabilir bir gezegen bırakmak için orada bulunuyorlardı. Silahsızdılar. İçlerinde bir de Türk Kızı var, adı Gizem. Onları desteklemek için avatarımı değiştirdim. Zaten önceki avatarım da kuzey kutbunda görev yapan greenpeace gemisi idi. Doğal yaşamı desteklemek, doğayı korumak, GDO' yu sofralarımızdan uzak tutmak, sağlıklı nesiller ve yaşanabilir bir gezegen için GREENPEACE i destekliyorum...

Geçmiş olsun Gülfurencim. Allah kolaylık versin. Sen öncelikli işlerine bak tatlım, biz hep buradayız Allah izin verirse

Sana da hayırlı cumalar Dallidacım
Afiyet olsun. Bence ıspanak ve pırasayı bulursun. Ama tam mevsimi gelmediğindendir. Şu anda markette ben de göremiyorum. Ama pazarda vardır mutlaka. Elazığ' da çok güzel bir pazar yeri vardı, sürekli açıktır o çarşı. Ordu evine yakındı. Karşı köşesinde bir arka sokakta başlar, PTT nin olduğu meydana kadar arka sokaklarda devam ederdi. Meşhur şavak peynirini, sakatatları sattıkları gibi bol bol da sebze olurdu. Belki hala vardır. Eşine sor istersen.

Görüşürüz Dallidacım

Günaydın Melekçim Geçmiş olsun..
Tebrikler Evet, evet sakın vazgeçme. İlk haftadan sonra kilo verince genelde "nasılsa yapabiliyoruz" diye aynen dediğin gibi su koyveriyoruz

Muhtemelen haftanın 1. si sensin canım

Bugün dışarıda çok işim var. Kuaför, kuru temizleme, küçük yeğenimize doğum günü hediyesi, kendime eşofman, ikea dan alış veriş, akşam doğum günü.... Yani bugün tekrar giremeyebilirim.

Kahvaltım:
45 gr. tam buğday ekmeği
25 gr. bergama tulumu
1 domates
5 yeşil zeytin
1 yumurta

Öğle yemeğinde muhtemelen dışarıda olacağım. Dışarıda yemek daha kolay oluyor aslında. Tavuklu ya da balıklı salata yerim muhtemelen. Akşamı da pasta yemeden atlatırsam sorun kalmaz Bu arada enteresan şekilde erkenden regl oldum. Normalde 27-28 günde bir hiç şaşmadan olurdu. Bu kez 5 gün erken oldu. Ben de diyorum neden göbek bir fırladı

Sevgi, Gurbet, Belgin kayıpsınız kızlar... Nasılsınız??? Hadi gelin artık

Hımmm,şimdi avatarının anlamını anladım...GİZEM'İ ben de okudum ve çok üzüldüm ....eşime soracağım :)PTT nin arkasında Belediye Çarşisı var...pazara benzeyen bir yer de var...acaba orada mıdır senin bahsettiğin pazar?
Kolay gelsin canım,sen bugün çok yoğunsunbende 3 gün erken reglı oldum...havalardan mı acaba?
Yeğeninin doğum gününü kutlu olsun
PMS ile ilgili kapsamlı bilgi veren bir site buldum. Diyetisyen İpek AĞACA güzel bir bölüm hazırlamış.

Beslenme ve Diyet Portalı, Diyet ve Diyetisyen

Görüşmek üzere kızlar, sevgiler

Teşekkür ederim Serapcım,ellerine sağlıkgörüşmek üzere

merhaba arkadaşlar naslılsınız
dallıda oğluna geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatursınız nasıl şimdi
gulfuren naklınız hayırlı olsun inşallah alışmıştır ne durumdasınız
bende bu kez kesin kesin başlıyorum kılo aldım galıba bı turlu düzene giremedim aslında gerçekten ne istediğimi de bilmiyorum sadece birşeyler yemek istiyorum artık boğazıma dur deme zamanı geldi
yarından ıtıbaren yediklerimigunu gününe yazacağım
diyetisyene pazartesi gıdecektım randevuyu ayda 1 veriyormuş o yüzden gerek duymadım o iste yattı yani

Merhaba Belgin,iyiyim ben,sende iyisin inşallahçok teşekkür ederim,bugün daha iyi,çok şükür
Bir arada ben de diyetisyene gittim,ama iki hafta da bir gidiyordum,bir muayene bir kontrol...
Sevgiler

Rehber öğretmen çok ilgili ben de şaşırdım..Okulun sbs başarısı çok düşük furkan da takdir teşekkür arasında gidip geliyor..Sınıf öğretmeni ve rehber öğretmen çok ilgilendi..Burs kazanan bir çocuğun yanına oturttular..Bugün güzel geçmiş inşallah hep böyle gider..Pazar günü aile birliiği toplantısı var ona gideceğim..Sınıf öğretmeni emirhan küçük diye en azından komisyonda bulunun ki okulla bağlantınız olsun dedi..Serapda söylemişti..Ben dört sene sınıf anneliği yaptım Emirhana hamile olunca bıraktım.. Sorduğun için çok teşekkür ederim..

cok sevindim iyi olmaniza rehber ogretmende cok guzel ilgilenmis bundan sonra size daha fazla is dusuyor umarim memnun kalirsiniz okuldan

canım okul değişikliği yapmıştınız sanırım.inşallah en kısa zamanda çok güzel bi şekilde alışır.ilk gün iyiyse gerisi gelir merak etme.okulda komisyonda olman güzel daha ilgili ve bilgili olursun.hem dersine giren öğretmenlerle daha iyi iletişim kurmanı sağlayabilir.senin iletişiminin iyi olması furkanıda daha fazla ders çalışmaya motive edecektir.

bu iki gün için kendime söz verdim kızlar dikkatli besleneyim diye ama şuan karnım zil çalıyo.oğlum ve eşimin uyanmasını bekliyorum.sözümü tutarım umarım.bugünde kaynanam gelecekmiş gelmese birazda spor yapabilirdim aslında.neyse idare edeceğiz artık.muhtemelen 2-3 gün kalır gider.

Sizi adınıza çok mutlu oldumçocuk söz konusu olunca akan sular durur...sbs başarısı düşük diye endişelenme,Furkan anladığım kadarıyla çok çalışkan ve başarılı bir çocuktureminim ki hep böyle devam edecektiroğlumun sınıfı da zayıf bir sınıf,başta oğlum havaya girdi,ama şimdi kendine geldiona testler aldık,çalışma kitapları aldık....ilköğretimde ders programı doluydu,şimdi ise hemen hemen hiç ödev olmuyor...pazar günü bizim de aile birliği toplantımız varkomisyonda bulunman iyi fikir,hayırlı olsun canım

Günaydın Melek,sıkma canınıacaba 1 bardak süt içmeye deniyebilirsinveya bir elma yiyebilirsin :) gözün aydın

Günaydın sevgili arkadaşlarım ,mutlu hafta sonları dilerim
Sabah 1 fıncan kahve...bu defa biraz şeker ekledim ama hoşuma gitmedi....
Öğlen:250 gr jambon,100 gr yoğurt
Akşam:200 gr dana eti,yeşil salata..
--------------------------
Dün kazasız belasız ilk günü tamamladım....inşallah devamı da gelir....
Görüşürüz sevgiler

gunaydin gecmis olsun hastaydin galiba simdi nailsin sakin dikkat et bi basladinmi ucu kaciyor bak ben bugun basladim dikkattttt et lutfen
buarada tebrikler gecen hafta cok guzel vermissin

gunaydin sanada hayili olsun baslangicin bende bugun basladim iyi gidiyor simdilik

ya yaziyorum giytmiyor yazdiklarim
sabah peynir 3 zeytin 1 dilimbekmek domates
ogle peynir domates kahvaltili cemen 1 dilim ekmek ( yemek vardi canim bunlari istedi)
aksama yakin bayramdan kavurma 1 kase yogurt
ara sutlu nescafe tek kacamak yanina bayram sekeri 1 tane

Son düzenleme:
merhaba kızlar,tatilde dikkat etmek zormuş hayli bugünkü menüm:
sabah:1 yumurta,5 zeytin,1kk peynir,1 tk bal,3 dl kepek ekmeği

öğlen:1 karnıyarık,1 kepçe çorba,1 bardak ayran

akşam:1 adet biber dolması

gunaydin sanada hayili olsun baslangicin bende bugun basladim iyi gidiyor simdilik
Teşekkür ederiminsan alışkanlıklarından zor vazgeçiyor....ama olacakdaha daha iyi gideceğinden eminim
Güzel bir başlangıç yaptın,afiyet olsun
merhaba kızlar,tatilde dikkat etmek zormuş hayli bugünkü menüm:
sabah:1 yumurta,5 zeytin,1kk peynir,1 tk bal,3 dl kepek ekmeği

öğlen:1 karnıyarık,1 kepçe çorba,1 bardak ayran

akşam:1 adet biber dolması
Afiyet olsun,menün güzelsen şanslısın,metabolizman çok hızlı çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…