Hayırlı pazarlar kızlar
Yine saat 6:15 den beri ayaktayım...şu inşaat bitmek bilmiyor....ne hafta sonu var,ne bir şey....belediyeye gidiyim diyorum,herkes boşuna gidiyorsun diyor...uykusuzluk yüzünden sinirim bozuluyor(
------------------------------
Az önce 1 fincan kahve+1 dilim ekmek yedim...
Öğlen:2 yumurta,biraz et,yeşil salata
Akşam:1kereviz,1domates,1elma..
-----------------------------------
Dün orta tempoda 2 saat yürüdüm...evde olmadığım için az su içtim...bugün telafi ederim inşallahaktarda acı cehre tohumu buldum...biraz aldım,kullanmaya başladım,belki etki eder
---------------------------------
Öpüldünüz
menun guzel cok istikrarli gidiyorsunmerhaba kızlar,tatilde dikkat etmek zormuş hayli bugünkü menüm:
sabah:1 yumurta,5 zeytin,1kk peynir,1 tk bal,3 dl kepek ekmeği
öğlen:1 karnıyarık,1 kepçe çorba,1 bardak ayran
akşam:1 adet biber dolması
tTeşekkür ederiminsan alışkanlıklarından zor vazgeçiyor....ama olacak daha daha iyi gideceğinden eminim
Güzel bir başlangıç yaptın,afiyet olsun
tesekkur ederim
Afiyet olsun,menün güzelsen şanslısın,metabolizman çok hızlı çalışıyor
herkese günaydın,burda tartı günü cumamıydı kızlar?
2 saat yürüyüş süper olmuş dallida.
bersemi çemen iştahını açmasın
buarada adlariniz neydi
adiniz ile hitapp edebilirmiyim sakinxcasi yoksa ben belgin
rehbermelek dallida gurbet
ben melek belgin:)memnun oldum
Teşekkürlersanada iyi guzel pazarlar
cok sinir bozucu bir durum apartmanda kimse ses cikarmiyormu birlikten kuvvet dogar
cok iyi gidiyorsun masllah acikmiyormusun
yuruyusde iyiymis 2 saat baya kalori harcamissindir cumaya kadar tartilmiyacakmisin
Rica ederimtesekkur ederim
Teşekkür edrim Melekherkese günaydın,burda tartı günü cumamıydı kızlar?
2 saat yürüyüş süper olmuş dallida.
bersemi çemen iştahını açmasın
Çok güzel gidiyorsungunaydin mutlu mutlu dolu dolu birgun olsun hepimize
serap yarisimiza devam edelimmi cevap bekliyorum senden
sabah
1 kk peynir 2 dilim ekmek 4 zeytin 3 catal rcl ( kendimi bilmeden yedim) menemen
oncesinde sirkeli su
buarada dun 5 ten sonra bisey yemedim aksam ogluma meyve verirken 1 porsiyon yedim canim cekti
Ben Leylabuarada adlariniz neydi
adiniz ile hitapp edebilirmiyim sakinxcasi yoksa ben belgin
rehbermelek dallida gurbet
Merhaba :) kilo kaybınız güzel,tebrik ederimGunaydin bayanlar
Bende denedigim diyetler sonucu kisitladiklarima daha cok saldirip son seneleri kilo alip vermekle gecirdim ve cozumu dengeli saglikli hafif ve ac kalmadan az yemekte buldum.Gunlük ortalama 1000 kaloriyide gecmemeye calisiyorum.3 ana ogunu atlamadan ve hamur isi tatli nisastali ve fastfood cok canim istemedikce tuketmiyorum cok istersede arada sırada tadimlik cok kucuk porsiyon yemeyi düşünüyorum ama böyle kendime dayatma yapmayınca simdilik pekte canim istemiyo.Birkac gun once 65.8 ile basladim bugun 64.5 im.
kaynanam ve kaynım geldi bugün kızlar bende bolca yemek yaptım onlarla bolcada yedimbi topiğe daha yazıyorum(yeni yıla kadar 15 kilo verecem topiği) yarın tartı günü heyecanlıyım bu hafta 1 kilo kesin verdim ama fazlasını yarın göreceğiz.misafirlerim şimdi düğündeler.ben gitmedim çünkü 2 gün önce annemin amcasını kaybettik.mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah.
Teşekkürlersorma Belgin,kimseden ses çıkmıyor biz burda 2,5 ay önce taşındık,komşuları doğru dürüst tanımıyorum...zaten çoğu 50 yaş üstünde...ama çok ilginç,kimse bir şey demiyor....burda anladığım kadarıyla belediyenin hizmetleri zayıf,şikayet etsen'de sonuç alamıyorsun.....Allah'a havale etmekten başka çarem yok galiba....teşekkür ederim,bazen acıkıyorum ...ben 11 gün sonra tartılmaya düşünüyorum(o zaman isveç diyetim bittiyor)..
Rica ederim
Teşekkür edrim Melek
Çok güzel gidiyorsungaliba yavaş yavaş vücüdün yeni beslenme şekline alışmaya başlıyor
Ben Leylabende memnun oldum
Merhaba :) kilo kaybınız güzel,tebrik ederiminşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız
kaynanam ve kaynım geldi bugün kızlar bende bolca yemek yaptım onlarla bolcada yedimbi topiğe daha yazıyorum(yeni yıla kadar 15 kilo verecem topiği) yarın tartı günü heyecanlıyım bu hafta 1 kilo kesin verdim ama fazlasını yarın göreceğiz.misafirlerim şimdi düğündeler.ben gitmedim çünkü 2 gün önce annemin amcasını kaybettik.mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah.
valla iyi sabirliymissiniz ses knusunda leyla
ozellikle pazar sabahi bile yapmalari hic hos degil gercekten
ben bugun aksam cayin yaninda 1 tane kurabiye yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?