Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Hayırlı pazarlar kızlar
Yine saat 6:15 den beri ayaktayım...şu inşaat bitmek bilmiyor....ne hafta sonu var,ne bir şey....belediyeye gidiyim diyorum,herkes boşuna gidiyorsun diyor...uykusuzluk yüzünden sinirim bozuluyor (
------------------------------
Az önce 1 fincan kahve+1 dilim ekmek yedim...
Öğlen:2 yumurta,biraz et,yeşil salata
Akşam:1kereviz,1domates,1elma..
-----------------------------------
Dün orta tempoda 2 saat yürüdüm...evde olmadığım için az su içtim...bugün telafi ederim inşallahaktarda acı cehre tohumu buldum...biraz aldım,kullanmaya başladım,belki etki eder
---------------------------------
Öpüldünüz

sanada iyi guzel pazarlar
cok sinir bozucu bir durum apartmanda kimse ses cikarmiyormu birlikten kuvvet dogar
cok iyi gidiyorsun masllah acikmiyormusun
yuruyusde iyiymis 2 saat baya kalori harcamissindir cumaya kadar tartilmiyacakmisin

merhaba kızlar,tatilde dikkat etmek zormuş hayli bugünkü menüm:
sabah:1 yumurta,5 zeytin,1kk peynir,1 tk bal,3 dl kepek ekmeği

öğlen:1 karnıyarık,1 kepçe çorba,1 bardak ayran

akşam:1 adet biber dolması
menun guzel cok istikrarli gidiyorsun
masllah
t
tesekkur ederim

Son düzenleme:
herkese günaydın,burda tartı günü cumamıydı kızlar?

2 saat yürüyüş süper olmuş dallida.

bersemi çemen iştahını açmasın

gunaydin mutlu mutlu dolu dolu birgun olsun hepimize
serap yarisimiza devam edelimmi cevap bekliyorum senden
sabah
1 kk peynir 2 dilim ekmek 4 zeytin 3 catal rcl ( kendimi bilmeden yedim) menemen
oncesinde sirkeli su
buarada dun 5 ten sonra bisey yemedim aksam ogluma meyve verirken 1 porsiyon yedim canim cekti

buarada adlariniz neydi
adiniz ile hitapp edebilirmiyim sakinxcasi yoksa ben belgin
rehbermelek dallida gurbet

Gunaydin bayanlar

Bende denedigim diyetler sonucu kisitladiklarima daha cok saldirip son seneleri kilo alip vermekle gecirdim ve cozumu dengeli saglikli hafif ve ac kalmadan az yemekte buldum.Gunlük ortalama 1000 kaloriyide gecmemeye calisiyorum.3 ana ogunu atlamadan ve hamur isi tatli nisastali ve fastfood cok canim istemedikce tuketmiyorum cok istersede arada sırada tadimlik cok kucuk porsiyon yemeyi düşünüyorum ama böyle kendime dayatma yapmayınca simdilik pekte canim istemiyo.Birkac gun once 65.8 ile basladim bugun 64.5 im.

sanada iyi guzel pazarlar
cok sinir bozucu bir durum apartmanda kimse ses cikarmiyormu birlikten kuvvet dogar
cok iyi gidiyorsun masllah acikmiyormusun
yuruyusde iyiymis 2 saat baya kalori harcamissindir cumaya kadar tartilmiyacakmisin
Teşekkürlersorma Belgin,kimseden ses çıkmıyor biz burda 2,5 ay önce taşındık,komşuları doğru dürüst tanımıyorum...zaten çoğu 50 yaş üstünde...ama çok ilginç,kimse bir şey demiyor....burda anladığım kadarıyla belediyenin hizmetleri zayıf,şikayet etsen'de sonuç alamıyorsun.....Allah'a havale etmekten başka çarem yok galiba....teşekkür ederim,bazen acıkıyorum ...ben 11 gün sonra tartılmaya düşünüyorum(o zaman isveç diyetim bittiyor)..
Rica ederim
herkese günaydın,burda tartı günü cumamıydı kızlar?

2 saat yürüyüş süper olmuş dallida.

bersemi çemen iştahını açmasın
Teşekkür edrim Melek
Çok güzel gidiyorsungaliba yavaş yavaş vücüdün yeni beslenme şekline alışmaya başlıyor
buarada adlariniz neydi
adiniz ile hitapp edebilirmiyim sakinxcasi yoksa ben belgin
rehbermelek dallida gurbet
Ben Leylabende memnun oldum
Merhaba :) kilo kaybınız güzel,tebrik ederiminşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız

kaynanam ve kaynım geldi bugün kızlar bende bolca yemek yaptım onlarla bolcada yedimbi topiğe daha yazıyorum(yeni yıla kadar 15 kilo verecem topiği) yarın tartı günü heyecanlıyım bu hafta 1 kilo kesin verdim ama fazlasını yarın göreceğiz.misafirlerim şimdi düğündeler.ben gitmedim çünkü 2 gün önce annemin amcasını kaybettik.mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah.

Başınız sağ olsun Melek....sıkma canını,zaman zaman hepimiz bolca yerizyarın toparlarsın

Bende bugün fazladan 2 elma yedim....kereviz bulamadım,onun yerine 1 domates yedim...herkese hayırlı geceler dilerim.....

valla iyi sabirliymissiniz ses knusunda leyla
ozellikle pazar sabahi bile yapmalari hic hos degil gercekten
ben bugun aksam cayin yaninda 1 tane kurabiye yedim

basiniz sagolsun
olur boyle yemeler ama yarin dikkat et
haftada 2 defami tartiliyorsun melek

valla iyi sabirliymissiniz ses knusunda leyla
ozellikle pazar sabahi bile yapmalari hic hos degil gercekten
ben bugun aksam cayin yaninda 1 tane kurabiye yedim

Ben değilimbugün de saat 6 da iş başı yaptılar...anlaşılan hep öyle devam edecekler
Afiyet olsun Belgincim

Günaydın arkadaşlargüzel bir gün dilerim
Sabah:1 fıncan kahve,1 dilim ekmek
Öğlen:2 mandalina,1 kase yoğurt
Akşam:1 yumurta,1 havuç,peynir...menüm bu..inşallah bozmam...
-------------------------------
Bugün okullar yarım gün...oğlum normalde saat 11:40 de ders başı yapıyor,ama bugün saat 9 da başlayacaklar...12 ye kadar...hava da güzel,bugün amcamıza,çiftliğe,gitme ihtimalimiz çok yüksek :)
-------------------------------
Bugün diyetimin 4.günü..geride 9 gün kaldı
---------------------------------
Sevgiler
Gurbet,Sevgi abla,gelin artık....
Gülfurencim,okul nasıl gidiyor?Furkan iyi mi?yeni okuluna,arkadaşlarına alıştı mı?

Günaydın Kızlar, mutlu bir hafta diliyorum

Hafta sonundan yorgun çıktım bu sefer. İstanbul' da yaşamak eziyet oldu iyice. Her saat trafik var. Cumartesi gününün yarısı yollarda geçti resmen. Neyse ki pazar günü fena değildi. Dün İstanbul' da hava çok güzeldi. Biz de yine soluğu teknede aldık. Bu kez yanımızda arkadaşlarımızın minik kızları da vardı. Bir adaya demir atıp orada piknik yaptık. Ama öyle sarmalı dolamalı, tatlılı değil

Melekçim, başınız sağ olsun.
Dallidacım, nasıl oldu oğlun? Şekercim gürültü konusunu çözmek için eşin yardım etmiyor mu? Oraları daha iyi tanır ne de olsa...Belki evi satan alan yeni sahibi ile sorunu çözmeniz daha kolay olabilir. Ne de olsa komşuluk edecek sizlerle.
Belgincim, yarışa başlayalım şekerim

Bu arada hepinizin menüleri çok güzelleşmiş. Ben yazmayayım. Ama bu sabahı yeni başlangıç olarak kabul ediyorum. Dallidacım aynen senin gibi 1500 diyet okuyup iyice kafamı karıştırdım. En son cumartesi günü miniğe doğum günü hediyesi almak için girdiğim kitapçıda fark etmeden diyet kitabını gördüm ve aldım. Yıllardır bu kitabı almamak için direniyordum. Fakat o kitaptaki diyeti ideal kiloma indiğimde uygulamaya karar verdim. Hiç doğru düzgün Karatay uygulamadığımı düşünüyorum. Umarım bu kez hakkını vererek uygulayabilirim

Bu sabah (klasik Karatay kahvaltısı):
2 az pişmiş yumurta
1 dl. peynir
maydanoz-deretou
zeytin
ceviz
ıhlamur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…