Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr :)
Kahvaltım: 1 yumurta,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,2 dilim ekmek,2 domates...
Öğlen: 1 kepçe çorba,7 yk patlıcan yemeği,salata,ayran
Ara: 1 elma,1 ayran...
Sonra görüşürüz
Hoşgeldin Serapcimdaha iyi olmanı sevindim bu yengem çok fena ya bir yerde duramıyor,hiperaktiv şükür,o günü atlattık evet,bu defa düğünde eğlendim bu defa eşim beni dansa kaldırdı
Toplantı pek iyi geçmedi...yani oğlumdan yana bir problem yok çok şükür ama veliler problemli...34 öğrenci var sınıfta,en fazla 12-15 veli idik...problemli çocukların velileri hiç gelmediler zaten...veliler bir birini tanımıyor...ne sınıf annesi var ne bir şey...o konuyu sınıf öğretmeni ile konuştuk,halloldu çok şükür....inşallah hepimiz güzel sonuçlar alacağız
Hoş geldin Gurbet,ben iyiyim,sen kendini niye bıraktın böyle?benim bildiğin Gurbet hırslıdır,inatçidırbırakma kendini arkadaşım
Ben varım canım
Afiyet olsun canım,menün güzel
Ellerine sağlık canım,imdadıma yetiştinbende şaştım hangi çorbayı içeyim çok mutlu oldum ya
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün amcamıza gittik ama evde değildi..onları bulamayınca amca oğluna geçtik.
Ara öğünümü orada yaptım1 mandalina,1 ayran
Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,6 yk patlıcan yemeği,salata,ayran...
Birazdan 1 bardak süt,1 elma...
Bugün 1 saat yürüdüm...orta tempo..
Herkese hayırlı geceler dilerim
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr :)
Kahvaltım: 1 yumurta,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,2 dilim ekmek,2 domates...
Öğlen: 1 kepçe çorba,7 yk patlıcan yemeği,salata,ayran
Ara: 1 elma,1 ayran...
Öğlen vaktiğinde 1 dilim ekmek da yedim,yazmaya unuttum :)
Şimdi ara öğünümü yapıyorum....
Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,6 yk patlıcan yemeği,salata,yoğurt..
Ara: 1 bardak süt....
Evet,ilerleme varHoşbuldum canım, sağ ol
Yengeler :18: Oturttuğun yerde bulamıyorsun demek
Vaaaayyyy, harika bir haber bu. Senin adına çok sevindim canımAllah mutluluğunuzu daim etsin
Problemli çocuğun ailesi ilgileniyor olsa zaten çocuk problemli olmazdı canım yaaa... Yazık çocuklara. Ama sizin sorunlarınızı halletmenize çok sevindim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun Dallidacım2 gün akşam yemeğinde aynı yemeği yemek konusunda diyetisyen bir şey dedi mi?? Perşembe günü kontrol günün, çok heyecanlıyım. Acaba sonuç ne olacak. Tartıya çıkmadın hiç di mi??
Afiyet olsunBugün yine tembellik ettim. Sabah 8 de akşamdan hatırlatıcıya ayarladığım bir film vardı. Saat 10.30 a doğru bitti. Kalkamadım filmin karşısından. Kardeşim de uyuduğu için uyandırmak istemedim. Dolayısıyla kahvaltı zamanı hayli sarkmış oldu. Hatta kahvaltıdan kalktığımızda saat tam 12 idi.. 5 saat kuralına göre saat 17 den önce günün ikinci yemeğini yiyemeyeceğim. Dolayısıyla akşam yemeğimi de erken yemiş olacağım. Kardeşi kokoreççiye gitmek istiyor. Orada çorba vs. de var. Proteinli bir çorba içerim yeterli olur sanırım.
Sabah Kahvaltım Karatay' dan şaştı, sözümü tutamadım..
Kahvaltım:
1 dl. kepekli organik ekmek
1 dl. kadar tam buğdaydan yufka ekmek
2 dl. peynir
1 tk. kaymak
maydanoz, dereotu, maydanoz, tere, kiraz domates
5 zeytin
Akşam:
Paça çorbası
Salata
TeşekkürlerBu arada söylemeden geçemeyeceğim, Dallidacım avatarın çok güzelSana benziyor, peri kızı
Evet,ilerleme varamin,hepimizin!
Çocuklar konusunda doğru diyorsun...
Diyetisyenimle o konuyu konuşmadık,kendime hep iki günlük yemek yapıyorum...evet,perşembe günü kontrolüm var,bakkalım ne oldu?yok,tartılmadımama kilo vermesem de içim rahat..diyetisyenime güveniyorum :)
Afiyet olsunevde misafir olunca planladığımız gibi beslenmemiz zor oluyor :) ama kahvaltın güzel
Teşekkürler
Merhaba canım,Ceyda Coşkun'un listeleri incelemedim...Merhaba bayanlar ben Şeyda Coşkunun listelerini kafaya taktım .Yapsam mı bilemedim..Serapçım ne dersin?
Maşallah, maşallah
Haklısın canım, nasılsa diyetisyenin kilo verme kısmını da düşünmüştürBizim de aynı şeyi yapmamız gerek aslında, önce metabolizmamızı düzenleyip sonra kilo vermeye çalışsak iyi olurdu...
Teşekkür ederimEvet aynen dediğin gibi oluyor.. Uyandırmak istemedim gece biraz rahatsızlanmıştı, dinlensin istedim. Normalde İzmir' e gittiğimde hiç acımam, sabahın köründe uyandırırım
Afiyet olsunAkşam yemeğim aynen yazdığım gibi gerçekleşti. Gittiğimiz yerin çorba kaseleri normalde çok büyük. Küçük kase istedim belki üzerine yarım porsiyon kokoreç yerim diye düşünüyordum. Ama sonra vazgeçtim. 1 tabak mevsim salata yedim. Şu anda biraz aç hissediyorum, ama bir şey yeyip içmeyeceğim. 2 fincan çay içtim, şimdi de su içiyorum. Oğlum da gelsin zaten erken yatarım. Bugün hep uyumak istedim...
Allah kısmet ederse yarın sabah görüşürüz
Merhaba bayanlar ben Şeyda Coşkunun listelerini kafaya taktım .Yapsam mı bilemedim..Serapçım ne dersin?
Merhaba canım,Ceyda Coşkun'un listeleri incelemedim...
bende öyle düşünüyorum :) zaten bu liste kilo vermeye yönelik bir liste olmadığını söyledi :) şimdilik hedefimiz insulin direncini kırmak ve kan şekerini düşürmekmiş :)ama aramızda kalsın göbeğim küçüldü biraz
Kızkardeşin daha iyi olduğunu umarımeee,ablalık öyle bir şey
Afiyet olsunhavalar yağmurlu ya...dün buralarda da havalar bozdu....yağmur yayıyor...
Günaydın
Kahvaltımı yazayım:
2 dilim ekmek,4 parmak kadar peynir,4 zeytin,1 domates,çay...
Bugün öğlenden sonra amca gelinine kahve içmeye gideceğim :) bu kız benim diyetimi bozmak için çok uğraşıyor ama beceremiyecek
Öğlen yemeğimi da yazayım:
1 kepçe çorba(içimde mercimek ağacı çıkacak yapatates,havuç,bezelye yasak olduğu için durmadan mercimek çorbası içiyorum bu yüzden Serap brokolili çorbanın tarifi yazınca çok sevindim )
1 alabalık
salata
ayran....
Öpüldünüz
Gurbet
Sevgi abla
Gelin artık
.
Bence kesin kilo vermişsindir
İyi canım, teşekkür ederimEvet yaaa, kıyamıyorum cadıcığıma
Teşekkürler... Burası da yağıyor dünden beri. Kış gelsin artık, yoksa yaza çok kuraklık olur. Buğdaylar büyümez, ekinler kurur... Bahar havası diye pek memnunuz ama..
Afiyet olsun
Of yaaaa , bilinç altı faaliyeti işteEngel çıkarmak için elinden geleni yapacaktır Allahtan sen iradelisin. Ben olsam hemen kanarım yerim önüme konulanları
Ben sana çorba tarifleri yazayım, beğendiklerini yaparsın şeker. Nohut kullanabiliyor musun??
Evet amaaaa, gelin artık ..
inşallah ekim için doğru diyorsun...bizimkiler de ekimi bitirdiler,yağmuru bkliyorlar
Evet ya...bu kız benimle çok uğraşıyoraz önce aradım onu,sakın benim için özel bir şey hazırlama dedim yok yok,sende maşallah kendini kontrol edebiliyorsun
Nohutla ilgili bir şey demedi..yarın sorarımBir sürü çorba tarifleri yazmışsın arkadaşım :) ellerine sağlık :)teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?