Sağ ol canımHem sana hem de oğluna gecmis olsun Dallidacim. Umarım bugun daha iyisiniz ikiniz de..
Evet.. Bu sabah da yemedim. Biraz kendimi zorlayacağım, canım istedi diye kestirin atmayayım dedim.
Senin menüler de cok iyi bence. Guzel sonuclarınızı bekliyoruz
Afiyet, şifa olsun
Sen de kendine iyi bak canım..
Bugun
Sabah:
Kısa bir yürüyüş
Kahvaltı:
Karatay kahvaltısı
2 tk. Kaymak (evde kaynattığımız sütten)
Ara:
Yaseminli yeşil çay (evde vardi unutmustum, Gulfurenden kopya çektim)
Aksam:
1,5 kepçe mercimek çorbası
1 baget( derisiz)+ 2 dl. Patates ( fırında)
Mevsim salata
Ara:
1 kupa yas.li yeşil çay
2 tutku bisküvi
Gun boyu 2 Lt su+ 2 kupa yas.li yeşil cay+ gece yatarken form cay
Gulfurencim listeler cok guzel, ne kadar surecek ?
Dallid32890281 .!.:Sağ ol Serapcimevet,oğlanla birlikte yürüdük :) şimdide burnu akıyor
Afiyet olsunbende çorbanı yanında 2 yk yeşil fasulye yedim :)
İstanbul'da hava güzel herhalde :) Bingöl'de kar yağmış,bu soğuk hava oradan gelmiş galiba
Hımmm,anladım :)Furkan'ın okulu nasıl gidiyor)memnun musunuz?biz de bazı problemlerle karşılaştık ama çözmeye çalışıyoruz...müdürümüz ilgili çok şükür:) ama veliler....öyle ki okulun çevresinde sivil polisler bile var tinercilere karşı...haraç isteyenlere karşı
okula satirlamiİstediğimiz kiloya gelene kadar canım :)))
Geçmiş olsun çocukda zayıflayacak Dallida :)
Şükür diyer okuldan iyi .Bir tane çocuk vardı 7 sınıf okula satır ile gelmiş.İstediği zaman detsten çıkıp istediği sınıfa giriyormuş.Müdürümüz çok iyi sonunda okuldan gönderdi.Öğretmeni tehdit etmiş seni öldüreceğim diye kadın güvenlikle eve gitmis.
Müdür elimiz kolumuz bağlı diyor.Disiplin yok eskiden korkardık şimdi çocuklar çok rahat.Allah öğretmenlere de yardım etsin.
Furkan kendi gibi arkadaşlar buldu şükür.Okul cok küçük ortaokul için yetersiz ama yapacak bir şey yok huzuru yerinde.Notlar düştü ama düzelecek inşallah.
Sizin okulda sorun nedir?
Günaydınhayırlı haftalar olsun
Kahvaltım:
2 dilim ekmek,2 parmak kadar peynir,1 yumurta,4 zeytin,domates,salata....
-----------
Öğlen:1 kepçe paça çorbası,3 köfte,1 dilim ekmek,salata,1 ayran
------------
Ara:1 bardak yoğurt
----------
Yürüyüş taksit taksitlanı okula bırakıp gelicağım,25 dakika....amcamıza gidip geliceğiz,1 saat....akşam oğlumu okuldan alıp gelicağım 20 dakika toplam1 saat 45 dakika
--------------
Her pazartesi amcamıza gidiyoruz çünkü süt alıyoruz...yoğurt yapmak için
Sonra görüşürüzöpüldünüz
bugün itibariyle kendimi sahanin tam ortasina atiyorum, yeni kilomu duyunca cok sasiracaksiniz, siki durun bomba patliyor, tam 95 kilo olmusumvalla bunun adina regliyim ondanda desem, son iki aydir dogum kontrol hapini kullandim , sonra biraktim, hormonlarim altüst olduda desem, kis geldi tamamen karbonhidrat ve sekerle beslendim desem, ner dersem deyim olan oldu ve ben bu kilodayim, yapacak bir sey yok, arkadaslar öyle güzel güzel yemenin böylede sonucuna katlanmak gerekir, tahmin ediyordum kilo aldigimi fakat tartilmamistim, artik bugüne bakacagiz.
suan kendime güzel bir karatay kahvaltisi hazirladim, ara ögün yok , bol limonlu su birazda sporla eski kiloma 1 ay kadar zamanda tekrar dönmek istiyorum, yeni yila kadar son kilomu vereyim yeni yildada eksilere gecerim insallah ,
menülerimi karatay topigindeki arkadaslarlada paylasacagim, cünkü onlar masallah baya bir tecrübeliler bu diyet hakkinda. dua edin arkadaslar bu kez olsun
okula satirlamigelmis yanlislikla baska yere giderken ugradi galibaa evet canim bizim zamanimizda cok sikiydi, saclarimizi bile acamazdik, mecburen bagli yada örgülü olacakti, kilik kiyafetten tutta, herseyden sorumluyduk , aklimiz cikardi, ögretmenden , müdürden :18: neyseki furkan artik alisti yeni okuluna, notlarin düsmesi cok normal, zamanla düzelir merak etme
masallah gülfurencim tebrik ediyorum, hatta ayakta alkisliyorumDünkü kilomuzu da yazayım..5 seneden sonra 55 li rakamları gördüm..Çok mutluyum..Ben 200 gram vermişim..55.9 kg.,eşim 500 gram vermiş 90.7 kg..Bakalım bugün kaç kg çıkacağız..Menüyü daha sonra yazacağım Emirhan bırakmıyor..
cok haklisin canim, yeme stilimiz degismezse gecici saglikli beslenmek bir ise yaramiyor, o an icin zayifliyorsun ama tekrar sagliksiz beslenince hizla geri aliyorsun, bizdede problem orda aslinda, normalde herseyi ögrendik, biliyoruz ama uygulamada cabuk pes edip eski beslenmeye dönünce aninda kilo aliyorum ben kendi adima, bugün bende yeni bir baslangic yaptim kendim icin , insallah bu defa pes etmeden istedigimiz kiloya ineriz, aramiza hosgeldinmerhaba bende sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışanlardanım diyet ismi bile bana stes oluşturmaya yetiyor...eğer kilo vermede yeme stili değişmezse verilen tüm kilolalar geri alınıyor...ben yasak olmadan her şeyden yenilerek kilo vermek isteyenlerdenimi gurubunuza katılmak isitiyorum benide aranıza alırmısınız.....
canim, dallidanin insülin direnci ciktigi icin doktorunun verdigi listeyi uyguluyor, iki kilo verdi bile, serap ve bende kartayi uyguluyoruz, gülfurende detoks agirlikli bir diyet uyguluyor, biliyorsun diyetler kisiye özeldir, herkese ayni diyet uymayabiliyor, istersen önce sen kendine gör menülerini bir kac gün bizimle paylas, yanlislarina, eksiklerine hep birlikte bakalim, serap bu konuda cok daha bilgili sana yardimci olup , seni yönlendirecektir, mesela biraz kendinden bahset, kac yasindasin, daha önce hangi diyetleri yaptin ve hangisinde basarili oldun, saglik problemin varmi ona göre sana saglikli bir beslenme sekli olusturalim hep birlikte ne dersin...hoşbuldumm....evet şimdi neler yapıyoruz....kuralllar uygulamalar neler dir.....
Sağ ol canımevet daha iyiyiz :)
Gününü yürüyüşle başlamışsınah,bir de ben de başlayabilsem
Menün güzel,afiyet olsun
Diyetisyenim o tür çayları bana yasakladı:44:
Günaydınhayırlı haftalar olsun
Kahvaltım:
2 dilim ekmek,2 parmak kadar peynir,1 yumurta,4 zeytin,domates,salata....
-----------
Öğlen:1 kepçe paça çorbası,3 köfte,1 dilim ekmek,salata,1 ayran
------------
Ara:1 bardak yoğurt
----------
Yürüyüş taksit taksitlanı okula bırakıp gelicağım,25 dakika....amcamıza gidip geliceğiz,1 saat....akşam oğlumu okuldan alıp gelicağım 20 dakika toplam1 saat 45 dakika
--------------
Her pazartesi amcamıza gidiyoruz çünkü süt alıyoruz...yoğurt yapmak için
Sonra görüşürüzöpüldünüz
bugün itibariyle kendimi sahanin tam ortasina atiyorum, yeni kilomu duyunca cok sasiracaksiniz, siki durun bomba patliyor, tam 95 kilo olmusumvalla bunun adina regliyim ondanda desem, son iki aydir dogum kontrol hapini kullandim , sonra biraktim, hormonlarim altüst olduda desem, kis geldi tamamen karbonhidrat ve sekerle beslendim desem, ner dersem deyim olan oldu ve ben bu kilodayim, yapacak bir sey yok, arkadaslar öyle güzel güzel yemenin böylede sonucuna katlanmak gerekir, tahmin ediyordum kilo aldigimi fakat tartilmamistim, artik bugüne bakacagiz.
suan kendime güzel bir karatay kahvaltisi hazirladim, ara ögün yok , bol limonlu su birazda sporla eski kiloma 1 ay kadar zamanda tekrar dönmek istiyorum, yeni yila kadar son kilomu vereyim yeni yildada eksilere gecerim insallah ,
menülerimi karatay topigindeki arkadaslarlada paylasacagim, cünkü onlar masallah baya bir tecrübeliler bu diyet hakkinda. dua edin arkadaslar bu kez olsun
özeline bir bakabilirmisiiiiinnnn caniiimmm
Arkadaslar bu carsamba günü safer ayina giriyoruz, bu ayda yeryüzüne 320,000 bela ve musibet inermis, o yüzden hergün 100 kere
La havle vela kuvvete ill billahil aliyyil azim demeliymis, ilgilenirseniz diye paylasmak istedim, Allah cümle ümmet-i muhammeti korusun kazadan, beladan insallah (Amin)
Dünkü kilomuzu da yazayım..5 seneden sonra 55 li rakamları gördüm..Çok mutluyum..Ben 200 gram vermişim..55.9 kg.,eşim 500 gram vermiş 90.7 kg..Bakalım bugün kaç kg çıkacağız..Menüyü daha sonra yazacağım Emirhan bırakmıyor..
merhaba bende sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışanlardanım diyet ismi bile bana stes oluşturmaya yetiyor...eğer kilo vermede yeme stili değişmezse verilen tüm kilolalar geri alınıyor...ben yasak olmadan her şeyden yenilerek kilo vermek isteyenlerdenimi gurubunuza katılmak isitiyorum benide aranıza alırmısınız.....
canim, dallidanin insülin direnci ciktigi icin doktorunun verdigi listeyi uyguluyor, iki kilo verdi bile, serap ve bende kartayi uyguluyoruz, gülfurende detoks agirlikli bir diyet uyguluyor, biliyorsun diyetler kisiye özeldir, herkese ayni diyet uymayabiliyor, istersen önce sen kendine gör menülerini bir kac gün bizimle paylas, yanlislarina, eksiklerine hep birlikte bakalim, serap bu konuda cok daha bilgili sana yardimci olup , seni yönlendirecektir, mesela biraz kendinden bahset, kac yasindasin, daha önce hangi diyetleri yaptin ve hangisinde basarili oldun, saglik problemin varmi ona göre sana saglikli bir beslenme sekli olusturalim hep birlikte ne dersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?