insanin karni ac olunca keyfide olmuyur, akli hep yiyeceklerde oluyor dallidacim, fakat meyveyi bence kisitli ye, cünkü meyvede insani aciktiriyor. aslinda listelerine alismis olman gerekirken gittikce zorlaniyorsun, bir dahaki randevun nezamandi, ekmek ve meyve insani aciktiriyor, sikma canini insülin direncini kirdiktan sonra dahada düzelir hersey, sen masallah cok iyi gidiyorsun, senin gibi uzun süreli yapabilsem ben simdiye kadar istedigim kiloya gelirdim, ama bendede o azim yok malesef, haftasonu gene kacirdik hamurisleri, meyve felan, ama yarin tekrar düzene girip sporuma devam edecegim artitkkinMutlu pazarlar dilerim
Bugün çok keyifsizim...içim daralıyor....ve açım....
Sabah yediklerim:1 dilim kepekli pide,3 parmak kadar peynir,3 zeytin....
Ara:1 mandalina,1 küçücük ayva X ayva kaçamak oldu(
Öğlen:1 dilim kepekli pide,8 yk yumurtalı ıspanak,salata,1 ayran
Ara:1 ayva
Akşam:1 kepçe çorba,yarım alabalık,salata,1 çb yoğurt
Ara:1 elma,1 su bardağı yoğurt veya süt....bu akşam da misafirlikte olacağız,hangisini bulursam onu içerim(
Bu diyete çok acıktım:18::18::18:acaba çok fazla meyve olduğu için mi acıktım,bilemiyorum...ama çok zorlanıyorum,4-5 gündür hep 1 er meyve kaçamağım oluyor( sinir oldum ya (((((((
insanin karni ac olunca keyfide olmuyur, akli hep yiyeceklerde oluyor dallidacim, fakat meyveyi bence kisitli ye, cünkü meyvede insani aciktiriyor. aslinda listelerine alismis olman gerekirken gittikce zorlaniyorsun, bir dahaki randevun nezamandi, ekmek ve meyve insani aciktiriyor, sikma canini insülin direncini kirdiktan sonra dahada düzelir hersey, sen masallah cok iyi gidiyorsun, senin gibi uzun süreli yapabilsem ben simdiye kadar istedigim kiloya gelirdim, ama bendede o azim yok malesef, haftasonu gene kacirdik hamurisleri, meyve felan, ama yarin tekrar düzene girip sporuma devam edecegim artitkkin
dallidacim aklima geldi, dr. un omega 3 kullanmani tavsiye etmismiydi, bir daha gittiginde bir sorarmisin canim,
Oğlum ödevini bitirsin de yürüyüşe çıkacağızpatlayacağım:18::18:
Dün akşam yediklerim:1 kepçe çorba,yarım alabalık,kırmızı lahana salatası,1 çb yoğurt
Ara:1 büyük elma
Dün akşam yengem cezeriye ikram etti...bayılırım cezeriyeye :) ama yemedim
Mutlu pazarlar dilerim
Bugün çok keyifsizim...içim daralıyor....ve açım....
Sabah yediklerim:1 dilim kepekli pide,3 parmak kadar peynir,3 zeytin....
Ara:1 mandalina,1 küçücük ayva X ayva kaçamak oldu(
Öğlen:1 dilim kepekli pide,8 yk yumurtalı ıspanak,salata,1 ayran
Ara:1 ayva
Akşam:1 kepçe çorba,yarım alabalık,salata,1 çb yoğurt
Ara:1 elma,1 su bardağı yoğurt veya süt....bu akşam da misafirlikte olacağız,hangisini bulursam onu içerim(
Bu diyete çok acıktım:18::18::18:acaba çok fazla meyve olduğu için mi acıktım,bilemiyorum...ama çok zorlanıyorum,4-5 gündür hep 1 er meyve kaçamağım oluyor( sinir oldum ya (((((((
Yürüyüş yattı...oğlum maça gittieeh,çocuk haklı şimdi dışarı da çıkamıyorum,acayip sis var
Günaydın kızlarhayırlı haftalar olsun
Az önce kahvaltımı yaptım: 1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2,5 ceviz
Saat 10 daki ara öğünümü yapmayacağımmeyve yediğim zaman çok acıkıyorum ((
Öğlen:1 kepçe çorba,8 yk fasulye yemeği,salata,1 ayran
Ara:1 elma
Bugün yine amcamıza gideceğiz sütümüzü almaya...ancak akşam girebilirim(
Sevgiler
Buralarda kar yağıyor
Teşekkür ederim GülfurencimHer zaman söylüyorum süpersin sendeki irade harika..
Tarçın kullanman yasak mı açlığını azaltır mı acaba?
Evde yürüseydin Dallida
Ben de sütçüden sütü alıyorum ve yoğurdumu mayalıyorum.Kefirde mayalamaya başladım yine..Ahhh keşke bizimde çiftliği olan amcamız olsaydı.
Merhaba kizlar. Esim hasta ve evde bugun. Ustelik de temizlik gunu...
Umarim yarin gorusuruz. Optum sizi :)
Kahvaltım: 1 dilim ekmek,2 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,yarım domates...
Ara:1 elma,1 sütlü kahve
Öğlen:1 kepçe çorba,8 yk yeşil fasulye yemeği,kırmızı lahana salatası,1 ayran
Ara: 1 mandalina
Yarın diyetisyene gideceğim...en çok kaçamak bu iki hafta içinde yaptım....beş tane fazladan meyve yedim...diyetisyenim erkek ya...ben ona nasıl diyebilirim ki, reglıden dolayı iştahım açıldı?kadın olsaydı halimden anlardı ama bu durumda beni anlayacağını pek sanmıyorum:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?