Aynen dediğin gibi oldu. Çorap diye girdim bir oraya bakayım, bir buraya bakayım derken 1 saati geçmişTeşekkür ederim canım arkadaşım
Biraz peynir yedim 2. arada ananasın yanında. Ama peynir yağsız sayılır, hatta tuzsuz. Bizimkiler deneme üretimine geçtiler. Biz de deniyoruzİşin iyi tarafı açlık hissetmiyorum Sanırım konsantre olmakla alakalı.
Afiyet olsun canım.
Kolay gelsin. Allah sağlık versin, iş yapılır
Demek ki bu çay baya bir ödem söktürüyormuşBu arada sabah yapıp süzdüğüm çay soğudu. İçindeki tarçın fazla kalmış. Acı bir tat oluşmuş. Ben de tarçını çıkarıp üzerine biraz su ekledim. Soğukken de tadı baya iyi. Ama bu saatten sonra daha fazla o çayı tüketmesem iyi olacak, yoksa bütün gece tuvalete taşınmak zorunda kalırım
Öğünlerde yumurta ve aralarda ananas olması dolayısıyla hayli tok hissettim. Hatta henüz akşam öğünümü yemedim. Yarın daha kolay geçecek bence. Hem öğlen hem de akşam et var
Biraz sonra eşimi almak üzere havalimanına gideceğim. Hafta sonu evde yalnız olmak hiç eğlenceli değil. Neyse ki Dallidacım beni yalnız bırakmadı bugün. Teşekkür ederim
cuma günü bütün gün temizlikle ugrastim, cumarteside davetim vardi aksama kadar hazirliklarla ugrastim, miafirler gece saat 2 de gittiler, acayip yorulmustum dus alip yattim ,, bu sabah kalktigimda her yerim agriyordu , tabii buna birde regl agrisi eklenince, bütün gün dinlendim yattim, oturdum, yani gene kendime izin verdim, hal böyle olunca haftasonum gene sporsuz ve kacamakli oldu ama yarin kaldigimiz yerden devam, dallidacim ve serapcim ne güzel sohbet etmissiniz, serap aldiklarini güle güle giy canim bende türkiyeden kislik manto , etek ve pantolon siparisi verdim ama hala gelmedi, insallah olur , diyetisyene gidecekmissin , muhtemelen listen klasik olacak, hemen hemen ayni listeleri veriyorlar , ama kontrol altinda oldugunu bilmek ise yyariyor, masallah dallidada ise yaradi, imkanim olsa bende giderdim ama burda yakinlarda türk diyetisyen yok , neyse simdilik ben karatayla devam edicem gibi görünüyorDallidacim röfleyi bende seviyorum, ama benim yanlarda beyazlar cok oldugu icin sürekli dip boya yaptirmam gerekiyordu, oda her ay cok pahali burda, acik olsam neyse hadi ama , bende kaliteli bir markanin tek renk boyasini alip kendim boyuyorum, oda cok güzel oluyor, hemde hesapli
sagol dallidacim, gercektende öyle, bu günden cumaya kadar en azindan disiplinli yapayim diyetimi diyorum ama yarin belki gene misafir gelebilir, bakalim dikkat edecegim genede, tesekkürler, ama kiyafetlerim hala gelmedi, bende boyamam lazim saclarimi, simdilik karataya devam , bakalim düzenli yapip güzel sonuclar alabilirsem neden olmasin, burda bir arkadas gel beraber lahana corbasi diyetini yapalim diyor ama ben ddedim yapamam, o tür diyetleri, gercektende yapamiyorum yaniMerhaba Gurbetçim,sen gerçekten çok yoğunsun...bu koşturmaca içinde diyet yapmak gerçekten zor....aldığın cicileri hayırlı olsun canım,güle güle giybu gidişle röfleden vazgececeğim...yoksa saçsız kalacağım...bende düz boya almaya düşünüyorum...sen karatay ile güzel kilo veriyorsun,bence yine karatay ile yoluna devam et...ve aramızda daha sık gelmeye çalış
bende gec kalktim dallida, cocuklar evdeya sabah yatiyoruz, dolayisiylada gec kalkiyoruz, biraz tadini cikartalim dedikGünaydın kızlarhayırlı haftalar olsun
Bugün geç uyandım,çabuk menümü yazayım da kaçayım
Sabah :1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,yarım domates
Ara:1 mandalina
Öğlen:3 yk bulgur,8 yk sebze yemeği,salata,1 çb yoğurt
Ara:1 elma
Bugün öğlenden sonra amcamıza gidiyoruz,ancak akşam girebileceğim
Öpüldünüz
bende sana güzel bir hafta diliyorum serapcim, masallah sporunuda yaptin, ben önceden sabah erkenden ac karnina yapiyordum ama ögrendimki acken yapmak iyi degilmis o yüzden ögleden sonra felan yapiyorum, bende eliptik bisiklet sürecegim bugün , bu arada 600 gr. eksi cikmissin, negüzel, olsun az az da olsa gidiyor iste, sende güle güle git ve gel arkadasimGünaydın Kızlar, güzel bir hafta diliyorum.
Bu sabah 1 kupa süt içtim. 35 dk. plates yaptım. Şimdi hazırlanıp arkadaşımla dışarı çıkacağım.
Dallidacım diyet iyi gidiyor. Ancak öyle dediği gibi 1 kilo falan gitmedi. 600 gr. eksik çıktı. Olsun, buna da razıyım
Akşama yemeğe misafir gelme olasılığı var :26: Eğer öyle olursa bugün tekrar giremem. Hepinizi öpüyorum, sevgiler
İyi akşamlar canımGünaydın Kızlar, güzel bir hafta diliyorum.
Bu sabah 1 kupa süt içtim. 35 dk. plates yaptım. Şimdi hazırlanıp arkadaşımla dışarı çıkacağım.
Dallidacım diyet iyi gidiyor. Ancak öyle dediği gibi 1 kilo falan gitmedi. 600 gr. eksik çıktı. Olsun, buna da razıyım
Akşama yemeğe misafir gelme olasılığı var :26: Eğer öyle olursa bugün tekrar giremem. Hepinizi öpüyorum, sevgiler
Hımmm,lahana diyeti...bende yapacaktım ki diyetisyene gitmek zorunda kaldımsagol dallidacim, gercektende öyle, bu günden cumaya kadar en azindan disiplinli yapayim diyetimi diyorum ama yarin belki gene misafir gelebilir, bakalim dikkat edecegim genede, tesekkürler, ama kiyafetlerim hala gelmedi, bende boyamam lazim saclarimi, simdilik karataya devam , bakalim düzenli yapip güzel sonuclar alabilirsem neden olmasin, burda bir arkadas gel beraber lahana corbasi diyetini yapalim diyor ama ben ddedim yapamam, o tür diyetleri, gercektende yapamiyorum yani
bende gec kalktim dallida, cocuklar evdeya sabah yatiyoruz, dolayisiylada gec kalkiyoruz, biraz tadini cikartalim dedikbende islerimi yapmadan bir selam vermek istedim , güle güle git ve gel arkadasim
bende sana güzel bir hafta diliyorum serapcim, masallah sporunuda yaptin, ben önceden sabah erkenden ac karnina yapiyordum ama ögrendimki acken yapmak iyi degilmis o yüzden ögleden sonra felan yapiyorum, bende eliptik bisiklet sürecegim bugün , bu arada 600 gr. eksi cikmissin, negüzel, olsun az az da olsa gidiyor iste, sende güle güle git ve gel arkadasim
SABAH : karatay kahvaltisi SAAT 11 gibi
AKSAM: tavuk izgara, salata ve ayran görüsürüz kizlaaarrrr
Ara:1 meyve..
Akşam:1 kepçe çorba,yarım alabalık,salata,1 ayran
Ara:1 greyfurt,1 bardak kefir....
Bugün ve yarın giremiyebilirim....şimdi çıkıp eşimle doktora gideceğiz....
cuma günü bütün gün temizlikle ugrastim, cumarteside davetim vardi aksama kadar hazirliklarla ugrastim, miafirler gece saat 2 de gittiler, acayip yorulmustum dus alip yattim ,, bu sabah kalktigimda her yerim agriyordu , tabii buna birde regl agrisi eklenince, bütün gün dinlendim yattim, oturdum, yani gene kendime izin verdim, hal böyle olunca haftasonum gene sporsuz ve kacamakli oldu ama yarin kaldigimiz yerden devam, dallidacim ve serapcim ne güzel sohbet etmissiniz, serap aldiklarini güle güle giy canim bende türkiyeden kislik manto , etek ve pantolon siparisi verdim ama hala gelmedi, insallah olur , diyetisyene gidecekmissin , muhtemelen listen klasik olacak, hemen hemen ayni listeleri veriyorlar , ama kontrol altinda oldugunu bilmek ise yyariyor, masallah dallidada ise yaradi, imkanim olsa bende giderdim ama burda yakinlarda türk diyetisyen yok , neyse simdilik ben karatayla devam edicem gibi görünüyorDallidacim röfleyi bende seviyorum, ama benim yanlarda beyazlar cok oldugu icin sürekli dip boya yaptirmam gerekiyordu, oda her ay cok pahali burda, acik olsam neyse hadi ama , bende kaliteli bir markanin tek renk boyasini alip kendim boyuyorum, oda cok güzel oluyor, hemde hesapli
sagol dallidacim, gercektende öyle, bu günden cumaya kadar en azindan disiplinli yapayim diyetimi diyorum ama yarin belki gene misafir gelebilir, bakalim dikkat edecegim genede, tesekkürler, ama kiyafetlerim hala gelmedi, bende boyamam lazim saclarimi, simdilik karataya devam , bakalim düzenli yapip güzel sonuclar alabilirsem neden olmasin, burda bir arkadas gel beraber lahana corbasi diyetini yapalim diyor ama ben ddedim yapamam, o tür diyetleri, gercektende yapamiyorum yani
bende gec kalktim dallida, cocuklar evdeya sabah yatiyoruz, dolayisiylada gec kalkiyoruz, biraz tadini cikartalim dedikbende islerimi yapmadan bir selam vermek istedim , güle güle git ve gel arkadasim
bende sana güzel bir hafta diliyorum serapcim, masallah sporunuda yaptin, ben önceden sabah erkenden ac karnina yapiyordum ama ögrendimki acken yapmak iyi degilmis o yüzden ögleden sonra felan yapiyorum, bende eliptik bisiklet sürecegim bugün , bu arada 600 gr. eksi cikmissin, negüzel, olsun az az da olsa gidiyor iste, sende güle güle git ve gel arkadasim
SABAH : karatay kahvaltisi SAAT 11 gibi
AKSAM: tavuk izgara, salata ve ayran görüsürüz kizlaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?