Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Bu arada sabah yapıp süzdüğüm çay soğudu. İçindeki tarçın fazla kalmış. Acı bir tat oluşmuş. Ben de tarçını çıkarıp üzerine biraz su ekledim. Soğukken de tadı baya iyi. Ama bu saatten sonra daha fazla o çayı tüketmesem iyi olacak, yoksa bütün gece tuvalete taşınmak zorunda kalırım

Öğünlerde yumurta ve aralarda ananas olması dolayısıyla hayli tok hissettim. Hatta henüz akşam öğünümü yemedim. Yarın daha kolay geçecek bence. Hem öğlen hem de akşam et var

Biraz sonra eşimi almak üzere havalimanına gideceğim. Hafta sonu evde yalnız olmak hiç eğlenceli değil. Neyse ki Dallidacım beni yalnız bırakmadı bugün. Teşekkür ederim

Afiyet olsun canımevet,bence de konsantre ile alakalı yoksa dayanması çok zor bir diyet
Demek ki bu çay baya bir ödem söktürüyormuş
Hadi bakalım,gözün aydınrica ederim canım:13:

cuma günü bütün gün temizlikle ugrastim, cumarteside davetim vardi aksama kadar hazirliklarla ugrastim, miafirler gece saat 2 de gittiler, acayip yorulmustum dus alip yattim ,, bu sabah kalktigimda her yerim agriyordu , tabii buna birde regl agrisi eklenince, bütün gün dinlendim yattim, oturdum, yani gene kendime izin verdim, hal böyle olunca haftasonum gene sporsuz ve kacamakli oldu ama yarin kaldigimiz yerden devam, dallidacim ve serapcim ne güzel sohbet etmissiniz, serap aldiklarini güle güle giy canim bende türkiyeden kislik manto , etek ve pantolon siparisi verdim ama hala gelmedi, insallah olur , diyetisyene gidecekmissin , muhtemelen listen klasik olacak, hemen hemen ayni listeleri veriyorlar , ama kontrol altinda oldugunu bilmek ise yyariyor, masallah dallidada ise yaradi, imkanim olsa bende giderdim ama burda yakinlarda türk diyetisyen yok , neyse simdilik ben karatayla devam edicem gibi görünüyor Dallidacim röfleyi bende seviyorum, ama benim yanlarda beyazlar cok oldugu icin sürekli dip boya yaptirmam gerekiyordu, oda her ay cok pahali burda, acik olsam neyse hadi ama , bende kaliteli bir markanin tek renk boyasini alip kendim boyuyorum, oda cok güzel oluyor, hemde hesapli

Merhaba Gurbetçim,sen gerçekten çok yoğunsun...bu koşturmaca içinde diyet yapmak gerçekten zor....aldığın cicileri hayırlı olsun canım,güle güle giybu gidişle röfleden vazgececeğim...yoksa saçsız kalacağım...bende düz boya almaya düşünüyorum...sen karatay ile güzel kilo veriyorsun,bence yine karatay ile yoluna devam et...ve aramızda daha sık gelmeye çalış

Günaydın kızlarhayırlı haftalar olsun
Bugün geç uyandım,çabuk menümü yazayım da kaçayım

Sabah :1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,yarım domates

Ara:1 mandalina

Öğlen:3 yk bulgur,8 yk sebze yemeği,salata,1 çb yoğurt

Ara:1 elma

Bugün öğlenden sonra amcamıza gidiyoruz,ancak akşam girebileceğim

Öpüldünüz

Günaydın Kızlar, güzel bir hafta diliyorum.
Bu sabah 1 kupa süt içtim. 35 dk. plates yaptım. Şimdi hazırlanıp arkadaşımla dışarı çıkacağım.
Dallidacım diyet iyi gidiyor. Ancak öyle dediği gibi 1 kilo falan gitmedi. 600 gr. eksik çıktı. Olsun, buna da razıyım
Akşama yemeğe misafir gelme olasılığı var :26: Eğer öyle olursa bugün tekrar giremem. Hepinizi öpüyorum, sevgiler

sagol dallidacim, gercektende öyle, bu günden cumaya kadar en azindan disiplinli yapayim diyetimi diyorum ama yarin belki gene misafir gelebilir, bakalim dikkat edecegim genede, tesekkürler, ama kiyafetlerim hala gelmedi, bende boyamam lazim saclarimi, simdilik karataya devam , bakalim düzenli yapip güzel sonuclar alabilirsem neden olmasin, burda bir arkadas gel beraber lahana corbasi diyetini yapalim diyor ama ben ddedim yapamam, o tür diyetleri, gercektende yapamiyorum yani

bende gec kalktim dallida, cocuklar evdeya sabah yatiyoruz, dolayisiylada gec kalkiyoruz, biraz tadini cikartalim dedik bende islerimi yapmadan bir selam vermek istedim , güle güle git ve gel arkadasim

bende sana güzel bir hafta diliyorum serapcim, masallah sporunuda yaptin, ben önceden sabah erkenden ac karnina yapiyordum ama ögrendimki acken yapmak iyi degilmis o yüzden ögleden sonra felan yapiyorum, bende eliptik bisiklet sürecegim bugün , bu arada 600 gr. eksi cikmissin, negüzel, olsun az az da olsa gidiyor iste, sende güle güle git ve gel arkadasim
SABAH : karatay kahvaltisi SAAT 11 gibi
AKSAM: tavuk izgara, salata ve ayran görüsürüz kizlaaarrrr

İyi akşamlar canımmaşallah,spor artık rutine girmiş...-600 gr çok güzel...kolay gelsin arkadaşım
Hımmm,lahana diyeti...bende yapacaktım ki diyetisyene gitmek zorunda kaldımbence de yapma...kıyafetlerin yakında gelir inşallah:)
Sen uyu canım,zaten normalde çok erken kalkıyorsunsağ ol arkadaşım
Sen de 600 gr vermiştin,bu çok güzelhep diyorum sen çok şanslısın,metabolizman hızlı çalışıyormenün de çok güzelafiyet olsun canım

Bugün 2.ara'da 1 elma değil,1 bardak süt içtim...
Akşam:1 kepçe çorba,yarım alabalık,salata,1 çb kefir
Ara: 1 ayva,1 bardak süt..

1,5 l su içtim....40 dk+10dk+10dk+15dk yürüdüm....
Hepimize hayırlı geceler

Sevgi ablacığım....
Gülfurencim....öpüldünüz

Günaydın
Kahvaltım: 1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,yarım domates,2 ceviz içi...

Ara: 1 portakal

Öğlen:1 kepçe çorba,8 yk sebze yemeği,salata,1 çb yoğurt...

Görüşmek üzere

Ara:1 meyve..
Akşam:1 kepçe çorba,yarım alabalık,salata,1 ayran
Ara:1 greyfurt,1 bardak kefir....
Bugün ve yarın giremiyebilirim....şimdi çıkıp eşimle doktora gideceğiz....

Baya iş yapmışsın Gurbetçim. Maşallah gelenin gidenin eksik olmuyor
Teşekkür ederim canım, sen de güle güle giy. Kısa zamanda istediklerine kavuşursun umuyorum. Olur inşaallah canım benim

Evet, artık kendi kendime yapamadığıma kanaat getirdim. Gitsem iyi olacak. Cuma sabahı doktoruma gidip diyetisyenin isteyeceği testleri yaptırayım, Allah kısmet ederse hafta başı da diyetisyene giderim. Dallida maşallah iradeli, ben diyetisyene giderken de kaçamak yapma potansiyeline sahibim aslında Ah be Gurbetçim, nasıl yapsak da sonuç almadan şu diyet içinde kaçamak yapmasak. Allah hem yardımcı olsun hem de akıl-fikir versin bize..

Teşekkürler Gurbetçim
Sabah açken yağ yakma oranı daha yüksek oluyor aslında. Fakat kas konusunda iki farklı görüş var. 1. görüş diyor ki sabah uyandığımızda kanda yağ asitleri olduğundan vücut enerji sağlamak için bu yağ asitlerini kullanır. Hatta zaten Karatay Hoca gibi düşünenler diyor ki, öğütülmüş karbonhidrat zaten insan bedeni için uygun bir gıda olmadığından vücut spor yaparken normalde de yağ yakımını kolaylıkla sağlarmış...
2. görüş de diyor ki, bedenimizin yakıtı karbonhidrattır. Karbonhidrat almadan spor yaparsanız vücudunuz yakıt bulamayınca yakımı daha kolay olan proteine yönelecektir. Bu da yağ yakımına değil kas kaybına sebep olur diyorlar.

Hoca eşliğinde spor yaparken sabah 6.30 gibi başlıyorduk. Dolayısıyla kahvaltı etmiyordum. Hocanın tek dediği çok istiyorsan at ağzına 2 ceviz

Hangisine aklın yatıyorsa öyle yap canım

600 gr. ı dün gece geri almışımdır eminim
Menün güzel, hep böyle devam etsek ne güzel olur, afiyet olsun

Kahvaltımı ancak yapabildim. Kaç gündür boğazım yanıyor diyordum, dün gece bulunduğumuz ortamda içilen sigaralar ve yakılan maytaplardan çıkan dumanın da katkısıyla bu sabah acıyan bir boğaz, boru gibi bir ses ve tıkanık burunla uyandım

Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
1 kupa süt
3 ceviz
1/2 tk. bal

Arkadaşlarımız eşimi aramış, öğleden sonra mangal yapmaya gidelim diye. Muhtemelen saat 15-16 gibi gideriz. Tabii eşim işlerini toparlayıp eve gelebilirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…