Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydınmutlu hafta sonları dilerim

Birazdan kahvaltı edeceğim:

1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 parmak kadar peynir
2 ceviz iç
yarım domates....

Ara: 1 elma

Öğlen:8 yk sebze yemeği
3 yk bulgur pilavi
salata
1 çay bardağı yoğurt

Ara:1 mandalina

Bugün katı yıkama sırası bendekahvaltımı edip gidip görevimi yapimsonra görüşürüz

Günaydın sevgili arkadaşlarım, güzel bir hafta sonu diliyorum

Teşekkür ederim canım Lahana turşusu demek... Bugün pazardan alayım biraz
Güzel sonuçlar alırsınız inşaallah

Teşekkür ederim

Amin, hasta hasta gitti.. Hiç içime sinmedi ama yapacak bir şey yok.. Yarın dönecek bir aksilik çıkmazsa.
Evet, fiyat çok uygun. Onkoloji vakfının hastanesiymiş, sanırım vakıf olduğu için ucuz. İnşaallah canım yaaa, çok sıkıldım artık. Aynen dediğin gibi. Açlık sınırında yaşayıp kilo verememek.. Metabolizmayı bozuyoruz resmen. Bu diyetisyenin değişik listeleri oluyormuş. Eşimin kulüpten bir arkadaşı anlatmıştı. Değişik tarifler hazırlatıyor filan diye. Çok da alengirli işlere gelemem ama bir denemekte fayda var sanırım

Ben de sana güzel bir hafta sonu diliyorum Arkadaşım
Afiyet olsun

Kolay gelsin canım, görüşürüz

Bugün:

Sabah:
400 ml. su

Kahvaltım:
2 dl. ekmek
30 gr. peynir
1 tk. bal
2 ceviz
3 kiraz domates, dereotu, nane

Saat 10 da bir saat yoga yapacağım. Hafta içi plates, hafta sonu yoga yapayım dedim

Ara:
Su
Sade Türk kahvesi

Saat 13 de kuaför randevum var. Oradan çıkınca eve gelirsem iş kolay, Haşlanmış tavuk hazır. Bir salata ile tüketebilirim. Dışarıda kalırsam da ızgara+salata yiyeceğim. Akşama tam menümü yazarım. Dün sabahtan listeyi düzenleyince suyumu da tam olarak içebildim. Gece yatarken 3 lt. yi tamamlamıştım nihayet . Bundan sonra suyu da ara öğün gibi planlayacağım.

Görüşmek üzere şekerler

İnşallah canım:)
Bir dene bakkalım,belki iyi bir diyetisyendir....evet,gerçekten de metabolizmamızı bozuyoruz...
Sağ ol canım
Afiyet olsunben yoga yapmaya hiç denemedim..bir gün ben de deniyimmenün güzel,dengelievet,su içmek konusunda söylediklerine katılıyorum...ben her öğünden önce 2 bardak içmeye çalışıyorum
Buralarda kuaför bulmak sorun...çok var ama yaptıkları işlem işler acısı....burada taşındığımız zaman bir yerde gittim,ama istediğim sonucu alamadım...kadına yarım saat anlatığım istediğim işlemi,anlasın diye ama boşuna...saç rengim koyu oldu dediğimde ''yıkadıkça açılır''dedi...en sinir oldum şey...tabii ki saçım yıkadıkça açılmadı

İnşallah canım:)
Bir dene bakkalım,belki iyi bir diyetisyendir....evet,gerçekten de metabolizmamızı bozuyoruz...
Sağ ol canım
Afiyet olsunben yoga yapmaya hiç denemedim..bir gün ben de deniyimmenün güzel,dengelievet,su içmek konusunda söylediklerine katılıyorum...ben her öğünden önce 2 bardak içmeye çalışıyorum
Buralarda kuaför bulmak sorun...çok var ama yaptıkları işlem işler acısı....burada taşındığımız zaman bir yerde gittim,ama istediğim sonucu alamadım...kadına yarım saat anlatığım istediğim işlemi,anlasın diye ama boşuna...saç rengim koyu oldu dediğimde ''yıkadıkça açılır''dedi...en sinir oldum şey...tabii ki saçım yıkadıkça açılmadı

Şu anda uymaya çalıştığım liste ile belki biraz düzene girer. Senin listene de benziyor zira.
Teşekkür ederim. Yoga çok sakin ama çaktırmadan çaktırmadan baya kasları çalıştıran bir spor. D&R dan Cihangir Yoga' nı dvd sini aldım. Geçen sene Melek programında çıkan Zeynep Çelen diye bir kız vardı, onun dvd si. Tavsiye ederim.

Kuaför konusunda haklısın. Acıbadem' den bu tarafa taşındığımda bile uzunca bir süre oradaki kuaförüme taşındım. Kısa bir zamandır Yeniköy' de bir kuaföre gitmeye başladım. Saçlarına röfle mi yaptırdın; düz boya mı? Eğer düz boya ise kendin boya en iyisi. Hem daha kaliteli boya kullanırsın

Öğle yemeğimi yedim nihayet. Sabah proteini az kullandığım için hipoglisemiye girdim. Elim ayağım zangır zangır titredi resmen. O yüzden meyveyi öğüne ekledim.

Öğle yemeğim:
150 gr. haşlanmış tavuk (derisiz)
1 büyük kase mevsim salatası (1 tk. z.yağı, limon ve nar ekşisi ile)
1 muz

Ara:
Yeşil çay
Su

Ara:
Su

Son düzenleme:
İnşallah canım :)rica ederimburalarda bi bakmam lazım,var mı yok mu...
Saçı röfleli ama bu kuaför röflemi bozdu...şimdi düz boyamayı düşünüyorum...

Çok geçmiş olsun...
Afiyet olsun:)evet kahvaltı gerçekten de çok önemli...
Kuafördeki işin bitti mi?memnun kaldın mı?

Dvd yi D&R ın internet sitesinden de sipariş edebilirsin

Ne beceriksizler yahu, bir de bilmiş bilmiş yok açılır yok düzelir derler ya deliriyorum. Bir kaç yıkama daha bekle bakalım bence biraz daha açılırsa kurtulma olasılığı olabilir.

Teşekkür ederim Kuaföre gitmedim bugün. Salı akşamı bir davete gidecekmişiz, şimdi oje filan sürdürsem salıya kadar bozulurdu. O yüzden salı gündüz gitmeye karar verdim. Bu bir kaç aydır gittiğim kuaför saç konusunda çok iyi, zaten komşumuz. Ne yalan söyleyeyim tam para almıyor diye utandığımdan gidemiyordum. Ama artık yoruldum karşıya taşınmaktan. Karşı komşum ve kuaförün eşi de ısrar edince kolayıma geldi açıkçası. Manikür, pedikür konusunda karşıdaki kızlar kadar olamaz ama idare ediyorum işte... Evde bir şeyler yaptım ama ortada bir şey de yok, bugün nasıl geçti bilemedim :26:

Senin nasıl geçti günün?

Toparlayacak olursak bugün:

Sabah:
400 ml. su

Kahvaltım:
2 dl. ekmek
30 gr. peynir
1 tk. bal
2 ceviz
3 kiraz domates, dereotu, nane

Saat 10 da bir saat yoga.

Ara:
Su
Sade Türk kahvesi

Öğle yemeğim:
150 gr. haşlanmış tavuk (derisiz)
1 büyük kase mevsim salatası (1 tk. z.yağı, limon ve nar ekşisi ile)
1 muz

Ara:
Yeşil çay
Su

Ara:
Elma (küçük boy)

Akşam:
5 yk. taze fasulye
4 yk. yoğurt
2 dl. ekmek
1 kuru incir

Ara:
Su, çay, su

Toplam 1237 Kcal. etti. Anlamadığım şey şu, bazı diyetisyenler benim kilomdaki insanlara 1400 kcal. li diyet veriyor ve zayıflatıyor. Ben 600- 700 kcal. ile kilo verebiliyorum. Mesela Dallidacım sen de 800-1000 kcal. beslenip kilo veremiyordun. Ama şimdi listelerin daha fazla. Nasıl oluyor da oluyor :44:

Aaa,bilmiyordum:44:bu süper bir şeyyok yok,rengim açılmadı benim röflem sık yapılmıştı...bu kuaför ise çok seyrek yaptı...zemin rengim da açıktı..bu koyu bıraktı...kaç yerde araştırdım,kimse kuaföründen memnun değil...bu yüzden düz renk yapıyım diyorum...sen şanslısın :)
Biz bugün hem amcalara,hem amca gelinine uğradık...ancak şimdi geldik:)
Afiyet olsun Serapcimdediklerine katılıyorum...bu işten ben de bir şey anlamadım...bu soruyu diyetisyenime bir arada soracağım...

Öğlen yemeğim akşam yemeğimle yer değiştirdi...
Öğlen yediklerim:1 kepçe çorba,yarım alabalık,salata,1 ayran...
Gece :1 elma

50 dakika yürüdüm....

Hepimize hayırlı geceler

Günaydın hayırlı pazarlar

Kahvaltım:

1 dilim ekmek
1 yumurta
2 parmak kadar peynir
2 ceviz içi
yarım domates
su
1 fıncan kahve

Ara:

1 mandalina
su

ÖPÜLDÜNÜZ

Tünaydııın, iyi pazarlar

Hmmm, üzüldüm.. Keşke İstanbul' a gelseniz arada, hem saçlarını ve diğer işlerini hallederdin hem de bir araya gelirdik

Tşk. ederim canım Evet, sorar mısın lütfen..

Öğlen yemeğim akşam yemeğimle yer değiştirdi...
Öğlen yediklerim:1 kepçe çorba,yarım alabalık,salata,1 ayran...
Gece :1 elma

50 dakika yürüdüm....

Hepimize hayırlı geceler

Afiyet olsun. Yürüyüş için tebrik ederim

Dün gece alış veriş sitelerinde gezerken dayanamadım bir kaç bir şey aldım. İçlerinden birisi hoş bir siyah elbise. Salı günü teslim edebilecekler muhtemelen. Allah kısmet ederse o elbiseyi giymeyi istiyorum. Evdeki kalın mus çoraplarıma baktım eskimişler, pamukçuk oluşmuş. Ben de sırf çorap almak için sabah sabah Avm ye gittim
Tabii bir de elbisenin içinde iyi görünebilme mevzusu var. Bu yüzden tekrar Şeyda Coşkun hanımefendiye başvurdum 3 günde 3 kilo diye bir diyeti var. 3 kilo verilmez ama 1-1,5 gitse tam süper olacak Diyetimiz şöyle:

1.Gün
Kahvaltı:
1 yumurta
Ara:
1 ince dl. Ananas
Öğle:
1 yumurta
Ara:
1. aranın aynısı
Akşam:
Sabah ve öğlenin aynısı
Ara:
Aynısı

2.Gün:
Kahvaltı:
4-5 ızgara mantar
Öğle- Akşam:
Yağsız bonfile
Aralarda:
Keten tohumlu yoğurt

3. Gün:
Kahvaltı-Öğle-Akşam:
1 meyve+ 1 yk. yulaf ezmesi
Aralarda aynı meyvenin yarısı

Tüm gün meyve değiştirilmeyecek.

Ben bugün yumurtalı gündeyim. Sabah kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta yedim. Arada da 1 ince dl. ananas. Sabah kendime bir çay yaptım:

3 parça kurutulmuş zencefil, 1/2 tk. karanfil, 1/2 tk. top karabiber ve 1 tutam kiraz sapını kaynattım. Altını kapatınca içine 3 tk. yeşil çay ve 1 çubuk tarçın ilave edip demledim. Sonra süzüp ayrı bir demliğe aldım ve tarçını geri içine attım. Tarçın tadı hayli yoğun oldu, bu kadar yoğun sevmeyenler içinde bırakmasalar iyi ederler Şimdi ısıtıp ısıtıp içiyorum. Tüm ara öğünlerimde bu çay+ ananas ve su olacak. Reglim de yaklaştığı için baya bir ödem vardır üzerimde. Umarım yarın sabaha çoğunu atmış vaziyette kalkarım

İstanbul'a ancak yaza gelebileceğiz inşallah geldiğimde görüşürüz inşallah
Sana da hayırlı pazarlar arkadaşım
Afiyet olsun. Öptüm ben de

Yürüyüş yapmak için iyi bir bahane olmuş
Elbisen hayırlı olsun canımeminim ki çok güzel görüneceksingüzele ne yakışmaz ki?
Sana bol irade dilerim,oldukça katı bir diyet ama değer

Öğlen:3 yk bulgur pilavı,8 yk sebze yemeği,salata,1 çb yoğurt

Ara: 1 bardak sütlü nes...

Akşam: 1 kepçe çorba,3 köfte,salata,ayran

Bugün yürüyüş yok...ev işi var...yap yap bitmiyor

Yürüyüş yapmak için iyi bir bahane olmuş
Elbisen hayırlı olsun canımeminim ki çok güzel görüneceksingüzele ne yakışmaz ki?
Sana bol irade dilerim,oldukça katı bir diyet ama değer

Öğlen:3 yk bulgur pilavı,8 yk sebze yemeği,salata,1 çb yoğurt

Ara: 1 bardak sütlü nes...

Akşam: 1 kepçe çorba,3 köfte,salata,ayran

Bugün yürüyüş yok...ev işi var...yap yap bitmiyor

Aynen dediğin gibi oldu. Çorap diye girdim bir oraya bakayım, bir buraya bakayım derken 1 saati geçmiş Teşekkür ederim canım arkadaşım
Biraz peynir yedim 2. arada ananasın yanında. Ama peynir yağsız sayılır, hatta tuzsuz. Bizimkiler deneme üretimine geçtiler. Biz de deniyoruz İşin iyi tarafı açlık hissetmiyorum Sanırım konsantre olmakla alakalı.

Afiyet olsun canım.
Kolay gelsin. Allah sağlık versin, iş yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…