gecmis olsun canim, benimde burnum tikali, oglum da cok üsütmüs, yatilida üsüttü galibaaKahvaltımı ancak yapabildim. Kaç gündür boğazım yanıyor diyordum, dün gece bulunduğumuz ortamda içilen sigaralar ve yakılan maytaplardan çıkan dumanın da katkısıyla bu sabah acıyan bir boğaz, boru gibi bir ses ve tıkanık burunla uyandım
Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
1 kupa süt
3 ceviz
1/2 tk. bal
Arkadaşlarımız eşimi aramış, öğleden sonra mangal yapmaya gidelim diye. Muhtemelen saat 15-16 gibi gideriz. Tabii eşim işlerini toparlayıp eve gelebilirse...
Eşimin bir şeyi yokmuş :) bir ağrı kesici,bir kas gevşetici ve bir merhemle eve geldik :)Geçmiş olsun canım, iyi haberlerle dönün inşaallah
Amin!!sağ ol canımbende aynen gelen bu yeni yilda rabbim herkesin evine saglik, mutluluk, huzur versin, ülkemize baris versin insallah
Dallidacim tekrar gecmis olsun , görüsmek dilegiyle canim
Serapcim, cok haklisin canim bencede en iyisi diyetisyene gitmek, en azindan kontrollere gidecegim diye kacamak yapamazsin, hemde testlerin yapilir, kilo vermene engel bir sebeb varsa onuda gidermis olursun, bende dün aksam bir arkadasa davetliydik, biraz kacirdim , kacirdim derken cok degil ama gec saatte yenildi yani , ama bugün tekrar toparlayacagim insallah cumaya az kaldi
SEVGI ABLAYLADA GÖRÜSTÜK DÜN; cok sükür iyi , onunla konusmak terapi gibi geliyor bana, Allah razi olsun canim ablam benim
gecmis olsun canim, benimde burnum tikali, oglum da cok üsütmüs, yatilida üsüttü galibaa
Güle güle gidin arkadasim
Merhaba sevgili arkadaslarim. Cok hastayim. Grip+ akut farenjit. Sabah aksam ignelerim var. Biraz toparlanayim gelecegim yaniniza. Sevgiler
iyiyiz dallidacim, masallah sende iyisin, Allah iyilikler versin, ah bu duygusal aclik , basimizin belasi zaten en büyük sorun umuz oo, onu bir yenebilsek basaririz ama, genede kendine haksizlik etme, senin kacamaklarin bile cok makulGünaydın arkadaşlarhayırlı cumalar olsun
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,4 zeytin....
Ara:1 elma
Öğlen:1 kepçe çorba,8 yk pırasa yemeği,salata,1 ayran
Ara:1 elma
31 aralıkta 40 gr çikolata yedim....dün akşam da 20 gr...ve 4 sosis....tamamen duygusal açlık....ama dün yemeden önce 2,5 saat yürüyüş yaptım...
Bugün amca gelinin kızıyla buluşacağız muhtemelen...kandırabilirsem 1 saat yürüyeceğiz
Sizler neler yapıyorsunuz?Serap ,doktora ne zaman gideceksin?
Sevgi abla,arada girsen
Gülfuren
Gurbet,oğluşun nasıl oldu?
Aaaaaaaa cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin, bol bol dinlen yat, sen iyilesince gelirsin aramiza,Merhaba sevgili arkadaslarim. Cok hastayim. Grip+ akut farenjit. Sabah aksam ignelerim var. Biraz toparlanayim gelecegim yaniniza. Sevgiler
aman masallah de dallida, nazar degmesin, dedigin anda hastalik yapisir yakana masallahMerhaba arkadaşımçok geçmiş olsun tuhaf ama biz bu sene hastalanmadık İstanbulda'iken grip peşimizi bırakmazdı...sen iyi ol canım,sonra aramızda gelirsin öpüldün
Teşekkürleriyiyiz dallidacim, masallah sende iyisin, Allah iyilikler versin, ah bu duygusal aclik , basimizin belasi zaten en büyük sorun umuz oo, onu bir yenebilsek basaririz ama, genede kendine haksizlik etme, senin kacamaklarin bile cok makul
Aaaaaaaa cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin, bol bol dinlen yat, sen iyilesince gelirsin aramiza,
aman masallah de dallida, nazar degmesin, dedigin anda hastalik yapisir yakana masallahoranin havasi yaradi demekki,
Burda hala kar yagmadi, öyle cok sogukda degil, bu sene hafifi geciyor kis, henüz bende hastalanmadim ama oglum öksürügü hala atlatamadi, oda yatilida üsütmüs , ordan geldiginde hasta geldi
Tebriklerarkadaslar bu sabah tartildim, ama dallida serapla bir arpa boyu yol gidemedinde ben gittimmi sanki, bir ileri, bir geri yerimde sayiyorum, 95 le baslamistim, ilk haftada 92,9 a düsmüstüm, bir biraktim, sonra tekrar 94,9 oldum, ve bir haftadir tekrar yaptim ve suan 93,1 olmusum, yani bu hafta gene 1,800 kg. vermisim, baktigim zaman oooo masallah iyi vermisim diyorum, birde yerimde sayiyorum hala diyorum, ne olacak bu halim, bilmiyorum, ama bildigim tek sey bu haftada siki devam edecegim insallah.
Menün çok güzeldünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltisi
Öglen : yogurt corbasi, taze fasulye ve bir tavuk budu firinda
Aksam : bir kase yogurt, icine badem , ceviz, findik ve bir kac tane yaban mersini karistirip yedim
bugünkü menümse
Sabah : karatay kahvaltisi ( kiymali yumurtali ve turp, havuc, renkli biberler , maydonoz ve dereotu ile salata, bol zeytinyagli limonlu
Öglen ; Lahmacun salata ve ayran
Aksam : ya dün aksamki gibi, yada haslanmis tavuklu salata yada, yogurt ve karabugday olabilir bakalim
arkadaslar menülerim böyle , kendi yaptigim elma sirkesindende iciyorum bu aralar
Allah yardimcin olsun canim, hic bir yere cikmazmi, benimkide Allahtan calisiyor, haftasonu gelincede 48 saat evden cikmak istemez, gidilecek yerlerede zorla götürürüm, yani sen istedigin yere git, al arabayi ama beni rahat birak diyorAmca gelinin kızı ekti beniokulda işi varmış....
Kaldım evde ...eşim de evde olduğu için bir yere çıkamıyorum....canım çok sıkıldı...sohbet edelim diyorum,keyfim yok diyor...gezelim diyorum ,yorgunum diyor.....of....emeklilik eşime hiç yaramadı
Galiba bilgisayarıma virüs girdi...durduk yerde başka programlar açılıyor,uygunsuz reklamlar geliyor
seninde menün cok güzel dallidacim, bu aralar kefire döndün geneAkşam yemeğim:1 kepçe çorba,yarım alabalık,salata,ayran...
Ara:1 elma,1 bardak kefir....
aclik kan sekerin iyi yani degilmi, 105 iyimi oluyor, troidin o zaman yavasmi calisiyor, belkide ondan zor kilo verebiliyorsun, tedavini ihmal etme canim, bende aslinda doktora gidip kan degerlerime baktirmak istiyorum ama , yeni bir doktor geldi , cok bekletiyor, randevuluda gitsem uyukluyorum orda, o yüzdende canim istemiyorUnutmadan,dün doktora gittim,kan tahlili yaptırdım,çok şükür açlık kan şekerim 105 çıktı :) ama bu sefer tiroid düşük çıkmış...6 ay sonra tekrar gideceğim,hem şeker hem tiroidime bakacakmış,gerekirse ilaç kullanacakmışım:18:....şeker ilacı da 6 ay daha kullanacağım....
Allah yardimcin olsun canim, hic bir yere cikmazmi, benimkide Allahtan calisiyor, haftasonu gelincede 48 saat evden cikmak istemez, gidilecek yerlerede zorla götürürüm, yani sen istedigin yere git, al arabayi ama beni rahat birak diyoremekli olursa ben de ne yaparim bilmiyorum, birde sigarasi basimiza dert evde oldugunda , o yüzden haftasonlarini hic sevmiyorum, iki gün boyunca, sigara iciyor, camlarida soguk diye actirmiyor hergün evde olsa kesin kavga ederdik
seninde menün cok güzel dallidacim, bu aralar kefire döndün gene
aclik kan sekerin iyi yani degilmi, 105 iyimi oluyor, troidin o zaman yavasmi calisiyor, belkide ondan zor kilo verebiliyorsun, tedavini ihmal etme canim, bende aslinda doktora gidip kan degerlerime baktirmak istiyorum ama , yeni bir doktor geldi , cok bekletiyor, randevuluda gitsem uyukluyorum orda, o yüzdende canim istemiyor
Merhaba Gurbetçim,çok geçmiş olsundallida ve serapcim dün sizlere derken galiba bende hastalaniyorum, oglumdanmi gecti nedir, bu gece sabaha kadar bogazim yandi ve giciklandi, grip geliyorum diyor, henüz gelmedi ama durum onu gösteriyor, hemen bugünden önlemimi almam lazim, evde taze zencefil var, tarcin ve limonla kaynatip iceyim, ihlamurda olmali olmazsa onuda kaynatip, gidip gelip iceyim, yoksa benim grip bir geldimi kolay gitmez
dün cok mutlu oldum arkadaslar, diger paylastigim sayfadada cuma günleri bildirim yapiyoruz, orda haftanin birincisi oldum, daha bir motive oldum, insallah bu haftada güzel sonuc alacagim, ekmegi hic aramiyorum alistim artik, ama bazen meyve ve kolaya dayanamiyorum, oda zamanla gececek insallah, dün arkadasimdan göbek aleti getirdim, benimde vardi ama bu farkli, benimkinin hic faydasi yok, kaldirdim, bu güzel calistiriyor, oturma odasina koydum , hatta dün biraz yaptim, haftada 3 gün eliptik bisiklet ve arkasindan göbek hareketleri yapacagim, dur bakalim Allahtan birsey cikmazsa bu haftadanda umutluyum,
serap canim Allah sifa versin, tavuk suyuna corba pisir ve ic iyi geliyor, bol limonlu ve pulbiberli belki bende bugün öyle yaparim
Kahvaltiyi gec yaptim 11,30 gibi, o yüzden muhtemelen iki ögün yaparim, artik aclik hissi pek duymuyorum 5-6 saate kadar durabiliyorum, eskiden olsa iki saatte bir birseyler atardim agzima, alismaya basladim
dallidacigim, senin uyguladigin diyet, cok basarili, üstelik kiloda veriyorsun, hemde doktor kontrolünde, o yüzden devam et canim, kilolarini verdikten sonra almamak ve ömür boyu saglikli yasamak icin karataya gecersin, insallah Rabbim o günleri göstersinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?