Merhaba Serapcim,gelmene çok sevindimGeçmiş olsun, hasta olmamasına çok sevindim. Bence asit birikiminden o sırt ağrıları
Teşekkür ederim canımAman Allah nazardan saklasın. Kar ve soğuk virüsün yaşamasına fırsat vermiyor demek ki
1800 gr. çok güzel Gurbetçim, tebrik eder devamını dilerim
Menülerin çok güzel olmuş canım, tebrikler
Emekli olsa da arada ders filan verse, bir kaç saat dershanelerde derslere katılması iyi olabilirdi aslında. Ama tabii kendi seçimi. Benim babam da erken emekli oldu. Ama uğraşısı var. Hiç bir şey yapmasa mesleklerine üye insanların kurduğu bir dernek var, gider orada arkadaşları ile sohbet eder.
Bir kontrole götürsen??
Kan şekerin çok güzel, tebrik ederim seni de doktorunu daTiroidin daha önce normal değil miydi??
İyiyim Allah' aşükür
Amin
Az kaldı baharaSenin ki büyük başarı, tiryakiyi mutfağa sokmak ne demek
Afiyet olsun, evet belki de bu sayede hasta olmadınız
Teşekkürler canımAllah senin de gönlüne göre versin Hedefine ulaşmana çok sevindim 1. sayfada hedefine ulaştı olarak işaretleyeceğim
Bugün daha iyiyim artık, teşekkürler
Yaramaz çocuklar gibisinKan şekerin düşmüş olmalı. Sonra da her şeyden azar azar da yesen de miden pek mutlu olmamış anlaşılan...
Allah zihin açıklığı versin
Ellerine sağlık ve afiyet olsun.
Tekrar geçmiş olsun canımUzun bir aradan sonra yeniden merhabaAllah' a şükür kendime geldim. Vücudumdaki ağrılar devam ediyor, ama çok çok azaldı. Bu hastalık çok fena, ayağa kalkıp kendi kendime doktora gidemedim o derece yani. İlk 2 gün eşim iğneye götürdü. Mutfağa giremedim. Ne çay yapabildim ne de yemek. Komşum sağ olsun çorbamı yaptı getirdi. İlk 2 gün çorbanın içindeki ekşi tattan başka bir tat alamadım o da ayrı tabii
Bu sabah tartıldım 63.8 kg. geldim. Demek ki yılbaşı gecesi ve ertesinde yediklerimi yattığım yerden yakmayı becermişim :9
Bu sabah:
400 ml. su
Kahvaltı:
1 dl ekmek
1 kivi
1 tk. bal
1,5 dl. peynir
1 tk. kaymak (ev kaymağı,sulu)
Afiyet olsunOgle yemegim:
1 iri kase ezo gelin corbasi
1 sb. Sut
6 petibor biskuvi
Merhaba canım,iyiyimsabah biraz yatmistim, saat 12 gibi kahvaltimi yaptim, sonrada alisveris ve bankada islerim vardi, onlari hallettim, eve geldim alisverisleri yerlestir yemek yap derken bu saat oldu, ben daha aksam yemegimi yemedim, 12 de yediklerim beni baya tok tuttu, acikmamayi ögrendim galiba, artik iki ögün yetiyor ama gözümü meyvelerden alamiyorum, normalde cok yemem ama karatayda kilo verme asamasinda yasakliya ondan galiba meyveler gözümde tütüyorsadece sabah 1 meyve yeme hakkimiz var, onun disinda hersey normal, yalniz dün gene tv de mehmet ali bulut kangrubunu anlatti, normalde benim süt ürünleri ve yumurta yememem lazimmis ama bende hersabah 2 yumurta ve peynir yiyorum, kafam karisti , karatayinda olmazsa olmazi bunlar, her kafadan bir ses cikiyo, insan hangisine inanacagini sasiriyor valla
SERAPCIM IYI OLMANA SEVINDIM; KILO VERMIS OLMANADA SEVINDIM; MASALLAH SANA
Dallidacim sen nasilsin canim okudum kek pisirmissin afiyet olsun canim, yürüyüslerin masallah cok oiyi , ben bugün kaslarimi dinlendirdim yarin sabah tekrar yapacagim, 1 gün yapip bir gün dinlenecekmisiz, serapcim göbek aleti su klasik ay seklinde olanlar varya, kafani koyma yeri var kollarinla kaldiriyorsun, resim koymayida bilmiyorumki, ama eski ilk cikanlardan ama genede boynum agriyor
SIMDI AKSAM YEMEGIMI YEMEM LAZIM; ESIMDE GELIYOR; GÖRÜSÜRÜZ ARKADASLAR
Hımmmm,oldukça hafif bir akşam yemeğiBu arada aksam yemegimi de yazayim:
1 cay kasigi tereyag ile yumurta
3 yk. Yogurt
Merhaba Serapcim,gelmene çok sevindim
Evet,eşimin tahllileri hep temiz çıkıyor ama ona sorarsan eğer, hep rahatsız:44::44:dün dahiliyeye gitti ,tabii ki bugün tahllileri temiz çıktı,bir kas gevşetici,bir mide koruyucu verdiler...çalışmak istemiyor,bir yere gitmek istemiyor...sadece benimle dişarıya çıkıyor...bir doktora gidelim diyorum,yok diyor...eşim işkollik bir insandı,emekli olunca boşluğa düştü...dershanelerde 12 saat çalışamam diyor...dediğim gibi bir bahara çıksak,çiftliğe gidecek,zaman geçirecek...şimdi hava soğuk diye gitmek istemiyor,üşürüm diyor
Evet,kan şekerim iyi çok şükür ama şimdi tiroidlerim düştü...doktor laboratuvardan da olabilir diyor...yarın diyetisyenimle bir görüşeyim ,olmazsa tiroid tahllilerimi bir daha tekrar edeyim ...
Oğlumun farenjiti var...sigara dumanına hiç gelemiyor...eve gelen misafirlerim da mutfağa alıyorum sigara içmek için
Teşekkür ederim canım
Gülfuren hedefine ulaştı,darısı başımıza
Tekrar geçmiş olsun canımbu mikrop berbat bir şey imiş....yatırıyor...ne güzel,hala komşuluk var...kilo kaybın için ayrıca tebrikler afiyet olsun
Afiyet olsun
Merhaba canım,iyiyimevet,uzun aradan sonra kek pişirmek istedim,ama süt koymaya unuttum kıtır kıtır oldu elimden geldikçe yürüyorum...diyetisyenim sadece haftada 3 gün yürü dedi...senin maşallah'ın var hiç sporunu aksatmıyorsun keşke karatay ile bende kilo verebilseydim...tereyağlı yumurta yemeye özledim karatay yaparken 1 hafta tereyağlı yumurta yedim ve 1 kilo aldım
Afiyet olsun Gurbetçim
Hımmmm,oldukça hafif bir akşam yemeğiafiyet olsun canım
Bugün 2 saate yakın yürüdüm...
Akşam yemeğim:canım et istemedi,8 yk pırasa yedim,1 dilim ekmek,salata,1 çb yoğurt
Ara:1,5 elma,1 bardak yoğurt...
Yarın diyetisyene gideceğim..ama galiba bu sefer pek kilo kaybım olmadı...acayip şişmiş hissediyorum kendimi:44::44:neyse,artık yarın bakkacağız...yine de moralimi bozmayacağım
Hayırlı geceler
Günaydın güzel bayanlar
Az önce kahvaltımı yaptım:
1 dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
2 parmak kadar peynir
1 kupa çay
1 fincan kahve
Saat 13:45 te diyetisyenle randevum var...sonra görüşürüz
Kaçamaksız bir gün dilerim
Bu sabah:
400 ml.su
Kahvaltı:
1 bardak süt (tarçın ve zencefille)
1 portakal
Öğle:
Nohutu pirasa yemeği
1 kase yoğurt
Ara:
1 bardak süt
1 kivi
Aksam:
100 gr ızgara et
Mevsim salata
Bende geldim benide alın aranıza .... 10 kilom var vermem gereken ve 28.02.2014'e kadar vaktim var haftada 1 kilo versem yine yetecek.... Bu arada boyum 1.60 kilom 69 ve yaşım 25...Bakalım bu cuma tartılacağım inşallah vermiş olacağım inanaıyorum kenidme
Dallidacim nasil gecti gunün? Sonucları merak ediyorum..
Gurbetçim sen neler yaptin sekerim?
Sevgilim gözümüz yollarda kaldi, hadi artik üzmez bizicok özledik biz seni
Gülfurencim, nasil gidiyor işlerin?
Hepinize sevgiler kizlar
Merhaba, hosgeldin Nursefam. Haftada 1 kilo oldukça mantıklı bir hedef. Nasil bir sistem uyguluyorsun?
merhaba canim hosgeldin, negüzel bende spor yapmaya yeni basladim, evde eliptik bisiklet sürüyorum yaklasik 25-30 dakika giderek arttiracagim, su an yeni oldugum icin hamlamisim, heryerim agriyor, ama göbek hareketlerini yapmayacagim, cünkü boynumun agrisindan duramiyorum, simdilik böyle, bizde arkadaslarimizla bir cok diyeti denedik, ben cabuk usaniyorum, bir diyete basliyorum, ilk hafta veriyorum, ikinci hafta veremeyince cok uzulüyorum ve pes ediyorum, sen en dogrusunu yapiyorsun, saglikli ve yavas kilo vermek en iyisi, ama ben bazen sabirsizlaniyorum, cünkü vermem gereken cokm kilo var ,Öncelikler sporuma çok dikkat ediyorum sabah kahvaltıdan yaklaşık 1 - 1.5 saat kadar sonra en az 30-40 dk cardiyo bisiklet ve akşam yatarkende netten fitness ve yan simit için hareket yapıyorum ama hergün... Yemek olarak da herşey yiyorum ama az az yiyorum mesela canım çikolata istiyorsa sadece 1 kere ısırıyorum ama genelde % 80 bitter yiyorum.Bide diyet olarak değilde sağlıklı beslenme olarak düşünüyorum çünkü diyet yapmakdan çok sıkıldım ve çabuk pes ediyorum ama bu şekilde hem kalıcıoluyor hem sıkıkmıyorum.Özellikle yemek istediklerimi kahvaltıda yiyorum (börek çörek gibi)çünkü gün içinde edaha kolay eriyor böyle yani...Ama en önemlisi eğer haftada 1 kilo veremezsem kendime ceza uyguluyorum.Mesela yatarken radyo dinlemeden uyuyamam eğer 1 kilo veremezsem dinlemekden vazgeçeçeğim o zaman daha iyi oluyor.Böyle uygulamaya çalışıyorum.
merhaba canim hosgeldin, negüzel bende spor yapmaya yeni basladim, evde eliptik bisiklet sürüyorum yaklasik 25-30 dakika giderek arttiracagim, su an yeni oldugum icin hamlamisim, heryerim agriyor, ama göbek hareketlerini yapmayacagim, cünkü boynumun agrisindan duramiyorum, simdilik böyle, bizde arkadaslarimizla bir cok diyeti denedik, ben cabuk usaniyorum, bir diyete basliyorum, ilk hafta veriyorum, ikinci hafta veremeyince cok uzulüyorum ve pes ediyorum, sen en dogrusunu yapiyorsun, saglikli ve yavas kilo vermek en iyisi, ama ben bazen sabirsizlaniyorum, cünkü vermem gereken cokm kilo var ,
Evet bende çok sabırsızlanıyodum hemen vereyim istiyordum ama anladım ki öyle kesinlikle olmuyormuş sağlıklı bi şekilde(Çünkü bu kilolar 1 ay içinde alınmadı).Bende artık yavaş yavaş vereceğim dedim hem kendimide yormuyorum en önemliside psikolojim bozulmuyor.Kendimide çok rahat hissediyorum böyle.Artık istesemde çok yiyemiyorum.Ama kesinlikle diyet adı altında yapma derim çünkü diyeti en fazla 1 yıl oda zorlarsan yaparsın bide yaptığında geri alma ihtimalin %70. Ama sağlıklı beslenmede kesinlikle geri almazsın
Dallidacim nasil gecti gunün? Sonucları merak ediyorum..
Gurbetçim sen neler yaptin sekerim?
Sevgilim gözümüz yollarda kaldi, hadi artik üzmez bizicok özledik biz seni
Gülfurencim, nasil gidiyor işlerin?
Hepinize sevgiler kizlar
dün aksam misafirlikteydik, sabahta gene kahvaltiya bir yere gidince iki gündür tam diyetime uyamadim, ama cokda yemedim, hatta daha az yedim sayilir, yalniz kroniklesen boyun agrim, göbek hareketlerinden sonra dahada cogaldi, galiba onu yapamayacagimbu misafirlikler iyi olmadi cumaya ne kaldiki, tartilmadim ama umarim kilo verebilmisimdir, serapcim simdi sen nasil bir diyet uygulamayi düsünüyorsun, kafana göremi yada nasil.... Allahtan birsey olmazsa yarin cok ciddi kacamaksiz yapmaliyim ki cumaya toparlanayim,
dallidacim diyetisene gidecektin neler oldu cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?