Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın arkadaşlarhayırlı cumalar olsun
Dün misafirliğe gittik,evden et getirme,biz kavurma yapıyoruz dediler,yağ koymadan ayırırız dediler....ama unuttular ve yağ koydular....sadece 2 çatal et yedim,1 kepçe çorba,salata,ayran....

Akşam,2 köfte kadar et,1 dilim pide,1 ayran içtim...sonra 3 elma...1 bardak süt....yarım gofret....
Dün anlayacağınız gibi hiç iyi geçmedi....öğlen yemeği da tam saat 3 de yedim...çok acıktığım için sonradan doymak bilmedim...yedim de yedim...canım çok sıkıldı...inşallah bugün toparlarım....

Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,1 domates,maydonoz,çay...

Ara:1 fıncan yeşil çay

Öpüldünüz

Yuppiii evet arkadaşlar hedefim haftada 1 kiloydu veee 2 kilo vermiş bulunmaktayım 69 dum 67 olmuşum hemde pasta börek yiyerek....İnşallah böyle devam etmek ümidiyle :)))

Merhaba canım Şekercim senin kas kütlen kolay artıyor. İstanbul' daki diyetisyenin kas kütlesinin artıp yağ oranının azalmasını kilo kaybı olarak görüryordu belki. Buradaki diyetisyenin ise seni inceltmeye yemin etmiş Ama şundan emin ol, sen 80 kilo iken de hiç 80 kilo görünmüyordun.
Kahvaltınla öğle yemeğin arasındaki süre uzun değilmiş. Aradaki çay seni tok tutacaktır

Geçmiş olsun. Aman yaklaşma hastalara. Temas halinde direkt bulaşıyor. Ben hastayken eve gelme dedim resmen çocuğa, tam final zamanı Allah korusun hastalanırsa kötü olur diye.

Denedin mi peelingi?? Hatta bir iki gün biriktirip tüm vücudunda da deneyebilirsin. Peelingten sonra sabunlanmakta fayda var. Zira kahve rengini bırakıyor cilt üzerinde Evet, yani komşumun 35 yaşında bir kızı var onunla. Power yogaya çok benziyor yaptığımız. Hareketler yavaş ancak çok etkili. Haftada 2 gün yoga, diğer günler pilates yapıyoruz. Ebru Şallı' nın pilates 1 dvd sini yapıyoruz şimdi. Sömestrde 2. dvd ye geçeriz yavaş yavaş

Sana da hayırlı cumalar arkadaşım
Yaaa, üzüldüm.. Ama aklında olsun eğer damak tadında sorun olmazsa yağlı etin üzerine ya da yanında yediğin salataya bol limon sıkabilirsin.
Sıkma canını, toparlarsın eminim

Afiyet olsun canım. Ben de seni öptüm

aaaaa dallida extrami unuttular acaba saka saka canim bir düzenin sastimi , hersey altüst oluyor, üzülme bugün topaarlarsin artik, akrabalarina gecmis olsun, bir müddet uzak durmakta fayda var, sizede hastalik gecmesin

Yuppiii evet arkadaşlar hedefim haftada 1 kiloydu veee 2 kilo vermiş bulunmaktayım 69 dum 67 olmuşum hemde pasta börek yiyerek....İnşallah böyle devam etmek ümidiyle :)))
oooo süpersin canim, 1 kilo beklerken 2 kilo bravo sana hemde hic stree olmadan, istedigini yiyerek valla masallah

Bende bildirimimi yapayim kizlar
Baslangic : 95
Gecen hafta : 93,1
Bu hafta : 92,3
Fark : -800

tabi gene kacamaklarim olmustu, birazda kabizlik var, sporunda etkisi olmali, bu hafta fazla verememisim, ama genede hic yoktan iyidir

bu gün kizimda, oglumda okuldan arkadaslariyla gelecekler, kizimin arkadasi üstelik vejeteryan, kesinlikle et yemiyor, benimkilerde sebze yemez ne yemek yapacaksam onlara birde almanlarin yemek kültürüde cok farkli, en iyi secim makarna gibi görünüyor

Tebrikleeeer Kaçamaktır o kaçamak Kabızlık için pırasa yemeni şiddetle tavsiye ederim. 1 kiloya 1-2 çorba kaşığı yağ ile havuçsuz pirinçsiz pişirip öğle yemeğinde sınırsız yersin. Yanında da 3 kaşık yoğurt ile. Sende zaten ekmek de yok. Akşamına da mevsim salata + bir parça ızgara et yersen hem diyetine uygun olur hem de bağırsakların çalışmasına yardımcı olabilir.

merhaba serapcim, evde pirasam yok, ama kereviz var, bende aksama kereviz corbasi yapayim diye düsünmüstüm, ama yarin zaten alisverise gidecegim kendime alayim bari, aslinda yaglida yiyoruz, karatayda ama neden oluyor anlamadim.

Bu sabah:
400 ml. su

Kahvaltım:
2 dl. etimek
2 dl. peynir
1 küçük Amasya elması
Çay

Kilo bildirimim:
Son bildirim: 63.8 kg.
Bu sabah: 63.6 kg.
Fark: -200 gr.

Çok az olmuş bu kez. Gerçi reglime 2 gün kadar kalmış olmalı. Belki onun ödemi vardır, deyip kendimi kandırayım

senin vermen gereken kilon az oldugu icin yavas veriyorsun zaten , olsun gram gramda olsa gidiyor, almaktan iyidir, menülerinde güzel zaten, sporda yapiyorsun daha ne olsun,

merhaba serapcim, evde pirasam yok, ama kereviz var, bende aksama kereviz corbasi yapayim diye düsünmüstüm, ama yarin zaten alisverise gidecegim kendime alayim bari, aslinda yaglida yiyoruz, karatayda ama neden oluyor anlamadim.

Merhaba Gurbetçim
Yarın alınca pişirirsin madem. Yağ tek başına yetmiyor demek ki... Lifli gıda da lazım. Sadece salata değil, sebzeyi de kullan bence. Orada neler senin için ulaşılabilir bilmiyorum ama mümkünse ıspanak, pazı, pırasa. Etlerinin yanında salata ile ya da salata yerine. Evdekiler yemese de sen yarım kilo pişirsen 2 gün yeter sana

senin vermen gereken kilon az oldugu icin yavas veriyorsun zaten , olsun gram gramda olsa gidiyor, almaktan iyidir, menülerinde güzel zaten, sporda yapiyorsun daha ne olsun,

Teşekkür ederim arkadaşım, moral veriyorsun Gün içinde hareketim az benim. Bir de yürüyüşe başlayabilsem çok iyi olacak aslında. Ama bu aralar o kadar sis var ki, yürüsem ciğerlerime kurum dolacak. Hava çok kirli. Aslında serde tembellik de var ama

Öğleden sonra misafirim gelecek. Kalkıp hazırlık yapayım.

Şekercim çok öpüyorum seni

yarin türk marketine gidecegim, ordan bulabilirim, ispanagi, pirasa alman marketlerindede var, kabak, lahana, bulabilirim. bu hafta, sabahlari karatay kahvaltisi, öglenleri izgara yada haslanmis et, tavuk yada balik, yaninda sebzeyle, aksamlarida sadece sebze corbasi iceyim diye düsünüyorum, serapcim ne dersin, mesela bir aksam lahana corbasi, bir aksam kabak corbasi, bir aksam, kereviz derken hem hafif olur, hem kabizliga cözüm olur, hemde yag yakan corbalar bunlar diye düsünüyorum

tamam serapcim, kolay gelsin canim bende öpüyorum, Allaha emanet olasin

tamam serapcim, kolay gelsin canim bende öpüyorum, Allaha emanet olasin

Bence çok güzel olur. Sabah kahvaltını çok az küçültebilirsin belki. Yumurtayı 1 e düşürüp cevizi ve peyniri sabit tutup salatayı artırırsın belki... Çünkü normal kahvaltını yaparsan öğle yemeğinde mümkün değil söylediklerini yiyemezsin Bu dediklerini uygularsan önümüzdeki hafta 2 kilo vermiş olabilirsin

insallah canim keske, kacamaklar olmassa tabii, misafirlikler felan filan .... ama olsa bile misafirlikte yenilen bir ögünü abartmadan yeyip bir sonraki ögünü corbayla geciririm olur biter, stress yok bu defa gayet relaxxx

hadi canim tutmayim ben seni islerini yap sen görüsürüz

Tebrikler canımbu gidişle hedefine kısa bir süre içinde ulaşacaksın
Teşekkür ederim arkadaşımkilomu göstermesem de tartı bana gösterdiği rakamı bana çok fazla geliyordu...şimdi biraz daha hafifledim...diyetisyen konusunda galiba haklısın
Evet,açıkçası kahvaltı ve öğlen yemeği arasında pek acıkmıyorum...
Evet ya,bu nasıl bir virüs ki kocaman insanları yatağa yatırdı..
Peelingi daha denemedim,ama ihtiyacım var :)
Hem sana hem komşuna kocaman bir BRAVO!!
Yaa,Gurbetçim,hiç sorma...ondan sonra gittim her yerde yemeğimle birlikte gideceğimsağ ol canım
Kilo kaybın için tebrikler
Bence de makarna iyi bir seçim
Afiyet olsun Serapcimkilo kaybın için tebrik ederimbence de ödemdır,haftaya gerçek kilon ortaya çıkar

İyi akşamlar arkadaşlar
Bir kaç gündür mahallemizde çalışma var...elektrik direklerini değiştiriyorlar,kabloları falan,ya elektiğimiz olmuyor,ya internetimiz...ama bu elektrik direkleri çok güzel :)eskileri sanki savaştan kalmaydı...

Elazığ'nın yolları berbat ama aydınlatma süperled ışıkları var:) bu tür aydınlatma lambaları İstanbul'da bile görmedim
Öyle yemeğim:

8 yk pırasa yemeği
salata
1 ayran
1 dilim ekmek

Ara:
1 elma
3 ceviz

Akşam:
1 kepçe çorba
yarım alabalık
salata
1 ayran

Ara:
1 portakal
1 bardak kefir

Yürüyüş:1 saat

Günaydın mutlu musmutlu bir gün diliyorum
Kahvaltım:
1 dilim ekmek
3 parmak kadar peynir
1 domates
çay,çay
1 fincan kahve

Ara:
1 kupa yeşil çay...limonlu,tarçınlı

Öğlen:
1 dilim ekmek
8 yk pırasa yemeği
salata
1 ayran

Bugün yürüyüşe çıkmayacağım,dinlenme günüm:)evde spor yapacağım...merdivenleri yıkayacağım,ütü yapacağım....öpüldünüz (internet veya elektrik kesilmezse yine girerim..aydınlatma direkleri güzel ama henüz elektrik bağalanmadılar...bu yüzden geceleri acayip karanlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…