Teşekkür ederim Serapcimevet,daha kısa süreli yürüyüşler yapmam lazım...bu konu da tartışılır aslında...eski diyetisyenlerim haftanın 5-7 günü tempolu yürüyüş yap diyorlardı...bu diyetisyen ise çok spor yapma diyor....
Akrabalarımız hep hasta...dün toplu olarak hastaneye gittiler,serum taktırdılar....hastane dolu'imiş...bu nasıl bir virüs ise...
Saat 8:30 da kahvaltım var,öğlen yemeğimi saat 12:30 da yiyorum....
Bu peeling'i ben de deneyim bu akşamafiyet olsun
Komşun'la birlikte yoga mı yapıyorsun?:44:
Bugünün menüsü oldukça hafif oldu :)afiyet olsun canım
Günaydın arkadaşlarhayırlı cumalar olsun
Dün misafirliğe gittik,evden et getirme,biz kavurma yapıyoruz dediler,yağ koymadan ayırırız dediler....ama unuttular ve yağ koydular....sadece 2 çatal et yedim,1 kepçe çorba,salata,ayran....
Akşam,2 köfte kadar et,1 dilim pide,1 ayran içtim...sonra 3 elma...1 bardak süt....yarım gofret....
Dün anlayacağınız gibi hiç iyi geçmedi....öğlen yemeği da tam saat 3 de yedim...çok acıktığım için sonradan doymak bilmedim...yedim de yedim...canım çok sıkıldı...inşallah bugün toparlarım....
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,1 domates,maydonoz,çay...
Ara:1 fıncan yeşil çay
Öpüldünüz
aaaaa dallida extrami unuttular acabaGünaydın arkadaşlarhayırlı cumalar olsun
Dün misafirliğe gittik,evden et getirme,biz kavurma yapıyoruz dediler,yağ koymadan ayırırız dediler....ama unuttular ve yağ koydular....sadece 2 çatal et yedim,1 kepçe çorba,salata,ayran....
Akşam,2 köfte kadar et,1 dilim pide,1 ayran içtim...sonra 3 elma...1 bardak süt....yarım gofret....
Dün anlayacağınız gibi hiç iyi geçmedi....öğlen yemeği da tam saat 3 de yedim...çok acıktığım için sonradan doymak bilmedim...yedim de yedim...canım çok sıkıldı...inşallah bugün toparlarım....
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,1 domates,maydonoz,çay...
Ara:1 fıncan yeşil çay
Öpüldünüz
oooo süpersin canim, 1 kilo beklerken 2 kilo bravo sana hemde hic stree olmadan, istedigini yiyerek valla masallahYuppiii evet arkadaşlar hedefim haftada 1 kiloydu veee 2 kilo vermiş bulunmaktayım 69 dum 67 olmuşum hemde pasta börek yiyerek....İnşallah böyle devam etmek ümidiyle :)))
Bende bildirimimi yapayim kizlar
Baslangic : 95
Gecen hafta : 93,1
Bu hafta : 92,3
Fark : -800
tabi gene kacamaklarim olmustu, birazda kabizlik var, sporunda etkisi olmali, bu hafta fazla verememisim, ama genede hic yoktan iyidir
senin vermen gereken kilon az oldugu icin yavas veriyorsun zaten , olsun gram gramda olsa gidiyor, almaktan iyidir, menülerinde güzel zaten, sporda yapiyorsun daha ne olsun,Bu sabah:
400 ml. su
Kahvaltım:
2 dl. etimek
2 dl. peynir
1 küçük Amasya elması
Çay
Kilo bildirimim:
Son bildirim: 63.8 kg.
Bu sabah: 63.6 kg.
Fark: -200 gr.
Çok az olmuş bu kez. Gerçi reglime 2 gün kadar kalmış olmalı. Belki onun ödemi vardır, deyip kendimi kandırayım
merhaba serapcim, evde pirasam yok, ama kereviz var, bende aksama kereviz corbasi yapayim diye düsünmüstüm, ama yarin zaten alisverise gidecegim kendime alayim bari, aslinda yaglida yiyoruz, karatayda ama neden oluyor anlamadim.
senin vermen gereken kilon az oldugu icin yavas veriyorsun zaten , olsun gram gramda olsa gidiyor, almaktan iyidir, menülerinde güzel zaten, sporda yapiyorsun daha ne olsun,
tamam serapcim, kolay gelsin canim bende öpüyorum, Allaha emanet olasinTeşekkür ederim arkadaşım, moral veriyorsunGün içinde hareketim az benim. Bir de yürüyüşe başlayabilsem çok iyi olacak aslında. Ama bu aralar o kadar sis var ki, yürüsem ciğerlerime kurum dolacak. Hava çok kirli. Aslında serde tembellik de var ama
Öğleden sonra misafirim gelecek. Kalkıp hazırlık yapayım.
Şekercim çok öpüyorum seni
tamam serapcim, kolay gelsin canim bende öpüyorum, Allaha emanet olasinTeşekkür ederim arkadaşım, moral veriyorsunGün içinde hareketim az benim. Bir de yürüyüşe başlayabilsem çok iyi olacak aslında. Ama bu aralar o kadar sis var ki, yürüsem ciğerlerime kurum dolacak. Hava çok kirli. Aslında serde tembellik de var ama
Öğleden sonra misafirim gelecek. Kalkıp hazırlık yapayım.
Şekercim çok öpüyorum seni
yarin türk marketine gidecegim, ordan bulabilirim, ispanagi, pirasa alman marketlerindede var, kabak, lahana, bulabilirim. bu hafta, sabahlari karatay kahvaltisi, öglenleri izgara yada haslanmis et, tavuk yada balik, yaninda sebzeyle, aksamlarida sadece sebze corbasi iceyim diye düsünüyorum, serapcim ne dersin, mesela bir aksam lahana corbasi, bir aksam kabak corbasi, bir aksam, kereviz derken hem hafif olur, hem kabizliga cözüm olur, hemde yag yakan corbalar bunlar diye düsünüyorum
tamam serapcim, kolay gelsin canim bende öpüyorum, Allaha emanet olasin
insallah canim keske, kacamaklar olmassa tabii, misafirlikler felan filan .... ama olsa bile misafirlikte yenilen bir ögünü abartmadan yeyip bir sonraki ögünü corbayla geciririm olur biter, stress yok bu defa gayet relaxxxBence çok güzel olur. Sabah kahvaltını çok az küçültebilirsin belki. Yumurtayı 1 e düşürüp cevizi ve peyniri sabit tutup salatayı artırırsın belki... Çünkü normal kahvaltını yaparsan öğle yemeğinde mümkün değil söylediklerini yiyemezsinBu dediklerini uygularsan önümüzdeki hafta 2 kilo vermiş olabilirsin
Tebrikler canımYuppiii evet arkadaşlar hedefim haftada 1 kiloydu veee 2 kilo vermiş bulunmaktayım 69 dum 67 olmuşum hemde pasta börek yiyerek....İnşallah böyle devam etmek ümidiyle :)))
Teşekkür ederim arkadaşımMerhaba canımŞekercim senin kas kütlen kolay artıyor. İstanbul' daki diyetisyenin kas kütlesinin artıp yağ oranının azalmasını kilo kaybı olarak görüryordu belki. Buradaki diyetisyenin ise seni inceltmeye yemin etmiş Ama şundan emin ol, sen 80 kilo iken de hiç 80 kilo görünmüyordun.
Kahvaltınla öğle yemeğin arasındaki süre uzun değilmiş. Aradaki çay seni tok tutacaktır
Geçmiş olsun. Aman yaklaşma hastalara. Temas halinde direkt bulaşıyor. Ben hastayken eve gelme dedim resmen çocuğa, tam final zamanı Allah korusun hastalanırsa kötü olur diye.
Denedin mi peelingi?? Hatta bir iki gün biriktirip tüm vücudunda da deneyebilirsin. Peelingten sonra sabunlanmakta fayda var. Zira kahve rengini bırakıyor cilt üzerindeEvet, yani komşumun 35 yaşında bir kızı var onunla. Power yogaya çok benziyor yaptığımız. Hareketler yavaş ancak çok etkili. Haftada 2 gün yoga, diğer günler pilates yapıyoruz. Ebru Şallı' nın pilates 1 dvd sini yapıyoruz şimdi. Sömestrde 2. dvd ye geçeriz yavaş yavaş
Sana da hayırlı cumalar arkadaşım
Yaaa, üzüldüm.. Ama aklında olsun eğer damak tadında sorun olmazsa yağlı etin üzerine ya da yanında yediğin salataya bol limon sıkabilirsin.
Sıkma canını, toparlarsın eminim
Afiyet olsun canım. Ben de seni öptüm
Yaa,Gurbetçim,hiç sorma...ondan sonra gittim her yerde yemeğimle birlikte gideceğimaaaaa dallida extrami unuttular acabasaka saka canim bir düzenin sastimi , hersey altüst oluyor, üzülme bugün topaarlarsin artik, akrabalarina gecmis olsun, bir müddet uzak durmakta fayda var, sizede hastalik gecmesin
Bende bildirimimi yapayim kizlar
Baslangic : 95
Gecen hafta : 93,1
Bu hafta : 92,3
Fark : -800
tabi gene kacamaklarim olmustu, birazda kabizlik var, sporunda etkisi olmali, bu hafta fazla verememisim, ama genede hic yoktan iyidir
Bence de makarna iyi bir seçimbu gün kizimda, oglumda okuldan arkadaslariyla gelecekler, kizimin arkadasi üstelik vejeteryan, kesinlikle et yemiyor, benimkilerde sebze yemez ne yemek yapacaksam onlara birde almanlarin yemek kültürüde cok farkli, en iyi secim makarna gibi görünüyor
Afiyet olsun SerapcimBu sabah:
400 ml. su
Kahvaltım:
2 dl. etimek
2 dl. peynir
1 küçük Amasya elması
Çay
Kilo bildirimim:
Son bildirim: 63.8 kg.
Bu sabah: 63.6 kg.
Fark: -200 gr.
Çok az olmuş bu kez. Gerçi reglime 2 gün kadar kalmış olmalı. Belki onun ödemi vardır, deyip kendimi kandırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?