dün camiide mevlid kandili programimiz vardi, giremedim, gecikmeli olarak mevlid kandiliniz mübarek olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin , ona layik kullar olmayi nasip etsin diyerek güzel bir haftaya basliyoruz insallah
Ben gene erkenden kalkarak cogu isimi hallettim, bu arada sporumu yaptim kahvaltimida ettim, karatay kahvaltisi ama azaltilmis, olarak yedim, inanilmaz ama yiyemiyorum arkadaslar, iki ögünü bile azalttim , yani isteyerek degil canim istemiyor kabizlikda oluyor galiba bu nedenden, bu sabah spordan sonra dün yaptigim peynirimin, peynir alti suyundan ictim bir bardak, bir kac gündürde ac karnina cörek otu yagi iciyorum, bir cay kasigi kadar, omu istahimi kesti nedir bilmiyorum, ama az yememe ragmen kilomda artis gördüm bu sabah ilginc, yanlis giden birsey var ama ne anlayamadimhayirlisi bakalim, bu haftayi aksamlari bol sebze corbali gecireyim bakalim ne olacak sonuc
Afiyet olsun canımöğle yemeği yok mu?
Gerçekten de biri uğraşması lazım...buralarda da insanlar çok rahat...seçim bir bitse,direkt belediyeye gidiyorum
Bayat ekmek olursa,çiftliğe gönderiyorum:))evde daha çok pide alıyorum,tost makinesinde ısıtıp sofraya koyuyorum
Doktordan hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah
Diyetisyenim iyi..bakkalım kilo verdikten sonra ne olacak??asıl problem orada:44::44:
Bugün amcaya süt almaya gideceğiz...zaten aydınlatma direkleri de çalışma olduğu için elektrik olmuyor...internete de giremiyorum...
Günaydınlar
Menümü yazıp da çıkayım:)
Sabah:
1 dilim ekmek
3 parmak kadar peynir
1 domates
çay
kahve
Ara: 1 yeşil çay
Öğlen:
1 dilim ekmek
8 yk kabak yemeği
salata
1 bardak ayran
Ara:
1 bardak çay
1 meyve
2 ceviz içi
Serapcim,doktordan randevu alabildin mi?
Öpüldünüz
dün camiide mevlid kandili programimiz vardi, giremedim, gecikmeli olarak mevlid kandiliniz mübarek olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin , ona layik kullar olmayi nasip etsin diyerek güzel bir haftaya basliyoruz insallah
Ben gene erkenden kalkarak cogu isimi hallettim, bu arada sporumu yaptim kahvaltimida ettim, karatay kahvaltisi ama azaltilmis, olarak yedim, inanilmaz ama yiyemiyorum arkadaslar, iki ögünü bile azalttim , yani isteyerek degil canim istemiyor kabizlikda oluyor galiba bu nedenden, bu sabah spordan sonra dün yaptigim peynirimin, peynir alti suyundan ictim bir bardak, bir kac gündürde ac karnina cörek otu yagi iciyorum, bir cay kasigi kadar, omu istahimi kesti nedir bilmiyorum, ama az yememe ragmen kilomda artis gördüm bu sabah ilginc, yanlis giden birsey var ama ne anlayamadimhayirlisi bakalim, bu haftayi aksamlari bol sebze corbali gecireyim bakalim ne olacak sonuc
Hayırlı geceler
Akşam yemeğim:
1 kepçe sebze çorbası
yarım alabalık
salata
1 bardak ayran
Ara:
1,5 elma
1 bardak süt
Kaçamak:2 kare çikolata....
Günaydınlarrrrrrr olsunmutlu günler dileriiiiim :)
Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates,maydonoz
Ara:
1 yeşil çay
Öğlen:
1 dilim ekmek
8 yk kabak yemeği
salata
1 bardak ayran
Serapcim,doktora gittin mi,arkadaşım?
Gurbetçim,kilon artı diye moralini bozma,bu aralar çok spor yapıyorsun,belki de kasın artı
Sevgi ablacığım,arada girsen,özledik vallahi....
Gülfurencim,sen daha nasılsın canım?
Belediye konusunda aynen katılıyorum:)Kahvaltımı geç yaptığım için öğle yemeği olmadı ne yazık ki...
Git arkadaşımAslında onlara yardımcı oluyoruz. Her sokağı teker teker her gün inceleyemezler. Ama biz sorunları görüp bildirirsek onların hizmet vermesini kolaylaştırırız. Bildirmezsek haberleri olmaz bir de üstüne küseriz bak çalışmıyorlar diye
Bizde ekmek çok yenmiyor. 1 ekmek alıyorum 1 haftadan fazla sürünüyor. Ben de dilimli halde buzluğa atıyorum. Yiyeceğimiz kadar çıkarıyorum, ya tost makinesinde ya da kızartma makinesinde anında çözülüyor zaten.
Doktora gitmedim canım, dün çok işim vardı. Bu sabah da hastalandım...
Bence sorun olmaz. Önceki deneyiminden de tecrübelisinKız kardeşim istediği kiloya geldi. Şu anda 36 beden. Doktorunun izlediği sistemi çok özümsemiş. Reçel de yiyor, tatlı da. Onları yediği zaman nereye sayacağını, nereden kısacağını öğrenmiş. Sen de kolayca yapacaksın bu işi, eminim
Afiyet olsun canım. Aslında kendi doktorumdan değil, başka bir doktordan randevu aldım. 24. ocak öğleden sonrası için... Dr. Halit Fırat Erden' den..
Amin, Amin...
Karatay' da kabızlık olmaması lazım. Bir yerde yanlış var demek ki.. Gurbetçim öğünde yediklerini ne kadar azalttın? Hem öğünde yediklerinin azaltman hem de 2 öğün yemen etken olmuş olabilir. Bence 3 ana öğün yemelisin. Kalori kısıtlamasında kilo verememen normal. Bedenimizin kıtlık algısını konuşmuştuk daha önce. Sen yediklerini yazarsan sorunun nerede olduğunu bulmaya çalışırız
Afiyet olsun. Dallidacım, bu aralar kaçamaklar sıklaştı mı bana mı öyle geliyor arkadaşım
Afiyet olsun canım...
Gideceğim inşaallahBak bu da çok doğru, Dallidacım tecrübeli kas yapma konusunda Bir de ben azıcık kas yapsam fena olmayacak
Afiyet olsunDün çok işim vardı. Kardeşim geçici bir süre için İstanbul' da olacak. Evden bazı eşyaları onun evine taşıdık. Eşya yerleştirdik vs. derken gece de 23 gibi eve döndüm..
Dün yediklerim:
Kahvaltı:
2 dl. etimek
1 karper y.yağlı peynir
Yeşil çay
Öğle:
1/2 tabak bulgur pilavı
3 yk. yoğurt
2 yk. çerkez tavuğu
Akşam:
1 pors. hindi eti
1 kase salata
Gece:
1 küçük browni intens
2 kare bitter çikolata
Çay
Bu sabah:
Su
Kahvaltı:
1 dl. çavdar ekmeği
2 dl. peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Maydanoz
sagol dallidacigim, iyiyim, bu sabahda tupper party vardi , ordaydim, az önce geldim, kabizlik meselesini anlamadim, normalde hic öyle bir sorunum yoktu, o yüzden cörek otu yagi kullaniyorum, sanirim oda istahimi tamamen kapatti, cok az yiyorum, elimde degil, bende ya cok fazla yada cok az yiyorum , ortasi yokbence az yemekten olabilir, dün mesela cok az bir kkk yaptim, ögleden sonra 3 gibi hamsi bugulama , salatave cok azda helva yedim, aksam canim hic birsey istemedi, biraz kefir ictim cok azda peynir yedim, normalde aksama sebze corbasi icecektim, canim istemeyincede pisirmedim, bu aksam pisirecegim
serapcim, yukarda yazdim mesela dün böyle yedim, bu sabahda kahvaltiyi arkadasda yaptik, güzel yedim gecte yedigimiz icin gene iki ögün olacak herhalde , aksamada sebze corbasindan bir kase icerim, yaninada ispanakli yumurta yaparim, bakalim, artan kilom moralimi bozuyor, ama bir kac gün sonra birden inecegimi umuyorum, yani insallah iner yoksa biliyorsunuz, hemen ümitsizlige kapilip pes ediyorum onuda hic istemiyorum, diyorumya sabirsizim ve hemen vermek istiyorum kilolari, olmayincada, sinirleniyorum, bakalim simdilik bende böyle hayirlisi :44:
Belediye konusunda aynen katılıyorum:)
Kız kardeşini tebrik ederim:)darısı başımıza
Evet,kaçamaklarım artı...bende farkındayım...inşallah toparlanırım:44:
Ne güzel,demek ki kardeşini daha sık görmeye fırsatın olacak
Afiyet olsundün çok yorulmuş olmalısın.....
Gideceğin doktoru tanımıyorum,iyi bir doktor olduğunu umarım
Karatay diyeti yaparken ben de çok kabızlık çekiyordum.....
sagol dallidacigim, iyiyim, bu sabahda tupper party vardi , ordaydim, az önce geldim, kabizlik meselesini anlamadim, normalde hic öyle bir sorunum yoktu, o yüzden cörek otu yagi kullaniyorum, sanirim oda istahimi tamamen kapatti, cok az yiyorum, elimde degil, bende ya cok fazla yada cok az yiyorum , ortasi yokbence az yemekten olabilir, dün mesela cok az bir kkk yaptim, ögleden sonra 3 gibi hamsi bugulama , salatave cok azda helva yedim, aksam canim hic birsey istemedi, biraz kefir ictim cok azda peynir yedim, normalde aksama sebze corbasi icecektim, canim istemeyincede pisirmedim, bu aksam pisirecegim
serapcim, yukarda yazdim mesela dün böyle yedim, bu sabahda kahvaltiyi arkadasda yaptik, güzel yedim gecte yedigimiz icin gene iki ögün olacak herhalde , aksamada sebze corbasindan bir kase icerim, yaninada ispanakli yumurta yaparim, bakalim, artan kilom moralimi bozuyor, ama bir kac gün sonra birden inecegimi umuyorum, yani insallah iner yoksa biliyorsunuz, hemen ümitsizlige kapilip pes ediyorum onuda hic istemiyorum, diyorumya sabirsizim ve hemen vermek istiyorum kilolari, olmayincada, sinirleniyorum, bakalim simdilik bende böyle hayirlisi :44:
Ara:1 elma,2 ceviz,1 bardak yeşil çay
Akşam:1 kepçe sebze çorbası,yarım alabalık,salata,ayran
Ara:1 portakal,1 bardak yoğurt....
Öpüldünüz
Hımmm,anladım canım...inşallah bu doktor sana bebek konusunda yardımcı olur arkadaşımAmin canım.. Toparlarsın, fazla değiller çünkü miktar olarak. Çok sık göremem kardeşimi aslında. Çünkü haftada 4 gün burada diğer günler İzmir' de olacak. O telaşın içinde çok zor...
Teşekkür ederim. Evet, biraz yoruldukSpor filan da yapamadım zaten..
Doktor ünlü biri aslında. Belki bebek için bir fikir verebilir diye bu doktoru seçtim. Arkadaşım çok ısrar etti bu doktor konusunda.
Demek ki az yemekten oluyor bu kabızlık Karatay esnasında. Yoksa normalde olmaması lazımdı. Gurbetçim sen gerçekten çok az yiyormuşsun. İştahını kesen şeyi kes benceÇünkü bedenin de kıtlık algısına girmiş olabilir. Belki de ödemdir. Acele etmeeeee... Sen bir kaç hafta boyunca kaçamak yapmasan ama tartılmasan da. Moralin bozulmasın bu arada iniş çıkışlar olabilir.
Kahvaltını biraz erken yapsan da 3 öğüne çıkartsak nasıl olur?? Öğün atlamamış olursun.
Afiyet olsun canım. Ben de seni öpüyorum
Afiyet olsunÖğleden sonra dışarı çıktım. Evde otur otur nereye kadar, gezeyim bari biraz dedimAvm deyken bir arkadaşım aradı, o da yanıma geldi. Birlikte kahve içtik. Sonra da eve geldim işte...
Bugün:
Kahvaltı:
1 dl. çavdar ekmek
2 dl. peynir
1 köz biber
maydanoz
Öğle:
Kepekli ekmeğe döner dürüm (Saray muhallebicisinde Selahattin Dönmez'in hazırladığı diyet menüden sipariş verdim.)
Maden suyu
Ara:
1 sade filtre kahve
1/3 cheese cake (Arkadaşımla paylaştık)
Akşam:
1 sb. sütlü kahve
10 fındık
2 altınbaşak kepekli bisküvi
Saat 19.30 da 1 saat yoga yaptım.
Yarın sabah kahvaltısına akrabamıza gideceğim. Sonra da eşim için alış veriş yapacağım. Akşam sporundan sonra yazmaya çalışırım.
İyi geceler kızlar, sevgiler
bugece ben cok düsündüm ve bir karar aldim, arkadaslar, ben daha önceleride kendi kendime diyet ve spor yaparak, kilo vermistim, hatta oglumun dogumundan sonra 8 kilo vermistim. geriye dönüp baktigimda yaklasik 1,5 sene kadardir kadinlar kulübüne takiliyorum, ve 90 + kilolardayim, cok sayfalar karistiriyorum, her duydugumu uygulamaya calisiyorum, birakiyorum tekrar basliyorum, kafami cok karistiriyorum, kendi kendime diyorum , galiba kadinlar kulübü bana ters etki yapiyor, kararim, bir ay kadar tartimi ortadan kaldiriyorum, hic tartilmiyorum, bunu basarmak icin tartimi bu sabah tartilip catiya kaldirdim, ve kadinlar kulübüne hic girmemeyi düsünüyorum, herseyi denedim, birde böyle deneyecegim. tabii 1 ayin sonunda hatta dayanamazsan iki üc hafta sonra tekrar görüsmek üzere Allaha emanet olun, sizleri cok seviyorum, desteklerinizi unutamam asla , böyle yazincada tamamen veda ediyormusum gibi oldum ama yakinda tekrar burdayim dönüp kilomu ve ne yaptiklarimi paylasacagim, karataya cok alistim, kabizlik sorunumuda cözersem devam edecegim insallah, beni merak etmeyin, icimde kalmasin birde böyle deneyim, bakalim faydasi olacakmi görüsmek üzere canim arkadaslarim
Hımmm,anladım canım...inşallah bu doktor sana bebek konusunda yardımcı olur arkadaşım
Afiyet olsunaslında böyle yerlerde diyet menüsü olmasını çok güzel bir şey...ne yiyeceğim??gibisinden derdin kalmaz:)
Bugün da koşturmaca varafiyet olsun canım,iyi gezmeler
Gurbetçim,sıkma canını,olacak
Sen ne zaman istersen o zaman gelbaşarılar dilerim
Günaydın arkadaşlar günaydın
Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 yumurta
çay
kahve
Ara:
1 bardak yeşil çay
kahve
Öğlen:
8 yk kabak yemeği
1 dilim ekmek
salata
1 bardak ayran
Ara:
1 bardak yeşil çay
2 ceviz içi
1 elma
Bugün dışarısı çok güzel....bende eşimle çıkıp biraz gezmeye düşünüyoruz....
ÖPÜLDÜNÜZ
Serapcim,ne seni beğenebildim,ne Gurbeti.....acaba neden bu kısıtlamayı getirdiler???
Yine ben....bugün dışarıda çıkamadım,amca gelini bana geldi :)
Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,2 tavuk but,salata,1 bardak ayran
Ara:1 portakal,1 bardak yoğurt
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?