insallah canim keske, kacamaklar olmassa tabii, misafirlikler felan filan .... ama olsa bile misafirlikte yenilen bir ögünü abartmadan yeyip bir sonraki ögünü corbayla geciririm olur biter, stress yok bu defa gayet relaxxx
hadi canim tutmayim ben seni islerini yap sen görüsürüz
Teşekkür ederim arkadaşımkilomu göstermesem de tartı bana gösterdiği rakamı bana çok fazla geliyordu...şimdi biraz daha hafifledim...diyetisyen konusunda galiba haklısın
Evet,açıkçası kahvaltı ve öğlen yemeği arasında pek acıkmıyorum...
Evet ya,bu nasıl bir virüs ki kocaman insanları yatağa yatırdı..
Peelingi daha denemedim,ama ihtiyacım var :)
Hem sana hem komşuna kocaman bir BRAVO!!
Yaa,Gurbetçim,hiç sorma...ondan sonra gittim her yerde yemeğimle birlikte gideceğimsağ ol canım
Kilo kaybın için tebrikler
Afiyet olsun Serapcimkilo kaybın için tebrik ederim bence de ödemdır,haftaya gerçek kilon ortaya çıkar
İyi akşamlar arkadaşlar
Bir kaç gündür mahallemizde çalışma var...elektrik direklerini değiştiriyorlar,kabloları falan,ya elektiğimiz olmuyor,ya internetimiz...ama bu elektrik direkleri çok güzel :)eskileri sanki savaştan kalmaydı...
Elazığ'nın yolları berbat ama aydınlatma süperled ışıkları var:) bu tür aydınlatma lambaları İstanbul'da bile görmedim
Öyle yemeğim:
8 yk pırasa yemeği
salata
1 ayran
1 dilim ekmek
Ara:
1 elma
3 ceviz
Akşam:
1 kepçe çorba
yarım alabalık
salata
1 ayran
Ara:
1 portakal
1 bardak kefir
Yürüyüş:1 saat
Günaydınmutlu musmutlu bir gün diliyorum
Kahvaltım:
1 dilim ekmek
3 parmak kadar peynir
1 domates
çay,çay
1 fincan kahve
Ara:
1 kupa yeşil çay...limonlu,tarçınlı
Öğlen:
1 dilim ekmek
8 yk pırasa yemeği
salata
1 ayran
Bugün yürüyüşe çıkmayacağım,dinlenme günüm:)evde spor yapacağım...merdivenleri yıkayacağım,ütü yapacağım....öpüldünüz (internet veya elektrik kesilmezse yine girerim..aydınlatma direkleri güzel ama henüz elektrik bağalanmadılar...bu yüzden geceleri acayip karanlık oluyor
Nikkimiz altında yanan yeşil rengi şey,nedir ya??
Serapcim,bu defa diyetisyene gittiğim de neden az yediğimiz halde zayıflayamıyoruz sordum...her şey metabolizma hızına bağlı olduğunu söyledi...diyete başlamadan önce metabolizma hızı öğrenmek çok önemli imiş...ona göre diyet ayarlamalıdır dedi...çok düşük kalorili diyetler yaptığımız zaman vücut kıtlık modduna giriyormuş...şu kıtlık moddu zaten biliyorduk ama demek ki diyete başlamadan önce illaki o özel tartıda tartılmamız lazım...bu cevap beni pek mutlu etmedi...biraz zaman geçsin bir kere daha soracağım:)
​Beğen butonu da gitti......
Taman canım,peeling haftada 2 gün yapılırRakamlara takılmamak elde değil tabii, ama daha hafif olmana seviniyorumBence de acıkmazsın, zaten çay da tok tutuyor...
Dikkat edin canımPeelingi haftada 2 gün yapabilirsin. Kahve telvesi olmazsa 1 yk. zeytinyağına da tuz ekleyince oluyor.
TeşekkürlerDün akşam da misafirime spor yaptırdım
Vaaay, LED ışık demek, çok iyi vallahi. Enerji tasarrufu için biraz harcamayı gözden çıkarmak gerekiyorBizim sokak lambası aylarca ampulsüz kaldı. Patlamış, defalarca aradık, yazdık gelemediler 3-4 ay resmen Hem de evimiz kaymakamlık binasının bitişiği düşün hizmetsizlik boyutunu
Afiyet olsun.Sporun da güzel olmuş
Sana da mutlu günler canımAfiyet olsun..
Yürümesen de hareket bol maşallah :)
Hmm, dikkat edin gece madem. Yollar düzgün değil diyorsun, ayaklar takılmasın
Ben de öptüm şekerim
Bende aynı şey düşündümBilemedim valla... Fişlendik mi yoksam
Ben metabolizma hızımı biliyorum aslında. Kulübe gittiğimde ölçtürmüştüm. 1300-1400 kcal. arası. 1000 kcal. ile kilo veriyorum. 1200 kcal. çoooook yavaşlatıyor. Belki haftada 500 gr. 600-700 kcal. ile haftada 2 kilo veriyorumBunu da Gülfuren sayesinde öğrenmiştim
Senin metabolizma hızın kaçmış??
Sanırım sitede bakım ve güncelleme var. Beğen butonunu değiştirmişler. Şikayetin solundaki yıldız şekline benzeyen butonu eklemişler.
Menün süperMerhaba kızlar... Dünkü misafirim eşimin yeğeni idi. Onun da kızları burada üniversitede okuyor. Finalleri başlamış. O da onları evde dersleriyle başbaşa bırakıp bana geldi. Gece geç saatte evine bıraktığım için tekrar buraya gelme fırsatım olamadı...
Dün öğleden sonra:
1/2 gözleme
2 yk. kısır
1 dl. kek
Çay
Akşam:
3 yk. yoğurt
Saat 19 da 1 saat yoga. Misafirime de spor yaptırdım
Geçen bende toplandığımızda masada hep sağlıklı şeyler vardı. Akşam eve gelen oğlum yaptıklarımı beğenmeyip "sen gün yapmışsın ama olmamış nerede kısır, nerede pasta, pırasadan börek mi olur" demiştiBen de bu kez biraz da onu düşünerek menüyü yaramazlıkla hazırladım. Ama kısırın içinde kırmızı lahana, havuç, taze sarımsak- soğan, dereotu, maydanoz ve bol baharat vardı. Yani bulguru az, sebzesi çok
Bu sabah:
500 ml. su
Kahvaltı:
2 dl. etimek
2 dl. peynir
1/2 kivi
1 çk. bal
Ara:
400 ml. su
Öğle:
1 sb. süt
3 yk. yulaf ezmesi
1 kuru incir
2 ceviz
Süt ve yulafı pişirirken bu kez inciri de ekledim. Kaseye alınca da parçaladığım cevizi ve toz tarçını ekledim. Karnım doydu
Akşama bamya pişirdim. Yanında yoğurt ve mevsim salata olur muhtemelen. Oğlum yemeğe geleceğini haber verirse somon balığı ile yer değiştirebilir...
Taman canım,peeling haftada 2 gün yapılırnot aldım
Açikçası bu çalışmalar nerden çıktı diye düşünmüyorum değil...yani,şu ana kadar neden değiştirmediler;??
Sokakta lamba şart!!bazı belediyeler alkış hak ediyorlar,bazıları ise...
Evet ya,çukura düşmek an meselesi
Bende aynı şey düşündüm
Ben metabolizmamın hızını bilmiyorum...aslında sormak lazım :)ayın 22 sinde gideceğim,soracağım
Menün süpergün menüsü da hafif olmuş,tebrikler
Oğlun şaşırmış demekee,çocuk haklı,gün denince aklına neler gelir neler
Dikkatimi çekiyor da sporunu hiç aksatmıyorsunmaşallah gelen misafire de yaptırıyorsun valahi bravo
Ara:2 ceviz içi,1 elma,1 bardak yeşil çay
Akşam:1 kepçe kabak çorbası,yarım alabalık,salata,1 ayran
Ara:1 bardak yoğurt,1 portakal....
Bugün reglı oldum...1 hafta erken geldi,hayırdır inşallah:44:
Beğen yıldızı buldum,ama 2 kere üst üste basmıyor
Seçimler konusunda haklısınMaalesef secim calışması. Secime 2 kala her yeri kazarlar, bak ben çalışıyorum diye... Ben sokağımıza ger dönüşüm konteyneri getiremiyorum bir türlü. Ama cabalarım sonucunda haftada 1 geri dönüşüm toplamaya başladılarsimdi secim zamanı kapıya gelince ver konteyneri al oyu diyeceğim. Üstelik baska taleplerim de var
Aman dikkat şekercim
Cihazda ölçüm yaptıktan sonra sana çıktısını vermiyor ya da göstermiyor mu ? Bilgisayarda kalıyorsa da mail atsindegisimi takip icin kendine dosya yapmıştır eminim
Teşekkür ederimaynen dediğin gibi ,gun deyince beklentisi yukseliyor
Yanımda arkadas olması da iyi oluyor, birbirimizi sürüklüyoruzsorma eve gelen misafirin halı harab, sigara içermiyor, azaltıyor. Evde seker kullanan yok diye seker almayı unutuyorum, sekersiz caya alışıyor
Afiyet olsun.. Hayir olsun. Benimki de 2 aydır gecikiyor...
Evet, sürekli seni begenemezmisim, git baskasını da beğeni diyor
Aksam:
3 yk. Bamya yemeği
3 yk. Yoğurt
2 altin başak buskuvi
Birazdan arkadasıma çay icmeye gideceğim.
Yarin Mevlüt kandili, simdiden kutlarım.
Seçimler konusunda haklısınseni tebrik ederim,hiç pes etmiyorsun eminim ki sonunda konteyneri geritecekler keşke herkes senin gibi duyarlı olsa...buralarda geçenlerde bayat ekmek kutuları dikkatimi çekti...güzel fikir çok şükür bayat da olsa değerlendiriyorum ama değerlendiremeyen için harika bir şey
Senin evinde şenlik varaslında misafirlerin çok şanslı :) sen onlara sağlık ikram ediyorsun
Hiç doktora gittin mi,bu gecikmeler yüzünden??
Diyetisyenim ekrandan okuyor...ama dosya açtı çünkü karşılaştırıyor...
Evet,iki kere beğenmek için önce başkasını da beğenmemiz gerekiyor
Afiyet olsun arkadaşımbende Mevlüt kandilini kutlarım
*********MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK ,DUALARINIZ OLSUN ********
günaydın değerli arkadaşlar :)
kahvaltım:
1 dilim ekmek
3 parmak kadar peynir
1 domates
çay
kahve
ara:
1 fincan yeşil çay
öğlen:
8 yk kabak yemeği
salata
1 dilim ekmek
1 ayran
öpüldünüz
Afiyet olsun canımSabah:
300 ml. su
Kahvaltı:
2 dl. etimek
1/2 dl. peynir
1 yumurta
1 tk. bal
2 tk. kaymak
Köz biber, maydanoz, dereotu
Akşama ciğer pişireceğim. Az yağ ile kavurma şeklinde olacak. Bol baharatlı tabiiYanında da salata planlıyorum. İnşaallah aksilik olmaz, evimizde yeriz yemeğimizi...
Sevgiler
Gerçekten de biri uğraşması lazım...buralarda da insanlar çok rahat...seçim bir bitse,direkt belediyeye gidiyorumMahallenin delisi olarak nam saldım diyebilirimBelediye bıktı artık benden Ama birinin uğraşması lazım değil mi Bayat ekmek kutusu çok iyi bir fikirmiş. Ellerine sağlık arkadaşım, israf etmemek çok önemli.. Arada yapıyoruz ama...
Misafirlerin büyük bir kısmı bu durumdan şikayetçi, özellikle şeker konusunda
Gitmedim doktora. Şimdi randevu almak için arayacağım. Yarın gideyim bari. 35 günün üzeri normal değilmiş...
İşini iyi yapan diyetisyenin var maşallahGerçi bazı bilgileri paylaşıyor seninle haksızlık etmeyeyim. Öğrenmek istediklerinin hepsini seninle paylaşması güzel olurud. Mesela ne kadar yağ kaybettin, kaç kilo yağın var, bunun vücut ağırlığına oranı ne, metabolizma hızı vs. gibi ...
Amin canım arkadaşım
Afiyet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?