Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

65 kiloyu görsem süper olacak
Kadın doğum doktoru ile görüştükten sonra belki diyetisyene de uğrarsın :) verilecek kilon az nasıl olsa,1-2 ayda rahat verirsin
Yok,eşim hiç yardım etmiyorbeni seyrediyor:)daha bitmedi mi?diyor
Evet,konserveyi ben yaptım
Belki diyetisyen modu etkiliyor,bilemiyorum...diyetisyenimi arayamıyorum:44:

Afiyet olsun canımakşamları galiba tatlı krizleri yaşıyorsun,genelde tatlı şeyleri tercih ediyorsun
Saçını güle güle kullan canımarada bu şekilde kendimizi şimarmamız lazım
Keyfine bak canım,ben de sana mutlu günler dilerimöğlenden sonra biz de amca gelinine gideceğizöptüm

Günaydın Serapcim
Az önce kahvaltımı yaptım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,çay,1 kupa kahve

Ara:1 bardak elma çayı

Öğlen:1 kepçe çorba,2 tavuk baget,salata,1 bardak ayran

Ara:1 bardak çay,2 ceviz içi

Akşam:1 dilim ekmek,8 yk patlıcan yemeği,salata,ayran

Gece:1 elma,1 bardak yoğurt...

Bugün bir aksilik olmazsa bu yiyecekleri yemeye düşünüyorum
Bugün bende giremiyebilirim,öptüm

Günaydın Dallidacım

Bence de çok güzel olacak.
Halit Bey Dr. Murat Berksoy ile birlikte çalışıyor aslında. Belki de dediğin gibi Murat Bey ile de görüşürüm. Murat Bey de beslenme ile ilgili çalışmalar yapıyor.
Çok şekersiniz yaaa
Ellerine sağlık arkadaşım
Bence öyle, sen ki isveç diyeti yapmış insansın Devlette çalışan bir diyetisyen için oldukça takipçi aslında. Buna da şükür...

Ya evet, bu regl döneminde böyle oldu. Bugünden itibaren tatlı ile arama mesafe koymak ve 1 ay hiç tatlı yememek istiyorum Allahın izniyle.. Yüzleşmeme yardım ettiğin için teşekkürler
Teşekkür ederim Ayda bir şımartıyorum, dipten beyazlar çıkınca mecburen
Ben de öptüm şeker. Güzel bir gün diliyorum

Afiyet olsun canım.. İnşaallah her şey planladığın gibi gider..
Sevgiler

Bu sabah:
Su

Kahvaltı:
3 dl. etimek
2 karper y.yağlı peynir
3 zeytin
1 mandalina
Çay

Ara:
Su

Saat 11 de 1 saat kardiyo+pilates yapılacak. Bu hafta sadece 1 kez yoga yaptım. Tembelliği bırakmam lazım. Zira 63.9 kg. da takılmış durumdayım. Bugün ve yarın biraz kardiyo ile destek olayım kendime

Bu sabah:
Su

Kahvaltı:
3 dl. etimek
2 karper y.yağlı peynir
3 zeytin
1 mandalina
Çay

Ara:
Su

Saat 11: spor yapıldı.

Ara:
Su
Sade Türk Kahvesi
10 fındık

Öğle:
Tavuklu salata
1 maden suyu

Ara:
Su
Çay
5 fındık

Akşam:
1 sb. süt
1 muz

Bugün böyle, kaç gündür yediğim tatlıları ancak harcayabileceğim....

Eğer 1 ay hiç tatlı yemeden durabilirsen,bence ondan sonra işin kolayvücut tatlıyı unutacakRica ederim canımdiyorum ya,yaptığımız kaçamakların farkındayız,ama dur diyemiyoruz...
Şımarmak güzel,boş ver
Dün akşam ekmek yerine 1 kepçe kele çorbası yedim
Afiyet olsunşu kilolar takılmasa ne güzel olacakaslında bakarsan 75 kilo benim de takıldığım bir kilo...yıllardır 75 in altında inmedim...çarşamba bakkacağım,şeytanın bacağını kırdım mı,kırmadım mı?

Spor için tebriklerbugün sıkı tuttunmaşallah

Mutlu bir gün dilerim
Merhaba Serapcığım

Kahvaltım:
700 gr limonlu su...
1 dilim ekmek
3 parmak kadar peynir
çay

Ara:
1 elma
1 bardak yoğurt

Öğlen:
1 kepçe çorba
2 tavuk baget
salata
1 bardak ayran

Ara:
2 ceviz içi

Akşam:
1 dilim ekmek
8 yk kabak yemeği
salata
1 bardak ayran

Ara:yok...
(bugünün öğünü saat 11 de yedim...kendimi aç hisetim

Akşam öğünüm da öğle öğünü ile yer değiştirdi...kendimi bu şekilde daha tok hissediyorum...diyetisyenime söyleyeceğim,proteini öğle öğünümde versin..bakkalım ne diyecek?

bugün 1 saat yürümeye düşünüyorum.....
Yarın görüşmek dileği ile ,öptüm

Merhaba bayanlar nasılsınız?Uzun zamandır gelemedim ama aklım hep sizde..

Günlerim çok yoğun geçiyor.Emirhanı da oyun grubuna yazdırdım..İki gün oyun grubuna gidiyoruz..İki gün de kursa gidiyorum..Geçen hafta kum döktüm ve idrar yolları enfeksiyonu ile birlikte beni çok yordu.Bir de üzerine baş ağrısı eklenince kötü bir hafta geçirdim..Şimdi iyiyim şükür..

Kilo konusuna gelince sadece 1 kilo aldım..Eşim 89 da hala..Normal beslenmeye geçtik ama dengeliyoruz..Yine bir atak yapalım diyoruz..Ben versem de olur vermesem de ama eşim 5 kilo verdi mi tamamdır..

Dallida maşallah çok iyi gidiyorsun gerçekten diyetisyenin çok iyi ve sana iyi geldi canım.Serapcım sen nasılsın?

Gurbetçiçeği ve Sevgi abla sizi de sevgilerimi gönderiyorum..

Kendinize iyi bakın ara ara geleceğim..

Merhaba Gülfurencim,iyiyim benOyun grubu Emirhan'a çok iyi gelecek,en azından seni çok yormayacak:)
Çok geçmiş olsun,şimdi daha iyi olduğunu umarımne güzel,kilo almamak vermekten de zortebrikler
Teşekkür ederim canım,evet,diyetisyenim bana iyi geldi :)şu anda 75 kiloyum,inşallah vermeye devam ederim...75 kilo maalesef vücudum direnç gösterdi bir kilodur
Sen de kendine iyi bak canımbekleriz

Günaydın Serap,günaydın arkadaşlar

Az önce kahvaltımı yaptım:
1 dilim ekmek
3 parmak kadar peynir
çay,çay...
kahve

Ara:
1 kupa elma çayı

Öğlen:
1 kepçe çorba
100 gr et
salata
1 bardak ayran

Ara:
1 kupa elma çayı
2 ceviz içi

Sonra görüşürüz

Gunaydin Dallidacim, gunaydin Gülfurencim
Guzel bir hafta diliyorum. Gülfurencim gecmis olsun.

Dallidacim sfiyet olsun.
Dun esim geldi nihayet. O yuzden giremedim. Bu sabah da disarida islerim oldugu icin cikmam gerekti. Aksama uygun saatte donersem yazacagim insaallah.

Sabah:
Su

Kahvalti:
1 sigara boregi
2 dl. Peynir
2 parca omlet (50 gr. Dan daha azdi)
3 zeytin.
Domates, salatalik

Opuyorum kizlar, gorusmek uzere...

Merhaba canım,bende sana güzel bir hafta dilerim
Gözün aydın
Afiyet olsun
Kolay gelsin Serapcim

Ara öğünde 1 büyük elma ve 2 ceviz yedim...canım sıkkın..alt kattaki komşumuzu kaybettik...3 senedir kanserle savaşıyordu,dün yenik düştü...genç bir bayandı,daha 38 yaşındaydı...Allah rahmet eylesin...

2 elma daha yedim
Akşam yemeği:4 yk patates yemeği,yarım soğan,1 bardak ayran
Ara:1 bardak yoğurt...
Yarın görüşmek üzere Serapcim

Günaydın Serap

Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates

Ara:
1 elma çayı

Öğlen:
1 dilim ekmek
8 yk kabak yemeği
salata

Sonra görüşürüz
öptüm

Günaydın Dallidacım, nasılsın?

Çok üzüldüm Allah rahmet etsin... Başınız sağ olsun..

2 elma daha yedim
Akşam yemeği:4 yk patates yemeği,yarım soğan,1 bardak ayran
Ara:1 bardak yoğurt...
Yarın görüşmek üzere Serapcim

Elmaların tadı güzeldi sanırım 3 elma 180-200 kcal civarında. Böyle durumlarda 40 dk. lık bir yürüyüş yaparsan aynı miktarda kaloriyi yakarak dengeleyebilirsin

Günaydın Serap

Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates

Ara:
1 elma çayı

Öğlen:
1 dilim ekmek
8 yk kabak yemeği
salata

Sonra görüşürüz
öptüm

Güzel bir gün olsun canım
Afiyet olsun. Öğünlerin çok güzel bugün. Kaçamaksız aralar diliyorum

Dün sürekli gezinme halindeydim.. Akşam 19 gibi eve geldik. Hemen sofra kur, topla. Çay servisi filan derken zaten saat 22 gibi de yattım 2 haftadır saat 9.30 -10 gibi uyanıyordum. Sabah mesaim başladı nihayet. 6.40 ta uyanmaya çalışacağım artık.

Dün:
Kahvalti:
1 sigara boregi
2 dl. Peynir
2 parca omlet (50 gr. Dan daha azdi)
3 zeytin.
Domates, salatalik

Öğle:
Menemen
1 sb. ayran
1 dl. çavdar ekmeği

Ara:
5 fıdık

Akşam:
5 yk. nohutlu pazı yemeği
4 yk. yoğurtlu brokoli

Ara:
1 avuç fıstık
Çay

Bu sabah:
400 ml. su

Kahvaltı:
1/3 portakal
1/2 kivi
1/4 muz
1 sb. süt

Görüşmek üzere Dallidacım

Merhaba Serap,iyiyim canımsen nasılsın?
Amin....
Evet,elmalar güzeldiyürümedim de....
Bende sana kaçamaksız,güzel bir gün dilerim
Demek ki dün baya bir kalori yakmışsınmenün de güzel,afiyet olsun
Sabahları uyanmak çok daha güzel :)bu aralar bende saldım,saat 7 den sonra uyanıyorum...pek memnun değilim...
Bu sabahın kahvaltısı da vitamin bombası olmuş :)portakal,kivi,muz....tam kış kahvaltısı

Afiyet olsun canım
Evet, fena değildi kalori yakımım muhtemelen. Sen haftada 3 yürümeyecek miydin, ben mi yanlış hatırlıyorum??
Aslında haklısın. Erken uyanınca daha güzel bir gün oluyor. İşler zamanında bitiyor. Gezmeye daha çok zaman kalıyor Ama bugün evden çıkmayacağım. Toz aldım, bir süpürge açarım biraz sonra.

Öğle yemeği için de patlıcan- biber erittim derin dondurucudan. Kış bitti benim patlıcanlar olduğu gibi duruyor :26: Onları hazırlayayım da sonra birden acıkınca saçma şeyler yemeyeyim

Senin yemekler hazır, ne güzel..

Sabah canım bir şey yemek istemeyince meyve+ süt iyi oldu bu ara bana. Eşim de sabah kahvaltıda meyve yemek isteyince paylaştık, iyi oldu

Bu arada bahar havası devam ediyor İstanbul' da. Resmen açtım camı kapıyı oturuyorum :26: Çarşamba yağmur gelecekmiş, inşaallah... Orada havalar nasıl gidiyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…