65 kiloyu görsem süper olacakYaaa, çok üzüldüm. Yeniden motive olmasını sağlamak lazım.. 26 fena değil, 25 ve altı normal sayılıyor. Senin de az kalmışAma dediğim gibi sen 70 iyi diyorsun ama bence diyetisyen 65 i zorlayacak bence
Aaaa, senin de mi.. 1 cm. iyiymiş yine de. 65 kilo civarındayken ve sporsuzken 2 bazen 3 cm. oluyor. 6o ın üzerine çıkmamam lazım aslında da, 60 ın altına nasıl ineceğim onu bilemiyorum
Ellerine sağlık.. Ama senin eşin hep evde bu aralar, azcık yardım etsin bari
Çok güzel, sen yaptın konserveyi di mi?? İnşaallah arkadaşım... Orada hava kuru, mis gibi olur valla..
Afiyet şifa olsun..
Aslında çok az değil, sen daha az yiyordun bence... Diyetisyen modu seni etkiliyor olabilir mi? Diyetisyenin belki halsizliğine çözüm bulabilir. Arayabiliyor musun diyetisyenini??
Bugün öğleden sonra kuaföre gittim. Boya, manikür yaptırdım. Sonra bir arkadaşıma gittim. Küçük bir operasyon geçirmişti. Aslında sadece geçmiş olsun diyecektim ama sofra hazırladı gelini ve yardımcısı. Oturduk hep birlikte.. Saat 20 gibi eve geldim.
Sabah:
Su
Kahvaltı (saat 11):
1 yumurtadan omlet (1 tk. z.yağı, 2 ad. taze soğan, yarım acı kırmızı biber ile)
1 dl. peynir
1 dl. çavdar ekmeği
3 çay
Ara:
Su, su
Öğle (saat 16.45):
1 çb. salçalı makarna
1 servis kaşığı köz patlıcan yemeği
1 yk. yoğurt
1 dl. ekmek (üzeri kaşar yumurta karışımı ile fırınlanmış)
1 yk. irmik helvası
Akşam (saat 21):
1 sb. süt
1 kare bitter
5 fındık
Ara:
Su
Dallidacım yarın da biraz yoğun görünüyor programım. Belki akşamüstü Beylikdüzü' ne gideceğim eşimin yeğenine. Görüşemezsek şimdiden iyi bir hafta sonu geçirmeni diliyorum arkadaşım, sevgiler
65 kiloyu görsem süper olacak
Kadın doğum doktoru ile görüştükten sonra belki diyetisyene de uğrarsın :) verilecek kilon az nasıl olsa,1-2 ayda rahat verirsin
Yok,eşim hiç yardım etmiyorbeni seyrediyor:)daha bitmedi mi?diyor
Evet,konserveyi ben yaptım
Belki diyetisyen modu etkiliyor,bilemiyorum...diyetisyenimi arayamıyorum:44:
Afiyet olsun canımakşamları galiba tatlı krizleri yaşıyorsun,genelde tatlı şeyleri tercih ediyorsun
Saçını güle güle kullan canımarada bu şekilde kendimizi şimarmamız lazım
Keyfine bak canım,ben de sana mutlu günler dilerimöğlenden sonra biz de amca gelinine gideceğiz öptüm
Günaydın Serapcim
Az önce kahvaltımı yaptım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,çay,1 kupa kahve
Ara:1 bardak elma çayı
Öğlen:1 kepçe çorba,2 tavuk baget,salata,1 bardak ayran
Ara:1 bardak çay,2 ceviz içi
Akşam:1 dilim ekmek,8 yk patlıcan yemeği,salata,ayran
Gece:1 elma,1 bardak yoğurt...
Bugün bir aksilik olmazsa bu yiyecekleri yemeye düşünüyorum
Bugün bende giremiyebilirim,öptüm
Eğer 1 ay hiç tatlı yemeden durabilirsen,bence ondan sonra işin kolayGünaydın Dallidacım
Bence de çok güzel olacak.
Halit Bey Dr. Murat Berksoy ile birlikte çalışıyor aslında. Belki de dediğin gibi Murat Bey ile de görüşürüm. Murat Bey de beslenme ile ilgili çalışmalar yapıyor.
Çok şekersiniz yaaa
Ellerine sağlık arkadaşım
Bence öyle, sen ki isveç diyeti yapmış insansınDevlette çalışan bir diyetisyen için oldukça takipçi aslında. Buna da şükür...
Ya evet, bu regl döneminde böyle oldu. Bugünden itibaren tatlı ile arama mesafe koymak ve 1 ay hiç tatlı yememek istiyorum Allahın izniyle.. Yüzleşmeme yardım ettiğin için teşekkürler
Teşekkür ederimAyda bir şımartıyorum, dipten beyazlar çıkınca mecburen
Ben de öptüm şeker. Güzel bir gün diliyorum
Afiyet olsun canım.. İnşaallah her şey planladığın gibi gider..
Sevgiler
Afiyet olsunBu sabah:
Su
Kahvaltı:
3 dl. etimek
2 karper y.yağlı peynir
3 zeytin
1 mandalina
Çay
Ara:
Su
Saat 11 de 1 saat kardiyo+pilates yapılacak. Bu hafta sadece 1 kez yoga yaptım. Tembelliği bırakmam lazım. Zira 63.9 kg. da takılmış durumdayım. Bugün ve yarın biraz kardiyo ile destek olayım kendime
Bu sabah:
Su
Kahvaltı:
3 dl. etimek
2 karper y.yağlı peynir
3 zeytin
1 mandalina
Çay
Ara:
Su
Saat 11: spor yapıldı.
Ara:
Su
Sade Türk Kahvesi
10 fındık
Öğle:
Tavuklu salata
1 maden suyu
Ara:
Su
Çay
5 fındık
Akşam:
1 sb. süt
1 muz
Bugün böyle, kaç gündür yediğim tatlıları ancak harcayabileceğim....
Merhaba Gülfurencim,iyiyim benMerhaba bayanlar nasılsınız?Uzun zamandır gelemedim ama aklım hep sizde..
Günlerim çok yoğun geçiyor.Emirhanı da oyun grubuna yazdırdım..İki gün oyun grubuna gidiyoruz..İki gün de kursa gidiyorum..Geçen hafta kum döktüm ve idrar yolları enfeksiyonu ile birlikte beni çok yordu.Bir de üzerine baş ağrısı eklenince kötü bir hafta geçirdim..Şimdi iyiyim şükür..
Kilo konusuna gelince sadece 1 kilo aldım..Eşim 89 da hala..Normal beslenmeye geçtik ama dengeliyoruz..Yine bir atak yapalım diyoruz..Ben versem de olur vermesem de ama eşim 5 kilo verdi mi tamamdır..
Dallida maşallah çok iyi gidiyorsun gerçekten diyetisyenin çok iyi ve sana iyi geldi canım.Serapcım sen nasılsın?
Gurbetçiçeği ve Sevgi abla sizi de sevgilerimi gönderiyorum..
Kendinize iyi bakın ara ara geleceğim..
Merhaba canım,bende sana güzel bir hafta dilerimGunaydin Dallidacim, gunaydin Gülfurencim
Guzel bir hafta diliyorum. Gülfurencim gecmis olsun.
Dallidacim sfiyet olsun.
Dun esim geldi nihayet. O yuzden giremedim. Bu sabah da disarida islerim oldugu icin cikmam gerekti. Aksama uygun saatte donersem yazacagim insaallah.
Sabah:
Su
Kahvalti:
1 sigara boregi
2 dl. Peynir
2 parca omlet (50 gr. Dan daha azdi)
3 zeytin.
Domates, salatalik
Opuyorum kizlar, gorusmek uzere...
Ara öğünde 1 büyük elma ve 2 ceviz yedim...canım sıkkın..alt kattaki komşumuzu kaybettik...3 senedir kanserle savaşıyordu,dün yenik düştü...genç bir bayandı,daha 38 yaşındaydı...Allah rahmet eylesin...
2 elma daha yedim
Akşam yemeği:4 yk patates yemeği,yarım soğan,1 bardak ayran
Ara:1 bardak yoğurt...
Yarın görüşmek üzere Serapcim
Günaydın Serap
Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
Ara:
1 elma çayı
Öğlen:
1 dilim ekmek
8 yk kabak yemeği
salata
Sonra görüşürüzöptüm
Merhaba Serap,iyiyim canımGünaydın Dallidacım, nasılsın?
Çok üzüldüm Allah rahmet etsin... Başınız sağ olsun..
Elmaların tadı güzeldi sanırım3 elma 180-200 kcal civarında. Böyle durumlarda 40 dk. lık bir yürüyüş yaparsan aynı miktarda kaloriyi yakarak dengeleyebilirsin
Güzel bir gün olsun canım
Afiyet olsun. Öğünlerin çok güzel bugün. Kaçamaksız aralar diliyorum
Demek ki dün baya bir kalori yakmışsınDün sürekli gezinme halindeydim.. Akşam 19 gibi eve geldik. Hemen sofra kur, topla. Çay servisi filan derken zaten saat 22 gibi de yattım2 haftadır saat 9.30 -10 gibi uyanıyordum. Sabah mesaim başladı nihayet. 6.40 ta uyanmaya çalışacağım artık.
Dün:
Kahvalti:
1 sigara boregi
2 dl. Peynir
2 parca omlet (50 gr. Dan daha azdi)
3 zeytin.
Domates, salatalik
Öğle:
Menemen
1 sb. ayran
1 dl. çavdar ekmeği
Ara:
5 fıdık
Akşam:
5 yk. nohutlu pazı yemeği
4 yk. yoğurtlu brokoli
Ara:
1 avuç fıstık
Çay
Bu sabah:
400 ml. su
Kahvaltı:
1/3 portakal
1/2 kivi
1/4 muz
1 sb. süt
Görüşmek üzere Dallidacım
Merhaba Serap,iyiyim canımsen nasılsın?
Amin....
Evet,elmalar güzeldiyürümedim de....
Bende sana kaçamaksız,güzel bir gün dilerim
Demek ki dün baya bir kalori yakmışsınmenün de güzel,afiyet olsun
Sabahları uyanmak çok daha güzel :)bu aralar bende saldım,saat 7 den sonra uyanıyorum...pek memnun değilim...
Bu sabahın kahvaltısı da vitamin bombası olmuş :)portakal,kivi,muz....tam kış kahvaltısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?