Sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm

5.2.2014 salı 1. gün

Kahvaltı: Çeyrek sucuklu yumurta,bir kk beyaz peynir,2 siyah 3 yeşil zeytin,bir dilim lavaş

Ara: Bir elma, iki kaşık yoğurt

Öğlen: 4 kaşık brokoli yemeği, kırmızı lahana salatası, bir tavuk baget,2 kaşık bulgur pilavı

Ara: Bir 3ü bir arada kahve

Akşam: Bir kase mantar çorbası, 4 dilim fırında karnabahar mücver, 2 kaşık sarımsaklı yoğurt, bir dilim lavaş

Ara: İki kivi, iki kaşık yoğurt, bir kaşık pekmez

Su: 2,5 litre

TOPLAM:1080 KALORİ

Diyetisyen listemi yapıyorum onda 1400 kalori ama benim bu kadar oldu:))

Sarma çokta değil sporu çok yapıyorsun zaten ama suyu en az 2 litre içmen lazım

Arada oldu öyle kaçamak devamı gelmesin yeter ki, ne zaman tartılacaksın merak ettim kilonu:)

Sarma çokta değil sporu çok yapıyorsun zaten ama suyu en az 2 litre içmen lazım

Arada oldu öyle kaçamak devamı gelmesin yeter ki, ne zaman tartılacaksın merak ettim kilonu:)

tartildim canim sabah ama eksik mi tartiyor tarti bilemedim :26:
59 geldim.

Eki Görüntüle 964741
kahvalti(09:45)
baharatli ve yogurtlu pirinc lapasi (1 cay bardagi pirinc, 150 gr yogurt ve baharatlar)

Eki Görüntüle 964742
saat(14:15)
1 elma,
150 gr yogurt

Eki Görüntüle 964743
aksam(19:00)
1 büyük kase tarhana corbasi,
1 tabak dolusu haslanmis, yogurtlu karnibahar (resimdeki tabaktaki miktarin tam 2 katini yedim)

sporlarim,
130 tane squat cektim ve 13. günü tamamladim,
130 tane mekik cektim ve 13. günü tamamladim,
plank programinin 13. günü ve mola günüydü
jillian 30 days shred level 1 in 10. günü tamam :) level 1 bitmis oldu yarin level 2 ye geciyorum

su 5 bardak, (özelikle az ictim yola cikiyorum cünkü)
10. günü de kazasiz belasiz atlattim

Eki Görüntüle 966012
kahvalti(10:00)
1 haslanmis yumurta,
2 zeytin
2 dilim b.peynir
biraz lor
3 parcacik (yarim ay seklinde) sucuk

Eki Görüntüle 966014
saat(15:00)
2 tane cay keyfi

Eki Görüntüle 966017
aksam(18:15)
7 yk kuru fasulye,
2 yk makarna,
150 gr yogurt

sporlarim,
135 tane squat cekicem (birazdan) ve 14. gün tamam
135 tane mekik cektim ve 14. gün tamam
90 ar saniyden 6 hareket plank yaptim ve 14. gün tamam
jillian 30 days shred level 2 nin 1. günü tamam toplamda 11. gün

su sadece 1 büyük bardak :26: midem kötüyken su icemiyorum, ancak aksam ictim. ama en az 2 büyük bardak daha icicem söz

insallah canim yaa, tarti biraz eksik tartiyor gibi geldi, cuma günü memlekette tartilayim bir de
bence doğrudur o kadar spor yapıyorsun yediklerinde iyi

Canım menülerin çok güzel ama su su çok spor yapıyorsun su şart

Eki Görüntüle 967349
kahvalti(09:30)
yulaf unundan krep (1 fincan süt ve 2 kasik undan yaptim 4 minik krep cikti ama toplasak 1 krep anca yapar)
1 kivi,
yarim muz,
1 armut,
ceyrek ayva,
1 kk beyaz peynir,
1 domates,
2 ceviz
2 yk tahin pekmez

saat(14:30)
yarim ayva

Eki Görüntüle 967351
aksam(18:40)
1 koca tabak dolusu portakalli kereviz (resimdeki miktarin 2 kati)(cok hafif bi yemek mutlaka deneyin)
200 gr yogurt

sporlarim,
140 tane mekik cektim ve 15. günü tamamladim,
140 tane squat cektim ve 15. günü tamamladim,
90 ar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 15. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 2 nin 2. günü tamam (toplamda 12. gün)

bugun 1 litre su ictim simdiye kadar onu yatmadan 1.5 a tamamlarim
ayyy patliyorum tokluktaan, kerevize bayiliyorummm

kahvalti(10:00)
1 tanesi tek, 1 tane cift sarili (cift sarili oldugunu bilmiyordum yumurtanin) toplam 2 yumurtadan, 1 cay kasigi tere yagiyla yaptigim tuzsuz omlet,
avuc ici kadar kuru peynir.

aksam(18:00)
8 yk sari kabak yemegi,
100 gr yogurt

sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 5. gününü yaptim,
150 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 18. günü tamamladim.
155 tane squat cektim ve 18. günü tamamladim
155 tane mekik cektim ve 18. günü tamamladim

1.5 lt su ictim onu 2 ye tamamlarim

Canım süper gidiyorsun maşallah bende artık döndüm şükür inşallah yine bozulmaz diyetim jillianı bende yapabilsem çok zor ya

Günlüğüm kaçak geldi yeter artık ya yok misafir yok misafirlik derken benim diyet hak getire fenalardayım gerçekten yeter zayıf insanları gördükçe sinir basıyor olmayan kıyafetlerimi gördükçe gıcık oluyorum bende o zayıf dediklerimden daha da zayıftım bir zamanlar şimdi niye olmayayım ben ki 45 kilolarda olan bir insandım şimdi halime bak yeteeeeerrrrrrrrr diyetisyen listeme uyucam artık en güzeli en temizi o!

Canım süper gidiyorsun maşallah bende artık döndüm şükür inşallah yine bozulmaz diyetim jillianı bende yapabilsem çok zor ya

cumartesi pazar cok yedim canim ya hatta cok ne kelime boyuna yedim ama düzeldi Allah tan dün yeniden geldim kendimeee
evet canim jillian baya bir zorluyor insanii

cumartesi pazar cok yedim canim ya hatta cok ne kelime boyuna yedim ama düzeldi Allah tan dün yeniden geldim kendimeee
evet canim jillian baya bir zorluyor insanii

Benim kadar yemiş olamazsın bir haftalık kaçamağı dün bir günde yedim neyse artık yeter dedim bakalım sonu gelecek mi

canm güzel gidiorsun tebrikler
benimdde 15 kilo vermrm lazım ilgimi çeken ekmek nerdeyse hiç yok diyetinde zor olmuomu ikimizin diyet listesi oldukça benzer ama ben sabah 1 akşam bi ekmek yiyorm günde 2 dilim sabahkini kızartıyorum ama

canim ekmek sorusunu bana sordun sanirsam, yok hic zor olmuyor benim icin, ekmek yemek gereksiz geliyor hep bana.zaten beyaz ekmek tüketemiyorum tiksiniyorum, yersem tam bugday ekmegi yiyorum o da kirk yilda bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…