Sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm

hahah neyse aramiza dönmene sevindim ama
bende sevindim sağlıklı beslenmek gibisi yok:)

anladm canm bende beyaz ekmekle çok uyumlubi insanım

Canım bana diyorsan ilk başlarda yemiyordum karatay tarzı yapıyordum inan daha tok oluyorsun, diyetisyen listeme yeni başladım birde onu deniyim dedim:) ekmek var bunda, ben çavdarlı ekmek ya da tam buğday tüketmeye özen gösteriyorum beyaz ekmek yedikçe yedirir:) çabuk acıktırır:)

11.2.2014 salı 1. gün

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, kk beyaz peynir,3 zeytin,iki dilim çavdarlı ekmek

Ara: Bir kivi,bir dilim elma, bir kaşık yoğurt

Öğlen: Bir kase kırmızı mercimek çorbası,4 kaşık taze fasulye, marul salatası,iki dilim çavdarlı ekmek

Ara: 10 fıstık

Akşam: Bir kepekli sandviç ekmeği,3 piliç nugget,2 kaşık taze fasulye,bir bardak ayran

TOPLAM: 1300 KALORİ

SU: 12 BARDAK

SPOR: 2O DK ELİPTİK

kahvalti(09:30)
krep (1 yumurta ve 2 yk yulaf unundan ve 1 tatli kasigi z.yagindan cok az da kuru peynir koydum yaptim)
1 kk tam yagli b.peynir,
1 ceviz,
3 badem(kavrulmamis)

saat(14:30)
1 muz

aksam(18:00)
1 büyük kase tarhana corbasi,
1 tabak kuru fasulye salatasi (marullu)

sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 6. gününü yaptim :) toplamda 16. gün,
160 tane mekik cekicem ve 19. günü tamamliycam,
160 tane squat cekicem ve 19. günü tamamliycam (henüz yapmadim, ama yapicam)

1 lt su ictim yatana kadar en az 1.5 lt ye tamamlarim

kahvalti(09:15)
1 adet nar, 4 yk yulaf ezmesi ve 2 yk tahin (hepsini karistirip yedim)

saat(14:00)
2 yk kisir,
2 catal tramisu

aksam(18:00)
2 tane deniz cipurasi (kücücük oluyorlar 2 si toplam avuc ici kadar büyüklükte, yagda misir unuyla kizardi)
bol eksili ve z.yagli yesil salata (1 tabak)

sporlarim.
jillian 30 days shred level 2nin 7. günü tamam toplamda 17. gün
mekik ve squat in 20 ve mola günüydü
10 dakika zumba,
5 dakika oryantal

su 1 lt. yatana kadar 1.5 olur hatta gecer bile

12.2.2014 çarşamba 2. gün

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, kk beyaz peynir, 3 zeytin, iki dilim çavdarlı ekmek

Ara: Bir bardak greyfurt suyu taze

Öğlen: Bir kase tavuk suyu çorba, 3 kaşık kuru patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt, marul salatası, bir dilim çavdarlı ekmek

Akşam: Bir kase tavuk suyu çorba, 4 kaşık karnabahar yemeği, 3 kaşık karnıyarık içi, bir dilim çavdarlı ekmek

SU: 2 LİTRE

SPOR: 1 SAAT YÜRÜYÜŞ

SPORLA: 1100 KALORİ

Kaçamaksız süper bir gündü pişiye ve çikolataya hayır dedim:)) çikolatamı kaldırdım 66 yı görünce yiyicem:))

13.2.2014 perşembe 3. gün

Kahvaltı: Bir haşlanmış patates,kk peynir, bir dilim kepek ekmeği,bir kaşık kayısı reçeli

Ara: Bir bardak greyfurt suyu

Öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık nohut yemeği,4 kaşık karnabahar yemeği,iki tane kornişon

Ara: Bir şekersiz kahve, iki kivi

Akşam: Bir kase tavuk suyu çorba,4 kaşık madımak yemeği,6 beypazarı kurusu,2 kaşık yoğurt

SU: 12 BARDAK

TOPLAM:1200 KALORİ

Yine kaçamaksız süper bir gündü tartıda yüzüm güldü:))

Son düzenleme:
17.2.2014 pazartesi 7. gün

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta,şeftali reçeli bir tatlı kaşığı, iki dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin

Ara: Üçü bir arada kahve, bir diyet bisküvi

Öğlen: Bir kase brokoli çorbası,2 köfte,4 kaşık madımak yemeği,biraz salata, bir bardak ayran, bir dilim tam buğday ekmeği

Ara: 3 diyet bisküvi keten tohumlu

Akşam: Bir kase brokoli çorbası, bri dilim çavdarlı ekmek, bir avuç kaju fıstık+antep fıstığı

SU: 2 LİTRE

TOPLAM:1300 KALORİ

Son düzenleme:
18.2.2014 salı 8. gün

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta,kk peynir,5 zeytin,domates,bir kaşık şeftali reçeli, 3 dilim tam buğday ekmeği,şekersiz çay

Öğlen: 6 kaşık patates yemeği, bir dilim tam buğday ekmeği, 1 bardak ayran

Ara: 3 tane mavi yeşil keten tohumlu bisküvi

Akşam: 15 zeytin, 3 dilim ekmek, şekersiz çay ( evde değilim böyle oldu)

Ara: Bir avuç antep fıstığı

SU: 10 BARDAK

TOPLAM: 1100 KALORİ

19.2.2014 çarşamba 9. gün

Kahvaltı: Kk peynir,3 zeytin,bir kaşık patates salatası,yarım domates,bir dilim ekmek, şekersiz çay

Ara: İki gün kurusu, bir incir,iki kaşık yoğurt, bir tatlı kaşığı keten tohumu

Öğlen: 6 kaşık pirinç pilavı, bir bardak ayran, bir kaşık karnabahar yemeği

Ara: Bir kahve, bir paket mavi yeşil fesleğenli kraker

Akşam: Yarım kase mercimek çorbası, 3 kaşık yoğurtlu brokolili makarna yağsız, bir tane islim kebap,bir dilim tam buğday ekmeği

Ara: İki napoliten çikolata,şekersiz çay

SU: 10 BARDAK

25.2.2014 salı 11. gün

Uyanınca: İki bardak su

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, bir dilim kaşar peyniri, 6 zeytin, domates,iki dilim tam buğday

Ara: Bir tane çilekli activia

Öğlen: Bir kase un çorbası,bir tavuk but haşlama,iki kaşık bulgur pilavı,salata

Ara: Bir tane fındıklı kahve

Akşam: 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, bir dilim ekmek

Ara: 6 fındık dıraje, yarım muz,2 gün kurusu

SU: 15 BARDAK

TOPLAM: 1400 KALORİ

Çok yemişim tühhhh:)

Eflalim sen gecen yıl başlamışın sanırım kilo verebildin mi peki?

Ben yeni başladım sayılır yani doğumdan sonra diyet yapmadım ocakta başladım ama devamı gelmedi şimdi 2 haftadır yapıyorum diyetisyen listesi klasik,kilo vermeye başladım, ciddi anlamda yeni başladım yani:)

merhaba canım bende kılo vermek ıcın buradayım...şuan 58 kıloyum önce 55 olmak ıstıyorum sonra 50 kg olmam gerek...
bende hergun yazayım yedıklerımı ama kalorı hesabını nasıl yapıcam canım

26.2.2014 çarşamba 12. gün

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta,5 zeytin, bir dilim kaşar,3 biber, bir domates, iki dilim ekmek

Ara: Bir bardak ayran

Öğlen: Bir kase tavuk suyu çorba, 5 kaşık yeşil mercimek yemeği,bir kırmızı biber, iki dilim kızarmış ekmek

Ara: Bir fındıklı kahve

Akşam: Karışık salata, bir dilim ekmek, bir bardak ayran, bir dilim tulum peyniri

Ara: İki gün kurusu

Su: 15 BARDAK

merhaba canım bende kılo vermek ıcın buradayım...şuan 58 kıloyum önce 55 olmak ıstıyorum sonra 50 kg olmam gerek...
bende hergun yazayım yedıklerımı ama kalorı hesabını nasıl yapıcam canım

hoş geldin canım,senin kilon azmış:) ben fittingo, diyet arkadaşım birde kalori sepetinden yapıyorum canım:)

hoş geldin canım,senin kilon azmış:) ben fittingo, diyet arkadaşım birde kalori sepetinden yapıyorum canım:)

hoşbuldum canım..az ama o kıloyu veremıyorum ya...durdu kılo vermem napcam bılemedım....
tamam canım tesekkür ederim bende o sıtelere bakıyımda cok mu yıyorum gereksız mı yıyorum bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…